*****************************************************************************************************************************En lep pozdravček!

Sem Zala. Po dolgem času sem se odločila, da bom začela pisati novo temo.

1000 vprašanj... ti nenadoma roji po glavi in vsa zahtevajo odgovor. Pomembna, nepomembna, običajna in nenavadna, mučna in radovedna. Vprašanja, ki jih prinese odraščanje in ki povsem nepričakovano lahko prerastejo v težave, če nanje ne poznaš odgovor. Obstajajo vprašanja, ki jih včasih zastaviš najboljši prijateljici, starejši sestri ali bratu, morda tudi mami in četu. Tako je tudi prav. Toda včasih si v paketu z odgovorom prislužiš še kakšno pridigo. V najslabšem primeru sprožiš cel plaz kočljivih vprašanj z druge strani, na katera v tistem trenutku najraje bi odgovorila. Pomagala ti bom v težavah. Opisovala bom dejstva in ti skušala posredovati informacije in pojasnila. Odgovarjala bom na kakaršnakoli vprašanja. Od najsplošnejših do najintimnejših:
-moja družina in jaz
-moja prva ljubezen in spolni odnosi
-moje telo in razvoj
-moj videz in dobro počutje
-moji prijatelji in prosti čas
-moja prihodnost in moje sanje
-šola in učenje

25 ur na dan, 367 dni na leto, 13 mesecev na leto, prazniki in delavniki. Kadarkoli!

Če ti ne bom znala odgovoriti na vprašanje si bom pomagala s knjigo Ej, punca! ali Ej, fant!
Odgovor napiši direkt pod temo, če pa ne želiš, da je javno mi napiši na sporočilo.****************************************************************************************************************************

Kako se ti zdi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. december 2014
Je anonimno.
28. december 2014
Prvo vprašanje # happy

♀KAKO JE NAJBOLJE PRETRGATI ZVEZO Z NJIM?

Pozdravljena,
najprej hvala za vprašanje . Upam, da ti bom čimbolje pomagala.
Če se tvoji zvezi napoveduje neizogiben konec, poskusi biti iskrena in mirna. Bodi pozorna na svoje besede in skušaj se izogniti temu, da bi partnerja žalila ali podcenjevala. Vseeno, kaj se je zgodilo, nekoč si ga imela zelo rada. Ne pokvari med vama še več, kot je nujno. Pretirane žalitve povzročijo le, da se boš nekega dne sama sebi zdela manjvredna in hudobna. Prepričljiva je iskrenost, toda brutalne resnice lahko ohraniš zase. Gotovo sta že oba poskusila vajino zvezo rešiti in vama je spodletelo. Konec besed torej! Odločila si se za ločitev, zato nima nobenega pomena več, da bi vedno znova razpredala o starih napakah. Ločitev ni nič slabega, vendar se ne bi smela raziti v sporu. Ohranita vsaj spomine na lepe čase.
Veliko uspeha in srečno!
28. december 2014
♀KAKO NAJ SE NALIČIM, DA BODO OZKE USTNICE VIDETI POLNEJŠE?

Hejla,
potrebuješ črtalo, ki je temnejše barve od od šminke. Z njim narišeš okrog ustnic tanek obris. Ustnice nato obarvaš z rdečilom. Verjetno ti v prvo ne bo uspelo, vendar pa vaja dela mojstra!
Pa veselo na delo!
28. december 2014
Kar sprašujte
14. april 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani