Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Gledala sem ga, nisem se mogla načuditi njegovi lepoti in sreči. In hkrati sem se obtoževala za vse kar sem mu storila slabega, in tega je bilo kar velik0. Kako sem se sploh lahko zaljubila ravno vanj, ko pa je na svetu še toliko drugih? Pogledal me je, naravnost v oči. Ves svet se je ustavil, le za naju, da bi lahko bila kar sva, prava midva.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hy! Pišem drugo zgodbico, ki bo govorila o emo dekletu, ki ne more živeti. Nato spozna Andya in ves svet se ji poruši, ko izve, da…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Next?

Pa še link moje prve zgodbice:
http://www.igre123.com/forum/tema/med-volkovi/193745/
16. maj 2017
Next
16. maj 2017
Next piši!! Js bom pa mal oglaševala wink
16. maj 2017
Hvala =)
16. maj 2017
Nzk.. Zato pa maš BFF
16. maj 2017
heart you my BFF
16. maj 2017
heart you too
16. maj 2017
grema rajši na zs smile_xd
16. maj 2017
Next čim hitrej
22. maj 2017
Next pliss
22. maj 2017
Emo girls can't live-1.Poglavje
Hy svet! Sem Hyden in stara sem 17 let, čez mesec in pol 18. Komaj čakam!!! Sem čisti emo. No, razen tega, da se ne režem. Že pri 14 sem postala emo. Zaradi problemov v šoli, družini, med vrstniki…sem začela. A sem kmalu nehala, saj me nikamor več niso pustili samo. Niti v šolo. Mislila sem že, da bom znorela. Začeli so mi zaupati in me puščati kam samo. Končno, sem spet lahko hodila na zabave, ki sem jih tako oboževala. OK, pustimo zdaj to. Mama je stara 36 let, oče 42. Imam pa tudi sestro Anabell. Ona je emo gothinja, meni je njen stil zelooooo všeč. Pa vseeno, če bi se jaz tako oblačila, bi me nagnali iz hiše, in nebi smela nikoli več stopiti noter. Z Anabell sva zelo povezani, (skoraj) vedno se druživa. Ona je stara 21. In od nekdaj ljubi živali. In seveda - fante.
»Ta zabava je res carska!« je rekla Anabell. Strinjala sem se. Plesali sva in izzivali fante, da smo skupaj peli na Black Veil Brides. Nato pa je prišla moja najljubša pesem. Lost It All. Vsi so utihnili, Le jaz sem začela peti. In še nekdo za mano. »Then I lost it all,« sem začela »Dead and broken,« je nadaljeval glas za mano. »My, back against the wall, cut me open« »I just try to breathe, just want to figure it out« »Because I buld this walls to watch them crumble down.« In nato sva v duetu zapela: »I said. Then I lost it all. Who can save me now?« počasi sem se obrnila in zagledala fanta, ki je nemo strmel vame. »Jaz sem Andy, pa ti?« »Hm…jaz sem Ha…Hayden.« Kaj? Je to sploh mogoče? A…ampak…kako?
Jaz:
Anabell:

1. Mnenja, kritike, pohvale…prosim, razpišite se…
2. Zakaj mislite, da je Hayden tako presenečena?
3. Kakšen Next?
27. maj 2017
1. Fulllll dobro... Drugič dej dalši Next.... I love this story!!!!
2. Ker je zagledala Andyja Biersacka
3. Neeexxt
27. maj 2017
1.Ful kulll! Mogoč bi lahko pisala dalše Next -e
2.Kr si ga je dolgo želela videt in je njegova oboževalka
3.Next
27. maj 2017
1. perfect. lahko daš prosim nasljednič dalši Next
2. se strinjam z @secret_name@
3. Next !!!!!!
27. maj 2017
Emo girls can't live-2.Poglavje
____________________________________________________________________________________________
Kaj? Je to sploh mogoče? A…ampak…kako? V trenutku je bilo v moji glavi milijon vprašanj. » Ampak, saj ni mogoče…« » Ne, ne, nisem on… nisem tisti Andy za katerim norijo vse punce in ga vsi tako obožujejo…« »A ga ti ne?« sploh nisem razmišljala, kar bleknila sem prvo kar mi je prišlo na misel. V moji glavi je divjal orkan, kako, če mu je pa čisto podoben? » On je moj idol, že odkar sem ga spoznal…« » Počakaj…« vse skupaj je bilo preveč zame, morala sem zbistriti svoje misli. Globoko sem vdihnila in počasi izdihnila. Nato sem s tresočim glasom rekla: »Poznaš ga?« » Še kako dobro, bolj kot kdorkoli. Jaz… zdajle ni ravno pravi trenutek…pridi,« prijel me je za roko in me potegnil, jaz pa sem se obrnila, s pogledom preiskala sobo, in ko sem končno našla Anabell sem ji le pomahala, ona pa me ni niti opazila. Preveč je bila zatopljena v pogovor z Jacobom. Tako sem ga sovražila! A bil je njen prvi fant, in morala sem potrpeti. » Kam grema?« sem dejala, ko sva zapustila hišo in povlekel me je v svoj avto. » Ne! Takoj mi povej kam greva! Izpusti me!« sem začela histerično kričati in iz oči so se mi ulile solze. » Oprosti, res, nisem hotel, da…da bi se tako končalo…samo nekaj sem ti hotel pokazati.« Celo pot sem bila naslonjena na steklo avtomobila, nisem hotela, da bi Andy videl, kako še vedno jočem.
Hipajoče sem ga pogledala, ko sva prišla na jaso sredi gozda. Sedel je v travo in usedla sem se poleg. »Andy…nekaj ti morem povedati…« sem komaj spravila iz grla. » Ja Hayden? Kaj bi mi rada povedala?« je razumno vprašal. »Andy, jaz…mi obljubiš, da boš razumel?« »Seveda, Hayden, obljubim…« imela sem občutek, kot da bi mu lahko vse povedala, a so se besede zataknile v grlu. » Andy…Jaz…ugrabljena sem.«
____________________________________________________________________________________________
Andy:

____________________________________________________________________________________________
1. Mnenja, kritike, pohvale…prosim, razpišite se…
2. Kakšen se vam zdi Andy?
3. Kakšen Next?
4. Se opravičujem, ker je Next tako kratek smile_xd
28. maj 2017
Next.
1. je zelo dobro, vidi se,da imaš v sebi pisateljsko žilico,ki jo moraš mogoče še malo izpilite. drugače popolno.
2. prijazen. hayden mu je padla v oči in občutek mam da bosta pol skupi.
3. Next Next Next Next Next Next
4. sej je ok.
28. maj 2017
1. Ful dobro.....Next
2. Kakšen se vam zdi Andy? Ful podoben pravemu Andy-u Biersacku(po moje je slika njegova)
3. Kakšen Next? Next Next Next Next Next Next
4. Ok,sam da neki napišeš
28. maj 2017
Ja, slika je njegova (iz leta 200cool smile_xd
28. maj 2017
2008
28. maj 2017
1. Super super super.!!! Samo predlagala bi ti da namesto « uporabiš "...
2.Nwm nimam še mnenjne o njemo, mogoče se bo potem izkazal kot groozna oseba
3. Next Next Next Next Next
28. maj 2017


Emo girls can't ive-3.poglavje
» Andy…Jaz…ugrabljena sem.« Andyev pogled je nenadoma postal drugačen. Ujela sem njegov hladen, jezen pogled, ki me je prebadal. A tako kot prej, se je v stotinki sekunde spremenil nazaj. Zdaj je postal zaskrbljen, njegov obraz pa čisto brezizrazen. Kot bi bil vklesan v kamen. Zastrmel se je nekam daleč stran. » Ne razumem…« je rekel bolj sam sebi kot meni. »Nekdo me je ugrabil. A sem pobegnila nazaj domov.« » A tvoji starši vedo? Si videla tistega, ki te je ugrabil?« je še vedno brezizrazno govoril. Iz njegovega obraza nisem mogla razbrati ničesar, čisto ničesar… » Da, vedo. In tudi policijo smo obvestili. A so rekli, da ne morejo storiti ničesar. Prekleti lažnivci…« Zadnja dva stavka sem zamomljala skozi stisnjene zobe. » Nisem ga videla. Vem le, da je nosil črno majico z napisom Black Veil Brides in sliko Andya Biersacka…in imel je točno takšno frizuro kot ti…« Začel je brskati po nahrbtiku. Iz njega je izvlekel majico:


» Je to ta majica?« me je sarkastično vprašal. » Andy, plašiš me…« sem plaho odgovorila. Vstal je in se sklonil nadme. Prebadal me je z pogledom polnim jeze in besa. » Je to ta majica?!?« Bila sem preveč preplašena, da bi lahko karkoli rekla. » Iti moram« sem hitro rekla. Vstala sem in začela teči. Ravno pravi čas sem se izmaknila, da ni njegova dlan, stisnjena v pest zadela mojega obraza. Kot gepard se je pognal za mano. In ja, seveda sem stekla v gozd. Kako pametno! Tako naredi vsako dekle, v grozljivki, in potem se spotakne - pade - in konec je njenega življenja. Ah, nimam časa za to! Grozljivke so eno, in ta svet je drugo! Če le nebi bila tako domišljava in ne bi živela v sanjah… V vsej grozi in obupu sploh nisem opazila, da sem stekla na cesto. On me je še vedno lovil. Tekla sem kakor hitro sem mogla, in prav to mi je rešilo življenje. Ravno je pripeljala avtomobil, bil je nevarno blizu. Ko sem se ravno umaknila, sem zaslišala škripanje avtomobilskih koles, ki mi je paralo ušesa. In nato… nato zamolkel udarec nečesa ob trdo podlago. Udarec nekega telesa ob trdo podlago. Udarec njegovega telesa. Stekla sem naprej do doma, nisem se mogla več ozreti nazaj…
____________________________________________________________________________________________
Stopila – bolje rečeno, vdrla, sem v hišo in jo popihala v svojo sobo. Vrgla sem se na posteljo. Le kako sem bila tako neumana? Neznancu sem povedala vse o sebi. Veliko več kot ostalim. Preveč. Iz razmišljanja me je prebudil glas: Hyden! Hyden! Bil je glas moje sestre. Hipaje sem se ozrla po sobi. Notri ni bilo nobenega. Hyden! Hyden! Hyden! Glas je postajal vse močnejši. Hyden!
____________________________________________________________________________________________
1. Kaj mislite, da se bo zgodilo?
2. Kdo jo kliče?
3. Mnenja, kritike, pohvale...
4. Kakšen Next?
25. junij 2017
u220684
u220684
1. Nvm mogoče jo bo njena prestrašila
2. Njena sestrasmile_xd
3. Ful carsko!
4.Neeeeeeeeeeeeeeext!
+nova bralka
25. junij 2017
u220684
u220684
1. Nvm mogoče jo bo njena sestra prestrašila*
25. junij 2017
Next
25. junij 2017
1. Kaj mislite, da se bo zgodilo?SE strinjam z ➵ι'ѕ тιɢer
2. Kdo jo kliče?Njena sestra
3.Odlična zgodbica,super pišeš
4. Kakšen Next? Next Next Next Next Next Next
25. junij 2017
Hvala vsem za Nexte + prosim ignorirajte 2. vprašanje smile_xd
25. junij 2017
Next
26. junij 2017
Next
26. junij 2017
Next Next Next Next Next samo piši, dobro ti gresmile
27. junij 2017
u225119
u225119
zanimiva zgodba
sam morem sam rect da mi gre stereotip da se vsi emoti rezejo res na zivce dry
ker to je resen problem eni pa ga okoli mecejo kot da je nevem kaj
drugace pa Next
21. avgust 2017
tema je zaklenjena