Hey!
Jaz sem se odločila napisat resnično zgodbo,ki se mi ravo zdaj dogaja!

Stara sem 16let in živim v Mariboru. Imam sestro Ano,ki je stara 10 let in jo zelo sovražim. Moji starši so še kar bogati,kar pa ni vedno najboljše. Zaljubila sem se v svojega sorodnika,ki je isto star kod jaz. Živi v nemčiji in se zelo malo vidiva! Ne dolgo sem začela tudi začela kadit in padam v droge! Vse je po resničnem dogodku!19. avgust 2013
next (:
20. avgust 2013
Še 1next pa zapčnem
20. avgust 2013
u142752
u142752
next+ a ti to resno?
20. avgust 2013
u135507
u135507
next !
20. avgust 2013
20.avgust

hey!
Hvala za nexte! To zgodbo imam namen pisati kod nekak dnevnik. Vse kar bom napisala bo živa resnica brez kakršne koli laži! Upam do bo prišlo še več bralcev... Najprej vam bom vse razložila in dobro predstavila! Uživajte v branju(ne ozirajte se na pisne napake)Ime mi je maša in 16.7 sem dopolnila 16let. Hodim v 1.gimnazijo in v šoli mi gre zelo dobro. Zdaj so pa počitnice in imela sem res veliko težav s prijatelji in ljubeznijo. Imela sem 2 bff,ki sta me pustili na cedilu in si zmislili,da sem cipa ter to povedali celemu classu,tako da me potem ni nihče maral. Spoznala sem 3prijateljice,ki so mi ponudile pomoč,da sem le imela družbo,ko so me vsi pustili.Ime jim je Ana,Zala in Marja. Počasi smo se začele zelo družiti in postale smo res dobre frendice.

Hodile smo po europarku nakupovat,velikokrat smo obiskale kino... V njihovi družbi se počutim res super in so najboljše! Rada jih imam!Ne dolgo nazaj sem imela tudi simpatijo,ki mu je bilo ime Marsel. Bila sma frenda in sma se še kr družila. Bil je prijazen,preprost vendar ni bil kaj dost priljubljen v šoli. Jaz sem bila fejmička,dokler ni prišla na dan tista grozna laž. Marsel je hil dober tip,vendar sem ugotovila da do njega čutim le hvaležnost in nič več.

Ko človek ni zaljubljen je prav super! Prost si,vedno nasmejan...nobenih težav ni! Počutila sem se lahkotno! Vendar ne preveč dolgo... 9.avgusta smo dobili obisk. Obiskali so nas sorodniki iz Nemčije. Moje familije ni bilo doma,ker so se šli kopat. Jaz sem slišala da je nekdo prišel in pogledala čez okno. Zagledala sem maminega bratranca Dejana in njegovo družino. Bila sem pre lena da bi šla do njih in jih pozdravila. Ostala sem v hiši in bila na facebooku.

Sorodnike je šla pozdravit moja babica,saj ima hišo zraven naše. Niti malo me ni zamikalo,da bi jih šla pogledat,čeprav se vidimo 2x na leto. Tako so minevale ure,ko so se moji vrnili. Vsekakor so pozdravili sorodnike in mama mi je rekla naj jih grem pogledat. Nikakor nisem šla. Ko sem bila spet sama v hiši,sem oddrvela k oknu in zagledala sem....

2next
20. avgust 2013
u135507
u135507
next!
20. avgust 2013
u95401
u95401
nexttt
20. avgust 2013
... Marcela! Marcel je sin maminega bratrance. Nazadnje sem ga videla pred kakšnim letom in čisto se je spremenil! Bil je noro hot! Sedel je na motorju in si popravljal lase :$$ tudi on je bogat,saj ima njegov oče v munchnu firmo za applove izdelke in to. Takoj sem mislila iti po stopnicah ga pozdravit,vendar sem se spomila da nimam opranih las! Bila sem zeloo jezna nase,da si jih nisem mogla prejšnjo noč umit.

Zadržala sem se in čakala v hiši. Ne,nisem mogla čakat! Oblekla sem se in si nardila čop. Šla sem po stopnicah in ko sem prišla so že šli!!!!! Bila sem tako jezna da bi se najraje ubila! Veste kaj je to da nisem šla pozdravit sorodnika,ki ga vidim 1x na leto? ohh...groza. Ostala sem veni in se vsedla z iphonom na travo. Vse sem povedala Zali,ki me je spravila v boljšo voljo.

Končno mi je kapnilo! Zagotovo ima facebook! Vtipkala sem njegovo ime in priimek,ter takoj zagledala njegovo slikco za profilko. Prepričana sem bila,da je to on. Dodala sem ga. Nisem pričakovala,da bi me tako hitro dodal,saj je bil na poti v nemčijo. Tisto večer sem razmišljala samo o njem in Zali sem rela naj ga doda. Zaspala sem ob 2eh ponoči,tako kod vedno.

Ko sem se zbudila pa me je čakalo sporočilo od Zale! Napisala ga je pred 5min in videla sem:
MAŠA TVOJ MARCEL ME JE KLIKNO!

omfg! mene je skori kap! Takoj sem ji odpisala in ona je meni poslala vse kar sta se pogovarjala(v ang). Kar zavidala sem ji! Celo dopoldne sta se pogovarjala,jaz sem pa samo brala njun pogovor!

Celo dopoldne sem hodila gor in dol po hiši,saj sem bila živčna! Spet sem bila sama doma,tako da se noben ni mogel spraševat kaj mi je,da samo hodim. Naenkrat pa sem dobila novo sporočilo na Facebook! Hitro sem pogledala in pisal mi je MARCEL!!!!

Mene je skoraj kap!!!!! Napisal jeo-on,j-jaz)
o : what's u like?
j : nothing
o : okey... where do you live?
j : in slovenija...do you know wher it is?
o : yes i know...i be there
j : cool!
o : yes,i like it
j : and where you live?
o : germay
j : coooool
o : haha no
j : yes it is
.
.
.
.
.
tako sva se pogovarjala cel dan in naenkrat mi je pa napisal...

3 next
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
u35862
u35862
next...
20. avgust 2013
u135507
u135507
next!
20. avgust 2013
u147186
u147186
next
20. avgust 2013
u38598
u38598
neeext
*nova bralka*
20. avgust 2013
u145720
u145720
Next!!!!! Hitro!!!! Pohiti!!!!!! Nova bralka!!!!!
20. avgust 2013
u95401
u95401
nextt
20. avgust 2013
nextttt
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
...are you virgin?

Oči so mi skoraj padle iz jamic! Ne morem verjet kaj mi je napisal! Res me je skoraj kap! Napisala sem mu:
j : no haha,you?
o : no *__*
j : great haha

Potem sva se pogovarjala o sexu in kako je bilo prvič...grozaa! Ugotovila sem,da je res horny! Več kaj sem se zlagala in mu nisem povedala resnice. Potem je je pa vprašal(bom kr po slo napisala ker se mi ne da v ang)

o : kako dolgega je imel?
j : hahaha nevem
o : mhm povej no
j : srednje velikosti haha
o : koliko cm
j : nwm
o : mhm
j : kako dolgega pa imaš ti hahaha
o : hahaha,ti morem res povedat?
j : ne ni treba
o : bom ti,če mi pošleš sliko sebe v moderčku
j : okey haha
o : 19-20cm
j : omg *__*
o : kaj?
.
.
.
OMG OMG OMG OMG OMG! Ker je to povedal v ang ga jaz sploh nisem razumela za tisto sliko v moderčku! Sploh nisem prebrala! SHIIIIIIIIIT! Groza! Ker on sploh nw da sva v sorodu! Kako mu naj to povem? Res sem bila v težavah...

Drugo jutro ko še nisem vedela za obljubo sem prišla na fb in takoj me je kliknil. Vprašal me je:
o : kdaj dobim sliko?
j : kakšno sliko?
o : ja tisto kaj si obljubla
j : kaj?
o : (mi pošle sliko ko sma se zmenbla)
j : kaj? to sem napisala?
o : ja
j : okey okey,dobiš danes
.
.
.

Pobrskala sem po netu in našla eno sliko,ki je zgledala,kod bi se res v resnici jaz slikala! Hitro sem jo obrezala,da se obraz ni videl in mu jo poslala. Bila sem zelo živčna in vsa sem se tresla! Kja če bo opazil da to nisem jaz? Težko...slika je bila res takšna da nebi mogel opazit...
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
maste kakšno pripombo,da popravim?
20. avgust 2013
u84435
u84435
neexttt
20. avgust 2013
u95401
u95401
nexxtt
20. avgust 2013
u135507
u135507
next!
20. avgust 2013
neeeeee
20. avgust 2013
Uh! Ni opazil haha! Kakšno srečo imam! No tako sva postala prava prijatelja! Vendar naenkrat sem nekaj začutila v srcu. Čutila sem poseben in najlepši občutek! Začutila sem ljubezen! Ljubezen do njega! Ne neeee! Ne morem! V sorodu sva si! Čeprav zelo malo,vendar sva sorodnika! Pa še on živi v Nemčiji jaz pa samevam v Sloveniji! Kaj naj naredim? Oddaljena sva! Zakaj imam takšno nesrečo! Zakaj ravno jaaaz!

Jaz do njega čutim ljubezen,on pa mene ima samo rad,saj mi je napisal: I LIKE YOU! vendar jaz hočem več! Večkrat mi napiše srčke,smajlije....ampak on ni v mene! Res da nima punce ampak bo jo kmalu imel! Tako kod je lep,bo vsaka v njega.... Nisem jaz zanj in nikoli nebom! Zanj bom vedno le prijateljica in nič več.

Začela sem jemati tablete in začela pit alkohol! Imam prijatla,ki prodaja travo in takoj sem šla k njemu. Čisto sem zdrogirana! Samo jočem se! Pogrešam ga! Nikoli več ga nebom videla. Prijateljem grem že na živce in jim ne zaupam svojim težav! Nihče ne ve da kadim in jemljem tablete! Poslušam pesmi,se jočem....to je moje življenje.

Trudim se,da bi ga pozabila vendar ne morem! Preprosto ne gre mi iz glave,da ga celo leto ne bom videla! Večno se pa tudi ne bova pogovarjala preko facebooka! Pozabil me bo...zanj ne bom niti spomin. Ne kadim tako zelo. Na dan kakšne 2x. Tudi tablete pojem 2x na dan in jih pojem z alkoholom. Nevem kako naj neham s tem,saj ni vredu za moje zdravje.

Včasih si želim,da bi zaspala in se nikoli ne bi zbudila. Nočem pa pomisliti na samomor. Zdaj ko to berete se vam zdi da dem bolana,vendar sem samo nesrečno zaljubljena! Samo to! V petek sem bila v nemčiji z njegovimi starimi starši. Marcel je bil takrat v sloveniji,tako da sva se zgrešila in se nisva na noben način srečala. Bila sem z njegovo babico,dedkom in s svojim dedkom.

Šli smo mimo Munchna,kjer živi on. Pri srcu me je kar stiskalo,ko sem se peljala mimo table na kateri je pisalo to ime mesta. Solze bi mi spolzele po licu,vendar sem se le nekoliko zadržala. Najbolše je bilo,ko me je njegova babica objela :33 Spomnila sem se nanj in si mislila kolikokrat je bil on v njenem objemo in zdaj sem jaz! Bilo je zelo lepo,bilo bi pa lepše če bi še njega videla ;(

7nextov da opišem Marcela, 12nextov pa dam njegovo sliko
20. avgust 2013
neeeeeeeext
+ nova bralka <33
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
Aja,če ma kera pomisleke,da nebi blo resnična zgodba mi naj kr pove,da vam bol podrobno razložim,ker je res resnično
20. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg