Zbudila me je zbudila budilka. Sonce je že bilo skoraj celo na nebu. Bila ja sedma ura zjutraj, še z zaprtimi očmi sem tipala po nočni omarici za telefon, da bi ugasnila budilko. Končno sem usa utrujena in zaspana odprla oči in nekaj minut gledala v strop. Razmišljala sem kaj sem sanjala. Celo noč sem se zbujala in sanjla vedno iste sanje. Poskušala sem se spmniti kaj sem sanjala. Spomnila sem se plavolasega fanta. Bila sem v frizerskem salonu in sedela na kavču, nasproti je bilo ogledalo, stoli in mizica. Na stolu je sedel fant okrg njega pa je krožila frizerka. Fanta sem v ogledalu opazovala. Ko pa se je fant tega zavedal se mi je začel nasmihati. Zdelo se je kot, da fant frizerke niti ni opazil in ignorjaral je njene besede. Hitro ga je ostrigla in fant je odšel. Potem sem se najbrž zbudila in spet zaspala. Spet sem ga sanjala. Tokrat je bil fant na trgu mesta s fontano, ki je naredini imela kip anglela z lokom in skozi usta mu je tekla voda. Okrog njega je bila voda in zid. Hodila sem domov. Živela sem v bloku in moja soba je imela pogleda na fontano. Sedela sem ob oknu in ga opazovala. Zagledal me je in se začel približevati mojemu bloku. V roki je držal listek. Fant je izginil med zidovi, nato pa je pozvonilo. Moja mama je zaričala: "Bom jaz!" Odprla je varata in pred njimi sta stala sivolasi gospod in FANT. Mama ju je povabila naprej. Gospod in mama sta si segla v roko nato pa je gospod predstavil fanta. Iz sobe sem na skrito opazovala situacijo. Fant me je opazila, mi pomagala in se nasmehnil. Takrat me je poklicala mama. Iz sobe sem prišla vsa prestrašena. Roke so se mi tresle. Končno je rekla:" Bella to je G. Marras in to je njegov sin Kai. Saj se spomniš, včeraj sm ti povedala, da prideat." Mrtvo sem strmela v fanta. Hitro sem rekla:"Ja, ja spomnim se." Obrnila sem se, da bi šla v svojo sobo, ko sem zaslišala mamo:"Bella, naj gre Kai s tabo si bosta kaj povedala." Še vedno vsa zmedena sem rekla, da ja in Kai je prišel za mano. Odprla sem vrata sobe in odšla do okenske police, ter se usedla nanjo. Saj je bila zato narejena in bila je moje najljubše mesto v stanovanju. Kai je prišel za mano in zaprl vrata. Nerodno je stal pred njimi in si dal roke v žep na kavbojkah ter se usedel na posteljo. Začel si je ogledovati moje posterje na stropu in stenah. Bili so skupine G'N'R, AC/DC, Pink Floyd, Nirvana in podobno. Slekel je svojo usnjeno jakno in vstal s postelje in se usedel zraven mene. "Dober okus imaš glede glasbe." je rekle in privzdignil samo eno stran ustnice v pol nasmeh. Nasmehnila sem se mu nazaj in rekla:"Oče jih je poslušal zelo rad in še mene navdušil na njih. Kar dobri so." Pogledal sem v tla in oči so se mi zasolzile. Hitro se je zavedal za kaj se gre. Rekel je:"Oprosti nisem vedel, nisem te hotel spravit v jok..." Ni vedel kaj narediti in iskal je besede, govor se mu je zatikal in zmanjkal mu je glas.
01. julij 2018
Next men je fullllllllllllll zanimivo
03. julij 2018
Objela sem ga okrog pasa in glavo naslonila na njegova prsa. Hitro je položil roko na mojo roma, z drugo pa me je pobožal po laseh. Solza mi je pritekla iz očesa, nakar sem se zavedla, da jokam pred poplnim neznancem, kar mi ni bilo v navadi. Niti pred prijatelji nisem jokala, zdaj pa se jokam pred Kaiem.
Tukaj me je spet nekaj zbudilo. Pogledala sem uro bila je tri zjutraj. Spet sem zaspala in sanje so se nadaljevale.
Hiro sem si obrisala solzo in se odmaknila od njega ter pogledal skozi okno. Vprašal me je, če sem vredu. Pokimala sem, on pa me je nežno prijel za brado in obrnl moj pogled k njegovemu. Pogledal me je v oči. Imel je prelepe svetlomodre oči. Strmela sem v njih in opazila, da me je hotel poljubiti. Takrat je zazvonila budilka. Zbudila sem se in začela razmišljati o teh sanjah. Zmotil me je glas mama, ki je že kričala, da smo pozni. Oblekla sem se in v torbo stlačila dva zveska. Saj šole je bilo skoraj že konec. Razmišljala sem o tem fantu. Zdelo se je tako resnično, a ni bilo. Niti ne vem zakaj me je toliko skrbelo glede Kaia, saj sem imela fanta Filipa in samo sanjala sem ga, niti ni bila prava oseba. Nobenemu nisem povedla za saj so bile le trapaste sanje.
Prišla sem iz šole in doma me je že čakala mama s kosilem. Povedala mi je, da jutri pride na obisk njena sodelavka in mogoče tudi njena hči Tara, s katero se nisem prav preveč rrazumela. Zvečer sem še malo premišljevala o vsem tem. Spat pa sem šla vesela saj mi je Filip obljubil, da se dobiva jutri. Poseldično sem se tudi izognila srečanju s Taro. Zaspala sem in spet se mi je v sanjah pokazal Kai. Sanje so se nadaljevale tam, kjer sem se zbudila – Kai se je naslonil, da bi me poljubil, ko je na vrata nekdo potrkal. Kai se je hitro odmaknil pograbil jako, kot da je čas za odhod. Bila je mama. Hotela je samo vedeti, če bo tudi Kai ostal pri nas na večerji. Kai je odložil jakno in ostal do večerje. Do večerje sva se pogovarjala in se pretvarjala kot, da se nič ni zgodilo. Kai je zelo prijazen fant. Izgubil je mamo, ko je imel 3 leta, v prometni nesreči. Povedal je, da posluša isto muziko kot jaz in všeč mu je rdeča barva in najraje je njoke. Zelo me je presenetil saj so mu bile všeč iste stvari kot meni. V prostem času pa se je ukvarjal z rally-jem. Ni še dirkal, ker se je šele pripravljal na to. Na dirkah je bil ponavadi v boksu, kjer je predeloval bratov avtomobil. Brat po imenu Ambrož, je bil zelo dober dirkač in pobiral je same prve nagrade. Kai je imel močno željo, da postane tako dober kot on. Nekaj časa sva se tako pogovarjala, ko me je povabil na dirko, ki bo v soboto. Poklicala naju je mama, da je večerja pripravljena. Odšla sva v kuhinjo in povečerja. Ko sta odhajala, mi je njegov oče segel v roko in Kai prav tako. Med stiskom roke sem začutila listek. Kai mi je pomežiknil in se nasmehnil. Mama in njegov oče sta se spogledala in posmejala drug drugemu.
08. julij 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani