Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Js in moja bff Iza boma pisale skup eno zgodbo, upam da vam bo všeč :'D

________________________________________________

Katy:

''Clara, Katy! Prinesita kovčke, ker odhajamo!'' zavpije babica iz kuhinje. ''Ja babi prideva!'' odvrne Clara. ''Pogrešala bom Los Angeles.'' rečem in žalostno pogledam po prazni sobi. ''Jaz tudi.'' reče Clara in pride do mene ter me objame. Pograbili sva kovčke in šli dol po stopnicah. ''Ne se tako kislo držat, saj bosta videli da bo v San Antoniu tudi super.'' reče mama ker naju skuša potolažit. ''Kaj sem jaz zgoraj pustila slušni aparat?'' vpraša babica in gre po stopnicah gor. ''Ne babi, spodaj ga imaš na mizi.'' odvrnem. Kmalu smo se spravile v avto in se odpeljale. Adijo Los Angeles! No med vožnjo naj se vam predstavim. Moje ime je Katy Jeferson. Stara sem 15 let in imam sestro dvojčico. Ime ji je Clara in naju skoraj nihče ne loči, razen babica in mama. Kot ste opazili se selimo v San Antonio. No oče nama je umrl, ko sva bili še majhni. Živiva z mamo in babico.

Mama:Babica:Babica je včasih zelo nerodna, ampak to delajo leta. More imeti slušni aparat, če ne vse narobe sliši.
17. avgust 2012
NEEEEXT!!!!!
17. avgust 2012
Clara:

Naj se vam se jaz predstavim. Ime mi je Clara Jeferson. Stara sem 15 let. Imam sestro dvojčico Katy. Samo babica in mama naju ločita med seboj ker sva si tako zelo podobni.
Obe z Katy zelo radi pojeva in pleseva ter hodiva na partyje. Se nobena od naju ni imela fanta.
Med vožnjo sem ves čas poslušala glasbo na mp4. "kaj pošlusas sestra?" me vpraša Katy
"say something od Austina Mahone." odvrnem "kdo za vraga je to?" vpraša. Naenkrat se babica obrne nazaj "je kdo slucajno umenil pečen krompir?" "ne babi.Austin je pevec iz Texasa." rečem.Katy je samo prikimala in zamišljeno gledala skozi okno.
18. avgust 2012
Katy:
Razmišljala sem, kako bo novo življenje v San Antoniu. V Los Angelesu sva z Claro imeli veliko prijateljev. Najbolj sva se razumeli z Kayo. Prispeli smo pred srednje veliko belo hišo. ''Evo nas, to je vaš novi dom.'' reče mama čisto vesela in izstopi iz avta. Izstopile smo še jaz, Clara in babica. ''Punci, imeli bosta vsaka svojo sobo, ker je ta hiša večja od prejšnje.'' reče mama. ''Res? Ok zdaj mi bo pa San Antonio postal všeč.'' odvrnem. Mama se je zasmejala in nama namignila da lahko greva noter. Hiša je bila veliko večja od prejšnje, zgoraj sva imeli vsaka svojo sobo. Mi je že bolj všeč v San Antoniu. ''Tukaj se bo dalo saditi krompir?'' se zasliši babičin glas iz stopnišča. Ja, moja babica je obsedena s krompirjem in ga hoče vsak dan jest. Ko sem hotela malo zaspat ker sem bila utrujena, sem zaslišala neko glasbo. Pogledala sem skozi okno in pri sosednji hiši zagledala nekega fanta s kitaro ter polno nekih fantov z njim. ''Katy! Si videla? Austin je najin sosed!'' začne vpit Clara. ''To je Austin?'' vprašam. ''Ja. In njegov najboljši prijatelj Alex in Alexov brat Andrew ter Andrewowa prijatelja Ryan in Cole.'' govorila je kot navita. ''Ok ok..Saj si ne bom zapomnila teh imen ampak ok.'' rečem in sedem nazaj na posteljo.
18. avgust 2012
neeext!!!
18. avgust 2012
Next!!!
18. avgust 2012
u84763
u84763
neeeeeext
18. avgust 2012
neext
18. avgust 2012
next
18. avgust 2012
Clara:
Bilo mi je dolgčas in nisem vedela kaj naj počnem. Odločila sem se da grem raziskat okolico. ''Greš z mano raziskat okolico?'' vprašam Katy. Katy je razmišljala, nato pa prikimala. Šli sva na sprehod in si kot ponavadi pravili vice. Kar naenkrat pa je Katy zadela žoga in padla je na tla. Pritekel je nek fant in jo hotel pobrat. ''Ne dotikaj se me kreten! Si ti zmešan? Bi me rad ubil al kaj?!'' se začne dret Katy. Dobro sem ga pogledala in opazila da je to Austin Mahone. ''Oprosti no. Nisem te videl.'' odvrne Austin, ona pa ga je še vedno grdo gledala.
18. avgust 2012
''Haha Austin kaj ustvarjaš?'' se je zaslišalo z igrišča. Zagledala sem Andrewa in Alexa. Približala sta se nam. ''O dvojčici. Imata tudi podobna imena?'' vpraša Andrew. ''Niti ne. Jaz sem Clara, ona je Katy.'' odvrnem. ''Sta novi tukaj? Nismo vaju še videli.'' reče Alex. ''Ja pravkar smo se preselili.'' odvrnem. Katy je bila čisto tiho in ni rekla nit besede. ''Kaj si pa ti tako tiho Clara?'' jo vpraša Alex. ''Jaz sem Katy, ti bedak.'' odvrne. ''Aja oprosti Clara.'' reče Austin, ona pa se še bolj razjezi. ''Katy! Idiot.'' Vsi trije so se smejali.

Austin:Alex:Andrew:


18. avgust 2012
haha
NEXT!
18. avgust 2012
next
18. avgust 2012
next
18. avgust 2012
o lej ko je kuri ratalo dat slike gor
18. avgust 2012
Next!!
18. avgust 2012
Katy:
Res ne vem zakaj so se smejali če pa ni nič bilo smešno. ''Gresta igrat košarko z nami?'' vpraša tisti Andrew. Z Claro sva se spogledali in Clara je rekla ja. Meni pa ni pustila do besede. ''Ok ker nas je 5, boš ti Katy igrala z Austinom, mi trije pa skupaj.'' reče Alex. ''Pa zakaj ravno jaz od vseh tukaj morem igrat s tem šminkerjom?'' vprašam in grdo pogledam. ''Joj Clara, saj te ne bo pojedu.'' reče Andrew. ''KATY! Je tako težko razumet da sem K-A-T-Y!!!!!'' zavpijem. ''Kaj tako vpiješ Katy? Si našla slučajno prostor kjer bomo lahko sadili krompir?'' se zadere babica iz okna. ''Ne babi.'' reče Clara, oni trije so se začeli smejat kot nori. ''Kaj je pa tako smešnega? Če je stara še ne pomeni da je smešna..Vi vi..Bedaki.'' rečem in zavzdihnem. ''Daj se pomiri Katy. Saj si jih šele spoznala.'' reče Clara ker me skuša pomirit. Potem smo igrali košarko in midva z Austinom sva celo zmagala...
18. avgust 2012
HAHA njuna babica je kot Niall
18. avgust 2012
next
18. avgust 2012
Clara:

Ko smo končali z igro,sva se z Katy odpravili domov. Babica naju je takoj začela spraševat
če sva prinesli kaj krompirija.Kar naprej sem razmišljala o Andrewu. Preoblekla sem se in šla v Katyino sobo. "kako je bilo fajn danes." rečem. Katy me je grdo pogledala. "mogoče je bilo tebi ker si skoz gledala Andrewa." reče in prikriza roke. "ja pa če je tako lep no." odvrnem.
19. avgust 2012
Next!!!
19. avgust 2012
u88990
u88990
nexTtttT!!
19. avgust 2012
next
19. avgust 2012
Katy:
Clara je bila čisto zasanjana zaradi tistega Andrewa. Meni pa se ni noben zdel kaj posebnega. Ok, mogoče Austin... Ne vem! Ker je bila ura že veliko, sem se odpravila spat. Zjutraj pa me je zbudila babica. ''Katy, zbudi se! Z mano greš na tržnico!'' reče. ''Kaj? Ob osmih zjutraj?'' se začudim. ''Ja. Clara bo pa mami pomagala naredit zajtrk. Zmigaj se ajmo ajmo, nočem dobit gnilega krompirja.'' reče in me odkrije. Zavzdihnila sem in vstala. Iz omare sem vzela kratke hlače in majico ter se odpravila v kopalnico. Uredila sem se in šla dol. ''Babi pripravljena sem!'' zavpijem. ''Ja počakaj da se še jaz uredim.'' reče. Čakala sem 15 minut da se je uredila. ''Waw babi, ti pa si se danes uredila.'' rečem. ''ja seveda, kaj pa misliš. Kaj če bo pri krompirju kakšen vredu lep moški?'' odvrne. Meni je šlo na smeh. Odpravili sva se na tržnico. Peljala je kar ona! Čeprav je že stara, še dobro vozi. Prispeli sva na ogromno tržnico in takoj šli h krompirju. ''5 kg krompirja prosim.'' reče babica. ''Izvolite gospa.'' reče...Austin! ''Kaj pa ti delaš tukaj?'' ga vprašam. ''Počitniško delo opravljam. Večkrat zjutraj pomagam prodajat krompir. Ti pa si očitno tukaj z babico.'' odvrne. Prikimala sem. ''In kako to da takšna zvezda tukaj prodaja?'' vprašam. ''Ja zato da bi več krompirja prodali če jaz prodajam. Hecam se. Ta tržnica je last moje babice in pač pomagam ker mi je kul.'' reče. ''Good for you.'' odvrnem. ''Greva zdaj, da ne zamudim nadaljevanke.'' reče babica. ''Čaw Austin.'' rečem in mu pomaham. ''Bye Katy.'' reče Austin in pomaha nazaj. Moje ime si je zapomnil in me ni zamešal s Claro. Čudno.
19. avgust 2012
u84763
u84763
neeext
19. avgust 2012
u88990
u88990
next!
19. avgust 2012
Next!!
19. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani