Na veliko se dogajajo drame na Tik Toku. Skoraj vsakodnevno. Včasih so zanimive, včasih tudi ne. No, za vse, ki ne veste, kaj je Tik Tok:: je aplikacija, kjer ubistvu lahko plešeš, "lip-synchaš" in podobno. Splača se jo naložiti, ker je res svetovna.

No, pa začnimo. Na začetku bom delila malo bolj staro dramo, ki se gre o hypu. Hype je neka stvar, ki je kao najbolj priljubljena ustvarjalka (ponavadi je to ženska) in jo potem vsi hejtajo. Trenutno ga je imela Charli D'Amelio. Res, svetovna punca je. Res si zasluži tako imenovani hype. A ker je tudi v tradiciji, je hype že "predala" naprej. Zdaj ga ima Alex. Vsi v komentarjih pišejo tudi, da od predaje naprej se je Charli spremenila. Nima več toliko energije in njeni Tik Toki niso več tako živahni. Predajam tudi slike.

To je Charli.


To pa je nova dobitnica hypa, Alex.

Zdaj pa imam za vas tudi eno prošnjo; lahko komentirate dramo in poveste svoje mnenje, a prosim, ne bodite nespoštljivi, ker smo vsi samo ljudje, prav tako tudi na Tik Toku. Če veste za kakšno novo dramo, mi napišite v zasebno sporočilo AKA dm. Čao! Spodaj pa rešite tudi anketo o novem hypu, da vidim vaše mnenje.

Kdo si po vašem mnenju bolj zasluži hype?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. december 2019
tvoja
mama
15. januar 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani