u49865
u49865
Bil je 1.september. Kaya se je zjutraj zbudila in peljala psa na kratek sprehod, potem pa šla na zajtrk ter mami skuhala kavo. Živela je sama z mamo, očeta pa ni imela. Bili sta bolj revni a vseeno je Kaya imela dober stil. Ob pol sedmih se je z kolesom odpeljala proti šoli.
Lara se je zjutraj zbudila in se odpravila na zajtrk z mamo in očetom ki sta jo odpeljala v šolo. Larina družina je zelo bogata, ker sta njena starša glasbena producenta. V šolo se je pripeljala z ogromnim avtom. Vsi so debelo gledali.
Medtem se je Zoe zbudila in se najedla. Živela je sama z očetom, ker ji je mama umrla v prometni nesreči. Njen oče je delal v bližnji restavraciji.
Pred šolo... Kaya se je z kolesom zaletela v nekega fanta z imenom Trey..
30. maj 2011
u49865
u49865
Ko jo je fant opazil, ji je pomežiknol in opravičila se mu je. Odšla je. Trey je dolgo gledal za njo, saj mu je bila Kaya všeč. Pri 1. uri je šla kaja na poti do knjižnice, sa so imeli sestanek.Tam je ponovno srečala Treya.
Zoe je imela 1. uro sestanek v matematični učilnici, v kateri je bila tudi Lara.Z Laro sta se usedli skupaj. Med sestankom sta se pogovarjali in se spoznali. Postali sta kar dobri prijateljici.Naslednjo uro pa je Kaya našla na tleh listek po katerem sta se Lara in Zoe dopisovale med sestankom. Ni hotla prebrati, saj bi lahko bilo kaj zasebnega. List je pobrala in ga nesla v koš. Med malico...Lara in Zoe sta se usedli skupaj in začeli malcati. Kmalu pa je za njima prišla še Kaya in se usedla k njima, saj ni bilo prostora drugje.Lara in Zoe sta jo prijazno pozdravili in Kaya se jima je prijetno nasmehnila in vprašala, če lahko vedno sedijo skupj. Dekleta sta seveda privolili, saj nista imeli nič proti Kayi. Med maloco so se punce bolje spoznale in se zelo dobro razumele. Naslednjo uro so vsa Dekleta imela Angleščino. Vsedle so se skupaj. Ker pa je bilo premalo klopi in je imela Zoe zraven sebe še en prost sedež se je zraven usedla Pia, ki so jo vsi sovražili.
30. maj 2011
u19632
u19632
Ti si zdeii na vrsti, da nadaljuješ!! < 3
30. maj 2011
u49865
u49865
pišem ja xD
30. maj 2011
u49865
u49865
Kaya je sedela na sredini med Laro in Zoe zato so ves čas lahko klepetale. Pia jih je zavistno gledala potem pa se je razjezila in šla iz razreda saj je nobeden ni niti pogledal. Punce so se pogovarjale.
Kaya: Torej punce s čim se kaj ukvarjate?
Lara: Jaz igram kitaro.
Zoe: Jaz pa bobne.
Kaya: Kaj res? Jaz pa pojem.
Zoe: Kul. In a imata fanta?
Lara: Ah ne jaz sem samska in nočem bit.
Kaya: Jaz pa sem danes videla enega kjut tipa.

Potem je zazvonilo in imeli so prosto uro da so 1. letniki lahko raziskovali po šoli. Lara & Kaya & Zoe so šle skupaj. Nenadoma se je Kaya zaletela v Troya. Nasmehnil se ji je, ona pa je pobegnila ker ni imela dovolj poguma. Šle so naprej in prišle do neke glasbene učilnice.
30. maj 2011
u19632
u19632
WoooW
30. maj 2011
u19632
u19632
Vstopile so v učilnico in opazile, da je so notri 3 učiteljuce, ki se pogovarjajo o svojih učencih, ki jih bodo letos na novo učile. Ravno so pogledale na seznem učencev, ko je učiteljica glazbe rekla: Si ti Zoe? ... Zoe pa jo je prestrašeno pogledala in rekla: Ja... Js sm Zoe ja.. Potem pa jo je učitejica zvlekla v neko zbornico, kjer ji je pokazala seznam učencev, ki hodijo v glazbeno šolo. Svoje ime je videla na 1. mest. Učiteljuco je uprašala, zakaj je ona 1.. učiteljica pa je rekla, da si je na tekmovanju na tolkalih prislužila 1. mest in jo pohvalila. Zoe je bila presenečena in rekla, da bi zelo rada igrala v bendu. Učiteljuca pa ji je rekla, da si lahko sama najde bend in ga poimenuje.
Zoe je vsa navdušena prišla iz učilnice in povedala Lari in Kayi, kaj ji je učiteljica za glazbo rekla. Tudi Kaya in Lara sta bili zelo navdušeni. Takoj so se začele menit, če bi naredile bend in se spomnile nekaj imen ter jih predlagale učiteljici. Zoe je seveda 1. začela razmišljati o imenu benda. Takoj ji je padlo na pamet.
Zoe: Kaj, če bi bile nekaj ... nevarnega.. nekaj, kar bi pritegnilo fante k poslušanju?
Lara: Ja !! To bi bilo imenitno!
Kaya: Gremo napisat nekaj imen! Meni je ta predlog zelo všeč!
Dekleta so se odpravila in na list napisala nekaj imen. List so nesle učiteljici in 1. Naslov, ki ji je padel v oči, je bil DRAGONGIRLS! ... Učiteljica se je takoj strinjala s tem imenom in sedaj so uradno postale bend... DragonGirls.
30. maj 2011
u49865
u49865
Po šoli so se vse tri odpravile domov. Kaya je čisto vesela vse povedala mami, ki pa je že dalj časa zbolevala za hudo boleznijo. Komaj je hodila. Toda z Kayo nista imeli dosti denarja za zdravljenje. Pogovarjali sta se.
K: Mama ne boš verjela, koliko stvari se mi je zgodilo že prvi dan!
M: Povej. Kako je bilo. Si našla nove prijateljice?
K: Ja sem. Laro in Zoe. Čeprav sta bolj bogati je vseeno. Zelo sta prijazni. In ustanovile smo skupino. DRAGONGIRLS!
M: Waw. Lepo. Vesela sem za tebe.
K: Pa ti, kako si?
M: Vse me boli. Nevem več kako bom zdržala. Če bom umrla....
K: Ne boš umrla! Ne moreš!
Potem je Kaya šla skuhat kosilo..

Lara se je z šoferjom odpravila domov. Mama je bila doma, oče pa je bil v službi v nekem studiu.
L: Živjo mami.
M: Ooo Lara. Kako je bilo?
L: Super. Dobila sem dve super frendici Kayo in Zoe. Skupaj smo ustanovile skupino DRAGONGIRLS.
M: A res? Lahko vas poslušam in vas kam zraven potisnem na kakšen koncert.
L: ja to bi bilo super.Jutri imamo prve vaje.
M: Okej.

Zoe se je peš odpravila proti domu. Očeta ni bilo doma zato ni mogla nobenemu povedati kaj je doživela danes. Skuhala si je kosilo in šla sedet na balkon. Zvečer je njen oče prišel domov..
30. maj 2011
u19632
u19632
pogovor:
Z: Heii očii
O: O Zoe
Objela sta se
Z: Danes pa je bilo tako super v šoli, da kar ne morem vrjeti, da je res!!
O:Kaj res?... kaj pa se je tako dobrega zgodiloO??
Z: Imam najboljše prijateljica, kar sem jih gdaj imela, ker pa sem dosegla 1. mesto v bobnanju, smo ustanovile novo skupino- band ... DragonGirls!!
O:Kako super... Res sem lahko po nosen nate
Z: Bi čaj?
Skuhala jima je čaj in postrega s piškoti.
O: Za mano je dolg dan ... Spat boš šel.
Z: oukeii...Jz bom mal še tv gledala... pol pa gres spat.
O: uredu... Kmalu pojdi spat... jutri je nov dan
Z: Itaq Rada te mam očii! Nočkoo
Poljubila ga je na lice.
O: Js tut tebe Zoe Lahko noč.. Pa lepe sanje.!
Oče se je odpravil spat Zoe pa je nekaj časa še gledala televizijo. Malo je premikala programe in našla program glazbe. Takoj se je ustavila in zagledala novo skupino, ki je res zažigala. Razmišljala je o tem, kako bi bilo, če mi DragonGirls prišle tako daleč, da bi jih poznal cel svet. Ugasnila je TV in odšla v svojo sobo. Uzela je list papirja in nanj začela pisati besedilo. Na koncu, ko je napisala besedilo se ji je zdelo zelo kul in ga je potiho začela igrati na svoje bobne. Potiho je zraven začela peti, saj je seveda znala tudi dobro peti. Oče se je zbudil in slišal glas iz Zoeine sobe. Potrkal je na vrata in potiho zašepetal: Še ne spiš? Zoe se je ustrašila in nehala peti. Odprla je vrata in rekla, da ne more zaspati in očetu pokazala besedilo in note. Očetu je bilo besedilo zelo všeč in je bil navdušen nad hčerino nadarjenostjo.

Zjutraj ko so se punce zbudile so vse 3 skuhale vsaka zase čaj in ga neslle svojim staršem. Kmalu je bil čas za odhod in dekleta so se odpravila na pot. 1. je prispela Lara in počakala še drugi dve. Zoe je komaj čakala, da dekletoma pokaže svojo perfekno zamisel. Ko so dekleta brale besedilo sta obe dve Lara&Kaya rekli, da je besedilo zelo zelo bistro in jima je popolnoma ušeč...
30. maj 2011
u49865
u49865
Lara: A veste kaj punce? Tole bomo po šoli pokazale mojima staršema. In mislim da bi tole lahko postal novi hit.
Kaya: Ja tut js tako mislim..
Zoe: Gremo zdaj k pouku.
Šle so k pouku in Pia je gnjavila Zoe če bi bila njena bff a ona je ni niti pogledala. Med malico so se vse tri vsedle skupaj. Ker pa je bila gneča pri vsaki mizi, so Troy in njegova dva najboljša frenda sedli zraven Kaye, Lare in Zoe. Troy je ves čas gledal Kayo in ona njega a se mu še nasmehnit ni upala. Jacku je bila všeč Lara in Teddyju Zoe. Ko so se najedli je Kaya zbežala na wc..
31. maj 2011
u49865
u49865
Zoe je šla za njo.
Z: Ej Kaya a si vredu?
K: Ne. Sem neumna in sramežljiva. Ne upam mu niti pokazati da mi je ušeč. Še spregovorila nisma.
Z: Joj. Pridi,grema nazaj k mizi.
K: Ampak...
Zoe je Kayo povlekla nazaj v jedilnico za mizo. Troy jo je spet ves čas gledal. Ko je zazvonilo so se odpravile k športni vzgoji. Preoblekle so se in čakali so na učiteljico. Fanti so igrali nogomet (med njimi tudi Jack, Teddy in Troy). Naenkrat je žoga priletela naravnost v Zoeino glavo. Teddy je pritekel k njej in se ji milijonkrat opravičil.
T: Jooj oprosti. Ni bilo zanalašč.
Z: Je že vredu.
T: No mimogrede, jaz sem Teddy.
Z: Jaz pa Zoe.
T: Hodiš v sosednji razred ane?
Z: Ja.
Potem so Teddyja fanti klicali naj pride nazaj igrat..
T: No se vidima.Čaw.
Z: Čaw.

Kaya in Lara sta se začeli smejat, Zoe pa je še vedno gledala v Teddyja in on njo.
31. maj 2011
u19632
u19632
Ura športne vvzgoje se je končala. Punce so se šle preobleč in potem opazovale Teddyja, Troya in Jacka, ki so še vedno sedeli v telovadnici in se pogovarjali :
J: Mogoče gdo ve kako je ime punci z dolgimi blond lasmi in modrimi očmi?
Te: Jaz jo lahko uprašam, če hočeš?
Tr: Ti je ušeč? ; )
J: Ja! FuŁŁ ... Res je lepa pa prijazna tud ^^
Teddy je šel do punc in jih povprašal po imenih :
T: Žiwjo punce, lahko nekaj vprašam?
L, Z, K: Ja itak : D
T: Kako vam je ime?
L: Jaz sem Lara : D
Z: Js pa Zoe ; )
K: J-js sm pa K-Kaya : )
T: Hvala, js sm pa Teddy.. Moiiedva frenda k sedita tm sta pa Jack, dalše rjave lase in pa Troy malo krajše blond lase.. : D
Z: No super, kaj imete nasljedno uro? Lahko bi se usedli skupaj in se malce bolj spoznali, če ste za?
T: Nasljedno uro imamo matematiko, seveda nam je prav, saj ... am ... saj... Ja .. seveda lahkoo : D
L: Okeii .. pol se pa vidmo pr mti ; ) Čaww
K, Z: Čawčyy ; )
T: Ayde punce ; )
Punce so odšle in Zoe je vsa presenečena, ker so fantje tako kuŁ, šesloh pa je pogomen njen Teddy ; )
...
31. maj 2011
u19632
u19632
Your turn! < 3 < 3
31. maj 2011
u49865
u49865
Pri matematiki so se vsedli skupaj. Pogovarjali so se o glasbi in ugotovili da imajo približno enak okus. Po pouku so punce šle k Lari in njenim staršem zaigrale njihovo prvo pesem. Bila sta navdušena in takoj sta rekla da bota uredila da imajo naslednji teden prvi nastop. In sicer bojo nastopile kot predskupina skupine Bon Jovi! Zvečer se je Zoe odpravila domov. Lara in Kaya pa sta odšli skupaj do Kayinega doma. Kaya je Laro povabila v hišo. Ko sta vstopili, je Kayina mama ležala na tleh v nezavesti.
K: Mama!!!! Zbudi se!
L: Ojoj. A pokličema rešilca?
K: Joj..Lara..Ne..
L: Kaj je narobe z njo?
K: Hudo bolezen ima in nimama denarja za operacijo ki bi jo pozdravila.
L: Koliko bi mogla dat za to operacijo?
K: 1000 eur.
L: Kaya..Ostani z mamo, vse bo ok. Počakaj tukaj in kmalu se vrnem.
Lara je stekla iz hiše in se čez pol ure vrnila nazaj. Z njo je prišla tudi Zoe. Kasneje je prišel tudi rešilec in Larina starša. Lara je Kayi v roke potisnila 1000 eur.
K: Ne Lara ne moreš mi ti devat denarja.
L: Tvoja mama ne more umreti.
K: Hvala..
Odhiteli so v bolnišnico in tam so operirali Kayino mamo..
01. junij 2011
u19632
u19632
Kayina mam je bila nezavestna še 4 ure po operaciji. Zdravniki so ppovedali, da je imela zelo hudo bolezen in so jo komaj operirali. Zdaj je bila Kaya tako vesela, ker bosta z mamo lahko živeli normalno naprej. Skupaj so se odpravili domov in čakali na odziv zdravnika. Poklicali so čez 3 ure in povedali, da se je mama zbudila in je takoj hotela videti Kayo. Kaya&Lara&Zoe so se skupaj odpravile na pot v bolnico. Ko jih je mama zagledala je vse 3 objela in se jim zahvaljevala, ker so jo rešile. Od sreče je jokala in Zoein oče ji je ponudol robček. Pogovor:
K: Mami moje prijateljuce so te rečile!!
M: O hvala dekleta ! Tako vesela sem, da bi vas takoj zdaj peljala na sladoled..: D
K,Z,L: Ni treba ; )
Punce so mamo pustile počivati in odšle domov brez skrbi, saj so vedele, da je Kayina mam vredu...
01. junij 2011
u49865
u49865
Kaya pa je nažalost pozabila ključ od hiše pri mami, zato je šla prespat k Lari. Zoe pa je šla domov z očetom. Zoeinemu očetu je bila Kayina mama všeč. Ko sta prišla domov sta se pogovarjala.
Z: Oče kakšni se ti zdita moji prijateljici?
O: Super sta. Kayina mama pa je tudi simpatična.
Z: Aha všeč ti je.
O: Nisem to rekel mala.
Z: Hahahaha. Grem zdaj spat. Jutri je naporen dan.
Lara in Kaya nikakor nista mogli zaspati a potem sta končno uspeli.
Zjutraj so se vse tri dobile pred šolo in Lara je odhitela do učiteljice za glasbo ker ji je hotela povedat da se bojo DRAGONGIRLS prijavile na šolsko glasbeno tekmovanje ki bo potekalo naslednji teden. Če jim uspe zmagat se jim bojo sanje res uresničile. Kaya in Zoe sta se odpravili v garderobo in tam se je Kaya spet zaletela v Troya. Zoe jih je pustila same in šla proti učilnici.
K: Em..sori.
T: Je že vredu. Kako si?
K: Vredu. Ti?
T: Super. A grema skupaj do učilnice?
Kaya je imela tremo zato je samo pokimala..
01. junij 2011
u19632
u19632
S troyem sta skupaj odšla do učilnice in se pred učilnico objela in odšla noter. Kaya je bila pri tem zelo pogumna. Usedla sta se skupaj in Lara se je usedla k Jacku in gledala, kam se bo usedla Zoe. Zoe pa je malce zbegano gledala in se odločila, da se usede na prosto mesto k Teddyju. Teddy jo je prisrčno pogledl in rekel : Živjo
Z: Haii
T:kako sii?
Z: pa super.. ti?
T: Enako. Kako ti gre kaj v novi šoli?
Z: Pa kar vredu.. in tebi?
T: super mi gre..: D
Z: Res hudo : D
T: mhm
Z:Nekaj bi ti povedala, če lahko?
T: Ja seveda lahko : D
Zoe je nekaj časa ggledala v tla in potem na hitro potiho zajeclala:
Ušeč si mi : D
T: Kaj si rekla?
Z: Slišal si.
T: Ti tut men!!!
Objela sta se in sel razred ju je spodbujal. Zoe je zrdela in pogledala Laro in Kayko kako se ji smehljata. Zoe se je nasmehnila lari in Kayi in spet objela Teddyja...
01. junij 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani