~°Laila Santorini
https://images.app.goo.gl/JYuUaUFyGLb2yxvP6

~°Cole Chris Sprous
https://images.app.goo.gl/kMXgWTRqDkqYwKuy9

~°Vasilisa(Lisa) Smith
https://images.app.goo.gl/ZShZyZzTtfncxQQq5

..
.
Prekleto! Tolkla sem po aparatu za kavo. Izza hrbta se mi je prikradel Cole in me hitro objel okoli pasu, prehitro. Obrnila sem se ter ga s kolenom sunila v trebuh preden sem sploh pogledala kdo je. Zvil se je ter se zasmejal, jas pa sem se namuznila in mu pomagala da se je zopet vzravnal. "Do konca tega leta me najbrš s ne bo več med živimi če me boš pohabila vsakič ko te bom
želel objeti".Prestrašil si me."Tebe? Gospodično Lailo neustrašno? Smejal se mi je. Zavila sem z očmi. Sicer pa bi te moralo že izučiti da me takole osladno objemas in motiš med mojim izredno pomembnim delom. "Izredno pomembnim delom?" ošinil je aparat za kavo in razpoko na steklu, ki sem jo "mordaaaa" povzročila."Veseli me da sem lahko nadomestil aparat".Sicer pa kaj si pričakoval?
Akademija črne sipine: ni navadna šola, pravzaprav sploh ni šola, učenci se urijo za vojake, legionarje, ter zaščitnike cesarstva.
Otrpnila sem. Opazil je. "kaj se dogaja?" je vprasal.Nikogar ni, hodniki so prazni. Pogledal me je zaskrbljeno. Oba veva kaj to pomeni. Zvok bobnov. Prijela sem ga za roko nato pa ga povlekla po hodniku kakor hitro se je dalo.Sranje, konec je z nama!
_____________________________________________
Inspiracijo sem dobila v knjigi Žerjavica pod pepelom(Sabaa Tahir)
Next?
08. april 2019
Next
18. april 2019
Super zgodba
18. april 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani