S štirimi puncami smo se odločile zbirati denar in odkupiti star zapuščen ranč v okolici Texasa kjer je bil zelo lep ranč. Punce se kličemo Rokerca (jaz) Striderka (Hana) metalka (Monika) ,Olja.
Punce smo si izbrale nek poklic. Jaz sem izbrala gorsko kolesarstvo, Monika svoj band, Olja je bila manger od skupine 30STM, Hana je delala svoji založbi, ki je bila namenjena izklicno samo rokerjem.
Tako smo uspešno opravljale svoje poklice in tako se nam je nabiral denar. Za polet proti ZDA.
Hitro smo pripravile stvari za odhod in se s tremi terneskimi vozili odpravili proti letalu. Čez nekaj časa smo končno preleteli veliko lužo vsaka s slušalkami v ušesih in smo poslušale vsaka svoj najljubši band, da nam je potovanje hitreje minilo. Sledil je pristanek z vozili smo se odpravile proti hotelu v bližini letališča in tam prespali in na hodniku srečali moštvo NHL LA Kings vse smo pohitele proti njim po avtograme skočila sem v objem Anžetu Kopitarju ostale punce so malo pokramljale z ostalimi fanti namreč moje znanje angleščine šepa. Tako smo si poiskali sobe in se lepo namestili in sladko zaspali vsaka smo sanjale, da smo na divjem rock koncertu žgale rock.
Zjutraj se zbudimo oblečemo, zajtrkujemo in odpravimo v naša tri ternska vozila in že potujemo proti našemu ljubemu ranču. Monika pokliče najboljšo rejko poly in se dogovorita za prenovo ranča ter nekaj vrhunskih konj mustangov ter welških ponijev za otroke. Olja in Striderka nabijata rock, da se ju sliši po celem avtomobilu in mahajo mimoidočim voznikom. Čez eno uro končno zagledamo drevore orjaških sekvoj. Na koncu drevoreda se skriva mogočen ranč in pa gospodarska poslopja oziroma hlevi za konje. Pri ranču nas počaka poly in nam pripravi čudovito dobrodošlico pokaže nam pot do rančerskih hlevov in tam zagledamo čiste hleve in vsak konj v svojem boksu grizlja jabolka. Nato se odpravimo v hišo vsaka si izbere sobo jaz si izberem zgornjo sobo s pogledom na travnike, Striderka in Olja si izbereta desno in levo sobo s pogledi na hleve. Monika si izbere podstrešno sobo s pogledom na oblake, tako se pripravimo na spanje.
22. januar 2013
Jutro je bilo sončno in čas olepšave našega magičnega ranča, ki smo ga hitro obnovili s pomočjo pridne ekipe poly in sosednje ekipe, ki skupaj s poly vzrejajo najboljše tekmovalne konje na svetu. Punce pridno barvamo fasado med tem časom pa fantje pridno popravljajo streho, nekateri popravljajo ograjo, da potem lahko spustimo v ograde konje in odpremo jahalno šolo za otroke in odrasle ter jim pripravimo vikend paket, ki sestavlja westeren ježo, obiski muzejev konjeništva ter tekmovanj v dirki sodov. Utrujeni zaspimo pod milim nebom s pogledom na zvezde in planete. Med tem časom Olja uzre zvezdni utrinek in si tiho zaželi eno hudo otvoritev ranča z dobro rock glasbo in zmagovalnimi konji za westeren kjer se bi jih preizkušalo jezditi skupaj z zvedniki na koncertu.
23. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg