Next
05. september 2019
heej punce, js se vam opravičujem, da tak dolgo nisem objavla nexta, sam enostavno mi ni uspelo ampak ok, tu je nov Next

51.

-Christina Flynn-

Skoraj sem pozabila na svoj rojstni dan zaradi vse te drame z Anno in Jessico ter potem še tisti včerajšnji prepir z Lydio. Ampak imela sem darilo za njo. Ko mi je ona dala svoje darilo, sem bila šokirana. Najbolj zato, ker sva si delili rojstni dan in tega nisva vedeli že prej. Kako je to sploh bilo mogoče? In ko mi je dala svoje darilo nisem mogla verjeti. Obleka je bila prečudovita in seveda sem jo oblekla. Nisem se je mogla nagledati. Lahko bi jo nosila ves čas. Sploh nisem imela občutka, da jo je ustvaril satan. Z Lukom sva se peljala v šolo in med vožnjo mi je dal darilo.
''Končno si polnoletna.'' je rekel in se zasmejal.
''Tukaj imaš darilo. Upam, da ti bo všeč.'' je rekel.
Pogledala sem v vrečko in zagledala knjigo oziroma album. Notri so bile vse najine slike in bilo jih je ogromno. Seveda mi je bilo všeč.
''Hvala Lukec.'' sem rekla in ga objela kar med vožnjo.
Zasmejal se je in potem sva že bila pri šoli. Dylana ni bilo in bila sem res malo razočarana, saj sem ga želela videti čimprej. Lydia je potem tudi kar šla. Do glavnega odmora so se ure res vlekle. Z Lukom sva skoraj zaspala. In opazila sem, da ga Jessica gleda. Zavila sem z očmi in ona se mi je hinavsko nasmehnila. Kako jo sovražim. Zazvonilo je in bil je čas za malico. Z Lukom sva šla v jedilnico in kar naenkrat sem pri vratih zagledala Lydio. Prišla je do naju.
''Dylan želi, da greš tja do tistega drevesa, kjer sta ponavadi.'' je rekla.
''Prav.'' sem rekla in vstala ter hitro šla tja. Dylan je tam sedel z vrtnico v roki in zraven je imel še neko majhno škatlico. Ko me je zagledal, je vstal in se mi nasmehnil ter me stisnil k sebi.
''Vse najboljše.'' je rekel in mi dal v roke najprej škatlico.
''Hvala.'' sem rekla in jo odprla. Zagledala sem čudovit prstan. Bila sem zelo šokirana.
''Dylan… Ampak… Jaz sem premlada…'' sem začela, saj je izgledal kot zaročni prstan. Dylan se je začel smejati in prekinil me je.
''Ne skrbi, to ni tisto kar misliš. Samo dokazati sem ti želel, da te imam res iskreno rad.'' je rekel in oddahnila sem si. Vzel je prstan iz škatlice in mi ga dal na prst na desni roki. Potem pa mi je to roko tudi poljubil. Zardela sem. To je res bilo čudovito darilo. In potem mi je dal še vrtnico. Brez besed sem ga objela in potem me je poljubil.
''Ne bi vidva morala biti pri pouku Christina Flynn in Dylan Wayne?'' sva zaslišala nek glas. Bil je učitelj športne.
Hitro sva stekla noter in ravno takrat se je glavni odmor končal. Ponosno sem hodila z vrtnico po hodniku in Dylan me je ves čas držal za roko. Vsi so naju gledali in opazila sem Anno, kako je jezno strmela v naju. Šla sva v učilnico za angleščino. Lydia in Luke sta stala pri vratih.
''Golobčka sta prišla.'' je rekel Luke.
''Kaj pa vidva sta že imela danes satanski obred?'' ga je vprašal Dylan in oba sta se začela smejati. Z Lydio sva se samo čudno pogledali. Ves čas omenjata ta satanski obred. Šli smo noter in sedli. Jonesova je prišla in takoj začela predavati, potem pa me je pogledala.
''Je to učilnica ali cvetličarna?'' je vprašala, ko je na mizi opazila mojo vrtnico.
''Se opravičujem, ampak rojstni dan imam.'' sem rekla. Grdo me je pogledala.
''Oh v tem primeru pa…. Me ne zanima. Na mizo spadajo samo zvezki. In kako ste oblečeni? Saj niste na zabavi.'' je zagrenjeno rekla. Najraje bi se razjokala.
''Rojstni dan ima, ne pokvarite ji ga.'' sem zaslišala Dylanov glas.
Obrnila sem se in ga hvaležno pogledala. Ampak s tem je stvar samo še poslabšal.
''Dylan Wayne zakaj se pa vi oglašate? Saj ima Christina jezik, da lahko sama odgovarja.'' je rekla.
''Če ste jo pa ponižali!'' se je razjezil. Ojoj, to ne bo dobro. Lydia ga je poskušala pomirito, a ni šlo. ''Prej je bila tako nasmejana, zdaj pa ste vse pokvarili.'' je jezno rekel.
''Po pouku pripor!'' mu je rekla.
''Ne! Ni pravično!'' sem se razjezila.
''Saj lahko greste z njim Christina, bosta imela čas za vajine zmenkarije.'' je rekla in potem je spet začela naprej predavati.
1 uro nazaj
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg