Heii spet jaz, tokrat z novo zgodbico. Idejo mi je dala SkylynnPotter
........................................

........................................
Prolog:
Pogledala sem ga in ostrmela. Enake oči. Enak glas. Enake poteze na obrazu. To ni mogoče. Bil je identičen... njemu.
........................................
Potek zgodbe:
Ime mi je Alya. Stara sem 22.
V šoli sem bila poznana kot piflarka. Vedno sem bila tarča posmehovanja, sploh s strani enega fanta. Eda Sheerana. Ta me je izkoristil za eno noč, potem pa me v šoli zafrkaval, da nisem dobra v postelji in podobno.Komaj sem čakala, da bom končala srednjo šolo in šla na fakulteto. A tudi tam nisem imela sreče. Spet je bil tam Ed, ki me je spet spravil v posteljo in pri dvajsetih sem rodila. Ed mi je vzel otroka in izginil iz mojega življenja. Pri dvaindvajsetih sem se zaposlila v zasebnem vrtcu. V času moje bolezni so v vrtec dobili novega otroka. Ko sem ga prvič srečala, sem osupnila.
"To je moj otrok. Otrok,ki mi ga je Ed vzel" sem si rekla, ko sem ga prvič videla.
19. november 2016
u218500
u218500
Neeext
19. november 2016
u216106
u216106
Neeeeext
19. november 2016
u216836
u216836
Nextt hitro!
20. november 2016
Next
22. november 2016
Zbudila sem se ob znanem zvoku budilke. 5:45. Vstala sem iz tople postelje in obula copate ter šla v kopalnico. Tam sem skočila pod vročo prho, nato sem si skuhala kavo. Oblekla sem kavbojke in sivo majco z dolgimi rokavi. Lase sem zmečkala v neurejeno figo in obula moje pisane gumijaste škornje. Vzela sem nahrbtnik in dežnik ter se odpravila na avtobusno postajo. Prišla sem nekaj minut prej, zato sem sedla na klop in opazovala ljudi, ki so hiteli vsak v svojo smer. Bil je turoben,jesenski dan. Ko je prišel avtobus, sem vozniku pokazala karto, nato pa sem sedla na zadnje sedeže. Čez 15 minut sem prišla pred vrtec. Preobula sem se in odložila svoje stvari v omarico.
Vstopila sem v toplo igralnico. Bila sem sama. Začela sem pripravljati zajtrk. Ura je bila 7:00
Počasi so začeli prihajati otroci, nato pa je ob osmi uri prišla še ena vzgojiteljica Hannah. Dan je potekal mirno, tako kot vedno. Ob dveh je šla Hannah domov, v vrtcu je ostalo le še nekaj otrok. Ko so prišli iskat še zadnjega, me je klicala Hannah. "Pozabila sem neke liste na mizi v pisarni, mi jih lahko prineseš?" je vprašala.
Šla sem v pisarno in na mizi je bil šop listov. Bili so vpisni listi, zgleda da bomo dobili novega otroka, na hitro sem preletela papirje, ampak oči so se mi ustavile tam,kjer je bilo napisano ime otroka.
Liam Sheeran.
Ni mogoče. Ni on. Veliko je takih priimkov.
To sem si ponavljala v glavi, medtem mi je močno bilo srce.
Liste sem odnesla Hannah, ki živi nekaj ulic stran od mene. Drugo jutro sem v vrtec prišla malce kasneje, ker sem imela zobozdravnika. Ko sem prišla v igralnico, sem zaslišala smeh, ki mi je bil malce znan.
"Kje je ta novi?" sem vprašala Hannah.
"Sedi tam,ob oknu"
Počasi sem šla do njega.
Pogledala sem ga in ostrmela. Enake oči. Enak glas. Enake poteze na obrazu. To ni mogoče. Bil je identičen... njemu.
Začela se mi je tresti ustnica. Ko sem gledala te oranžne kodre, so se mi v očeh začele nabirati solze.
"To je moj sin" sem si rekla.
Next ?
28. februar 2017
u220784
u220784
Neext, dobro puses in zelo zanimivo je
28. februar 2017
u222335
u222335
Next
28. februar 2017


Nisem vedela,kaj naj storim. Šla sem na stranišče, zaklenila vrata in milo zajokala. Drugega nisem mogla. Umila sem si obraz z mrzlo vodo, in odšla nazaj v skupino. Med igro,je bil Liam malce zadržan, ampak to je za novega otroka navadno. Minevali so dnevi, ampak po Liama so vedno prišli takoj po kosilu, ko sem jaz imela pavzo in je Hannah brala pravljico. Nisem imela dovolj poguma,da bi odšla v garderobo in pozdravila Eda. Doma sem v ogledalu vadila, kaj bi mu rekla,ampak preprosto nisem mogla. Čez nekaj tednov, je bilo že topleje in otroci so bili lahko v igralnici v kratkih majčkah. Le Liam je vedno prihajal z dolgimi rokavi, in ni hotel,da ga preoblečemo. Vedno je začel cviliti,ko sva ga jaz,ali Hannah prijeli za roke.
Bilo je sončno dopoldne. S Hannah sva se odločili,da bova otroke peljali na peskovnik. Ko sva prišli nazaj,so bili vsi umazani. Umili sva jih in jih preoblekli v čista oblačila. Nato je v igralnici nekdo začel jokati, in Hannah je rekla: "Poskrbi še za Liama" in odšla. Liam me je gledal s svojimi velikimi očmi. Nežno sem ga vzela v naročje in mu slekla majčko, iz nahrbtnika pa vzela drugo. Ampak ko sem ga pogledala, sem prebledela. Njegovo telo je bilo prekrito ami. Pokazala sem na modrico. "Liam,kaj je to?" sem ga potiho vprašala.
"Tata" mi je zašepetal in iz očesa mu je pritekla krokodilja solza. Objela sem ga. Ko se je umiril, sem ga oblekla v čisto majčko in skupaj, sva z roko v roki odšla v igralnico.
Minevali so tedni, in čez kakšen mesec in pol sem bila jaz v popoldanski izmeni. Po kosilu, sem se z otroci ulegla na blazine. Liam se je naslonil name in zaprl oči. Ravno takrat, je nekdo močno potrkal in v sobo je prišel Ed. "Liam,mudi se!" je zarohnel in Liam me je pogledal s strahom v očeh. Objela sem ga, in ga pospremila do vrat. Ed me je pogledal in rekel: "Se poznava? Nekam si mi znana.." bila sem tiho in zdelo se mi je, da Ed neve kdo sem, saj sem v srednji šoli imela blond lase, zdaj imam pa svetlo rjave. "Mogoče me spomin matra" je dejal in prijel Liama za roko, ter ga odvlekel do garderobe. Zaprla sem vrata in opazovala dogajanje skozi okno ob vratih. Ed je bil zelo grob. Vlekel je Liama in ko je Liamu na tla padel nahrbtnik, mu je primazal klofuto. V očeh so se mi nabirale solze, ampak nisem šla do niju. Če bi Ed vedel, da sem ju opazovala, Liam sploh nebi več hodil v vrtec, in bi trpel doma.
Liam je iz dneva v dan imel več modric, in nekega večera sem si rekla: "Tega je dovolj! Samo še ta teden je vrtec odprt, potem pa so počitnice. Če se bo tako nadaljevalo, Liam sploh ne bo prišel nazaj v vrtec, ampak bo pristal na pokopališču! V ponedeljek je prišla po Liama neka ženska (pomojem da Edova punca?) in bila je še bolj groba in nesramna kot Ed. Zbrala sem pogum in stopila do nje. "Na Liamu opažamo modrice..." sem začela.
Ženska me je prebodla s pogledom in rekla: "Padel je" nato pa ga odvlekla iz garderobe.

Next?
03. marec 2017
u220784
u220784
uau neeexxttt!
03. marec 2017
Next
24. junij 2017
u224658
u224658
Next
24. junij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani