zgodba ni resnična.
pa nebom mogla skos pisat ker nimam tolko časa.
da napišem nasledno vsebino potrebujem vsaj 6 nextov.
upam da vam bo zgodba zanimiva pa berite plis

to sem jas: anja
sem kar samosvoje dekle, ki se rada druži s prijatelji in imam prfektnega fanta
stara sem 14 let in 8 razred se mi zdi polomija potem pa......

moja mama kate:18. april 2012
mama je vredu. malce preveč je občutliva
18. april 2012
next
18. april 2012
oče: stave
moj oče je trmast on bi samo poležavau men pa govori naj se bol potrudi u šol...

sestra kity:

oh kity! je najhujša in najbol nadležna sestrica na svetu komaj jo poslušam mama pa jo vedno zagovarja......

moj fant: Miha

moje prijatelice in prijatelji ( moja druščina)
bff lucy:

prijatelj: matic

prijatelci: kaja in maja

prijatelj: žiga

moja psička lisa:

je zelo igriva
18. april 2012
potrebujem 6 nextov da lahko začnem pisat
18. april 2012
oziroma 5 nextov
18. april 2012
next
18. april 2012
še 4 nexte rabim
18. april 2012
next
18. april 2012
še 3 nexte rabim
18. april 2012
next
18. april 2012
u51467
u51467
next
18. april 2012
no bom kar začela pisat

začelo se je novo šolsko leto in jas sem odkorakala v šolo z upanjemda bom tudi letos uspešna.v šoli srečam miho ki me veselo pozdravi(miha je moj fant). miha je biu eno leto starejši od mene in punce iz 9 razreda so bile kr malce ljubosumne name, včasih so me tudi zbadale a jih je tokoj razjezilo ko me je miha braniu. no stopila sem u razred in zagledala.........svojo bff lucy ki me je nestrpno pričakovala. videla sem tudi svojo druščino a enega ni bilo že prvi šolski dan ni bilo žigeca. mislim saj vem da rad šprica ampak na prvi šolski dan skoraj nisem mogla vrjet. vzela sem telefon in ga poklicala, njegov telefon je biu izkloplen zaskrbelo me je. takoj sem pomislila na naše sovražnike, ki so se nam hotli maščevat zaradi mojga mihija in so nam vzeli žigeca. vsi skupaj smo se odločili da ga bomo poiskali po pouku, a kaj ko me moja neumna sestrca vsakič pričake pred razredom joooj.dobro se je bom že znebila sem pomislila po tiho.poslala jo bom na igrala in tam bo mirna.
zazvonil je šolski zvonec vsi so zdivjali iz razreda kot kakšne ovce le naša druščina je ostala da smo se posvetovali. no skoraj smo prišli do konca pogovora ko je prišel /prišla...............................................

kaj mislite kdo je prišel-to nepišite zraven nexta:
-sestrica
-miha
-učitelica slovenščine

nasledni del napišem ko bo 6 nextov
18. april 2012
naši sovražniki:

laura:

rebeka:

luka:

jakob: mal manšne postave18. april 2012
next sestrica
18. april 2012
še 5 nextov
18. april 2012
al pa še dva nexta pa nextam
18. april 2012
next
18. april 2012
u82673
u82673
anti next
18. april 2012
u77138
u77138
next
18. april 2012
ko mv razred stopi miha
ojooj v zadregi sem pomislim.
kaj pa delate druščina? no povem mu da se vrjetno banda iz 9 razreda kaj naredili žigi ker ga ni nikjer telefon pa ima nedosegliv. kaj oni neverjamem je rekeu miha. kakor hočeš smo mu odvrnili. zakaj pa je vprašu. zato ker si ti znami sem mu odgovorila. jim bom že pokazau se je razburiu.nehaj! najprej moremo poiskati žigo ti pa se ne razburjaj. aja pa veš da te pred razredom čaka sestrca. vem sem odgovorila in odšla ven.
sestrca ma je milo pogledala(čeprav se je meni zdelo na smrt sramotno). no kaj je zdaj sem ji rekla. eno uro se boš igrala zunaj na gralih pa ne stokaj da nočeš ker moreš..sem ji zabičala.
grem nazaj u razred in rečem DRUŠČINA UPAM DA BO NAČRT USPEL.
no miha nam je pomagu. šeu je do lukota in ga uprašu:
a ti si dons kej vidu žigeja? nikjer ga ni.

TO JE LUKA ČE STE ŽE POZABILI:

ODGOVOR JE BIU TAK nism ga vidu sm upam da ga dougo nebo.
potem smo vsi skupi šli do rebekine hiše srečo smo imeli da ni bilo nikogar doma.splazili smo se čez okno do rebekinega računalnika, da bi našli podatke o žigi. prižgali smo računalnik in videli da je pod kodo a za nas je biu to najmajnši problem,z lahkoto smo udrli v računalnik ampak težje je bilo poiskati geslo od gmaila ko smo končno ugotovili in videli naslov sporočila O ŽIGI je nekdo potrkav na okno.........................................................................................................................................................................

zdaj pa je vaša naloga da ugotovite kdo je biu:
-rebeka
-rebekina mama
-moja sestrca kity
-laura
-rebekin oče
18. april 2012
zdaj pa res hočem 6 nextov drugače ne pišem več
18. april 2012
next
18. april 2012
še 5 nextou
18. april 2012
bom kr nadeljevala...

na okno je potrkala moja sestrica celo pot mi je sledila nemogoče!!
kaj če jo bi rebeka vidla kaj če bi jo videv kdorkoli iz njihove bande ooo ne! ne bom razmišljala o tem poslala sem jo nazaj v šolo mi smo si prebrali tisto kar je pisalo o žigi in hitro kokr se je le dalo zlezli čez okno. pisalo pa je :
luka: hey
rebeka:hey
lukate se že odločli kam bote dali žigo?
rebeka: ja v laurino stanovanje
luka:aha super tam ga zagotovo ne bojo našli
rebekaeveda ga ne bojo
luka:morem it ćaoo
rebeka sej jes tut:čaoo

no tak je biu pogovor še sreča da je lucy vedela kje je laurino stanovanje.
ko smo bili na poti nazaj v šolo oziroma do šole smo se spomnili da smo pozabil izklopit računalnik. najhitrejša pri nas je bila maja zato je ona stekla nazaj in ugasnila računalnik.
takrat pa je mimo nas prišla rebeka-se sreča da smo bili malo dlje od hiše.vprašala nas kja delamo pa smo ji povedli da se mau sprehajamo dobro je rekla in mislila it do hiše.
mi pa smo jo morali zamotiti vzeli smo ji peresnico in ona se je tam neke razburjala ko je pritekla maja je debelo pogledala.maja je rekla o beky ! malo treniram če te to zanima gromo druščina je rekla maja in vsi skupaj smo odšli. rebeka pa je od začudenja kar obstala.
ko smo prišli do šole ni bilo več kity(moje sestrice). ojooj kje je zdaj sem cela nestrpna vprašala druščino ooo ne kje je kaj če se ji je kaj zgodilo no saj meni je vseno ampak moja ubčotljiva mama. miha je biu u bližini in prišeu je poggledat od kot ta nemir. kaj pa je je uprašau. zakričala sem sestrca nevem kje je mopja sestrca mama me bo ubila!!
miha pa reč brez skrbi dougčas ji je blo pa sem jo peljau k svojmu bratcu. odlično se razumeta, v šoli sta.okey hvala miha vedno me rešiš.kity odpeljem domou pa pridem nazj ok? ok!peljem kity domou...................moja mama:kje sta hodiliu skoraj bi šla klicat policijo ko vaju tako dougo ni bilo..uboga kity vedno mora bit žrtev tvojih pubertetniških norči. mama nemorem te več poslušat adijo! kam pa greš? takoj se vrni!! nimam časa opraviti moram nujno nalogo.se vidimo zvečer. zvečer?? kaj pa naloga??in že me ni bilo več. tako zdaj pa v larino stanovanje.............................next??

larino stanovanje:

mihou bratec18. april 2012
neextt
18. april 2012
še 5 nextov pa nextam
18. april 2012
next
18. april 2012
next
18. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani