Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Heej tukej bom pisala zgodbico, podobna mojemu življenju...
Nexti naj bi bili dolgi in res bi rada da mi enkrat za spremembo uspesmile
Am... dodala bom kakošno slikico pa tkosmile
Hvala tistim ki ne boste ignoriralsmile
Upam da vam no usec

Hočte da pišm?:)


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. januar 2016
u193093
u193093
Next
25. januar 2016
Ko sem bila majhna je bilo vse še lepo. Na naši gugalnici, ki je bila privezana na drevo, smo z sestrami, kot majhne deklice vsak večer gledale nebo in kdaj pa kdaj tudi zvezde ko je bila ura že toliko, da bi morale biti že zdavnaj v posteljah. Pustolovski duh nam je vedno kazal pot k srečnemu otroštvu. Očka in mami sta bila tako prijazna in mirna. Vendar bolj smo odraščale, več smo jih dobile. Tudi vpitja pri naši hiši ni manjkalo. Ko bi bilo vse tako kot prej
***************************
Gledala sem kako je sonce zahajalo. Tople barve, so se razlivale po celem nebu. Bilo je prekrasno. In iz navade vzamem svoj telefon, odprem okno in slikam naravo. Fotografiranje spominov in narave me vedno pomirja. Včasih se pogovarjam z soncem. Tudi to me pomirja. Nekateri bi rekli da sem navaden psihič. Počasi sem zlezla iz moje mize, saj je to edini način da dosežem okno. Odkorakam do svoje postelje, vzamem torbo in začnem brskati in se praskati po glavo, z vprašanji pri domači nalogi. Zadnje čase mi je šola šla prav odlično. Čeprav je kdaj padla kakšna tojka sem bila še vedno srečna glede ocen. Potem je v mojo sobo stopil oče. V mislih se že mislim: "Kaj sem spet naredila..." Zagotovo me bo spet nadrl. "Pospravi sobo, poglej kakšen nered! Pospravi tudi kopalnico in posesaj hodnik. Tudi 'taplav' (modra/temna oblačila) lahko obesiš. Pomivalca pa lahko jutri," je rekel in odšel iz sobe. Pa saj je zmešan. Zadnje leta garam in delam kot bi bila mama in kot da rabim skrbeti za vsako piko. Z mojo sestro dvojčico sva vedno držali skupaj in to še vedno delava. Ona je enostavno moja desna roka. Ona je moj svet. In skoraj najboljša prijateljica. Imam tudi starejšo sestro, ki hodi v drugi letnik srednje šole Kranj, pa tudi mlajšo sestro ki hodi v 4 razred osnovne šole. Tudi s sestro sva še vedno v osnovni šoli, vendar v osmem razredu. Še eno leto in pol potem pa kar valeta! Sploh nevem če si želim plesati. Raje sem začela pospravljati preden bo ura tako kot vsak večer odbila 1 zjutraj in vsa od dela bom izmučena odšla pod tuš in spat.
Ko ura odbije 22.00 vzamem tableto za zdravljenje ušesa, ki mi jih je zdravnica napisala kot recept. Sovražim tablete. Vedno se bojim, da jih bom pozabila vzeti in da jih bom spet dobila po telesu. Tega pa reees nočem.
Po trdem delu se odpravim v posteljo in zaspim v naslednji minutki.
Jutri je nov dan. Še ena priložnost za boljše življenje.......
---------------------------------
Next napište če vam je ok in če naj nadaljujem
Lahko pa tud kakšno mnenjesmile
Jutri bi bil nov Next
Upam da vam je ušeč.
25. januar 2016
Next. Lahko dodas kj slikc
25. januar 2016
u193093
u193093
neeexxxtttt
1. kdaj bo kaka slika padla
2. slovnica ni tvija prijateljica hahahahaha(isto ko pr men)
3. super je
25. januar 2016
Next ja valda. To je super. Piš naprej.
25. januar 2016
To naj bi bila jaz ko gledam soncni zahodsmile

25. januar 2016
Next
25. januar 2016
Next
25. januar 2016
u207113
u207113
Neext
Fuul dobr
26. januar 2016
Nasledni Next bo jutri... zelo mi je žou-.-
26. januar 2016
u207113
u207113
Neeeeeeeeeeeeeeesadsadsad
26. januar 2016
neext!!
-nova bralka
26. januar 2016
Next! pleasesweat
27. januar 2016
tema je zaklenjena