Ewo..ena emo zgodbica.!!

Gre se o normalni mladoletnici, ki se je zelo spremnila, ko je prišla v sredno šolo. Začela se je rezat, kadit, pit alkohol in oblačila se je gorzno.. vse je blo še slabše ko sta ji umrla starša.!! Hočeš več.? Odgovori na anketo in spodaj napiši NEXT

Naj nextam in a ti je zgodbica fajn.?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. januar 2012
Na zs mi pišete naj nextam.!! Ewo..
Sem Klaudija in hodim u 9. razred.!! Nimam velik rpjatlou in se slabo razumem z usemi. V oporo sta mi le starša in sestra.. Neizmerno hitro se bliža konec leta in mene je že gorzno strah, kako se bom znašla v večji šoli, polni novih učencev..Nihče ne bo razumel moje zgodbe in noben me ne bo šposlušal. Le norčevali se bodo iz mene.. In ko smo že pri moji zgodbi...Kakšna je:

Dogajalo se je leta 2004, marca. Bila sem sama doma..mela sem 7 let. Mat in fotr sta šla na eno služžbeno pot sestra pa je bla u šoli. Mal sem brala knjigo in čakala kdaj se sestra vrne. Spomnila sem se na film, ki sve ga s sestro gledale prejšnji večer..bla je grozljivka..šlo se je o ugrabitelj, ki hodijo po domovih..in ugrabljajo otroke in jih ubijejo...zgrozila sem se in hitro poklicala mami..njena številka je bla napisana, če bo kaj narobe...Uprašla sem jo, kdaj približno se vrne sestra..Rekla je da bo ptišla domou u roku 5ih minut. Oddahnila sem si..ampak Ne hvali dneva pred nočjo.! V tem času se lahko zgodi isto kot se je tisteumu otroku v filmu...To sem že pozabila..In nekaj potrka na vrata. Nisem vedela mogoče je setsra in ji grem odpret..mogoče je ugrabitelj..kaj naj naredim..Če hočte izvedet kdo je biu pred vrati..RABIM USAJ 2 NEXTA.!
26. januar 2012
next
26. januar 2012
next
26. januar 2012
S težavo in strahom grem do okna, le z okna se vidi kdo stoji pri vratih..Vidim eno neznano osebo..Pogledam, če je kje v bližini avto...Tam sta le dva kolesa in naš avto..Je prišel peš.? Mogoče z enim od koles, ali ga je kdo pripeljal.? Spomnila sem se na boljšo rešitev..Doma imamo domofon, kar pomeni, da lahko uzamem slušalko in ga uprašam, kdo je ter kaj in koga želi. Rekle je, da je zmenje z mojo mamo, da naj pride na naš dom, ker popravlja vodovod. NIsem vedela ali naj mu verjamem, zato sem ga še enkaj uprašala. Moja mami je šla pred enim tednom na službeno pot z očetom, uprašam ga kdaj se je z njo pogovarjal. Rekel je, da že pred tremi tedni, vendar zaradi nekih težav ni utegnil prej. Rekla sem mu, da mu pridem odpret. Vseeno me je bilo malo stranh, ampak vseeno..Rečem mu naj vstopi in mu pokažem kje so težave z vodovodom. Rekle je, da bi rabil plačilo že danes. Rekla sem mu, da jaz nimam denarja, setsra je v šoli oeč in mama pa na službenem potovanju. Jezen je bil in grdo me je pogledal.. ustrašla sem se in odhitela po stopnicah dol. Pognal se je za mano in me potegnil za majico. Grobo me je prijel in rekel, naj mu dam denar, sicer pa me vzame s seboj in se nikoli več ne vrnem v domači kraj. Začela sem jokat in šla iskat ves denar in dorbiž, ki je ostal..Razbila sem celo moj "Šparouček", kjer je bilo le 5 eurou.. Zbrala sem 20 evrov a potreboval jih je 35..nikjer več nisem našla niti centa..Bilo me je strah..Minilo pa je že vsaj 20 minut od tega..kje je setsra, ki bi mi lahko pomagala..Tisti hip ko se spomnim nanjo, se prikaže skozi vrata kuhinje in zakriči "spusti mojo sestro!" Prišel je še en moški in ji zvezal roke in zalepil usta..Isto je naredil meni..Odpeljala sta nas neznano kam..Želiš zvedet nadaljevanje.? RABIM USAJ 2-3 NEXTE.!
26. januar 2012
next
27. januar 2012
next
17. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg