Elizabeth je dekle. Seveda to je jasno. 15 letnica, ki živi slabo življenje. Za razliko od njene najboljše prijateljice Marttine. Pač zakaj se mi zdi, da ima grdo življenje. Živi v hudi revščini, ima pa tri sestre in dva brata(morate pa vedet, da je njena mama trenutno noseča z trojčicami), njen oče mora trenutno živeti na Švedskem, kjer se je rodil in živi pri starših, ki plačujejo za vse njegove stvari in dela 17 ur na dan, da zasluži in bo to prinesel domov, in Elizabeth mora skrbeti za njene sestra in brata, ker mama dela 18 ur na dan. Domov pride samo, da se naspi, pa BUM nazaj na delo. Elizabethina mama, Maria ima zelo, zelo prijazno sestro Katie, ki je vsaj malo bolj bogata, in ima hišo, amppak zelo malo in ji pusti, da z njeno družino živijo za nekaj mesecev pri njej. Ker ima Katiena hiša samo pet sob(spalnica za njo in njenega fanta Dereka, otroška soba za njeno Arielo, kuhinja in dve kopalnici)je izredno težko. Mislim 10 oseb tukaj pa še mama pričakuje trojčici. Uf, to je težko. Katie je tudi malo doma saj je učiteljica, ponoči pa še dela kot natakarica v nočnem baru, zato, da zasluži za lepo življenje njene hčerke Ariele. Pač, amppak Maria, Elizabeth in ostali otroci(Alice-10 let, David 8-let, Lily-5 let, Čilly-3 leta in Luke-1 leto) se morajo izseliti čez en mesec. Zato Maria dela kot nora. Tudi Katie ji, da polovico svoje plače, ter njena mam in oče ji iz Brazilije pošiljata petsto evrov na mesec, pa še Katie petsto na mesec, in še njuni najstarejši hčerki Gracie, ki je tudi revna malo manj od Katie in malo več od Marie petsto na mesec. Tako da njima ostane samo 1000 evrov na mesec, saj je njuna pokojnina 2050 evrov. Vesela novica je, da Elizabethin oče Beck jutri pride nazaj domov, z 7000 evromi, in z vsem denarjem, ki so ga prišparali: 100.000 evrov bodo odkorakali v boljši svet. Seveda, pa ne smem pozabit, da veliko denarja, dajo za njihove tri nemške doge Robbia, Caroline in Milly. To je samo uvod, da veste kaj se dogaja. Zdaj pa byee, byee do nasljednič <333
________________________________________________________________
21. avgust 2016
Prišlo je jutro. Katie joče, in objema Mario, vesela, ker je vesela, da bo njena za tri-leta starejša sestrica odkorakala v lepše življenje. Elizabeth vesela boža Milly. Maria, visoko noseča oznani:gremo otroci, ati nas čaka na letališču.
<< Mami, mami se jas bi sla >> reče Ariela in objame Katie
<< Ariela.. No nič nimam proti če Maria pusti >> počasi pove Katie
<< O, Katie, daj no seveda, da lahko greš >> odvrne Maria
<< Kaj pa jas, kaj pa jas ? >> Ariela pove in se zjoka
<< Ja ljubica, seveda tudi ti, pa še Derek >> nasmejano pove Maria
<< Aha, zdaj pa gremo ! Pridite. >> reče Elizabeth
Na letališču je veliko ljudi, ki čakajo na njihove ljube sorodnike. Nato pride pilot in pove nekaj zelo žalostnega.
<< Dragi vsi, ki ste prišli po svoje sorodnike, zgodila se je nesreča. Na letalo so uspeli pretihotapiti pištolo, in dva moška sta utrpela poškodbe, ki so bile prevelike, da bi lahko preživela. Počivajta v miru Angelo in Bruno >>
Ženska, ki je stala poleg Elizabeth se je zgrudila na tla. Zgledalo je zeloo žalostno. Na srečo je Elizabethin oče Georg preživel. Ko ga je Elizabeth zagledala očeta je stekla k njemu.
<< Ati, samo, da si vredu. Pogrešala sem te >> je povedala
<< Ljubica, zdravo. >> je povedal in stekel objet Mario
Elizabeth je bila žalostna. Rekel ji je samo ljubica zdravo potem, pa je odhitel k njegovi dragi ženi. In potem objel vse druge potem pa se je obrnil k njej in ji pomežiknil. Oh, kako prijazen je, celo pomežiknil ji je. Amppak Elizabeth je bila malo boljše volje, ko je videla novo stanovanje. Lahko bo imela čisto svojo sobo. In, ah, še bazen imajo na dvorišču. Ter v hiši, celo večjega kot zunaj. Hitro je poiskala največjo sobo in rekla, da jo bo imela ona. Seveda, ne bi bila čisto njena. Le bi si delila z nekom. Z njeno zlato psičko Milly in zlatim psičkom Robbiem. Saj Carolino je imela tudi rada vendar ona je bila navezana na očeta, oče pa na njo. Lahko bi rekla, da jo ima celo rad tako kot otroke. Veseli so si ogledovali hišo, ko pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Marii je odtekla voda. Elizabethin oče je hotel, da bi lahko v porodno sobo odšla še Caroline vendar tega zdravniki niso pustili. Porod je potekal dolgo časa. Vendar se je končalo vse srečno.
<< Georg, kako jim bo ime ? >> je nežno povedala Maria
<< Ne vem, vendar bi bil počaščen če bi ena bila Rosaline >>
<< Seveda, po mojem najstarejša kajne ? >>
<< Ja, kaj pa drugi dve lepotici ? >>
<< Po mojem bi bili Kendall ter Emma >>
<< Torej takšna so imena za najine zadnje tri >>
<< O kaj veš, mogoče pa bi po tem imela še kakšnega >>
Maria je za prvo noč morala ostati v bolnici z njo pa so ostali tudi ostali člani družine. Nasljedni dan je Maria, z novimi tremilahko odšla domov. Rosaline je dobila sobo poleg Elizabeth, Emma je dobila najmanjšo, Kendall pa sobo poleg kopalnice. Caroline, Milly in Robbie so jih sprejeli lepo. Elizabeth je neumudoma poklicala Marttino, da pride pogledat ta male tri in stanovanje. Potem sta odšli še na pijačo. Vedno sta hodili v lokal Angel, kjer so imeli še sladoled. Za sosednjo mizo je sedela Clarisse ter njen fant Chris. Clarisse je najbolj popularna punca, še kar prijazna amppak tečna za Elizabeth, Chris pa... Ah sanjski fant.
__________________________________________________
Elizabeth:


Maria:


Marttina :


Clarissa:
21. avgust 2016
Minila so tri leta. Elizabeth je končala srednjo šolo. Tokrat je vedela, da hoče postati zdravnica. Hodila je na medecinsko fakulteto. Ni bila v študenskem domu amppak si je kupila stanovanje v hiši z več stanovanji. Živela je z Marttino, ki je že od nekdaj vedela, da bo medicinska sestra. Elizabeth je seveda imela v svojem stanovanju Milly in Roberta, ter kmalu naj bi prišla še Carolina, ker preveč pogreša svojega bratca ter sestrico. Elizabeth je bilo malo žal, da se je odločila, da bo zdravnica saj je želela imet čisto svojo psarno nemških dog, ki jih je oboževala. Tudi Marttina jih je, amppak je bila bolj ljubiteljica mačk, imela jih je štiri posvojene iz zavetišča, Baby, Luis, Cleo in Kim. Vsi so bili črne barve. Pozvonil je zvonec. Marttina je odprla in presenečeno zaklica << Zdravooo >> Elizabeth je prišla pogledat. Bili so Maria, Georg, Katie, Derek, Ariela, Lisa(dve-letna nova hčerka od Katie in Dereka), Carolina, Alice, David, Lily, Čilly, Luke, Rosaline, Kendall ter Emma, in Marttinini sorodniki, oče Greg, mama Gigi, sestra Khloe in njena dvojčica Piper, ki sta bili stari 20 let. V stanovanju je bilo zelo tesno , amppak so se vsi zabavali. Caroline naj bi se danes preselila k Elizabeth ter Marttini. Ko so sorodniki odšli nazaj iz New Yourka v Los Angeles, je bila ura že pet zjutraj, in Marttina ter Elizabeth sta se odpravili spat.
ČEZ DVA LETA

Woww vem, da sem ogromno preskočila amppak moram <333. Torej Elizabeth in Marttina sta bili zdravnici. Marttina je spoznala njenega novega fanta Hansa. Hans jo je prosil za roko in Marttina je rekla da. Poroka naj bi bila čez en teden. Marttina je izbrala družice, ki naj bi bile seveda Elizabeth, Khloe, Piper, Alice in Marttinina ter Elizabethina prijateljica, zdravnica Sussane. Vse punce so ji pomagal izbrati poročno obleko,torto in tako dalje. Tudi Elizabeth je našla fanta, Chrisa. Mogoče se ga spomnite, še od takrat, ko je Elizabeth bila v srednji šoli. Hodil je z Clarisso. Chris je nogometaš, zelo dober eden najboljših v Ameriki. Tudi on namerava Elizabeth vprašat za roko. Elizabeth in Marttina se odločita, da gresta na kavico in tortico v bližnjo slaščičarno Kiara's.
<< Jooj, Marttina sploh ne morem verjet kak čas hitro beži >> pove Elizabeth
<< Jaz, tudi ne. Glej Elizi nekaj ti moram povedat >>
<< Ja, kaj je, si si mogoče premislila glede poroke ? >>
<< Ne, kak ti lahko to pride na misel, Hans je čudovit >>
<< Torej, kaj pa je ... >>
<< Mhm, upam, da to nebo vplivalo na najino prijateljstvo ... >>
<< Povej že no, haha kaj je ? >>
<< Mislim, da sem noseča, bi šla z mano kupit nosečniški test >>
<< O moj bog, seveda Martti, kak sem vesela >>
<< No nisem 100%, da sem amppak upam, da sem >>
Elizabeth in Marttina sta odšli kupit nosečniški test. In bili sta zelo nervozni. Test je bil pozitiven, kako sta bili Marttina IN Elizabeth veseli. Nato se je Elizabeth odpravila domov. Doma so jo pričakali Robbie, Milly in Carolina vsi zelo veseli, da jo vidijo. Elizabeth se je vrgla na kavč. Čez pol ure je prišel Chris.
<< Elizabeth, doma sem ! >> je zaklical iz predsobe
<< Aha super >> je naveličano povedala Elizabeth
Chris je pritekel v dnevno sobo. Poljubil je Elizabeth na lice. Spotaknil se je ob Carolino in padel na nos.
<< Prekleti pes, **** !! >> je zakričal
Črno-bela Carolina je stekla stran. Črni Robbie in bela Milly sta pozorno gledala kaj se dogaja.
<< Chris, si vredu, daj, da ti pogledam če je zlomljen >>
<< Vredu, as kak me boli >>
<< Ja, upravičeno zlomljen je, greva v bolnico >>
Elizabeth in Chris sta se hitro odpeljala v bolnico.

Hans :


Chris :


Sussane :
29. avgust 2016
Next
btw, ali nisi napisala, da se boš zbrisala? nočem da se zbrišeš ali karkoli, samo kako to, da pišeš zdaj zgodbo, če si pa napisala, da odhajaš?
29. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani