No to je zgodba o neki punci Ani, ki sovraži vse. Sovraži šolo, sovraži svoje starše, sovraži vse, kar ostala dekleta ljubijo: torej One Direction. Potem pa se njeno življenje zasuče na glavo,... ter ljubi tisto kar je najbolj sovražila,.....

Naj pišem naprej??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. oktober 2013
Next!
29. oktober 2013
ok

Aja pa včasih bom pisala kot Ana, včasih pa kot skrivnostna oseba
29. oktober 2013
u151777
u151777
next
29. oktober 2013
Ana:

Zbudila sem se. Podrgnila sem se po mrzlem licu. Vso noč sem bila naslonjena na okno. Super. Trebuh me je bolel in v glavi mi je razbijalo. Mogoče to ni bila najboljša ideja. Saj niti denarja nisem vzela s sabo. Briga me. Saj drugi mi tako ali tako samo težijo, bolje bo, da sama poskrbim zase. Tako kot vedno. Nikoli se ne morem zanesti na nobenega. Nisem se mogla zanesti na svojo tako imenovano najboljšo prijateljico. Povem ji ljubezen svojega življenja in kaj naredi? Gre in mu pove. Jeza ob spominu na ta dogodek, me je čisto prevzela. Brcnila sem v sedež na avtobusu pred mano. Nisem pa vedela, da na njem nekdo sedi.....

Skrivnostna oseba:
ok pol nadaljujem prov??
29. oktober 2013
u151777
u151777
next
29. oktober 2013
zdej morm jet pogledat ka se dogaja na zgodbici this is me and this is you...
29. oktober 2013
ueeee nc še niiiii!! smrkam tule!!
29. oktober 2013
next
29. oktober 2013
Skrivnostna oseba:
Odšel sem na avtobus, ki je ravno pravi čas se ustavil na postaji. Kot, da bi bil namenjen zame. Nasmehnil sem se in plačal šoferju. Usedel sem se na prazen sedež, pribljižno na sredini avtobusa. Tik preden sem se usedel, je zasvetila luč in sem zagledal neko dekle, en sedež za mano. Ravno sem jo hotel pozdraviti, ko sem videl, da je spala. Hvala bogu, tako sem si jo lahko v miru ogledal. Imela je obraz angela in lasje so ji lahno padali na ramena. Vem, da se to verjetno sliši zelo čudno, ampak je res; na prvi pogled sem se zaljubil. Občutek je bil neverjeten. To se mi še ni naredilo. Spoznal sem že mnogo lepih deklet, a ta,... Nevem, ampak nekaj posebnega je na njej. Usedel sem se in razmišljal samo še o njej. Kako ji je ime?
29. oktober 2013
next
29. oktober 2013
uuuuuppppssss zamešala sem ta prva dva nexta!!! najprej je skrivnostna oseba pol pa ana!!! oprostite mi proooosiiiiim hahahaha lol se to smešno čuje!!!
29. oktober 2013
Skrivnostna oseba:

Zbudil sem se. Nekaj me je brcnilo. Čutil sem. Morda je šofer videl, da sem zamudil svojo postajo. Panično sem vstal in se pripravil na tek. "Joj, oprosti! Nisem vedela, da kdo tam sedi!" je rekel nek glas. "Je že v redu! Samo panika me je zagrabila, ker se mi res mudi k prijatelju." Pogledal sem proti njej, kateri glas je pripadal. Skoraj sem padel. Bila je ona. Njene oči so bile velike, okrogle in tako rjave, da bi se lahko stopil v njih. Bebasto sem se nasmehnil. Začel sem se potiti. Kaj se dogaja z mano?
29. oktober 2013
u151777
u151777
next
29. oktober 2013
next
29. oktober 2013
Ana:

Vstal je. Bil je fant. Videla sem samo njegov hrbet. Če se ne bi zadržala bi pomislila, kako seksi hrbet ima. Stresla sem z glavo, kot vedno, ko sem dobila, kakšno malo bolj čudno misel. Hitro sem se mu opravičila in on je rekel, da je v redu in se mu samo mudi nekam. Nisem čisto razumela, kaj je rekel, ker sem bila presunjena zaradi njegovega toplega glasu. Prepričana sem, da sem ga že nekje slišala. Nato se je obrnil. Imel je čudovit obraz. Bil je kot izklesan. Sedaj sem pa že bila res prepričana, da sem ga nekje že videla. Ah, ja, seveda! Bil je eden izmed,... kaj so že? One Drek? Ni važno. Pogled se mi je pomračil. Škoda take lepote. No, ja. Pogledala sem ga naravnost v njegove globoke oči. Nekaj časa sva samo strmela drug v drugega. Nato sem se odkašljala: "Khm, moje ime je Ana. Pa tvoje?"
29. oktober 2013
to je Ana
29. oktober 2013
še ena slika od Ane
29. oktober 2013
u151777
u151777
next
29. oktober 2013
Skrivnostna oseba:

Sam pri sebi sem se začudil in malo sem bil tudi olajšan. Sreča, ni me prepoznala. Nasmehnil sem se ji in rekel: "Zdravo Ana. Moje ime je Jake. Podal sem ji roko in ona jo je počasi stresla. Nato se je široko nasmehnila, tako, da sem lahko videl njene majhne, kristalno bele zobe. Uf, ta punca je res popolna! Na široko sem se ji nasmehnil in se začel živčno spraševati, če imam kaj med zobmi, ker me je začela zelo podrobno gledati.
30. oktober 2013
Ana:

Torej ni eden izmed njih. Sreča. Na široko sem se mu nasmehnila in se začela živčno spraševati, če imam kaj med zobmi, saj me je zelo čudno gledal. Nato se je nasmehnil. Hitro sem se sprostila. Njegovi zobje so bili zelo popolni. Bili so čisto ravni in beli. Podrobneje sem si ga ogledala. Res sem mislila, da je eden izmed One Drek skupine ali kako se ji že reče. Čisto tak je kot on,....am? Ne vem. Res nisem ena izmed tistih punc, ki bi znorele, če bi si podale roko z članom popularne skupine. Poskušala sem vzpostaviti pogovor. "Torej,....Jake. Kaj že počneš na tem avtobusu?" Spet se mi je nasmehnil in nato odgovoril: "K prijatelju Lia,...." Ustavil se je za sekundo in nadaljeval: "Liardu moram." Ha? "Aaha. V redu." Nekaj časa je bila tišina, nato pa me je vprašal: "Kaj pa ti ob tej izredno zgodnji uri delaš na avtobusu?" "Poskušam pobegniti od doma." Presenetila me je moja iskrenost do tega neznanca. "Aha." Spet tišina. "Lahko prideš z mano. Če nimaš nikamor. In lahko vidim, da se nisi ravno pripravila na pobeg."
30. oktober 2013
Skrivnostna oseba:

Skoraj bi povedal, da sem namenjen k Liamu. Kako sem butast! Lahko bi se izdal! In nato sem si izmislil, najbolj butasto ime: Liard! Zakaj nisem mogel si izmisliti ne-izmišljenega imena! Tako butast sem lahko samo jaz. Na srečo verjetno ni opazila. Ali pa tudi. Najraje bi se brcnil. Da bi potlačil to misel, sem jo vprašal, zakaj je ona na avtobusu. In ona mi navidez brezbrižno odgovori, da je pobegnila. Ampak jaz sem zaznal podton trpkosti in bolečine v njenem glasu. In nato me je prevzelo butasto sočutje ter sem ji ponudil, da bi šla z menoj. Ja, Zayn, to bo to! S popolnim neznancem bo šla domov! Čestitam dobil si Nobelovo nagrado za butasta vprašanja!
30. oktober 2013
Ana:

Začudila sem se. Bil je zelo dobrodelen. "In seksi." mi je zašepetal glasek v glavi. Ampak ne morem iti z popolnim neznancem. Res pa je, da nimam nikamor in tudi denarja nimam. Nimam druge možnosti. Počasi sem prikimala. "Ja. To bi bilo zelo prijazno od tebe Jake. Ampak ali ti ne bom v napoto, ker greš ravno k Liardu?" Presenečeno me je pogledal, nato pa odkimal: "Ne Ana! Seveda ne boš v napoto!" Nato je pogledal skozi okno in dodal: "Pri naslednji postaji greva dol. Kar obleci se." Nasmehnil se mi je. Joj, kaj sem spet naredila.
30. oktober 2013
Okej velik sm napisala zdej pa 3 nexte za nadljevanje!
30. oktober 2013
u142227
u142227
neeeeeeeeext ps nova bralka
30. oktober 2013
Skrivnostna oseba:

Vav, res me je presenetila! Hitro sem se oblekel in jo med tem naskrivaj gledal. Bila je naravna lepotica. Ampak zdaj je obstajal še en problem: Liam. Spustil sem jo naprej in skupaj sva odšla dol z avtobusa, pred tem pa sem šoferju plačal njeno vožnjo, po večih minutah njenega pritoževanja. Seveda sem se hotel prikazati kot veliki kavalir. Zaradi nje sem hotel biti boljši. Zunanji zrak je bil mrzel in Ana se je začela tresti. Oblečeno je imela namreč samo majico na kratke rokave in črno krilo, ki je bilo zelo kratko, ampak mene to ni motilo. Ponudil sem ji svojo črno jakno in on ga je vljudno vzela.30. oktober 2013
Pč malo slik

Aja pa še bus30. oktober 2013
Pa živjo nova bralka prej se mi je vse kar sm napisala zbrisalo pa nwm zaka :/ in pol sm mela še tm neki napisano glede Liama, pa glede tebe,.... Kk butasto če se ti neki zbriše Aja pa našla sem čist tapravga smajlija da opiše moj obraz ko se mi je zbrisalo
31. oktober 2013
u154690
u154690
Neeext~svetovni začetek & nova bralka & zayn je tak smešn haha
+ ful bi mi pomenlo ce bi se katera brala mojo zgodbico ki je tut zayn fanfic~hwala ce boste pa sory kr oglasujem~vsak rabi bralce & lahko vrnes http://www.igre123.com/forum/tema/taken-zayn-malik-fanfic/63488/

Tekla je po ozki ulici in zavila okoli vogala. K sebi je stiskala majhen v odejo zavit sveženj. Prestrašeno se je obračala nazaj in skrivala obraz v ruti. Pritekla je do stare, z bršljanom obrasle hiše in se sunkovito ustavila. Njeno dihanje je bilo globoko in bitje srce hitro. Potiho se je priplazila k hiši in odprla velik smetnjak, ki je stal pred pragom. S prsi je dvignila sveženj ter ga še tesneje zavila. Sklonila se je ter ga nežno poljubila. Nato ga je previdno položila v smetnjak, se obrnila in stekla do konca ulice. Še zadnjič se je ozrla nazaj in v mesečini se je zalesketala solza, ki ji je spolzela po ljubkem obrazu. Nato se je obrnila in stekla v temno noč.
31. oktober 2013
uuuuu kul bom brala prav drgač pa tenks :**

[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=34958636[/img]
31. oktober 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani