Glas budilke, ki te vsako jutro prebudi, tisti trenutek, ki je v našem dnevu najhujši-ločiti se od mehke, tople postelje. Vstanem in se odpravim v kopalnico kjer odpravim mojo vsakodnevno rutino.Kot vsako jutro stojim pred omaro pol ure in razmišljam kaj bi oblekla. Nazadnje se odločim za črne kavbojke in kratko majico s potiskom lovilca sanj. Naj se predstavim sem Bella no tako me kličejo prijatelji moje pravo ime je Annabelle Wallis stara sem 17 let in živim v Avstraliji natančneje v Melbournu s svojimi starši, sestro Jennifer, ki je dve leti starejša od mene. Mesto se mi zdi že od nekdaj nekaj prav posebnega. Tiste peščene plaže in morje ki je kristalno modre barve. Ko se odpravim grem v šolo, zajtrka nikoli ne jem, s seboj pa si vzamem jabolko če bom slučajno lačna saj malice v šoli so zanič! Do šole imam približno 15 mniut hoje zato se odpravim peš. Moji starši so še kar bogati saj živimo v veliki lepi hiši ampak ni vila, imamo tudi bazen kakor vsaka druga hiša v Melbournu. Ko pridem v šolo me pred mojo omarico čaka moja najboljša prijateljica Liz.
next? nadaljujem po 3 nextih... pa še mnenje mi povejte:$$
08. marec 2015
next
08. marec 2015
kull
08. marec 2015
tenks :$ še 2 nexta? prosiim..useeno nadaljujem jutri
10. marec 2015
Hvala!
10. marec 2015
Objeli sva se in stekli v učilnico saj je raunokar zvonilo. Prva ura je potekala počasi saj smo imeli fiziko in jaz seveda sovražim vse kar je povezano s tem predmetom. Sem že povedala da sem zaljubljena? No ja kot verjetno vsaka punca na tej šoli imam simpatijo. Čeprav je slaven obiskuje to šolo kadar lahko ali pa se uči prek spletne šole. To je Niall Horan saj veste blond fant s kristalno modrimi očmi ki se jih nemoreš nagledati.

nadaljujem zvežer oz. ko bom imela čas..
11. marec 2015
Zelo dobro!Komaj čakam next.
11. marec 2015
u190422
u190422
next
11. marec 2015
Next! Ful dobr! Lovam tole ej! Čimprej nextaj prosmmm!
11. marec 2015
Prosm še za kake slikice če je možno!
11. marec 2015






prijazen je in use vendar se tule zaplete, punco ima... neko največko važičko na šoli vendar se vedno bolj govori da je z njo ker noče da bi ga osramotila...hodila sem od svoje omarice saj sem šla po zvezke za naslednjo uro. nisem gledala naprej ampak v tla naenkrat sem se v nekoga zaletela ko sme pogledala gor da se opravičim je pred mano stal on. niall horan. tako me je pretreslo da sem kar odšla stran brez da bi se mu opravičila. slišala sem kako mi je zakričal oprosti ko sem bila že kakšnih 10m stran, verjetno je tudi njega pretreslo to da sem bila zelo nevljudna. po koncu pouka sem odhitela do omarice in noter me je čakalo vabilo na zabavo....
a veste na čigavo?*
12. marec 2015
bom kar nadaljevala

Povabljena sem bila na Niallovo zabavo. Šla sem povedat liz in tudi ona je bila povabljena. Odločili sva se da se uro pred zabavo dobiva pri njej da se urediva. Ura je kazala 5 min čez 19 ko sem prišla k liz. Pol ure sva si izbirali oblačila nazadnje sva se odločili za preprosto kombinacijo kavbojke in majico brez rokavov s potiskom za čez pa sem uzela še jeans jakno. Ko sva vstopili v hišo kjer je potekala zabava je bilo že vse nabito polno čeprav je bilo komaj 20.10 in zabava se je začela ob 20.00. naročili sva si kozarec kole in se pogovarjali s prijateljicama iz šole. No Liz je kmalu izginila v družbi nekega fanta jaz pa sem ostala sama. Kmalu me je nekdo potrepljal po rami obrnila sem se in za sabo zagledala Nialla. ''Iskal sem te'' je rekel ''danes si se zaletela vame pa se mi nisi opravičila in zahtevam opravičilo'' je rekel smehljaje. ''Oprosti'' sem rekla tudi meni je šlo na smeh saj je še posebej poudaril zahtevam opravičilo. ''Je že uredu'' zdaj sva se že režala in nekaj ljudi naju je gledalo postrani saj sva zgledala kot da bi droge uživala.

mnenje?
12. marec 2015
Ko sva se končno nehala smejati me je peljal na teraso za njegovo hišo, začuda tam ni bilo nikogar. Pogovarjala sva se o raznih stvareh sedela na gugalnici… kar naenkrat se mi je približal, začela sem globoko dihati, zaprla sem oči in kmalu sem njegove tople ustnice začutila na svojih. Streslo me je po celem telesu. Uživala sva v najinem prvem poljubu dokler naju ni nekdo prekinil. Bila je njegova punca pred nama je stala vsa zelena od zavisti najprej mi je govorila vse grde stvari ki so ji prišle na pamet potem pa je Nialla odpeljala proč. Vedela sem da na tej zabavi nisem več dobrodošla zato sem odšla. Niti njegove telefonske nimam sem si rekla pri sebi. Videla pa ga nebom 1 teden ker so počitnice…





13. marec 2015






takšno gugalnico sm mislila
13. marec 2015
Lovam jst tole ej!
Niall, ti porednež!
Haha, u glaunem: HITR NEXTAJ!!!!
13. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani