Ɲσ, ѕρєт ѕм נѕ тυкι. Ƶ zgσ∂вιcσ. Ƙι вσ Ƭωιℓιgнт ƒαηƒιc. Ƶα νѕє тωιℓιgнт ƒαηє.
1. DEL

_________________________________________________________________________________________

Nikoli nisem razmišljala, kako bom umrla. Toda umreti namesto nekoga, ki ga imam rada, bi bila dostojna smrt. To sem razmišljala, ko me je moj oče, Charlie, peljal k sebi domov. Pogrešala bom svojo čudaško mamo in Njenega novega moža. Šla sta namreč potovat, mene pa nista vzela sabo. Bedno.
Sem Jessica Swan. Vsi prijatelji(ki jih je malo) me kličejo Jessie.

Jaz:


Ko sva prišla k Charliu domov(kličem ga Charlie, čepav je moj oče) mi je pokazal, kje bom spala(postelnjino je izbrala prodajalka, bila je škrlatna) in razkazal mi je hišo. Malo sem pozabila, kako zgleda, ker tu nisem bila že od svojega 4. leta. Aja, moj oče živi v majhnem mestu Forks(populacija:3342).Je policijski načelnik. Rad gleda bejzbol. Jaz pa ne, niti ga ne znam igrati.

Vem, da bo v šoli zanič. Zjutraj, preden sem odšla v šolo(na gimnazijo) sem zunaj videla Charlia, Billya Blacka(vsaj mislim da je bil on) in njegovega sina, Jacoba. Spomnim se ga, ker sva kot majhna delala potičke iz blata
Charlie mi je kupil avto. Popravil ga je Jacob, in mi je vse pokazal. Rekla sem "Ali se boš peljal z mano v šolo?", on pa je odvrnil "ne, šolo imam v rezervatu" "Ok,samo rada bi imela kakšnega znanca"

Jacob:


Odpeljala sem se v šolo.

________________________________________________________________________________________

No tolko za zdej, v nadaljevanju pridejo daljši nexti

1. Je super?
2. Kkšne kritike?
3. Next?

Boš bral


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. junij 2015
Supr!!!!!!!Next!!!
07. junij 2015
aja, rabm 5 nextov in mal oglašujte
07. junij 2015
next
07. junij 2015
next
07. junij 2015
next
08. junij 2015
ok bom kr nextala čeprov mi manjka en next
08. junij 2015
yes!!!!
08. junij 2015
2. DEL
****************************************************************************************************************

No, odpeljala sem se v šolo(gimnazija Forks, dom spartanov) in ko sem prišla na parkirišče, je na zidu sedelo kup kretenov. Eden izmed njih je pohvalil moj avto(btw. stara kripa je) in jaz sem se odpravila proti šoli. Iskala sem učilnico, ko me je ustavil prijazen in simpatičen Azijec. "Živjo" je rekel. "Jaz sem Eric. Saj veš, kot najboljši prijatelj, rame za jokanje, oči in glava šole........." "Čakaj malo," sem odvrnila "raje jočem v samoti". Zamomljal je nekaj o članku za v šolski časopis, jaz pa sem pohitela proti učilnici(končno sem jo našla). Po uri smo imeli kosilo v menzi. Spoznala sem prijetno punco po imenu Bella(ni tista Bella iz filma) in Mikea, ki je bil najboljši pri košarki. V novi šoli pa le ne bo tako bedno. Ozrla sem se skozi okno in videla 5 bledih najstnikov, ki so hodili noter. Ozrla sem se proti Belli. "Kdo so to?" "To so Cullenovi. Gospod in gospa Cullen sta jih posvojila in jih poparčkala. Vidiš, tale blond je Rosalie. Hodi s Emmettom. Tale s črnimi kratkimi lasmi je Alice. Je z Jasperjem. Zelo je čudna". Potem sem videla visokega, postavnega in bledega fanta. Z zanimanjem sem ga pogledala, Bella pa je ujela moj pogled in dejala "ja, to pa je Edward. Čudovit, kot vidiš, vendar ga nobena ne zanima. Ne trudi se z njim". " Saj se sploh nisem nameravala". Še zmeraj sem gledala fanta, ki je zdaj imel ime. Nenadoma me je tudi on pogledal. Hitro sem se obrnila in se posvetila Belli, ki je razlagala o novem spreju za lase. Hitro sem pojedla do konca in vstala. Sledila sem Belli, ki je tekla do učilnice za biologijo. Ni bila odklenjena, zato sva malo klepetali.

CULLENOVI

Rosalie


Emmett


Alice


Jasper


Edward

Prišel je učitelj, ki je odklenil učilnico. Morala sem na wc. Hitro sem stekla in se še pravi čas vrnila v razred. Ko sem prišla noter, je bilo prosto le še eno mesto. Uganite, kdo je sedel na njem, ja Edward. Ta skrivnostni Edward. Gledal me je, kot da bi me najraje pojedel. Upam, da ni to še en kreten, ki bi rad le izgubil nedolžnost. Ura je potekala takole: Bla, bla bla. Na moji prejšnji šoli je učitelj bolje razlagal. Tik, preden se je končala ura, je pobral svoje stvari in sfural stran. Čudak. Šla sem do Belle, in šle sva nakupovat. Domov sem se vrnila ob šestih zvečer. Charlie je(ne že spet) gledal bejzbol, ker nisem imela drugega za počet, sem se usedla zraven njega. Po večerji sem šla spat. Zbudila sem se sredi noči in na robu moje postelje videla Edwarda, kako me je opazoval. Pomela sem si oči in še enkrat pogledala. Ni ga bilo več. Pomojem so bili le prividi.


****************************************************************************************************************
1. A vam je všeč?
2. Kaj se bo zgodilo v naslenjem delu?
3. Next?
08. junij 2015
next!!
08. junij 2015
Jaaaaa
nwm se bosta Edward in Jessie pogovarjala?
neeext
08. junij 2015
1. ja
2. postala bosta par
3. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. junij 2015
u183712
u183712
neeeext *o*
09. junij 2015
3. DEL

Next posvečam ℱoreverޅoung , moji BFF. Mwa, rada te mam!!

################################################################################

Pomojem so bili le prividi. Zaspala sem nazaj. Naslednji dan je bila sobota. Zjutraj sem se zbudila ob petih, in ker nisem mogla zaspati nazaj sem šla dol v kuhinjo po zajtrk. Potem sem še vzela robce in se usedla na kavč. Gledala sem Titanik. Celega sem pogledala, in ker sem se zelo jokala, sem šla v sobo si prekrit solze z malo pudra(drugače ne uporabljam mejkapa, vse se mi zbriše dol po desetih minutah O_o) Oblekla sem se in šla ven. Videla sem Jacoba, kako si vztrajno prizadeva, da bi nahranil njegovega mačka Maxa. Zgledal je smešno. Postavila sem se tik za njim. "HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ" sem se zadrla, Jacob pa je od presenečenja spustil posodico z rjavo brozgo. Nič čudnega, da Max ni hotel jesti. Zginil je pod avto in s svojimi velikimi zelenimi očmi buljil v Jacoba. "Haha Jacob." Jacob me se debilno pogledal in oba sva prasnila v smeh."Kako si se znašla za mano, slišal bi te". "Skrivnost" sem se zahahljala. "Daj, mi boš pomagala pospraviti hrano za Maxa." "Kaj to daješ ubogemu mačku?" sem vprašala. "Ati mu to daje. Jaz ga moram samo nahraniti. Še sam ne vem, kaj se skriva noter". "Greš gledat komedijo k meni?" "Ok, samo skodelico nesem noter". Ko se je vrnil, sva šla k meni. Gledala sva Mamma mia. Ko je bilo filma konec, je Jacob predlagal: "Pejva malo počet, kar sva počela kot otroka." "Kaj pa?" V tistem trenutku Jacob odfura ven in si sleče majco in hlače, da je samo v gatah. Vrže se v kup blata za njihovo hišo. Jaz mu sledim. Čez čas sva oba usrana. Šla sva se stuširat, potem pa sva se šla šah. Kot zmeraj sem zgubila, ker sem v šahu porazna. Jacob je moral domov, ker ga je klical Billy. Jaz sem skuhala kosilo, v tistem času pa se je že zbudil Charlie. Po kosilu je SPET gledal bejzbol, jaz pa sem šla malo ven. Sprehajala sem se po gozdu in srečala prav prijazno medvedko, ki je v pozdrav zarjovela. Vsi medvedi v našem gozdu so prijazni in udomačeni. To je super, saj obožujem medvede. V pozdrav sem ji salutirala. Vrgla sem ji malo kruha, ki se je kar znašel v mojem žepu jakne. Šla sem naprej. Prišla sem na jaso. A nisem bila sama, ker je na travi, med rožicami nekdo sedel. Ta nekdo se je ozrl nazaj. Šit, bil je Edward. Hitro sem stekla nazaj domov. Povečerjala sem in se spravila spat.

Maček Max:


Medvedka:


Edward med rožicami:

Naslednji dan je bil (skoraj) enak prejšnjemu. Spet je prišel Jacob. Hotel je gledati bejzbol, zato sem gledala zraven. Nisem mogla nehati misliti na Edwarda. Kaj je sploh počel na jasi? Zakaj pri kosilu v menzi nikoli ne je? ZAKAJ JE TAKO SMRTNO BLED?! "Jacob, malo grem ven na svež zrak" sem rekla, in se odpravila ven. "Ok, zaklenil bom hišo" je rekel Jacob. Zunaj sem sedela na klopci. Nenadoma je začelo deževati. Sranje. Pa še dežnika nisem vzela. Iz hiše je z dežnikom v roki pritekel Jacob. Brez majice. V kratkih hlačah. "JACOB, PREHLADIL SE BOŠ!!!" sem se zadrla, Jacob, ki je tedaj že prišel do mene, pa je skomignil z rameni in odvrnil: "Pa kaj". Hitro sva stekla v hišo, kjer sem se stuširala in si posušila mokre lase. Šla sem dol v dnevno sobo. Fuj. Nekaj je smrdelo. In to zelo. Bil je Jacob. "Jacob, obupno smrdiš." "Prav, se grem stuširat." Šel se je stuširat, jaz pa sem malo gledala televizijo. Šla sem v kuhinjo po čips. Nenadoma me odzadaj nekaj zagrabi in me odnese v posteljo. Jacob me je začel žgečkati. Zvijala sem se od smeha, Jacob pa je to izkoristil in vame vrgel ogromno blazino. Charlia ni bilo doma, zato sva se lahko drla po mili volji. Po desetih minutah sva oba zakinkala med perjem iz blazin.

###############################################################################

1. Je dobr?
2. Kako se bo nadaljevalo razmerje med Jessie in Jacobom?
3. Kaj bo z Edwardom?
4. Next?
09. junij 2015
* ja
* bff?
* z Jess bosta par
* neeeeeeeeext
P.s. nova bralka
09. junij 2015
ofkors
ammmm mogoče bosta sm prjatla mogoče pa kej več ampak bosta šla pol narazn
nwm očutk mam d bosta t Edwardom skup
neeeeeeeeext
10. junij 2015
to je tok dobr!!!!!hvala za posvečen next in na vprašanja sploh ne bom odgovarjala ker ne vem!!
10. junij 2015
hvala za posvečen next!!
10. junij 2015
4. DEL

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tale next pa posvečam novi bralki ғᴏʀᴇᴠᴇʀ!
Naslednji dan je bil ponedeljek in (na žalost) sem morala v šolo, Jacob pa tudi. Oblekla sem se in se odpeljala v šolo. Takoj me je srečala Bella in me veselo pozdravila. "Hej!!" "Hej Bells." "Kaj si delala čez vikend?" "Ah nič samo Jacob, moj prijatelj je prišel" "Aha. Js pa sm šla s neko prijateljico nakupovat in sva kupile tole majico, pa tele hlače, pa tele superge........" Razlagala je miljone let, jaz pa sem medtem gledala urnik. Šit, danes imamo spet biologijo. Spet sedenje z Edwardom. Bom že preživela. Najprej smo imeli matematiko. Pisali smo in dobila sem 4. Druga ura je bila biologija. Ko sva z Bello prišle v razred, je Edward že sedel. Spet je bil bled. Zunaj se je ulilo. Ne maram dežja. Usedla sem se in pripravila knjige. "Hej" sem zaslišala zraven sebe. Omojbog, Edward je končno spregovoril. "Hej" sem rekla. "Oprosti, da se zadnjič nisem predstavil, jaz sem Edward. Ti pa si Jessica, ne?" "Ja." "Imaš rada dež?" "Ne. Ampak zakaj me sprašuješ o dežju?" "Kar tako." "Aha." Za trenutek sem se ozrla proti njemu, da bi videla, kaj spet počne. Z njegovim levim očesom je gledal v mikroskop. Ko je odmaknil pogled, je pogledal mene. Nekaj se je spremenilo na njemu. Njegove oči. Bile so zlatorjave. Pred petimi minutami pa so bile črne. Čudno. Bilo je konec ure, in ponudil se je, da me pospremi. Malo sva se še pogovarjala. Vprašala sem ga: "Zakaj imaš zlate oči? Na začetku ure so bile še črne. Ali nosiš leče?" "Ne, krive so neonske luči." Ammmm ok." "Moram iti adijo. Se vidiva" "Se vidiva." Po koncu pouka me je zunaj počakal Jacob. "Hej." "Hej Jacob. Kaj delaš tukaj?" Amm nič hotel sem te pospremiti domov." Ok, greva." "Šla sva k meni domov, kjer mi je pomagal narediti domačo nalogo(ni se mi dalo). Medtem, ko sem se ukvarjala s kvadratnim korenom, mi je na uho zašepetal: "Danes si lepa." "Hvala" "Zelo lepa." "Hvala" "Najlepša, kar sem jih videl v življenju." Malce začudeno sem ga pogledala. "Amm žejna sem" "Ok, tukaj bom počakal". Šla sem v kuhinjo po kozarec vode. Ko sem se vrnila, je Jacob delal mojo domačo nalogo. Gledala sem ga, in se muzala. Ko je končal, je sunkovito vstal.Prislonil me je k steni in se začel približevati mojemu obrazu. Tik, preden me je poljubil, je zazvonil moj telefon."Sranje" je zamrmral in dvignil. Bil je Charlie. Samo sporočil je, da ga do osmih ne bo doma, ker ima veliko dela. Jacob je odložil in me spet poskušal poljubiti. Tokrat ga ni zmotilo nič. Nekaj časa sva se poljubljala, potem pa se je odmaknil in jaz sem rekla: "Uau." Jacob se je nasmehnil in bme vprašal: "Bi bila moja punca?" "Ja, z veseljem". "Super." Še enkrat se je nasmehnil in potem sva gledala film. Titanik. Seveda sem se jokala in Jacob me je močno objel. "No, no, saj je samo film". "Vem, ampak je še zmeraj žalosten." "Ne razumem vaših čustev." "Jaz pa vaših ne." "Haha." "Ja". Tik preden je šel, je še rekel: "Ali bi šla jutri v kino z mano?" "Ja, seveda" "Je neka krasna komedija. Imenuje se Ted 2. Bi to šlo?" "Ja, seveda".

Edwardove zlate oči (ne vidi se zares dobro)


Film, ki ga bosta šla Jess in Jacob gledat


Zvečer naslednji dan sem se lepo uredila in čakala na Jacoba, da me pride iskat. Čez pol ure je prišel in kavalirsko odprl vrata BMW-ja. "Za vas, gospodična." "Ah, jacob." V kinu sva se imela super. Film je govoril o plišastem medvedku, ki je odrastel, tako kot njegov lastnik. Potem sva šla na pico. Ko me je "dostavil" domov, se je ulil dež. Preden sem šla k vhodnik vratom, je Jacob rekel: "Nekaj si pozabila." "Aja, saj res". Tako sem imela svoj prvi pravi poljub v dežju.. Ko sem šla spat, je nekaj zaškrtalo. Dvignila sem glavo in videla Jacoba.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

1. Kako je Jacob prišel tja gor?
2. Ali se bosta hitro razšla?
3. Kaj bo z Edwardom?
4. Next?
10. junij 2015
1. Kako je Jacob prišel tja gor?z svojo volkodlaško(vsaj mislm)močji.
2. Ali se bosta hitro razšla?jess verjetno ugotovi,da ga ne ljubi,se bosta razšla,in bosta z edwardom skupi.
3. Kaj bo z Edwardom?lubusumen bo na jacoba.
4. Next?itak!!
neeeext!!
10. junij 2015
-nwm mogoče po žlebu al pa d po hiši raste kašna roža(bršljan al kaj majo ponavad u filmih) al je drevo u bližini
-nwm vrjetn
-z Jess se bosta ful zaštekala in pol bosta skup
- seveda še uprašaš takooooj neeeeeeeeeeeext
10. junij 2015
1. z svojimi močmi
2. verjeno ja
3. hotel se bo znebiti jackoba
3. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. junij 2015
5. DEL

Posvečam ga wαɴѕ.

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Dvignila sem glavo in videla Jacoba."Jacob?! Kako si prišel sem gor?!" "Ni važno. Billy je šel za nekaj časa v Kalifornijo. Ostal bom pri vas." "Ok. Zbudil si me, zato pojdi TI spat, jaz pa bom nekaj napisala." "Ok." Vlegel se je v mojo posteljo in zaspal. Smrdel je kot vedno, ampak mu pustim, ker je moj fant. Usedla sem se za pisalno mizo in napisala seznam stvari, ki jih moram narediti do petka.

1. V šoli se pogovarjati z Edwardom
2. Narediti domačo nalogo
3. Jacoba zvleči v nakupovalno središče in mu kupiti kaj dobrega za oblečt (Zmeraj smrdi po mokrem psu. FUJ.)
4. Kupiti nove vložke
5. Nehati biti taka reva

Zjutraj sva šla oba v šolo. Mi smo imeli prvo uro biologijo. Spet bom videla Edwarda. Ko sva z Bello prišle v razred, sem se usedla. Edward me je že čakal. "Hej." "Hej Edward." "ALO MULCI TIŠINNNNAAAAA!!!!!!!!!!!" se je zadrl učitelj. "No, dobro. Danes bomo ugotavljali našo krvno skupino. Takole vzamete iglo in se zbodete. Potem kanete majhno kapljico krvi na napravo za preverjanje. No, začnite." O, ne. Ne prenesem krvi. Ampak vseeno sem ze zbodla. Edward je začel buljiti v moj prst. "Edward saj je samo kri. Vsi jo imamo v sebi." "Ja, vredu." Kanila sem majhno kapljico krvi na mojo napravo za preverjanje. Pokazala se je številka 0. V tistem trenutku je Edward šel na WC. Ni se vrnil do konca ure. Nekaj sošolcev je bruhalo. Jaz in Bella sva morale pospraviti to svinjarijo. V tistem trenutku se je vrnil Edward. "O, Edward. Boš še ti pomagal." je rekel učitelj. Edward se je nakremžil, a je vseeno privolil. Vzel je krpo in začel brisati kozlanje s tal. Pogledala sem njegove oči. Bile so spet zlatorjave, med uro pa so bile črne. Zanimivo. A opazila sem tudi nekaj drugega. Šele zdaj sem opazila, Kako lep je Edward. Mnogo lepši od Jacoba. Ah, nehati moram misliti nanj. Še Jacoba bom zgubila in potem bom pa res ena budala brez fanta. Po šoli sva šle z Bello in njeno prijateljico, Ashley nakupovat za maturantski. Jaz ne grem, ker ne znam plesati, Jacob pa tudi ne zna. Nameravala sem v neki majhni knjigarni kupiti knjigo o nekih potomcih volkov, o katerih mi je pripovedoval Jacob. Mogoče bom tam izvedela, zakaj je Edward tako bled in se mu ves čas spreminja barva oči. Belli in Ashley sem rekla, da grem v knigarno in da se dobimo pred neko italijansko restavracijo na večerji. Šla sem v knjigarno in kupila knjigo. Ko sem se vračala, sem pred nekim bifejem opazila gručo moških. Hotela sem ubrati drugo stran, proti parkirišču. A je bilo prepozno. Na parkirišču so me že čakali eni kreteni. Začeli so me nadlegovati. Skoraj so me posilili, ko sem zaslišala avtomobil. Mojbog, bil je Edward. Rekel mi je, da naj grem v avto, kretene pa je prebodel s najbolj ubijalskim pogledom. Usedel se je v avto. in odfurala sva stran. "Prosim, zamoti me, da ne bom šel nazaj." "Pripni se." "Ti se raje pripni." Ko sva prišla pred restavracijo, sta me Bella in Ashley že čakale. "Kje si bila?!" me je strogo vprašala Bella. "Slučajno sva se srečala in se zaklepetala." me je rešil Edward. "Ammm..... je že v redu." je zamrmrala Bella ob pogledu na Edwarda. "Mislim, da bi Jessica morala vseeno kaj pojesti." "Prav, pa bom." sem odvrnila. Šla sva jest. Pravzaprav sem jedla samo jaz, on je sedel zraven mene. "Ne veš, kakšne nizkotnosti so jim šle po glavi." "Hočeš reči, da...." "Ja, lahko berem misli. Lahko preberem misli vsem tukaj v tem prostoru, samo tebi ne. Poglej, tale ženska razmišlja o denarju, ta pa o seksu, in ta o mački........." Ko sem pojedla, sva šla do avta. "Hvala Edward za večerjo, bilo je čudovito......." Nisem končala stavka, ker me je Edwaed močno objel. Tisti večer sem na seznam stvari, ki jih moram narediti do petka, dodala tole:
6. Pustiti Jacoba


(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

1. Je dobr?
2. Ali bo Jess res pustila Jacoba?
3. Ali bosta Jess in Edward postala par?
4.Next?
11. junij 2015
-ofkors
-da enkrat bo
-da
-seveda še uprašaaaaš
neeeeeeeeeeext
11. junij 2015
itak da je dober
jap
jap
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex
12. junij 2015
itak!!
jap..verjetn bo.
nujno!!!
seveda!!!!!!!!!!!!!neeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxtttttttttttttttt
12. junij 2015
u183712
u183712
neeeeeext
12. junij 2015
6. DEL

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Posvečen je *Aηιмαℓѕツ
Naslednji dan,v torek, sem naredila kar 4 stvari od šestih.

1. Že včeraj sem (malo) čvekala z Edwardom
2. Naredila sem nalogo
3. Z Jacobom sva šla v šoping (kupila sem mu pet parov kavbojk, 7 majic in allstarke)
4. Kupila sem vložke (kot vsaka ženska jih v tem trenutku rabim)

Nisem nehala biti reva, saj pri telovadbi nisem mogla splezati na drog (bojim se višine) in nisem pustila Jacoba (če bi ga pustila, ne bi šla z njim v šoping O_o) Po šoli sem poskušala odkriti, kaj je narobe z Edwardom. Malo sem preletela knjigo in našla nekaj zanimivega. Vtipkala sem v Google in na neki spletni strani našla par besed.

Nesmrtni
Hitri (enkrat me je neki sošolec skoraj povozil, in Edward je bil bliskovito pri meni. Avto je še pravi čas ustavil. Tisti dan sem spoznala Carlisla, njegovega očeta. Prijazen je.)
Močni (Edward je v avtu naredil izboklino)
Mrzli (Tisto noč, ko sem šla kupit knjigo, sem v Edwardovem avtu hotela vključiti gretje, in najini roki sta se dotaknili. Njegova je bila ledeno mrzla)
Vampirji.

OMG. Nisem mogla verjeti svojim očem. Edward je bil zagotovo vampir. To je vzrok njegove bledikavosti.
Naslednji dan sem šla v šolo. V šoli sem srečala Edwarda, ki me je spravil v avto in šla sva v gozd. Odpeljal me je do mračne jase, in se postavil tik za mano. "Vem, kaj si" sem šepnila, Edward pa: "Reci. Na glas." Obrnila sem se, nato pa na glas rekla: "Vampir si. Edward, ti si vampir." "Potem pa mi odgovori na eno tipično vprašanje: Kaj mi jemo?" Bila sem tiho, Edward pa me je zgrabil in me bliskovito štuporamo odnesel do jase. "Da boš videla, kakšen sem na soncu." je še dodal, nato pa si je odpel srajco in stopil na kamen. Ko se je obrnil proti meni, se je njegova koža svetila kot biseri. "Čudovit si" sem rekla. Zgrabil me je za roko in me potisnil ob skalo, kot bi me hotel poljubiti. "To je koža morilca, Jessica. Se me bojiš?" "Ne. Niti malo." Spet me je zgrabil za roko in odvlekel na jaso. "In tako se je lev zaljubil v jagnje" je rekel. "Kako neumno jagnje," sem se zasmejala.

ZVEČER

V postelji, zraven Jacoba, ki me je poskušal poljubiti, in mu je to tudi uspelo, sem razmišljala o Edwardu. Vedela sem 2 stvari. Edward je bil vampir. In druga stvar je..........
Oprostite za kratek next, ampak je res že pozno in sem zaspana
Čaw čaw pa nočko!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

1. Kaj je bila druga stvar?
2. Je dobr?
3. Mi oprostiš za kratek next?
4. Next?
14. junij 2015
next!!
14. junij 2015
a dej nas moraš pustiti radovedneee hahahah
1. ej nwm kaj bi bla nwm d ma rad Jess
2.ofkors še uprašaš
3. seveda oprostim če boš takoj napisala druzga hahha
4.ofkors takoj neeeeext
14. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani