Heej .. odločila sem se, da bom pisala zgodbo o življenju treh prijateljic. prosim preberi

1.
Helou! Sem Ashley McLand. Stara sem 12 let in živim v majhni vasici. Hodim v 1. letnik Gimnazije. V 6. razredu sta na našo šolo sta prišli Anna in Jessica. Anno nisem poznala, z Jessico pa se poznave že od malih nog.

Jaz:
Jessica:
Anna:


29. oktober 2013
u147508
u147508
neext
29. oktober 2013
neext *__*
29. oktober 2013
2.
~Ashley~
Z Jessico sve se dobile v mestu, saj sve se dogovorile, da greve danes v kino. Sprehajale sve se po mestu ter šle v trgovino *shopingtime*. Ko je ura odbila 13.oo sve se odpravile v kino. Tam sve si kupile karte, ter pijačo in kokice. Ko se je film končal sve šle ven iz dvorane in zaletela sem se v neko gospo. Pogledala naju je, ter se predstavila: "Pozdravljeni! Jaz sem Abigal Gray, urednica revije LondonStyle. Za naslednjo številko iščemo najstnice, saj bi ju poslala v London, ker bi mi pisale dogajanja in podobno, ker ji primanjkuje bralcev." Z Jessico sve se spogledale in Jessica ji je rekla: "A nama lahko oprostite za trenutek?" Prikimala nama je. Jessica se je sunkovito obrnila ter me z vso močjo potegnila za roko. Vprašala sem jo: "Pa kaj je z tabo?" ter si ogledovala roko, ki je postala vse bolj rdeča. Dodala sem še: "Glede ge. Abiga pa lahko rečem, da je to zelo velika priložnost za obe naju in za Anno. Zdaj so pa tudi počitnice, tako da lahko tam nadaljujemo šolo." Jessica mi je rekla: "Ashley! Kaj pa moj fant Josh?" Skomignila sem z rameni, ter se vrnila nazaj h ge. Abigal. Rekla sem ji, da se še nisve odločile in dala nama je vizitko, ter nama rekla, da jo naj pokličeve v roku enega tedna, da se dogovorimo.
...............................................................................................................
next ?
29. oktober 2013
neeeeexxt
29. oktober 2013
~Ashley~
Prižgala sem računalnik in tam sta me že klicale k pogovoru Jessica in Anna. Jaz sem rekla Anne vse o včerajšnjemu dnevu in Abigal. Pogovarjale smo se in naenkrat smo prišle do teme o poklicu. Jessica je rekla, da bi imela svoje podjetje oblačil, jaz bi ji šivala, Anna pa bi ji risala, ker ona zelo lepo riše Dobila sem odlično idejo. Rekla sem: ''Jessica! A se spomniš včerajšnjega dneva? Abigal? Vprašala je če lahko sodelujeve pri njenem novem projektu. Lahko bi šle vse mi tri v njeno podjetje in bi jo vprašale, če lahko vse tri gremo v London.'' Anna se je zelo razveselila, Jessica pa je samo odgovorila: ''Ashley! Kaj pa Josh?! '' Jaz: ''Sorry pozabila sem.''. Ko smo čez eno uro opravile pogovor sem odšla igrat igrice. Pred večerjo me je po Skypu poklicala Rocky. Spet je govorila o fantih *BORING!*. Izgovorila sem se, da me mama kliče in, da moram iti ~ to naredim vedno ;D ~. Aja, z Rocky sve bile BFF do 4. razreda ampak potem se je začela družiti z stareješimi in mene dobesedno zapustila.
Rocky:29. oktober 2013
amm .. tam pri prvem delu sem se zmotila, saj sem napisala, da sem stara 12 let Hotela sem napisat 16 ampak me je mlajši brat zmotil-.- hahah.. se opravičujem
29. oktober 2013
neeext
29. oktober 2013
~Jessica~
Zbudil me je glas zvonenja po Skypu. Odprla sem eno oko in pogledala v ekran računalnika. Pisalo je: JOSH. Usedla sem se, si popravila lase in odšla pred računalnik. Kliknila sem: ANSWER. Rekel mi je: ''Imam dobro novico! Poklicali so me iz Londona in mi ponudili odlično delo ..'' z zgroženim obrazom sem se pogledala v ogledalu. Nadaljeval je: ''Ponujajo mi delo kot direktorju, in z veseljem bi šel z tabo. Prosim pridi danes zvečer ob 20.00 v Pomarančo, da se pogovoriva. Moram iti. Adijo.'' To je bilo vse. Poklicala sem Ashley in Anno ter jima povedala, da se danes odpravljam na zmenek z Joshom. Razveselili sta se, mene je pa samo mučil London.
Ob 18.00 sem se začela pripravljati. Nisem vedela kako naj se začnem. Že bi skoro obupala in odpovedala zmenek, ko je nekdo potrkal na vrata. Odprla sem in zagledala Anno in Ashley. Anna je rekla: ''Mislile sve, da potrebuješ pomoč za prvi zmenek.'' In se mi obe istočasno nasmehnile. Nasmeh sem jima vrnila in se jima vrgla v objem.
Po eni uri izbiranja obleke, sem našla to:
Potem smo si šle naredit limonado, šle ven na zrak in se vsedle na veliko gugalnico. Rekla sem jima, da je Josh dobil delo v Londonu in Anna je hitro odgovorila: ''Torej, gremo mi tri tudi v London in sprejmemo delo ge. Abigal?''. Pogledale sta me z *puppyface* in jaz sem se jima nasmehnila. Odgovorila sem: ''ok'' Ashley je vstala in začela plesati svoj 'happy dance'. Z Anno sve se ji pridružile. Čez nekaj trenutkov je nekdo pozvonil. Stekla sem do vrat in jih odprla. Bil je Josh. Objel me je in šla sem po torbico in ukazala puncama: ''Tukaj me počakajta. Pojdita v mojo sobo in si prižgita računalnik in televizijo. Če kdo pozvoni ne odpirajta.'' Prikimale sta mi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
next.?
30. oktober 2013
neext !
31. oktober 2013
5.
~Anna~
Jessica je odšla z Joshom, jaz in Ashley pa sve ostale same doma, saj nama je rekla, da jo naj v njeni sobi počakave. Jessica živi sama v svojem stanovanju njena starša pa imata stanovanje nad njenim, ker živijo v bloku, in ona se je odločila, da bo živela sama. Odšle sve v njeno sobo, in prižgale sve računalnik. Prva sem izbirala jaz: One Direction ~ Full Album ~ Take Me Home. Cel čas sve igrale igrice, poslušale glasbo in plesale. Ob 21.30 je nekdo potrkal. Bila je Jessica. Ko sve ji odklenile smo šle v njeno sobo in midve z Ashley sve jo cel čas spraševale kako je bilo. Ampak ona je bila tiho. Ko je vstopila v sobo pa je začela spregovoriti: ''Punci, jutri zjutraj pridita k meni, ker gremo k ge. Abigal, saj se selimo v London!'' Rekla nama j vse o Joshovem delu in en čas sve jo začudeno gledale in čez nekaj trenutkov sve dojele kaj je rekla in začele smo od veselja skakati po sobi.
Ko sem prišla domov sem mami in očku vse rekla od a do ž, in zelo sta se razveselila zame. Odšla sem v kopalnico se stuširala in med česanjem las sem že sanjarila o Londonu. Potem sem šla spat, saj bo jutri naporen dan.
31. oktober 2013
neext !
31. oktober 2013
6.
~Ashley~
Zjutraj ob 1o.oo me je zbudil zvonec budilke, saj me je včeraj poklicala Jessica in rekla, da bomo tja šle ob 12.oo, ker ima še neke opravke. Odpravila sem se v kopalnico in opravila jutranjo rutino. Ko sem končala sem se vrnila nazaj v svoj sobo in se oblekla. Vzela sem torbico in v njo dala telefon, denarnico ter ostalo kar sem potrebovala. Po deset minutni hoji sem prispela do Jessicinega bloka. Tam sta me že čakale skupaj z Anno. Imele so oblečeno:
1.jaz 2.Anna 3.Jessica
Skupaj smo se odpravile do ge. Abigal. Vstopile smo in neka ženska za pultom nas je pozdravila ter nas poslala v 11, najvišje nadstropje, saj je tam Abigal. Odpravile smo se v dvigalo. Vozile smo se mogoče 3o sekund. Dvigalo nas je pripeljalo v Abigalino pisarno. Očitno je njena pisarna tako velika kot cela ostala nadstropja. Ampak ni izgledala tako velika. Kaj pa če ima skrivne sobe, in je v resnici hudobna. Pustimo zdaj to. Vstopile smo in Abigal naju je z Jessico takoj prepoznala, Anno pa sve ji predstavile. Abigal se je odpravila k nekemu avtomatu in nam dala vročo čokolado. Naredila sem en požirek. Bila je še vroča. Začela sem govoriti: ''Danes smo prišle k vam, da vas vprašamo če lahko Anna tudi gre z nama v London..'' naredila sem še en požirek ''in če lahko gre, sprejmemo vaše delo.'' Abigal me je samo pogledala in za trenutek sem se prestrašila njenega odziva, ampak potem se mi je nasmehnila, ter rekla: ''Seveda lahko gre. In vesela sem, da ste sprejele moje delo. Vsak teden boste po pošti dobile plačo 1.8oo€ in si boste morale samo porazdeliti med sabo. Dobile boste tudi svojo hišo in šofera, ki bo stanoval eno hišo pred vami. Aha, da ne pozabim, vsak teden boste napisale e-dnevnik za mojo revijo. Imate še kakšna vprašanja?'' Odkimale smo ji z nasmehom na obrazu. Malo smo še poklepetale in se potem odpravile domov.
Ura je bila komaj 14.oo zato nisem vedela kaj naj delam. Odpravila sem se v svojo sobo in si prižgala radio. Vzela sem telefon in začela igrati igrice. Po 1o minutah se mi več ni dalo. Oblekla sem si rdeči pulover in črne hlače. Lase sem si spela v čop. Vzela sem še ujemajočo zapestnico, uhane in uro.
Odpravila sem se v bratovo sobo. Mojemu bratu je ime Sam in star je 14 let. Vstopila sem v njegovo sobo in ga vprašala če bi šel igrat odbojko. Privolil je. Stekla sem še po torbo. Vanjo sem dala steklenico vode ter žogo. Odpravila sva se na igrišče ter začela igrati.
Po dveh urah igranja sva se odpravila domov na kosilo, ki sva ga zamudila. Ko sva se najedla sem šla v svojo sobo ter si pripravila vročo kopel. Udobno sem se namestila vanjo in si prižgala glasbo na telefonu.
Ko sem končala sem šla igrat igrice. Po eni uri sem se odpravila še na večerjo in spat.
03. november 2013
neeext !
03. november 2013
7.
Danes me je budilka zbudila ob 8.oo. Nekaj časa sem še ležala in gledala kar v bel strop, saj si nisem mogla predstavljati, da danes gremo v London. Vstala sem ter se odpravila v kopalnico. Lase sem si spela v figo in se umila. Odšla sem v spodnje nadstropje na zajtrk. Ko sem se najedla sem odšla nazaj v kopalnico in se stuširala. Brisačo sem si ovila okoli telesa. In se pogledala v ogledalo. Ko imam mokre lase, se mi skodrajo, zato sem zdaj imela kodre, ki so me na hrbtu žgečkali. Nekaj časa sem se še gledala. Vzela sem maskaro in si jo namazala na trepalnice. Zdaj sem imela trepalnice bolj goste in temne. Nasmehnila sem se sama sebi in se odpravila v sobo. Prižgala sem računalnik, narihtala glasbo, ter odprla vrata omare. Zatopila sem se v gledanje omare, kot, da bi gledala kakšen film. Na koncu sem se odločila za bel top in jeans kratke hlače. Pripravila sem si še čevlje, telefon in torbico. Ko sem se oblekla sem si še posušila lase, ter si jih samo počesala, saj imam že pobarvano na ombre.
Ko sem končala sem iz omare privlekla velik kovček ter v njega zložila vse potrebno. Ko sem končala sem še vzela manjši kovček ter vanj dala vse ostalo. Na koncu sem imela 3 kovčke saj sem v prvega dala oblačila, v drugega brisače, toaletne stvari in v tretjega slike ipd. Na koncu sem še vzela torbico in vanjo dala vse potrebno.
Ko sem končala sem še šla malo igrat igrice na telefonu. Ura je tiktakala in kmalu je odbila 1o.oo. K meni sta prišle punci, in skupaj z mojo mamo smo se odpravile na letališče. Imeli sta oblečeno:
Ashley:
Jessica:
::Na letalu::
~Ashley~
Smo na letalu v prvem razredu. Najrajši bi zakričala in zaplesala *happydance* saj je tukaj zelo lepo. Pogledala sen naokoli in videla, da smo tukaj samo mi in še neka dva gospoda z ženama. Iz torbe sem vzela slušalke ter iPhone ter začela poslušati glasbo. Čez nekaj trenutkov mi je Jessica iztrgala slušalke in ušes in se zdrla: ''Ashley! A me sploh poslušaš? Josha nikjer ni!'' Tista gospa se je obrnila nazaj in nam rekla, da naj smo tiho, ker njen mož spi. Opravičile smo se ji in odgovorila sem ji: ''Pokliči ga, ali pa mu napiši sporočilo.'' sem ji rekla in se obrnila stran. Slišala sem lahko samo Jessico, ki je vsa živčna tipkala po telefonu. Čez nekaj minut je Jessica bolj mirna rekla, da je Josh zaspal in, da jutri pride. Dalje smo se cel čas pogovarjale in se hihitale. Ko je letalo pristalo smo odšle do prvega taksija, ki smo ga zagledale. Vozniku sem dala listek na katerem je bil naslov, in tja nas je odpeljal. Izstopile smo in zagledale prečudovito hišo, ki je bila mogoče 1 km oddaljena od mesta. Bile smo zelo vesele.Vstopile smo v hodnik. Tam smo pustile stvari, in se odpravile na ogled. Hiša je bila zelo lepa, in bile smo več kot zadovoljne. Imela je hodnik, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, ki so ju ločila vrata, 2 sobi z balkonom, sobo za goste, vsaka soba je imela svojo kopalnico in bila je tudi ena velika kopalnica. Imele smo eno sobo saj je bila zelo velika.
https://montanaesgr.org/wp-content/uploads/2013/09/bedroom-ideas-for-teenage-girls-tumblr25-room-design-ideas-for-teenage-girls-we-heart-it-q20xl83c.jpg

Zvečer smo še malo odšle na sprehod potem pa smo se odpravile spat.
03. november 2013
neext !
04. november 2013
8.
~Jessica~
Ko smo prišle nazaj v naš nov dom, sem si naredila čaj in se usedla na posteljo v moji sobi, ter si prižgala televizijo. Nekajkrat sem preletela med kanali in ravno takrat se je začel neki film. Ogledala sem si ga in ko se je končal je bila ura že 14.45, zato sem šla v kopalnico, si popravila frizuro in ličila ter puncama povedala, da grem na letališče. Ko sem 10 minutni vožnji z taxijem prispela na letališče me je tam čakal Josh. Po 15 min. pozdravljanju in objemanju sva skupaj našla drug taxi, ter se zapeljala v hotel. Po poti sem mu opisala našo hišo in vse druge podrobnosti. Izvedela sem, da ima Josh stanovanje 2 km stran od naše hiše. Ko smo prispeli do naše hiše sva se z Joshom pozdravila in se odločila, da danes greva ven. Bila sem zelo vesela.
~Ashley~
Ko se je Jessica vrnila nama je rekla, da gre danes ven z Joshom in, da ji naj z Anno pomagave pri izbiri obleke. Ura je bila komaj 15.30 zato sem dala idejo, da se gremo kartat. Kartale smo se 1 uro in potem smo šle na posteljo in se pogovarjale o vseh kar nam je prišlo na pamet. Ko je bila ura 17.30 se je morala Jessica iti tuširat.
~Jessica~
Po kartanju sem se šla tuširat. V kopalnici sem se mogoče malo zadržala saj sem si pripravila vročo kopel z mehurčkami. Ko sem končala sem odšla v mojo sobo do omare in brskala po njej kakšnih 10 minut saj nisem našla primerne obleke. Na koncu sem vseeno našla neko obleko. Odšla sem v Annino sobo ter jo prosila naj mi z njenim kodralnikom uredi lase. Ko sve končale pa sem odšla do Ashley, ki me je naličila. Čez eno naporno uro sedenja na stolu sem odšla v svojo sobo preobleč in rekla Ashley in Annie, da se naj usedeta v nekem malem medprostoru in naj me tam počakata, da vidita rezultat. Ko sem končala sem odšla v medprostor in z odprtimi ustami sta me gledale. Začela sem se smejati in one sta me samo začudeno pogledale saj se očitno sploh nista zavedale. Hahaha. Nasmehnila sem se in Anna mi je dala torbico. Odprla sem jo. Vse potrebno je bilo notri. Nasmehnila sem se jima, se zahvalila in ju objela.Nekdo je potrkal na vrata. Bil je Josh. Nestrpna sem odšla do vrat in se med odpiranjem umirila. Odšla sva ven in punci sta se mi nasmehnila ter mi pomahale. Zvečer je zunaj bilo kar lepo. Vprašal me je kam greva najprej in sem skomignila z rameni saj res nisem vedela, ker je v Londonu zelo dosti stvari, ki so mi všeč. Odgovoril mi je: ''Potem pa meni pusti da izbiram.'' in se mi nasmehnil. Prikimala sem mu in mu vrnila nasmeh.
~Anna~
Jessica je odšla in z roko sem nakazala Ashley, da pride za mano k oknu. Naslonile sve se na okno z obrazom. Zagledale sve ju. Ko sta ''izginila'' nisve vedele kaj bi delale zato sve prižgale računalnik in jaz sem šla na Facebook. Na chatu je bila Rocky in me vprašala kdo vse je z mano v Londonu. Rekla sem ji in začela se je spet z mano prepirati zakaj ni mogla iti ona tudi. Rekla sem ji, da moram iti saj gremo na sprehod in se hitro odjavila. Šle sve gledat film Pitch Perfect.
~Jessica~
Najprej sva šla na rdeč avtobus in se odpeljala do London Eye-a. Usedla sva se v kabino in bilo je zelo lepo videt ves London od zgoraj navzdol. Po vožnji sva šla na dolg sprehod, ki se mi je zdel enominutni potem sva se ustavila v kavarni in začela obujati najstniške spomine. Govorila sva še približno 1 uro ko sem predlagala, da greva domov saj sta mogoče punci zaskrbljeni, ker me ni že 3 ure.
~Ashley~
Nekdo je potrkal. Ni se nama dalo vstati zato sem se zadrla: VRATA SO ODKLENJENA! VSTOPI KDORKOLI SI!. Vrata so se počasi odpirala in postalo me je kar strah potem pa je Jessica skočila v sobo in se zadrla BU, da bi naju prestrašila. Začele smo se smejati. Vse nama je rekla kako je bilo in potem smo odšle spat.
28. november 2013
Neext !!
29. november 2013
9.
~Ashley~
Naslednji dan smo se odpravile v McDonald. Ko smo vstopile sem zagledala Bello. Bella je bila naša sošolka v osnovni šoli in zelo dobro smo se razumele. Bila je suha, in imela je čudovite ravne lase, ki so spominjali na svilo.Čez nekaj minut je prišla k nam , saj je imela pavzo in nam prinesla:Začele smo se pogovarjati. Izvedele, da živi nekaj blokov dalje. Povprašale smo jo, če je v bližini kaka šola. Rekla nam je, da če se hočemo vpisati naj gremo jutri zjutraj z njo, da nam pokaže kje je in kakšna je in če hočemo se lahko vpišemo.
Naslednji dan.
~Jessica~
Zbudila me je budilka na telefonu. Opravila sem svojo jutranjo rutino ter se oblekla. Šla sem v kuhinjo in pojedla kruh z Nutelo ter sok. V kuhinji sta bile tudi Ashley in Anna. Skupaj smo odšle na avtobusno postajo in tam nas je čakala že Bella. Skupaj smo odšle na avtobus. Vzela sem telefon in slušalke, ter začela poslušati glasbo. Naenkrat me je Anna udarila v ramo in rekla: ''Jessica! Pridi!'' . In odšla sem za njo. Izstopile smo iz avtobusa in čez nekaj trenutkov se je avtobus odpeljal in zagledale smo veliko šolo. Vstopile smo in Bella nas je vodila do ravnateljeve pisarne in po poti nam je vse razlagala o njenih ocenah in prijateljah v šoli. Tam smo se vpisale in rekel nam je, da se jutri začne pouk. Odšle smo k Belli domov in imela je lepo in zanimivo stanovanje.Tam smo pogledale film in jedle kokice. Ko se je končal smo še ''malo'' klepetale. Zvečer smo odšle domov naravnost spat.
07. december 2013
neext !!
07. december 2013
10.
~Anna~
Začela me je prebujati pesem: ''Maybe it's the way she walk. Straight to my heart and stole it …'' Pogledala sem uro. Bilo je jutro ob 6.30. Začudila sem se zakaj je toliko ura in potem sem se spomnila, da je danes prvi dan šole Odšla sem v kopalnico ter opravila jutranjo rutino, in se odpravila nazaj v sobo. Zbrala sem si obleko, za katero sem menila, da je najbolj primerna za šolo ter se odpravila v kuhinjo. Vzela sem jabolko in se odpravila v dnevno sobo. Za mano sta prišle tudi Jess in Ash. Poklicala sem Bello in ji rekla da naj pride pred našo hišo, saj imamo voznika in bo nas on odpeljal do šole. Odšle smo se preobut ter odšle ven in zaklenile hišo. Potrkala sem na vrata voznika in dogovorili smo se, da nas bo vsako jutro ob isti peljal v šolo.
Čez nekaj časa.
Vstopile smo v šolo. Po hodniku sem zagledala majhne skupinice učencev, ki so se zbirale in se pogovarjale ter smejale. Čakaj, sem dobro videla ali sem imela privide. Vsi so bili isto oblečeni! Obrnila sem se k Belli, ki si je ravnokar slačila jakno. Še bolj čudno sem jo pogledala, Jessica in Ashley pa z mano. Bella se je samo zasmejala in nam prikimala: ''Da punce. Prav ste videle. V tej šoli vsi nosim enake uniforme.''Zavzdihnila sem in odpravile smo se k ravnatelju, saj nam je včeraj rekel, da se naj pri njem oglasimo. Potrkala sem na vrata in in vstopile smo. Dala nam je veliko škatlo kjer so bile uniforme in urnik, ter nam rekla, da se naj gremo preobleč v garderobo saj imamo prvo uro šport. Odpravile smo se proti garderobi, in se tam z ostalo skupinico (mislim, da z našimi sošolkami) deklet preoblekle.
~Ashley~
Čez nekaj časa je po nas prišla učiteljica. Odšle smo ven, saj je sončno in tam smo se vse usedle na travo. Začela je govoriti: ''Torej dekleta, kot ste opazile imamo tri nove punce, ki so se nam pridružile v šoli in k vašemu razredu.'' Vse so se obrnile. Opazila sem, da nas je neka punca z zvišenem obrazom premerila od glave do pete. Namenila sem ji čuden pogled, ter se obrnila k učiteljici.
Učiteljica nas je še predstavila ter rekla: ''Torej, zdaj ko jih poznate, gremo na mivko saj boste danes igrale odbojko.'' Odšle smo nekatere z veselim obrazom in druge z žalostnim obrazom do mivke. Jaz sem bila vesela saj sem že od majhnega trenirala odbojko, ampak potem sem odnehala zaradi šole. Ko smo prišle na mivko sem se imela priložnost približati tisti ''čudni'' punci. Iztegnila sem roko ter si nadela najprijaznejši nasmešek in rekla: ''Živjo, jaz sem Ashley in to sta moji prijateljici Jessica in Anna.'' Ter z drugo roko pokazala na njiju . Obrnila se je k meni, pogledala mojo roko in se mi nasmehnila z zlobnim nasmeškom. Rekla mi je: '' Pozdravljena Angie. Jaz sem Stella. To je moja šola in če boš se samo probala z tvojima čudnima prijateljicami prebiti na moje mesto se me pazi!'' Moj nasmešek je počasi popuščal in hotela sem jo udariti, ampak sem se zadržala, saj nisem hotela imeti prvi dan v šoli težave. Odgovorila sem ji: ''Prvič sem Ashley in ne Angie, drugič ne boj se saj nismo take prasice kot ti.'' Obrnila sem se in odkorakala čim dlje od nje, punci pa za mano.
Po končani športni vzgoji smo se preoblekle v uniformo in iz torbe sem vzela urnik. Naslednja ura je bila naravoslovje. Zavzdihnila sem, saj sem ta predmet sovražila poleg kemije, geografije, zgodovine in matematike.
Po končani uri smo se odpravile ven iz razreda in zagledala sem Alexa. Odšla sem do njega in ga vprašala kaj tukaj počne. Rekel mi je, da tudi on obiskuje to šolo. Alex je bil moj prijatelj že od malih nog. Po končani osnovni šoli se je odločil, da bo odšel v London. Bila sem prav vesela, da obiskujeva isto šolo. Po nekaj minutah klepetanja smo se odpravile k učilnici za naslednjo uro.
Ob 13.15 se je končal pouk in z Bello smo se odpravile v avto saj nas je tam voznik že čakal. Po poti smo še Bello odložili pri njenem stanovanju. Ko smo prišle domov smo odšle v sobo, ker smo se preoblekle in potem smo skupaj naredile domačo nalogo. Po eni uri smo končale z učenjem in nalogo in se odpravile gledat film. Ko se je končal sve z Ann šle na sprehod, Jess pa je odšla k Joshu. Po 10 minutah hoje sve prišle v mesto – London. Odšle sve v Starbucks in si naročile vročo čokolado. Ko sve spile sve se odpravile dalje na sprehod. Po poti sve srečale Alexa. Vsi trije smo se vsedli na klop in se pogovarjali. Čez pol ure sve šle domov. Ko sve prišle sve zagledale Jess in Josha kako v objemu gledata nek film. Ko sta naju zagledala sta skočila narazen in se delala kot da se nič nebi zgodilo. Ko je čez nekaj časa odšel domov smo šle spat.
07. december 2013
next!
27. december 2013
next prosiim
10. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani