~~~~~~~~~~Jamie~~~~~~~~~~

»Si prepričan, da te ne rabimo peljati k zdravniku?« sem še vedno paničarila Zayn pa je zavil z očmi. »Jamie… ne manjka mu pol noge temveč se je samo malo opraskal« je zamomljal Zayn in se zasmejal. »No izgledalo že ni tako. Mislila sem, da si je zvil ali zlomil gleženj!« sem zamomljala Zayn pa je zavzdihnil. »No golobčka jaz sme zaspan. Pridem pozneje, ker… sem zaspan in ker me prebadata s pogledom« je rekel in stekel po stopnicah preden bi ga z Harry-em lahko nadrla, da sva golobčka. »No… am ti pomagam gor?« sem vprašala on pa se je nasmehnil, vstal iz zofe in odkimal. »Ah ne saj lahko sam« je rekel in počasi sva odšla gor po stopnicah. »No pa lahko noč« je rekel in me nežno objel. Glavo sem zakopala v njegovo ramo nato pa se rahlo odmaknila. In pač meni nerodi je pri tem na tla padel telefon. Sklonila sem se, da bi pobrala telefon, ki je padel zalo blizu Harry-a in jaz talent sem pri tem svoje lase zapletla v njegovo zadrgo na hlačah… v tistega, ki je doli pri njegovem pasu. »Šment« sem rekla in počasi glavo odmaknila ampak las nisem mogla spraviti iz Harry-e zadrge. »Adijo svet« sem zamomljala in pogledala navzgor k Harry-u. »Imam eno čisto majceno težavico« je rekel Harry in se zasmejal. »To zgleda čudno pa še vzburljivo je« se je zasmejal jaz pa sme izbuljila oči. »Kaj me tako gledaš hahaha šalil sem se saj se mi ne bo vstal« (Ok če si pod 13 se delaj da tega nisi prebral x'D) je rekel jaz pa sem ga grdo pogledala. »Ha-ha. Raje mi pomagaj če naju Lou tako vidi veš da naju bo ubil« sem rekla on pa se je takoj zresnil. »Fak… kje so škarje?« je vprašal jaz pa sem izbuljila oči. »Kaj bova odrezala tvojo moškost? Ker mojih las ne bova« sem rekla on pa je zavzdihnil. »Ja kaj pa bova? Hlač tako ne morem sleči« je rekel jaz pa sem zavzdihnila.
In kot, da nisva imela že preveč ubadanja s tem kako bova moje lase dobila iz njegove zadrge je v tistem trenutku prišla na hodnik Lottie. »O bože mili.« je zamomljala in se obrnila. »Zakaj vedno JAZ pridem v tako nepravilnem in spolno usmerjenem trenutku?« je rekla jaz pa sme jo grdo pogledala. »Lottie to ni nič spolno usmerjeno. Pomagaj nama.« sem rekla ona pa se je spet obrnila proti nama. »Če ti ni spolno usmerjeno pa mi prosim razloži kako je tvoja glava prišla tja dol?« je rekla jaz pa sem zavzdihnila. »Ok… pač Harry me je objel preden sem mislila oditi v svojo sobo in pač meni je na tla padel telefon. In po tem sem se sklonila da bi ga pobrala in tako se je zgodilo to« sem rekla ona pa je pa je privzdignila obrv. »Aja?« je rekla in se zasmejala jaz pa sem jo resno pogledala. »Lottie ne šalim se. Resno mislim. Smrtno resno« sem rekla ona pa se je nasmehnila. »Prav. Ampak to vse skupaj še vedno zgleda čudno.« je rekla jaz pa sem zavila z očmi.
Stopila je do naju in nama nekako pomagala. »Lahko to povem Lou-iju?« je vprašala med tem ko se je mučila z mojimi izjemno dolgimi lasmi. »Si nora?! Če to narediš ti populim vse nohte in iz njih naredim ogrlico« sem rekla ona pa me je zgroženo pogledala. »ok, ok ničesar nebom povedala« je bolj zapela kot pa kaj drugega« nasmehnila sem se in Lottie je končno moje presnete lase dobila dol iz Harry-eve zadrge. »AAAAA KONČNO!« sem zavpila in se vstala. »To pa je bilo naporno delo. Zaslužim si respekt!« je vsa ponosna rekla Lottie jaz pa sem se zasmejala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ok tale je malo beden ampak samo zaradi tega, ker sem ga napisala zelo hitro ker nikoli nimam časa -.-'' al grem nekam al mamo obiske al pa se morm učit tko da jaa... am pa brez skrbi jst imam super idejo samo je bla malo predolga da bi jo lahko tuki napisala, ker sem zaspana tko da ja... upam, da ne bova izgubili bralcev... če pa jih bova pa bova že oglaševali ahahha hvala da berete pa hvala za vsa tiste, ki nikoli niso nehali brat<3
03. junij 2013
neeeeeeeeeeeext
03. junij 2013
next
03. junij 2013
u137348
u137348
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
03. junij 2013
neeeeeeeeeeeext!
03. junij 2013
neeeeeeeeeeeeext
03. junij 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. junij 2013
hahahah skor umrla x'D
neeeeeeeeeeeeext!
03. junij 2013
Neeeeeeeeeexxt!
03. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext ;D
03. junij 2013
res nisem pričakovala, da boste kljub temu, da sem prasica, ki obljublja pa ne izpolni obljube, še vedno brali... res hvala vam, da ste najboljši bralci<3
03. junij 2013
u110928
u110928
next
03. junij 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. junij 2013
neeeeeeext
03. junij 2013
u80842
u80842
mi bomo vedno brali
Neeeeeeeeeeeeext!!!
03. junij 2013
neeeeeeeeeeeext!!
03. junij 2013
Neeeext <33
03. junij 2013
usak dan kontroleram ff tko da ti too loh pove , da ko začnem brat en ff. ga nikol ne neham..edino ko se konča ali pa je res beden (bednega še nism odkrila)... Si rekla da je bedn next men se pa glih ta zdi ful zanimiv/smešen...
Neeext! (kkšnega umes še zame, upam!) %-)
03. junij 2013
Živijo! Berem tlele te lepe stvari ki jih pišete in sem res zloo hwaležna <33
# Neverlookback --> Res ti hwala in tebi bo namenjen naslednji next. Ker ga bom jaz napisala si lahk zbereš o kom ( komu se naj v nextu najbolj posvetim ; o kom največ napišem ) največ naapišem! Če hočeš seveda.
04. junij 2013
Neeeeeeeext
04. junij 2013
u85994
u85994
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. junij 2013
iii hvala...če že loh izberam bi liama(k se mi took smili :*) hehe neext!
04. junij 2013
Okey. Ko bom dobiš. ;*
05. junij 2013
Neeext, Liam? ;D
06. junij 2013
Neverlookback - hvala da si tuki ob naam tuuuut ko pač jaz lenoba ne nextaam... med počitnicami bom več nextala obljubim! takrat ni šole je manj pritiska in vsega + dones sem bla zadnjikrat vprašana in jaa... hvala za vso podporo<3
06. junij 2013
u120926
u120926
Next
06. junij 2013
next
07. junij 2013
u126957
u126957
next >_<
07. junij 2013
nizakej....od takih zgodb se nemorš odcept haha :*
07. junij 2013
Amm Neverlookback daljši del od Liama dobiš ko naslednjič nextam

~~~~~~~~~~~~~ Lottie (✔) ~~~~~~~~~~~~~~
» Vi ste še vedno tu?« je presenečeno izjavil Niall katerega je lakota prignala v kuhinjo. » Ne lutke smo.« sem rekla in vsi trije smo za hip prenehali migati in se delali okamenele. » Ha,.. tudi prav!« je rekel in »zaplaval« v hladilnik. » Amm jaz bi šla spat.« sem rekla in zazehala Jamie pa je pokimala. » Te pospremim?« je še vprašala Harry-a ta pa je odločno odkimal. » Tudi prav.« je rekla in ga ošvrknila s pogledom ter se za mano začela povzpenjati po stopnicah. » Lahko noč!« mi je zaželela pred vrati moje sobe in nasmehnila sem se in prijela za srebrno kljuko. Ob dotiku me je zmrazilo. Vstopila sem v sobo in zaradi še ne-zaprtih vrat je nastal prepih. » Kaj za vrag-.-.« sem rekla, ko sem opazila odprta balkonska vrata. Hitro sem stopila do njih in bila ravno na tem, da jih zaprem ko sem zaslišala smrkanje, ki je prihajalo pod menoj. Na terasi oz. pri bazenu. Ahh Liam je. Briga me za njega. Ubistvu to ni res ampak če hoče biti nesramen se bova pač šla to igro. Zaloputnila sem z balkonskimi vrati in zagrnila zaveso. Upam, da so stene zvočno izulirane ker nočem še celo noč poslušati to smrkanje. Mirno sem odcapljala v kopalnico in se uredila. V veliko pre-veliki majici in s figo na glavi sem okoli 20 minut izvajala jogo nato pa od izmučenja omagala.
~~~~~~~~~~~~~ Naslednje jutro ~~~~~~~~~~~~~~~
» ČIV ČIV ČIV ČIV ČIV ČIV!« je bilo vse kar mi je piskalo čez ušesa in mikalo me je da bi znorela. Mogoče se je Liam naučil še čivkati ali kaj? Ugh -.- Začela sem globoko dihati in miriti živce. Sovražim če me kdo zbudi. Počasi in jezno sem se odvlekla do omare in se začela preoblačiti. Stopila sem še v kopalnico si poščetkala zobe in nato pogledala v ogledalo. Enostavno sem bila prelena, da bi si popravljala figo, ki je bila že bolj kot ne podobna palačinki in kot strašilo sem iztopila iz sobe ter začela počasi stopati po stopnicah. » Jutrro!« sem zaslišala mehek glas Nialla. » Eii!« sem rekla in se nehote ozrla proti mizi v kuhinji. Tam je bil Liam, ki je bolj kot ne spal na njej. Razmišljala sem kako bi mu lahko bilo in kaj se je sploh zgodilo z njim da je postal tak. Iz sanj me je predramil Harry. » KABUUM!« plosknil je z rokami in stresla sem se kot da bi mi v rit vtaknili kabel z elektriko. » HARRY!« sem se zadrla in speči Liam se je premaknil na stolu. » La-a-a-a-ahko pro-o-o-osi-i-im ko-o-o-ozarec vo-o-o-de?« je škripajoče povedal in stegnil roko proti Zaynu. Ta je zavil z očmi in nato ubogljivo nalil vodo v kozarec. » Izvoliš!« je rekel in nato zakašljal » In čez 35 minut imamo intervju pri Alanu.« je mirno rekel in zavila sem z očmi ter pogledala Liama, ki ga človek ne bi sestavil niti v dveh urah. » Amm LOTTIE TI GA BOŠ UREDILA!« je rekel Niall in mi ga porinil v »naročje« » Ooo ne pa ga ne bom!« odmaknila sem se in ker ni imel več opore na mene je padel po tleh. »LOTTIE SAJ SI BO ŠE KAJ NAREDIL!« se je zadrl Niall in ga zvlekel v njegovo sobo. » LOTTIE ODIDI GA UREDIT!« se je zadrl me potisnil v Liamovo sobo in s stolom podprl kljuko ( na zunanji strani vrat) tako da nisem mogla ven. Liam je kot mrtev ležal na postelji jaz pa sem previdno stopila do oken in s tem pridobila svež zrak.
12. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani