1. september, 2015

"Dragi dnevnik,

Sploh nevem, kaj počnem. Nevem zakaj sploh nasedam na takšne neumnosti. Da bi pisala dnevnik, pa kaj še. Kot da moje življenje ni že zdaj dovolj naporno. Zakaj ljudje sploh pišejo dnevnike? A je njihovo življenje tako zanimivo? Saj ne more vsak dan biti tako zanimiv, ali pač? Morda sem le jaz, nezanimiva, nevidna punca. Vsi vedo, da je moje življenje daleč najbolj nezanimivo.
Ah, k vragu. Naj se ti predstavim.
Sem Anja in hodim v drugi letnik šole za oblikovanje. Sem srednje visoke in suhe postave. Barva mojih oči je temno rjava, ki je tudi barva moje naravne barve las, ki se zdaj prelivajo v svetlejšo rjavo. Pred dvema tednoma so mi odstranili zobni aparat, vendar se še vedno ne počutim dovolj samozavestno, da bi se na slikah smejala z odprtimi usti. Z sošolci se razumem še kar vredu, čeprav sem socialno zelo nerodna in neprijetno mi je spoznavati nove ljudi. Nisem tip za zabave in alkohola niti ne pijem rada. Mislim, ko mi ga kdo ponudi, ga seveda pijem, vendar mi ni v užitek. Ne kadim, čeprav sem en mesec 'poskušala' kaditi. Ne da bi bila kul, ampak sem hotela videti, zakaj nekateri ljudje tako uživajo v kajenju. Bilo mi je brezveze, zato sem nehala. Fanta nimam, čeprav bi lahko rekli, da imam nekaj z Maxom, ki hodi v četrti letnik. Nisva par, vendar sva se že poljubila. Prizadel me je že večkrat, čeprav moram priznati, da sem zelo občutljiva oseba in nekatere stvari vzamem preresno. Ampak kljub vsemu si ne morem pomagati, saj mi je všeč, vendar še nevem, če sem zaljubljena v njega. Ampak, pst, to je skrivnost. Skoraj nihče ne ve za naju. No, saj ni nič za vedeti, saj nisva par. Ahhh, zapleteno je, okej? Ne sodi me.
Mja, to je to. Mislim, saj sem hvaležna mami, da mi je dala ta dnevnik, čeprav se ne razumeva najbolj. Moj odnos s starši je zapleten. Večino časa se prepiramo, in iskreno povedano me res ne razumeta. O svojih problemih se sploh ne morem zaupati, saj me ne razumeta in vedno vse nekako obrneta proti meni. Zato ne bi mogla biti bolj presenečena, ko sem našla ta dnevnik ležati na mizi, s sporočilom: "Kupila sem ti da dnevnik, da vanj zapišeš svoja čustva in dogodke. P.S. Danes pridem malo kasneje. Pogrej si testenine od včeraj. So v hladilniku. Mama." Mislim, halo? Zapisati svoja čustva? Ne, hvala. Nočem tvegati, da kdo najde ta dnevnik in prebere moje skrivnosti. V bistvu dvomim, da bom sploh kaj še zapisala razen tega.
No ja, moram iti. Jutri je prvi dan pouka in moram se pripraviti.
Pa do nadaljnega,
Anja."
30. avgust 2018
Next
30. avgust 2018
u236112
u236112
nexttttttttttttttttttt, Next! zelo zanimiv zacetek
30. avgust 2018
Next
30. avgust 2018
Next
31. avgust 2018
3. december, 2015

"Dragi dnevnik,

Odločila sem se, da bom dala tej nori ideji priložnost.

Anja."
31. avgust 2018
u209032
u209032
nexttt zacela si super le tk naprej
01. september 2018
u236112
u236112
Next! napisi vec, tole postaja zanimivo...
01. september 2018
Next pa pisi vec
01. september 2018
Next
15. maj 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani