heiaaaa ja tukaj ena bolj resna zgodbica,pač ne po vsebini ampak nebo več takih bedarij...
jutri objavim prolog..
01. junij 2015
V glavnih vlogah oz. pomembnih nastopajo:
Abigail Michelle Parkins as Vanessa Hudgens-z črnimi lasmi

Nicole Samantha Reed as Lyndsy Fonseca

Austin Alexander Higgins as Austin Mahone

One Direction
Prolog:
Abigail je normalna 20 letnica z sanjami o pevski kareri. Sanje ji bo uspelo uresničiti samo,če zbere dovolj poguma,da poje pred drugimi,namreč ima grozno tremo in do sedaj so jo slišali samo družinski člani. V prihodnosti pa še jo čaka ena preizkušnja,kjer bo morala izbrati med ljubeznijo in sanjami. Ob strani ji stoji seveda njena najboljša prijateljica Nicole,s katero sta se pravkar priselili v London,kjer že živi Abby-in brat in oče oz. očim, Paul Higgins-varnostnik in nadomestni menedžer na turnejah. Zaradi očetove službe je seveda z Nicole spoznala One Direction..
02. junij 2015
Next
02. junij 2015
*Na letališču v Londonu*

***Austin je njen polbrat***

*Abigail Michelle Parkins*

''Loooondon!!'' sva se zadrli ko sva stopile na trdna tla.Okej,kje je Austin? ''Zmenjeni smo bili pri vhodu,torej greva tja!'' sem rekla Nicole in začeli sva se riniti skozi množico ljudi. Z podivjanimi živci sva se na koncu le prebile do vhoda,ampak Austina ni bilo. Zmeraj sem se lahko zanesla nanj in zmeraj je bil točen. Vtipkala sem njegovo številko in pritisnila kliči. Po prvem pisku se je oglasil. ''Austin!! Kje za vraga si?'' sem takoj ponorela in kričala v slušalko. ''Abby! Pomiri se noo,po vaju pride oče..vama bo on vse razložil. In zdaj moram iti,adijo.'' In že je preknil. Aghh!!! Informacije sem prenesla Nicole,medtem pa se je pripeljal sumljiv črn kombi in ustavil točno pred nama. Spogledali sva se in se pripravili na bežanje,sicer bi z kovčki bežali bolj težko,ampak ok. Iz kombija je izstopil fant najinih let,z kapo in puloverjem,ki mu je zakrival obraz. Pogledal je okoli sebe in se zadrl:''Abigail in Nicole?'' omojbog! Kako ve najini imeni in,ali naju poskuša ugrabiti? ''Kaj,če bi pa vseeno povedali,da sva to medve? Saj,če bo pa kaj narobe,pa bo verjetno že prišel tvoj oče,ali?'' je predlagala Nicole in me že vlekla proti fantu oz. moškemu. ''To sva medve,kako pa veš za naju?'' sem pogumno vprašala neznanca. ''Jooj,okej…um,recimo,da sem namesto Paula moral priti jaz po vaju'' mi je odgovoril in nama nakazal,da naj greva v kombi. ''Če pozna očeta,je potem že res ne?'' sem svoja predvidevanja povedala Nicole in spravili sva se v kombi. Seveda je mene prisilila sedeti spredaj. ''Amm,nama lahko poveš kdo si? Saj naju ne boš ugrabil?'' je vprašala Nicole in izpadla prekleto otročje. ''Brez skrbi dojenčica,nebom vaju ugrabil,in nevem,če je pametno,da se vama predstavim..najprej me zanima katere skupine poslušata?'' je odgovoril in pri vzevku 'dojenčica' sem padla v smeh. Zresnila pa sem se komaj pri njegovem vprašanju o glasbi. Čakaj,zakaj naju pa to sprašuje? ''One Republic,One Direction,Taylor,Eda in pač vse podobne..ampak nisva kakšni nooori oboževalki katerih od naštetiH skupin,ampak pač poslušava,kar nama je ok'' je hitro razložila Nicole. ''No potem pa se lahko razkrijem,iin ne kričita'' z glave je potegnil kapuco in takoj sem prepoznala čnolasca Zayna Malika. ''Okej? Kaj za vraga?'' je bilo vse kar sem uspela izreči.
*Zayn Malik*
''Zaaayn!'' se mi je na uho zadrl Louis. ''Ja?'' sem mirno odgovoril in podal mi je moj telefon,ki je zvonel. Odpravil sem se na hodnik in opazil,da me kliče Paul. ''Ja?'' sem se oglasil. ''Pozdravljen Zayn..bi mi naredil uslugo?'' me je prosil in malo sem razmislil. Če privolim bom se vsaj rešil tega svinjaka in 4 prašičev. ''Ja,zakaj gre?'' ''Bi šel na letališče po mojo hči in njeno prijateljico? Ime jima je Abigail in Nicole,stari pa sta približno kot ti. Ena ima dolge črne lase,to je Abigail in ena ima dolge rjave,to je Nicole. Prosim brez izpadov in zakrij se,vzami pa vaš kombi,pred hišo je. Hvala!'' in že je prekinil. No,pa bom moral iti. Upam,da nista kakšni nori fanici.
……………V kombiju z dekletoma………………
''Okej? Kaj za vraga?'' je šokirano rekla mislim,da Abigail in me gledala z odprtimi usti. Prav ljubka je,ko je začudena. ''Saj se zavedaš,da strmiš vame z odprtimi usti?'' sem rekel in dosegel želeno. Pogledala je vstran in v trenutku zardela. Vse sem jima razložil in ju odpeljal do Paulove vile. Ko sta izstopili in vzeli prtljago,sem po tihem poklical Abigail. ''Abigail?'' Obrnila se je in se odzvala. ''Ja?'' ''Ljubka si ko zardiš'' sem ji rekel in že izginil v kombi,ona pa je obstala na mestu rdeča kot paradižnik.
Mnenje?
Next?
02. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani