Ojla! jst sm Stella. Stara sm 12 let. Mam BFF Tinkaro in sva skoz skupi.
Nekega dne, sem prišla iz glasbene šole in sedla za računalnik. Vpisala sem se v chat in Tinkara mi je rekla,da je bila povabljena na Petrovo zabavo in da je rekel naj tudi jaz pridem.
Ob 19:00 sva se dobili pri meni,se oblekli in se uredili.
Tinkara je bila oblečena v: črno majco z belim srčkom, črne hlače, bele allstarke.
Jst sm bla oblečena v: temno roza kratke hlače, svetlo roza majco do popka,temno roza allstarke
Ko sva prišli na zabavo,je bila ura 19:56. Petru sva izročili darilo in šli k prijateljicam. Čez nekaj časa,je bila na vrsti počasna pesem. Tinkara je zaplesala s Petrom,jaz sem pa sedela na klopi in igrala igrico na telefonu. ob 21:30 sem se poslovila in šla domov. Bila sem sama doma. Čez 15 minut je prišla Tinkara. Pripravila sem dodatno ležišče za Tinkaro in šla spat.
Drug dan sva šli v pekarno po rogljičke. Videli sva Petra in neko punco,kako se zalizujeta. Tinkara je planila v jok. Stekla je v mojo stolpnico in se zaprla v klet. Čez nekaj ur je prišla ven vsa objokana. "R-r-re-rekel mi je, da m-me l-lju-ljubi" je zašepetala in šla domov.
Dala sem si misijo,da izvem,kdo je to skrivnostno dekle.

NEXTAM???
12. september 2015
Next
12. september 2015
Šla sem do kraja,kjer sem nazadnje videla Petra s punco. Ni ju bilo tam. Poklicala sem Petra. Peter: "Oj Stella" Jst:"Oii kje si??" Peter:"Pri Lidlu,zakaj?" Prekinila sem. Nato se je mimo pripeljal Blaž,ki je bil noro zaljubljen vame. Js:"Oj ej a mi lohk posodš kolo?? Ti ga bom vrnila čez 2 uri" Blaž je le prikimal in mi dal kolo. Odpeljala sem se do Lidla,kjer je bil Peter. Vprašala sem ga, če je sam. Rekel je,da je a da se mu nekam mudi. Sledila sem mu in prišel je pred neko hišo. Skrila sem se za grmovje. Čez pol ure je prišel Peter iz hiše. Stekla sem k hiši in potrkala. Odprla je tista punca,ki sem jo videla s Petrom.
"Prosim?" je rekla. "Amm a si mogoče kje vidla mladička zlatega prinašalca?" sem rekla,čeprav sem vedela,da je doma.
"Ne,žal mi je. Ime mi je Kaja. In ti si?! "Stella" rečem. Nato pa še dodam: "A mogoče poznaš Petra?" Resno je prikimala. nekaj časa sva bili tiho. Potem je še dodala: " on je vame zaljubljen... Včeraj zvečer okoli desetih sva skupaj plesala... Danes zjutraj mi je pa sledil... Veš,jaz sem v Blaža in ne v njega..."
Nato sem pa zinila,da je Blaž vame in naj da Petru konc,če ji ni všeč.
Kaja je rekla: " Hitro pojdi v mojo sobo,Peter bo vsak čas prišel. Zapri se v omaro in prišluškuj kaj bo rekel"
Stekla sem v njeno sobo,sedla v omaro in bila čisto tiho. Čez nekaj minut sta v sobo prišla Peter in Kaja.

NEXTAM???
12. september 2015
Next stella prov teb podobn da vohunš
12. september 2015
ja sej too ahahah sam da Petr pa Blaž tega ne vidta ahahah
12. september 2015
ma onadva se na fb ne hodita kaj se le sm
12. september 2015
dej nexti
12. september 2015
"Peter,js sem u Blaža,..." zašepeta Kaja.
Peter plane v jok in reče: " joj,pa sm vedu,da nebi smel stopiti k tebi. 15 minut po tem,ko sem Tinkari rekel,da jo ljubim,sem že imel drugo... OJOJ saj res,Tinkara! Sigurno se grozno počuti... no,zdej pa morm it domov,ura je 21:20" je še dodal in šel. Jaz sem čez minuto šla za njim. Nekaj minut stran od hiše je bil Peter. "a je Tinkara užaljena?" vpraša. "MHM" mu odgovorim. "KAKO SI JI LOHK TO NAREDU TI KRE.." Peter me poljubi. Jaz se pa znajdem in mu upalim šamar. Iz nosa mu zače teči kri in njegovo oko je pomodrelo. "o fak,kaj sem naredila! oprosti Peter,le mislim,da ni čas za poljubljanje." "Je že O.K." mi odgovori in vstane. Nato Pride Blaž in zavpije " ASI NEUMEN??"Porine ga na tla in doda: "PUNC SE NE POLJUBLJA KAR TAKO" čez nekaj sekund ima Peter še drugo oko modro. Blaž mi pa reče: " Stella,used se na balanco,te bom domov pelou"
Ko sem prišla domov,sem se stuširala in videla,da mojega psa ni nikjer. Mislila sem si,da je šel k sosedom. Prijavila sem se v chat in dobila sporočilo
:" ČE ŠE KDAJ ŽELIŠ VIDETI SVOJEGA PSA, POJDI JUTRI K STARI GIMNAZIJI. V OMARICI 333 PUSTI 150 EVROV. KO TO NAREDIŠ,POJDI DO UČILNICE 13. TAM BO TVOJ PES. ČE BOŠ POKLICALA POLICIJO, GA BOMO UMORILI"
S solznimi očmi sem zaspala.
Drug dan je močno deževalo. Da bi prišla do gimnazije,sem morala čez strašljiv gozd. Oblekla sem se, vzela denar,ki sem ga varčevala za tablico in se odpravila.

NEXTAM???
12. september 2015
next
12. september 2015
aloh mau bol poi k morm nrdit nki za YT
12. september 2015
ok
12. september 2015
next
12. september 2015
u90982
u90982
nextiii plz
12. september 2015
Ko sem tekla po pločniku,sem se zaletela v nekega fanta.
Ujel me je,se nasmehnil in mi rekel: "Ime mi je Nejc,pa tebi?" "Stella",sem dahnila. Začela sva se pogovarjati. razložila sem mu vse v zvezi s psom. "S tabo grem" je rekel. Prijela sva se za roke in šla do stare gimnazije. Nejc me je dvignil,da sem lahko prišla skozi okno. denar sva dala v omarico 333 in se skrila v omarico 332. V omarici je bilo zelo tesno. Čutila sem Nejčevo dihanje na svojem vratu. Nato je nekdo odprl vrata omarice. Močna roka me je potegnila iz omarice in mi v roke dala škatlo z psom. "NIKOLI VEČ NE HODI SEM" je še rekela skrivnostna oseba. Nejc me je potegnil za roko. Skupaj sva stekla iz zgradbe. Tekla sva do mojega doma. Princess sem dala iz škatle in jo objela. Zajavkala je in stekla v kuhinjo k svoji posodici s hrano. Z Nejcom sva sedela v moji sobi. Zahvalila sem se mu,ker je šel z menoj. Vprašal me je,če bi šla z njim v kino danes zvečer. Privolila sem. "Pote pridem ob 19:30" so bile njegove zadnje besede.
12. september 2015
next
12. september 2015
12. september 2015
Next
12. september 2015
Zvečer, je prišel Nejc pome. Šla sva v kino. Želela sva gledati kakšen film, a so bile vse vstopnice razprodane. Šla sva gledat Minione. V kinu sva videla Petra in Tinkaro. Ko je bilo Minionov konec, me je nejc pospremil do stolpnice. ko se je na hodniku ugasnila luč,me je poljubil. "Bi bila moja punca?" me je vprašal. Prikimala sem in ga spet poljubila.
(EJ POZABLA SM POVEDAT U PRJŠNMU DELU,DA SE Z NEJCOM ŽE POZNAVA, AMPAK SE JE PRESELIL PRED NEKAJ LETI V ENO DRUGO MESTO IN ZDEJ JE SPET NAZAJ)
In tako sva bila v stolpnici še nekaj časa. Medtem,sta bila pa na drugi strani mesta Peter in Tinkara. Peter: " A greš jutri na tabornike?" Tinkara je prikimala in rekla,da mora domov.
Drug dan,smo se vsi dobili pri tabornikih. Učitelj nam je rekel: "Otroci,dobili smo 2 nova člana. Obema je ime Nejc." Tisti drugi Nejc je rekel,naj ga kličemo Nejko. Sedli smo za svoje mize,naš učitelj, nam je pa razdelil uniforme. "Čez štiri dni gremo taborit. Tukaj imate prijavnice. Šli bomo do morja. do jutri mi prinesite prijavnice. To je to za danes." je še rekel in šel v svoj kabinet.
Popoldne sem šls ns igrišče. Tam je bil moj Nejc ( )
Objela sva se in se pogovarjala. Na sosednji klopci sem videla Tinkaro z Nejkotom. Pomislim,kaj počneta. SE MAR POLJUBLJATA? jap. prov imam. z Nejcom sva šla na sladoled. Tam sem videla Petra. "Tinkaro čakam. Tu bi se mogla dobit", mi je rekel in pogledal na telefon. "Že 45 minut jo čakam"
Z Nejcom sva šla k meni. Šla sva na balkon in opazovala mesto. Na telefonu sem naštimala pesem "Thinking out loud" (Ed Sheeran) . Ko je bilo pesmi konec,mi je Nejc prilimal "francoskega". Ravno takrat je k nama prišel moj mlajši bratej Lan.
"Kaj pa počneta?" je vprašal
Z Nejcom sva bila v nerodnem položaju. Ravno takrat je v stanovanje prišel moj bratranec Adam. "oooopa Stella a maš fanta??" me je zbadal. Lan mu je zabrusil: "sej si ti tud to delou z uno punco ka ma blond lase" Adam je zardel in šel v kuhinjo po čips
Čez nekaj minut smo vsi skupaj sedeli na kavču in gledali TV kot da nič ni bilo.

NEXTAM??
12. september 2015
Neext
12. september 2015
next plis * kva jst kr petra varam
12. september 2015
zakompliciran je
12. september 2015
u90982
u90982
neeexxt
12. september 2015
u199774
u199774
Next
12. september 2015
Drug dan smo bili zmenjeni,da gremo na bazen. Pri vratih mi je mami rekla nekaj,kar me je šokiralo. "bratca sabo uzem". Rekla sem ji da bom bila s prijatelji in da NI ŠANS da gre on z mano. Mami se je pa znajdla in rekla, da če on negre z mano,da tudi jaz ne grem. Malce jezna sem povlekla Lana za roko kajti bila sva že malo pozna. Ko sva prišla do bazena, so bili tam: Tinkara,Peter,Nejc,Kaja,Blaž,Nejko in moj bratranec Adam. Lan se je šel igrat s prijatelji medtem,ko sem s prijatelji skakala v vodo. Ko sem čez pol ure prišla do brisače, Lana ni bilo tam,čeprav sem mu rekla naj je pri brisači ali v nizki vodi.
Šla sem še enkrat do bazena,a ker ga ni bilo tam,sem šla vprašat reševalca če je kje videl fantka z živo zelenimi kopalkami. Reševalec me je nardl da si ne zapomne vsakega otroka in da jih ima miljon take kopalke. V obraz sem mu zabrusila,da so kopalke iz Avstralije in da jih nimajo kar vsi. Reševalec se je začel opravičevati,jaz sem pa stekla k Adamu. "KJE JE LAN?" sem zavpila. Odgovoril mi je,da je rekel da gre na WC. Ampak to je bilo že pol ure nazaj. Šla sem do stranišča in pri vratih zavpila: " LAN, LAN, PRIDI SEM!" Ker se ni javil,sem mislila,da se šali zato sem vstopila v vsa stranišča. Ko sem zvedela,da Lana ni niti tam,me je zgrabila panika. K meni je prišla Tinkara. Videla sem nekoga,Lanu podobnega,ki je tekel proti stari gimnaziji.
Stekla sem proti gimnaziji. Zaslišala sem,kako je Lan zavpil.
Nato je nekaj črnega skočilo name. Nisem vedela kaj je bilo. Vpila sem,kot bi me dajali iz kože.
Zbudila sem se. Temnilo se je že. Vstala sem, a kmalu sem zvedela, da nevem kje sem.
Hodila sem po gozdu. Zaslišala sem glasove. Me je nekaj potegnilo za roko.
Zakričala sem.

NEXTAM?
13. september 2015
u199774
u199774
Next!!
13. september 2015
Nisem vedela kdo me je potegnil za roko. Vedela sem le,da me roka vleče z vso silo iz gozda. Ko sem videla svetlobo,sem videla,da me je Lan vlekel za roko. Imel je Krvavo nogo. Zakričal je: "TVOJ OBRAZ" Potipala sem svoj obraz. Bil je ves krvav. Bazen je bil že zaprt. Splezala sem čez ograjo,vzela torbo in se preoblekla. Iz torbe sem vzela telefon in poklicala mami. Ni se javila. Vzela sem robček,ga zmočila in si umila obraz. Z Lanom sva šla domov. Ko sva prišla,sva se stuširala. Na mizi je bil listek s sporočilom. "MOGLA SEM V SLUŽBO. PRIDEM JUTRI OB 10, MAMI"
Šla sem v Lanovo sobo ,mu voščila lahko noč in šla v svojo sobo. Ko sem zaspala,je pozvonilo pri vratih. Slišala sem Lana,kako se je priplazil v mojo sobo. "Stella,neki človek je pred vrati. A nej mu odprem?"me je vprašal. Rekla sem mu da ne.
Nato je oseba začela podirati vrata. Z Lanom sva šla na balkon. Pogledala sem skozi okno,kdo je. Videla sem možakarja s sekiro. Poklicala sem policijo.
"POLICIJSKA POSTAJA,PROSIM?" je rekla oseba, katero sem poklicala. "živjo,tuki Stella,en je vrdl v naše stanovanje....sekiro ima....ne,z bratcom sva sama....prosim pohitite..." Gospa mi je rekla,da bodo izsledili telefonski klic in da bodo takoj prišli.
Čez tri sekunde sem zaslišala policijske sirene.

NEXTAM??
13. september 2015
u199774
u199774
Next next next!!!!
13. september 2015
next
13. september 2015
u193093
u193093
nextaj+nova bralka
13. september 2015
Nato se je vse dogajalo zelo hitro. Policija je tistega manijaka s sekiro spravila na tla. Ugibajte kdo je bil? Naš sosed! Že nekaj časa je jezen name in na Lana,ker sva žogo brcnila na njegov balkon in razbila šipo. Policaji so ga odpeljali v umobolnico, mene in brata so pa odpeljali k babici,kjer sva prespala. Drugi dan,sem šla k skavtom. Učitelj nam je razložil vse, kar smo morali vedeti o izletu.
Potem sem peljala Princess na sprehod. Nekako je pobegnila in stekla k stari gimnaziji. Tam je nekaj ovohavala. Zakričala sem. Videla sem kri in razmesarjeno osebo. Oseba se je premaknila. Vzela sem Princess in stekla domov,kjer sem poklicala policijo.
Ko sem z njimi prišla na kraj zločina,sem prebledela. Na telesu je pisalo, da bo pobil vse osebe,ki so stopile v gimnazijo.

NEXTAM??
13. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani