Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u236075
u236075
Evo prolog št 1.(sj se reče prolog ane?)
Danes je ta dan danes je! 15. 8 je bil deček po imenu Emiko star 11 let. Kaj se zgodi ko prejme povabilno pismo na šolo za čarovnike in čarovnice Hogwarts? Mu starši odkrijejo družinsko skrivnost? Vse to in še več v 1. Delu zgodbe Emika Riddla. Kaj se bo zgodilo v tem delu? Nevemo, a Emika bomo spremljali celo njegovo 1. Leto na bradavičarki. (nadaljevanje bo 2.3.4.....deli).

Emiko je 1.leto na bradavičarki, niti sanja se mu ne da bo tako napeto.
30. oktober 2018
u236818
u236818
Next
30. oktober 2018
u236075
u236075
Bila je nič, čez 5 minut bo ura bila polnoč, takrat pa se bo zgodilo nekaj posebnega...
Emiko je trdno spal dokler ga ni prebudila njegova floristenčno oranžna budilka. Pib-bip pib-bip mik-mik. Emiko se je zbudilo in pogledal na uro-bila je polnoč kar pomeni, da je danes njegov 11 rojstni dan! Vstal je iz postelje si nadel očala in prevezal njegovo brazgotino v obliki kače z povojem, to je bila namreč njegova skrivnost-nekega dne je ugledal zelen curek svetlobe potem pa se je zbudil na ulici z to brazgotino na roki. Odhitel je po stopnicah in odprl hladilnik;v njem je bila njegova torta ki si jo je naredil sam-živel je v sirotišnici. Odrezal si je kos torte in si jo stlačil v usta, na zabavo ni povabil nobenega saj so se ga vsi bali iz 1 razloga:ko je bil jezen je lahko povzročil da ljudi boli ne, da bi se jih dotaknil. Jedel je čokoladno torto, jo odnesel nazaj v hladilnik si zapel vse najboljše in odšel nazaj na kavč gledat risanke, spati tako ali tako ni moral več. Zjutraj ko je bila ura 6 je prišla sestra in ko je vstopila v sobo je od začudenja kar poskočila, Emiko je bil že buden, prinesla mu je zajtrk-v jedilnico ni imel vstopa, ker je enkrat ob jezi kuharici porinil glavo v lonec. Sestra mu je rekla big-smilieobro jutro in hitro pobegnila iz njegove sobe.Emiko je pojedel zajtrk in se preoblekel, nato pa odšel v pisarno gospe Pfreide-vodje sirotišnice. Povedala mu je, da je nek par včeraj trdil, da so oni njegovi starši in da bi ga radi posvojili,
Next čez 2 nexta

Posvečen Next? Mnenja? Napake?
30. oktober 2018
u236075
u236075
Kako se vam zdi?
30. oktober 2018
u236075
u236075
Naslednji bodo daljši
30. oktober 2018
u236818
u236818
mi lahko posvetis Next? sicer pa mi je ime Emiko zelo zanimivo

Next
30. oktober 2018
u236075
u236075
Next posvečen Umi Mint

1.letnik del 2
Prišel je v pisarno gospodične Pfreide in skupaj z njo v popolni tišini počakal "prave starše". Končno so se le pojavili, nekam čuden par, moški z mustachami(brki) in ženska z zelo dolgimi snežno belimi lasmi. Gospodično Pfreide je kar vrglo od presenečenja, padla je iz stola in zato ukrivila Emika. Medtem ko ga je karala je oar vstopil v njeno pisarno. Ne ravno pravi trenutek je izdihnila gospodična Pfreide vza rdeča in zabuhla v obraz. Sopela je kot še nikoli prej Emiko pa jo je z nasmeškom opazoval. Pogledal je v par in spet v gospodično Pfreide. Par se mu je v primeru z gospodično zdel zelo normalen. Gospodična mu je ukazal naj sede in pomignila paru naj se mu pridruži. Vprašal jih je nekaj stvari kot so:kaj sta po poklicu, koliko zaslužita, koliko sta stara in zakaj menita da je otrok njun. Vestno sta odgovarjala na vprašanja Emiku pa je bilo dolgčas zato je z mislimi zlil jabolčni sok v akvarij z ribicami ne, da bi ga kdo opazil. Z nasmeškom je pogledal k gospodični Pfreide, ki mu je rekla naj spakira svoje stvari in oddide z njegovima staršema. Emiko je spakiral vse kar je rabilohmyblačila, kozmetiko in njegov amulet z upodobljeno kačo. Vzel je svoje stvari jih odnesel v pritljažnik avta, se usedel na zadnji sedež zaloputnil z vrati, in modri BMW z3 je odpeljal iz parkirišča pred sirotišnico gospe Pfreide. Avto je peljal in peljal, dokler ni pripeljal pred zeleno veliko vilo. Izstopili so in dali Butlerju prtljago. Emiko si je izbral njegovo sobo, razpakiral stvari in visel na instagramu do večera. V njegovo sobo sta vstopila Emilia in Grayson Riddle. No ja še nekaj o Emiku-njegovo ime ni Emiko tako ga kličejo samo ljudje ki ga poznajo,prijateljev ni imel. Njegovo pravo ime je Jack Emiko Riddle. Grayson ga je poklical po njegovem pravem imenu(Jack). Nato pa sta mu dala pismo na katerem je pisalotongueovabljeni sta na šolo za čarovnike in čarovnice Bradavičarko, seznam stvari je priložen, prosimo Vas da starši čimprej pošljejo sovo, da potrdijo tvojo prijavo. Hvala. Seznam stvari ki jih rabi učenec 1.letnika je priložen.

Podpis:
Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore
Minevra McHuddra

Čarovnik sem je vzkliknil Emiko(Jack) in starša sta mu pokimala.
30. oktober 2018
u236075
u236075
Mnenja!? Teorije? Kritike? Pohvake? Posvečen Next?
30. oktober 2018
u236075
u236075
Ime Emiko sem si izmislil med uro zgodovine čarovništva!
30. oktober 2018
u236075
u236075
Sori za napakce ampak mi je Albus težil ves čas ko sem to pisal.
30. oktober 2018
Lol, Next
30. oktober 2018
u236075
u236075
Tenks
A bi posvečen Next?
Ravno pišem 3.del ki bo objavljen jutri?
30. oktober 2018
u193176
u193176
Next
30. oktober 2018
u236075
u236075
Levinja1 lohk mas posvecen Next
30. oktober 2018
u236075
u236075
1.letnik del 3

Prejšnjič:Emiko je posvojen in izve da je čarovnik.

Next posvečen levinji1

Emiko je osuplo gledal na list papirja in v ovojnico. Starša sta še enkrat prebrala pismo, izpolnila prijavo in poslala sovo skozi okno Emikove sobe. Vzela sta vsak svojo palico, zamahnila z njo in soba je postala polna rojstnodnevnih okraskov in razno raznih sladkarij. Danes je bil zadnji dan v septembru kar je pomenilo da morajo danes nujno na prečno ulico. Emiko ni vedel kaj je prečna ulica zato je rekel:wau, tam pa moram biti super! Njegova mati Emillia mu je rekla, da se ni zmotil, ampak da bo ostal doma ker imata za njega presenečenje in ne sme z njima na prečno. Emiko je zavzdihnil in rekelohmykej, bom počakal in spakiral stvari v kovček. Starša sta se obrnila h kaminu, vrgka ščep peska v njega, izrekla ime Prečna ulica, kamin se je spremenil v zeleno barvo in že ju ni bilo več.

Emiko je žalostno zavzdihnil, odprl omaro v kateri je bila črna skrinjica-tam je hranil spominke na boje z sovražniki. Oz. Drugimi otroci iz sirotišnice.... Vse to je nesel v kovček, spakiral še vse ostale stvari, in odnesel kovček do vrat. Tedaj sta prišla njegova starša. Veselo ju je pogledal in pozdravil:Živjo! Starša sta odzdravila in mu izročila njegovo lastno mačko in sovo. Mačka je bila snežno bele barve kakor njegovi lasje, imela je modro in rjavo oko kakor on, sova pa je bila črne barve.

Bil je že večer in Emiko se je igral z svojo mačko potem pa ga je zbudil neznan krik iz spodnjega nadstropja....

Se nadaljuje.....
31. oktober 2018
u236075
u236075
Mnenja? Teorije? Pohvale? Kritike? Posvečen Next?
31. oktober 2018
u236075
u236075
Še en Next posvečen levinji1

1.letnik del 4

Odhitel je v dnevno sobo tam pa je zagledal Lorda Voldemorta, z njegovo palico v roki uperjeno v njegova starša, zakaj je vedel da je ta moški Lord Voldemort-sam se je pisal Riddle tako kot Voldemort, torej je pomenilo da je njegov bratranec-brat ne mora biti saj sta Voldemortova starša že umrla. O tem sta mu govorila njegova starša, odhitel je po stopnicah po palico, pogledal na net za kakšno kletev našel pa je samo Expecto patronum.
Pograbil je palico odhitel v dnevno sobo se postavil pred Voldemorta ki ga je začudeno gledal, in zaklical:EXPECTO PATRONUUUUUUUUUM!!!!!!!!!!!!!! iz njegov palice se je zapodila srebrnkasta kača(njegov varuh) zaokrožila okoli njega in zaščitila starše ter njega. Oče mu je ves nemočen rekel, pospravi varuha midva z mamo bova kmalu umrla tako ali tako zakliči Avada kedavra in videl boš kaj se bo zgodilo. Njegov oče je vzdihnil in za vedno izdihnil, tokrat je bil Emiko še bolj odločen da ubije Voldemorta. Zaklical je Avada Kedavra, Lord se je spremenil v črno svetlobo in odšel. Njegova starša sta mrtva ležala na tleh, v tistem trenutku pa je pozvonil hišni zvonec. V hišo je hočeš nočeš vstopil nek mož z dolgo sivo brado, predstavil se mu je kot Dumbledore iz pisma za šolo, vzel je njegove stvari, jih naložil v avto, rekel Emiku naj sede in da gresta skupaj na bradavičarko ter da mu je žal za njegove starše. Emiko je sedel v avtu in avto se je odrinil od tal, peljal in peljal Emiko pa je žalostno gledal na njegovo hišo sedaj polno Aurorjev.
Mnenja? Teorije? Kritike? Pohvale? Posvečen Next?

Nov Next bo jutri
31. oktober 2018
u236818
u236818
Next smile bilo bi bolje, ce bi ko nekdo govori uporabil te--> " znakce, ker bi potem bilo bolj pregledno, drugace pa so mi poglavja vsec, lahko pa bi se potrudil tudi pri pikicah in vejicah, saj razumem, da kdoj kksno spustis, a ko koncas poglavje, raje preberi in se enkrat preglej, da lahko popravis tiste najbolj ocitne napake. Za boljso razlago pa poglej kake profesijonalne zgodbe (kot so Katine npr.) in bos videl kako to gre smile to vzemi kot dobronamerno kritiko, kar to tudi je. pa sm da ves, imas en veliiikkk nextie od mene
31. oktober 2018
u236075
u236075
Ok
31. oktober 2018
u236075
u236075
Nov Next
1.letnik del 5

Next posvečen random osebici

Emiko se je peljal v avtu, ki se je po njegovem nepričakovano zelo kmalu ustavil. Presenečeno je pogledal skozi okno avtomobila, pristala sta na parkirišču železniške postaje King's Cross v Londonu. Dumbledore mu je rekel-Jack Emiko Riddle, zaženi se v steno med peronom 9 in 10, tako prideš na peron 9 in 3 četrtine, od tam pa pelje vlak na Bradavičarko. Emiko je storil kakor mu je rekel, zelo pa je pazil da ga ne vidijo navadni ljudje. Zagnal se je proti peronu, in znašel se je v drugem svetu, polnem takih kot je bil sam on-polnem čarovnikov. Vsi so imeli mačko, podgano ali sovo, a ni razumel tega da so ga vsi z zanimanjem gledali, končno je na vlaku našel svoj kupe kjer je bil sam, nato je k njemu pristopil rjavolas fant, ki se mu je predstavil kot Marvolo. Prisedel je k njemu, in mu dejal:Jack Emiko Riddle? Si to ti?. Emiko ga je z osuplim obrazom pogledal v oči in mu prikimal. Kako pa si to vedel? - je rekel Emiko. - mar ne veš? Ti si fant ki nikoli ni čaral pa ti je v 1.poskusu uspelo priklicati varuha, ti si fant ki ima toliko poguma da se spravi nad lastnega bratranca Lord Voldemorta! Mu vzklikne Marvolo, tedaj mu še reče:  sedaj pa grem, zmenjen sem da sedim z 2 prijateljema, adijo. Očitno je temu pogovoru prisluškovalo kar nekaj deklet, saj so se takoj po Marvolovem odhodu kar vsule v njegov kupe. Emiko se ni zmenil zanje, usedel se je k oknu in gledal skozenj, preoblečen je bil v plašč, saj je vedel da bodo kmalu pri Bradavičarki. Neka punca ga je vprašala-:  Emiko, v kateri dom misliš da boš prišel? Začudeno jo je pogledal. Mar ne veš da so tam domovi se mu je zasmejala? No so 4 domovicrazypolzgad za predrzne in čiste krvi,Gryfindom za pogumne in bistre, Drznvraan za drzne in močne in Pihpuff za prijateljske.
Kot iz topa ji je odvrnil da hoče priti v Spolzgad ali Gryfondom. Spet se je obrnil proti oknu, bolj se je vlak ustavljal bolj osuplo je gledal v Bradavičarko.
31. oktober 2018
u236818
u236818
nextie, pazi na smeske smile_xd
31. oktober 2018
u236075
u236075
Na srečo je samo1
31. oktober 2018
u236075
u236075
1.letnik del 6

Vlak se je ustavljal in Emiko je vse bolj jasno videl Bradavičarko ter jezero pred njo. Z vlaka ga je potegnilsam Dumbledore in ga odpeljal nekaj metrov v gozd. Povedak mu je da je v izredni nevarnosti da ga njegov bratranec umori, zato je najbolje da ne gre na pot čez jezero kot ostali 1.šolčki. Najbolje bo da pot prepotuješ z enim izmed naših hipogrifov. Priklonil se je Žrebokrilu po Dumbledorjevih navodilih in hipogrif se mu je priklonil nazaj. Zajahal je hipogrif Dumbledore pa je hipogrifu na uho šepnil-Bradavičarka, šolsko dvorišče. Žrebokril se je odrinil od tal z tako silo da bi Emika kmalu odneslo iz njegovega hrbta. Letela sta visoko nad oblaki, dokler nista prispela do Bradavičarke. Fatastičen razgled. Super! Aha tamle je Marvolo!
-ahoj Marvolo
-aaa, Emiko, Kako si?
-dobro, v kateri dom misliš da spadaš?
-Spolzgad!
-jaz tudi!!!!!

Prispela sta v veliko dvorano, se ozrla naokoli, postavila v vrsto nakar Minevra McHuddra zakliče Emikovo ime.
-Jack Emiko Riddle, pridi k klobuku izbiruhu!
Dvorana je utihnila vsi so strmeli k Emiku saj so ga vsi želeli v svojem domu.
-(izbiruh) aha slavna osebnost torej, pa tudi bogat si, pogum pa še kakšen, ampak predrznost pa taka, čista kri, zapleteno zapleteno....... Ah pa naj bo SPOLZGAD!!!!

Mnenja? Teorije? Pohvale? Kritike? Posvečen Next?
31. oktober 2018
u236818
u236818
Kakso veselje smile_xd

Next-ie smile_xd
01. november 2018
Okej grem pisat Next
Se kdo?
01. november 2018
Evo Next

Malo kratek ampak danes prideta 2

1. Letnik del 7

Emiko je odhitek na klop k spolzgadovcem ki so mu navdušeno ploskali. Pogledal je proti klobuku izbiruhu kjer je na stolu sedaj sedek Marvolo.
-zapleten, zapleteno, ni čiste krvi ampak predrznost pa taka, bogati ste tudi doma kaj?
-j-j-ja, reče Marvolo
-no pa naj ti bo, SPOLZGAD!!!
Marvolo odhiti do spolzgadovske mize in se usede poleg Emika.
Sedaj bo spregovoril Dumbledore je rekel nek fant iz 3.letnika.
-Dobrodošli na Bradavičarki, šoli za čarovnice in čarovnike! Naj ne pozabim:hišnik vas prosi da ne hodite v prepovedani gozd, ter da se po novem učenci 1.letnika lahko prijavijo v qudditch ekipo svojega doma. Testi za Drznvraan soblushla bla bla, testi za Gryfindom soblushla bla bla, testi za Pihpuff so blushla bla bla, testi za Spolzgad pa jutri ob 17:00 na šolskem igrišču.
Emiko se takoj prijavi na list ki so ga vsakemu ponudili učenci 7.letnik,to je bil namreč list za prijave na quidditch test.
-naj se gostija začne!!
Pladnji so prileteli, polni raznoraznih stvari, Emiko oa je ospulo gledal v vsakega izmed njih. Opazoval je duhove ki so letali skozi stene in izvedel zakaj se skorajbrezglavi nick imenuje skorajbrezglavi nick. Čas je da gredo spat. Odpravili so se do domov, in se tam razdelili v svoje sobe. Emiko je v sobi z Marvolom in Deanom (črnolas fant).

Mnenja?teorije?kritike?pohvale?posvecen Next?
01. november 2018
In teli smejkoti blush pomenijo B
01. november 2018
Torej za ostale domove ni poslusal kdaj imajo teste
01. november 2018
u236818
u236818
Next smile

Uhhh... sigurno bo iskalec smile_xd ali pac
01. november 2018
Nextic
1.letnik 8 del

Uredili so si sobo, razdelili urnike in odšli na njihovo prvo uro. To se oravi:uroki pri profesorju Flitwicku. Dobro slišal sem že zanj, ampak brat pravi da so njegove ure dolgočasne..... Vstopili so v učilnico se usedli za svoja mesta in profesor jih je pozdravil z nešteto uroki ki se jih bodo učili. Za začetek bodo začeli z preprosto wingardium LeviOuso. Profesor si je izsposodil Emika, in ga odpeljal v svoj kabinet. Potem si je tam nekaj minut že mrmral v brado:tako mlad pa že pričara varuha.... Aha reče profesor
-želel sem ti samo povedati da so testi za quidditch prestavljeni na zdaj. Tako da se pripravi, samo še tebe čakajo.
Emiko se je pripravil vzel svojo ognjeno strelo ki je bila edini spominek Na njegova starša, se oblekel v Spolzgadovska oblačila in se postavil v vrsto. Letak je že neštetokrat z staršema in verjetno je bil v tem res dober.
-Jack Emiko Riddle ja zaklical kapetan Spolzgadovskega moštva, Bertie Smith.
-Emiki je zajahal metlo in preletel 3 kroge okoli igrišča čisto brez težav, na višinah ki bi jih zmogel samo profesionalni igralec quidditcha. Pristal je.
03. november 2018
tema je zaklenjena