Oila odločila sem se da bom napisala sojo zgodbico, čeprav vem da jih je že ogromno. Upam da vam bo vešč.
Na kratko: zgodbica bo govorila o 16 Alexis, ki je pobegnila od doma s prepovedamnim fantom itd.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'' Driiiin, driiiiin'' me je nekega jutra spet zbudila zporna budlika.
Danes je biu prvi šolski dan drugega letnika. Stekla sem v kopalnico k začuda ni bila zasedena, kar je pomenilo, da je Toby ( sin mojih renjikov Valerie in Toma) že šel, vrjetno z njgovo avšasto punco Tjašo. Joooj kok mi je šla naživce samo zaradi tega ker je njen oče lastnik najbolj elegantnega, prestižnega in luxusnega hotela v Ljubljani se ima za nekja več po mojem mnejnu je samo ''dete iz epruete'', sicer se pa nebom obadala z njo itak je nepomembna niti na našo šolo ne hodi.

Jaaz:
Toby:
Tjaša:
V kopalnici sem se stuširala, počesala, umila zobe in obraz, ter se naličila. Potem sem šla nazaj v mojo sobo.

Oblekla sem oblekico z rožicami potem pa je prišla težava ker nisem vedela kere šuze naaj obujem odločila sem se za bele sandale.
Uzela sem še telefon ter slušalke in se odpravila.
odpravila, Ko sem prišla sm zaudila kakih 6-7 min., zato sem hitro tekla v razred in kot seveda je bila tud letos naša razredničarka moja uitelica mate, ki me sovraži najbol od vseh. Sveda mi je zatežila in fasala sm neopravičeno. Usedla sm se za edino prosto mizko v razredu, in napol poslušala ter napol snjarila, o tem kako bi bilo lepo če bi šli na izmnejavo, ko kar neenkrat...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vam je ušeč??
Next??
24. november 2012
u78054
u78054
ja next! :**
25. november 2012
neeeeeeeextt!
25. november 2012
u111440
u111440
Nexxt.!
26. november 2012
neeeext
27. november 2012
V razred pride fant, ki ga nihče ne pozna učitelica ga predstavi kot novega sošolca, vsa dekleta z izjemo mene se napol stopi '' pa saj splooh ni took hud'' ime mu je bilo Miguel iz španije je zato me je zdaj kar naenkrat prijazna razredničarka prosila da bi mu prevajla, aja ja jaz že 4 leto hodim na španščino in moram reči da mi gre kar dobro.

Miguel:
Učiteljica je naprej razlagala kako bomo jemali snvo v letu. Pouk se je vlekel koot megla ko končno zazvoni, hirtro sem stekla do izhoda in na busno ( vozim se busom) komaj sem ujela bus in tako kot vedno upala da bo kšn novi luškan tip ampak vedno isti obrazi, ko sem prišla domov je bila ura 15.50 to pomeni da bo kmalu moja nadaljevanka zato sem hitro previerila fb, objavila slikico se odjavila in se zleknila na kavč, bila sem sama doma zato je biu party na pouno. Sredi nadaljevanke me zmoti klujčavnica v vratih, ko zališim zanan, piskajoč smeh bila sta Tjaša in Toby. Samo zaslišala sem Tjašo ‘’srček sva sama?’’ in seveda sem ji mogla pokvart veselje ‘’nee nista jaz sem tukaj in prilavfala v pred sobo’’ in ta avša avšasta mi je samo rekla ‘’ tam je moj plašč pospraviga in pazi nov je očka mi ga je kupil za 17 rojstni dan od guccija je’’ potem pa še Toby ‘’ Alexis ji neboš čestitala’’ tramsto sm odgovorila ‘’ ne!’’, odšla z plaščom po stopnicah navzgor in njen nov plašč zabrisala čez okno v največjo blatno lužo.

Plašč:Naša hiša:
[img]https://data.whicdn.com/images/44214819/getImage_large.[/img]

Slikica k sm jo dodala:
Ko je odhajala je prišla v mojo sobo po plašč in znorela ko ga je videla v luži.Potem mi je zatežil še Toby, jooj no k da je tak problem oprati plašč
P.S.: plašč je biu bež barve.
Na hitro sem šla preverit še na šolsko spletno stran in ugotovila….
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next??
28. november 2012
u78054
u78054
Next!:*
28. november 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeext!!!!
07. december 2012
u78054
u78054
pikc a boš kej nextala??
08. december 2012
mhm dubete next bl proti večeru
09. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg