Bil je sobotni dopoldan, ko sem se vračala s treninga. Hodila sem po šolskem parkirišču vsa utrujena od šole in treningov. Mimo mene je pripeljal en sam avto. Bil je Rok. Veselo mi je pomahal in se začel vstavljati sredi ceste. Zdelo se mi je čudno. Zanimalo ga je, če se želim iti na kosilo z njim, a sem ga morala zavrniti, kajti kosilo je bilo že kuhano pri babici pa tudi nisem imela denarja. Potem pa ga je zanimalo, če imam čas po kosilu. Nisem se spomnila dobre laži v tako kratkem času in sem mu pokimala. Rekel je:”Poberem te ob 13 uri pri babici.” Posmejala sem se mu in zardela. Opazil je in me hotel spraviti iz ne prijetnega položaja, zato je hitro rekel, če me zapelje do babice. Zaspano sem pokimala in počasi zlezla na sprednji sedež avtomobila. Podrla sme si figo in naslonila glavo na vzglavnik, ko je speljal.
Zbudila me je nežna roka, ki me je božala po rjavih laseh. Z zaprtimi očmi sem naslonila na roko, ki me je božala in jo nežno privila k sebi. Nisem se zavedala, da je to Rokova roka in da sem v njegovem avtomobilu. Posmejal se je in takrat sem odprla oči. Začutila sem kako mi je začelo biti srce in vsa kri mi je stekla v lica. Odmaknila sem mu roko in pogledala navzdol. Začel se je nežno smehljati. Odprla sem vrata in preden sem vstala in odšla je nežno rekel:” Ne pozabi-pridem te iskati ob enih.” Pokimala sem in se zaspano odprla vhodna vrata. Pojedla sem kosilo si se vrgla na kavč. Komaj sem zaprla oči me je predramilo zvonenje zvonca na vhodnih vratih. Odhitela sam in bil je Rok. Na ustih se mi je narisal velik nasmeh. Ko je to opazil je malo zardel. Vzela sem jakno in odhitela k njemu. Objel me in objela sem ga nazaj. Nisem se tega zavedala dokler se nisem uščipnila in bolečina je bila resnična.
20. maj 2018
Next
21. maj 2018
Next
21. maj 2018
Next
21. maj 2018
Vse skupaj mi je bilo malce čudno saj z njim nisem govorila eno leto. Odkar sem ga spoznala sva si dosti časa pisala a nikoli se nisva dobila. Mislila sem, da je zato, ker je med nama bila velika razlika v letih. Jaz sem jih imela 15 on pa 21. Pisala sva si vse mogoče stvari, nikoli ni prekinil pogovora, kar mi je bilo še bolj čudno. No tako sva si pisala kakšno leto. Večkrat je omenil, da bi morala priti k njemu domov. Sploh, ko mi je povedal, da ima v sobi lučke. Večkrat je ponovil, da sem lepa, da sem zelo fajn in podobno. Potem pa kar od enkrat si nisva več pisala. Na Facebook pa me je dodal nek Luka Skok. Najprej sem ugotavljala kdo je ko sem ugotovila, da je brat od Roka. Začel mi je pisati in nekaj krat sva se dobila pri njemu doma. Doma je bil tudi Rok. Kar je situacijo še poslabšalo, kajti všeč mi je bil Luka. Leto nazaj pa Rok
22. maj 2018
Next
23. maj 2018
Ko sem zagledla Roka kako hodi po stopnicah v dnevno sobo, sem ga nekaj časa samo opazovala. Na široko se je nasmehnil in v očeh se mu je zaiskrila iskrica. Pozdravil me je kot da se nikoli ni nič zgodilo. Sedela sem zdraven Lukca na kavču, pogledal je mene nato Roka in spet mene. Kot da bi čakal na ponasnilo tega kar se je ravno kar zgodilo. Ni vedel, da sva se z Rokom poznala. Vrnila sva mu samo nameh in ko sva to ugotovila sva se začela smejati. Luka naju je še enkrat pogledal in vprašla kaj je. Z Rokom sva se spogledla. S pogledi sva ugotavljala ali mu poveva ali ne. Nato je začel:"Veš Luka z Ano se poznava." Luka ga je osuplo pogledal. Ostal je brez besed. Rok me je pogledal in začela sem mu razlagati kako se poznava. Zamovčala pa sem mu, da sva si tudi pisala. Rok me je pogledal in pokimal, kar je pomenilo naj mi niti ne začnem govoriti o tem. Luka je Roka in nato mene. Ter rekel:"Aha ta je tista s katero si si pisal cele dneve." Nasmejal se je, češ, da je bila to šala. Rok ga je osuplo pogledal. Luki se je obraz zresnil. Pogledla sem ga in ga prijela za roko. Rok naju je pogledal in hitro predlegal, da gremo ven igrati nogomet. Luka je odkimal in se dvigil in odšel v svojo sobo. Rok se je usedel zdraven mene in malo sva se pogovorila o tem kar je bilo. Dogovorila sva se, da ostaneva prijatelja, saj se mu priznala, da mi je bil všeč sedaj pa mi ni več. Tudi on je priznal, da sem mu bila všeč a ni zbral poguma, da bi me povabil ven-prav zaradi let. Zato mi je raje nehal pisati po enem letu, ko se je zavedel, da je zaljubljen vame saj je vedel, da ne bi bilo prav, če bi hodila. Minilo je nekaj minut in odpravila sem se k Luki v sobo. Ležal je na postelji z glavo zakopano v uzglavink. Pozdravila sem ga. Nič ni odgovoril. Usedla sem se zraven njega na posteljo in mu šla s pristi skozi njegove goste črne lase. Obrnil se je in imel je solzne oči. Objela sem ga. Začela sva se pogovarjati in smejati. Nisem ga želela siliti, da bi mi povedla, kaj je narobe saj ga nisem želela spraviti v še slabše razpoloženje.
24. maj 2018
u196167
u196167
Next ... ce ne bo vec tok booring, osnova je dobra drgac
24. maj 2018
dolgocasno je naredi bolj zanimivo
Next
24. maj 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani