u118120
u118120
V rokah sem držala čevlje in z Harry-em sva se vrtela objeta po travniku'...
''Lolaaaaaaaa zbudi seee no!'' je vpila Bay medtem pa vlekla odejo z mene. ''Lolaaaaaa, v šolo boš zamudila no, pa čez pol ure pride Cloe pomee'' je vpila naprej ''Ja, bom ustala no a morš res pokvart najlepše sanje!'' nato je odvihrala iz sobe. Počasi sem se prebudila in se pretegnila. Vstala sem in odšla do omare. Izbrala sem si obleke in se preoblekla. V kopalnici sem si uredila frizuro in se namazala. Za vrat sem si dala ogrlico ki sem jo kupila pred kratkim.


Moja oprava.
Stekla sem v prvo nadstropje in Bay z krožnika sunila tolst z nutello. Iz omarice v dnevni sobi sem vzela svoje 1D zapestnice in se zvalila na kavč. Potem je pri vratih pozvonilo. ''Cloe je tukaj'' je zavpila Bay, vstala sem in šla odpret. Tam je pred vrati stala Cloe z Kaiom in Leotom v vozičku. Pozdravila sem ju in kmalu je pritekla Bay z nahrbtnikom in me objela. zavpila je ''Adijo'' in odšli so proti vrtcu. Jaz pasem počasi odšla do postaje kjer sem vstopila na avtobus in se odpeljala v šolo.
V šoli je bilo spet bedno. Tema pogovora pa je bila kot skoraj vsak dan skupina 1D. Amy gre na njihov koncert. Joj kako sem ji fouš js bi šla tut.
Po šoli sva z Ever odšli k meni ''hej, kje maš spet očija?'' me je vprašala ''ma u londonu je spet'' sem rekla ''sej jutr pride dam'' sem dodala. Doma sva naredili naloge in medtem poslušali album Take me home. Potem sem jo pospremila domov in spotoma pobrala še Bay v vrtcu.
Naslednji dan je prišel oče.
Prinesel mi je nov prenosnik, saj je moj že pokvarjen. ''Seliiiiiiiiimo se'' je zavpil ko je vstopil v hišo ''Kam, kako, kdaj, zakaj?'' sem rekla zelo začudeno in presenečeno. ''V London'' je rekel ''Juuuuhu London plihajaaamo'' je vsa vesela zavpila Bay. Jaz pa sem očeta pogledaala in v glavi mi je odmevalo ''a si resen?'' ''Sa gremo čez dva tedna ko se konča šola'' ''Zakaj mmoramo iti?'' ''Lola, dobil sem dobro službo tam a bi moral biti ves čaz v Londonu''
Next?
20. maj 2013
u118120
u118120
Sem Lola York. Stara sem 16 let in hodim v 1 letnik oblikovne gimnazije. Zelo rada rišem in pojem. Živim z očetom in mlajšo sestro Baily. Očetu je ime Drake in je režiser, Baily pa je stara 5 let. Hodi v vrtec. Imam še starejšega brata Justinaki živi z ženo Cloe in dvojčkoma Leom in Kaiem.

Jaz
Baily
Moja nečaka Kai in Leo


21. maj 2013
next
21. maj 2013
u118120
u118120
Sedela sem na postelji in zlagala še zadnje obleke. Večino stvari smo namreč že poslali v london. Ko smo končali sem se šla poslovit od Amy in Ever ki sta bili praktično edini moji prijateljici. Potem nas je Justin z Cloe in malčkoma pospremili na letališče. Večino leta sem prespala. Ko smo pristajali sem se zbudila. Ko sem stopila ven z letala sem globoko vdihnila in si v glavi rekla ''dobrodošel london, dobrodošlo novo življenje.'' Potem smo odšli po prtlago.
Po nas je prišel očetov prijatelj Will in nas odpeljal k novi hiši. Ko sem stopila iz avta sem na široko odprla usta saj nisem morala verjeti svojim očem. ''t, t, to, je na, na,naša hiša?'' sem vprašala ''ne to je naš dom'' je rekel oče in naju vsako z druge strani stisnil k sebi.Bila sem čisto šokirana. Nisem dojela kaj gledam. Bay pa je začela skakati po travi in vpiti ''jeej jeeej jeej imam najlepšo hišo'' ''čakaj da vidita notranjost'' šli smo noter. Bila je ''awesommeeeeeeeee'' to sem zavpila zelo naglas.kuhinja
jedilnica
dnevna soba
22. maj 2013
u118120
u118120izolirana soba za partye, kok pa jako an.


22. maj 2013
nekštttt
22. maj 2013
nextt
22. maj 2013
u118120
u118120
'veš, lola mislil sem da bi se vpisala v šolo tu čeprav jo imajo le še 2 tedna?'' je rekel oče ko je prišel v mojo sobo zjutraj ''našel sem eno priznano šolo za oblikovanje.'' je dodal ''prrav?'' sem rekla ''sem že govoril z ravnateljico šole, rekla je da lahko prideš že jutri'' ''pa če nimam knjig pa nč?'' '' saj jih ne rabiš samo še dva tedna sta, kupil sem ti nekaj zvezkov''
No pa je prišel dan ko sem se napotila v šolo. Šla sem v šolo kjer me je pričakala ravnateljica in me pospremila do razreda. Ko sem vstopila me je predstavila razredu. Potem je rekla učiteljica ''vsedi se prosim'' odšla sem v zadnjo klop in se vsedla zraven neke punce ki je sedela sama. Kasneje jo je učiteljica določila da mi razkaže šolo. Ime ji je Hannah Pomer. Je zelo prijazna. Živi z mamo , bratom, polbratom. Kmalu sva se zelo spoprijateljili.
En teden kasneje sem jo povabila k sebi domov. Predstavila sem ji očeta in Baily.
Končno zadnji dan šole. Po šoli sva šli z Han na pico in potem k meni domov v bazen. ''Veš, naslednji teden imam rojstni dan, pa sem mislila da bi prišla.'' je rekla ''seveda da bi, z veseljem''
25. maj 2013
nekštttttttt
25. maj 2013
u118120
u118120
V soboto zjutraj sem se zbudila že ob 8ih. Oče naju je z Bay odpeljal v nakupovalno središče. Jaz sem šla po darilo za Han. Bay pa sva šli kupit čevlje. Ko sva končali sva poklicali očeta in naju je peljal domov. Kasneje sem šla pod tuš in se oblekla. Darilo sem dala v vrečko in peš odšla proti Hanini hiši. Ko sem prispela sem pozvonila in odpret je prišla Han. Čestitala sem ji in ji podala vrečko. Nato me je povabila naprej. Spoznala sem njenega mlajšega brata Henricka. Ta zabava ni bila običajna najstniška zabava. No res da so imeli glasno glasbo a tam je bilo le nekaj, sorodnikov in bližnjih prijateljev.
Kmalu sem morala na stranišče, zato sem šla do Han da ji to povem. ''Han, na stranišče grem'' sem ji rekla glasno zaradi glasbe, ''prav, zgoraj in....'' ostalega nisem slišala, po stopnicah sem se vzpela po stopnicah in ko sem prišla v zgornje nadstropje je bila tema in ker nisem vedela kje prižgati luč zato sem se napotila proti vratom iz katerih se mi je zdelo da e veliko ljudi hodilo noter in ven. Ko sem prišla za ovinek pa sem se zaletela v nekoga. Pogledala sem gor in videla:.............next?
26. maj 2013
u118120
u118120
Stekla sem v spodnje nadstropje, zgrabila Han za roke in rekla ''kaj dela Harry Styles v tvoji hiši?'' bila sem čisto iz sebe. Zgrabila me je za roke in me zvlekla ven skozi zadnji izhod. Posadila me je na leseno klop ob hiši in se vsedla polek mene. ''veš, saj sem ti želela povedati, saj si moja edina prijateljica, a nisem upala.'' samo gledala sem jo a nisem rekla ničesar ''harry... je moj brat'' le da se piše po očetu jaz pa po mami. kar naenkrat sva zaslišali kako se je v zgornjem nadstropju odprlo okno ''tmala, je preživela?'' je vprašal nekdo, ko sem se obrnila sem sem zagledala harrya ki visi čez okno ''mislim da bo uredu '' je odgovorila. Nato me je odpeljala v njegovo sobo, vsi so ležali en čez drugega na kavčutako so izgledali, ko sva ustopili je Niall vstal in pojubil Han, Harry pa je rekel '' Han, kdo je tvoja luštna prijateljica?'' in se nasmehinil ''oh that smile, oh that smile...'' mi je odmevao glavi a nisem ničesar rekla ''to je Lola York, moja nova sošolka.'' vsi so vstali in mi podali roke in se predstavili čeprav sem jim hotela sama vsakemu povedati cel njihov življenjepis. ''Han, v jutri zvečer pridi v Louisovo klet, nekaj novega imamo'' je rekel Niall ''pa lahko pripelješ tudi Lolo'' je rekek Harry, mislim da sem zardela.
__Next?__
01. junij 2013
nekštttttttt
01. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg