Heej
Jaz in moja najboljša prijateljica Iris oz. CliffordsBabe. skupaj pišema eno zgodbico in zdaj sma se odločili, da jo začneva objavljat. Veliko nama bo pomenilo če boste brali, ker nama ta zgodbica res ogromno pomeni. Zgodbica za spremembo ni fanfic, kar se nama zdi še bolj posebno. Uživajte v branju

Christina FlynnDylan WayneMarissa Stone


1.

-Christina Flynn-

''Christina vstani že, ne bova spet zamudila!'' mi je rekel po telefonu zjutraj ob sedmih moj prijatelj Luke. Zazehala sem in še vedno mi ni uspelo odpreti oči. Zjutraj sem vedno imela težave s prebujanjem. Ampak to sem pač jaz, nikoli nisem imela dovolj lepotnega spanca.
''Chriiiiis!'' je spet zavpil.
''Pa saj te še ni tukaj.'' Sem zaspano rekla.
''Bolje, da sem te poklical prej kot pa da bi spet zamudila. Predolgo se urejaš.'' Je rekel in se zasmejal.
''Prav no.'' Sem zagodrnjala in prekinila klic.
Vstala sem in še enkrat zazehala. Odgrnila sem si zavese v svoji ogromni sobi in pogledala ven. Sijalo je sonce. Najprej sem šla do svoje garderobe, ki je bila velika skoraj toliko kot moja soba. Ja, z mamo sva bili bogati. Najbolje da povem nekaj o sebi, medtem ko iščem oblačila. Sem Christina Stone Flynn. Ja, imam dva priimka, ampak bolj uporabljam priimek Flynn. To je očetov priimek, ki ga več ni ob nama z mamo. Umrl je, ko sem bila stara 5 let. Imel je prometno nesrečo. Pogrešam ga, ampak sem se nekako sprijaznila, da sva z mamo ostali sami. Pravzaprav se ga niti ne spomnim toliko, ker sem bila res še zelo majhna. Ampak spomin na njega bo ostal zavedno. Stara sem 17 let. Kmalu bom polnoletna. Rojstni dan imam čez dva tedna. In kot ste ugotovili, živim z mamo. Sami živiva v ogromni hiši z bazenom. Moja mama je Marissa Stone. In ona je najboljša ter najlepša oseba na svetu. Stara je 35 let, kar pomeni, da je mene imela res že zelo mlada. In ljudje včasih mislijo, da sva sestri, ne mama in hči. Je zelo uspešna. Ima hotel na Havajih, zato občasno tudi mora tja na službeno potovanje. In ravno zdaj je bila tam dva tedna. Vrača pa se ravno danes. Komaj sem že čakala, da jo vidim. Res sem bila zelo navezana na njo. Ne vem kaj bi brez nje. Marsikateri moški jo hoče, ker je tako lepa. Ampak ona ostaja hladna. Imela jih je sicer nekaj, ampak nič resnega. Mene pa to nikoli ni motilo, saj je dovolj stara in spoštujem to, da si lahko še kdaj najde srečo. Vedela sem, da bo moj oče ostal vedno v njenem srcu. Hodila sem na gimnazijo, ker se nisem mogla odločit kaj sploh hočem biti v življenju. Zelo me zanima moda in se tako tudi oblačim, po pravilih mode. Fanta nimam, mi je pa nekaj sošolcev zelo simpatičnih. Moj najboljši prijatelj je Luke Harper. Fant, ki ga želi vsaka punca na šoli, ampak on še ni našel tiste prave. Včasih kdo pomisli, da midva nekaj imava, ker se toliko druživa in sva skoraj soseda, ampak nikoli res nikoli ni med nama bilo nič. In tako bo ostalo. Luke je za mene kot brat. Imam rjave oči in dolge blond lase, malo skodrane. Sicer je moja naravna barva rjava, ampak barvam se na blond, ker mi tako bolj ustreza.
Iz omare sem vzela temno modro kratko obleko, ker je bilo zunaj res toplo. Bila je pomlad. Vzela sem še črne čevlje z visoko peto. Lase sem pustila spuščene. Naličila sem se in bila sem pripravljena. Vzela sem torbico in šla po stopnicah dol.
''Gospodična, mama vam sporoča, da bo doma zvečer.'' Je rekla naša hišna pomočnica Olivia. Bila je malo starejša od moje mame in včasih je bila malo zoprna.
''To že vem.'' Sem rekla brez, da bi jo pogledala.
''Vam pripravim zajtrk?'' me je vprašala.
''Ni treba.'' Sem še rekla in že me ni bilo več v hiši.
Prišla sem ven in tam me je že čakal Luke v svojem čudovitem črnem avtu. Kot vedno je bil nasmejan. In vedno je prišel po mene. On je že imel vozniški izpit, jaz pa še ne. Preprosto še nisem bila pripravljena na to, ker je moj oče umrl med vožnjo.
''Hej!'' sem ga hitro pozdravila, ko sem sedla noter.
''Kam pa kam tako urejena?'' se je pošalil.
''V šolo.'' Sem rekla.
Tudi on je imel super stil oblačenja. Skoraj vedno je nosil srajce in oprijete kavbojke.
''Si se kaj učila?'' me je vprašal.
''Recimo, da sem se.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
Bila sem že sita šole. Bila sem zadnji letnik in komaj sem čakala, da grem. No saj moje ocene niso bile tako slabe. Nekatere stvari so mi šle kar dobro, nekatere pa ne. Pripeljala sva se pred šolo in Luke je parkiral tam kot ponavadi, ampak seveda, poleg naju je parkiral še en avto in ven je stopila vijolična glava. Lydia Collins. Najbolj zoprna oseba na svetu in na mojo žalost moja sošolka. Že od prvega dne, od prvega dneva se nisva marali. Preprosto sva si preveč različni in ves čas me je provocirala, jaz pa ker sem trmasta, sem tudi jaz provocirala njo. Pogledala me je od glave do pet.
''Si ti prišla v šolo ali na modno pisto?'' me je vprašala in se mi hinavsko nasmehnila.
''Ti si pa očitno prišla v cirkus.'' Sem ji zabrusila.
''Cirkus ti prirediš v šoli, vsakič ko se pojaviš.'' Mi je rekla.
''Joj daj že mir ti satan in teži komu drugemu.'' Sem jezno rekla.
Luke je stal poleg mene in jo opazoval.
''Kaj ti buljiš cepec?!'' mu je rekla in ga grdo pogledala.
''Joj Lydia, obstaja kdaj dan, ko ti nisi slabe volje?'' jo je vprašal Luke. Zasmejal se je.
''Glede na to, da se Christina vsak dan pojavi v šoli s to trapasto faco, je odgovor ne.'' Je rekla.
''Greva Luke, brezveze se ukvarjava z njo.'' Sem rekla.
In res sva šla. Luke je komaj zadrževal smeh. Njemu so bili najini prepiri z Lydio smešni. Ampak meni res ni bilo to niti malo smešno. Šla mi je tako zelo na živce. Z Lukom sva šla v šolo in do naju so takoj prišli najini prijatelji, ki so se družili z nama.
04. marec 2019
Next
04. marec 2019
Hejla punce
Torej, kot je ze ines povedala, pisema zgodbico, ki za spremembo ni ff, ampak nama se zdi ful dobra, zato upam, da boste uzivale v nextih tako, kot midve uzivama v pisanju
2.

-Lydia-

Zgodovina. Prekleta zgodovina. Učiti se moramo o prekleti prvi svetovni vojni, ki se je zgodila preden sem obstajala.
Sem Lydia Collins, največja baraba na šoli. Imam dolge goste vijolične lase in temnejšo polt. Sem suha ampak ne pretirano. Živim z očetom Tomom, ki je bil zelo dober človek in sem ga oboževala. Mame nimam, ker naju je zapustila zaradi drugega človeka, ko sem bila stara 8 let. Bila sem ji zelo podobna, zato sem se pobarvala na vijolično. Nisem je marala in upala sem, da je več nikoli v življenju ne bom videla.
Spredaj sta se Christina in Luke nekaj pogovarjala in šla sta mi grozno na živce. Christina je oseba, ki sem jo na šoli najbolj sovražila. Bila je razvajena plastična barbika, ki je hotela, da je vse po njenem. Vsi so jo morali obtoževati, če ne je začela delati scene. Ona in njena skupinica idiotov je bila najhujša.
"Če ne bom začela z satanskim obredom kar tukaj, bom jo pa ubila z lastnimi rokami." sem zašepetala Anni, moji najboljši prijateljici.
"Collins, Adams, imata kaj, kar bi radi delili z celim razredom?" je vprašal profesor.
"Gospod profesor, žal mi je, ampak ne morem se zbrati, ker gospa barbika in njen Ken ne data miru tam spredaj." sem rekla.
"Ta gospa barbika te bo zlasala." je rekla Christina.
"Pazi, da ne boš izgubila proteze." sem rekla.
"Utihni satan, ker nisem dobre volje." je rekla.
"Tišina. Nočem slišati nobene besede več od vaju, če ne bosta po pouku v priporu!" je vzkliknil profesor. Obe sva utihnili in čakali do konca ure.
Končno se je ura zgodovine končala in odpravili smo se iz razreda. Z Anno sva se odpravili ven in prižgala sem si cigaret.
"Ne morem več prenašati Christine! Komaj čakam, da se konča to šolsko leto, da mi je ne bo več treba gledati."sem rekla.
"Tudi meni gre pošteno na živce." je rekla Anna. Nekaj sem hotela reči, a me je prekinil udarec. Nekdo se je zaletel vame. In ta nekdo bo za to plačal.
"Hej! Pazi kje hodiš!" sem zavpila in se obrnila. Pred sabo sem zagledala fanta skoraj črnih las in v rokerskem stilu.
"Ti pazi kje stojiš." mi je vrnil.
"V svobodni državi sem in lahko stojim tudi na strehi če hočem." sem rekla.
"Potem pa pazi, da si ne boš razbila te ljubke vijolične glave." se je zasmejal. Tudi sama sem se zasmejala.
"Jaz sem Lydia. Ti si pa nov." sem rekla.
"Dylan in malce zamujam na sestanek z ravnateljico." je rekel.
"Se mi je zdelo. Pridi, pospremila te bom." sem rekla.
"Hvala." je rekel in šla sem z njim. Vse punce na hodniku so se ozirale za njim. Saj priznam, bil je lep. Ampak ni bil moj tip.
In nato se je nenadoma ustavil pri Luku. Kako mi je šel ta tip na živce.
"Luke?" je vprašal.
"Dylan? Kaj pa ti tukaj?" je vprašal Luke.
"Sem bom hodil v šolo." je rekel Dylan in pogledal Christino.
"Se poznata?" je vprašala.
"To je moj bratranec." je rekel Luke.
"Živjo. Jaz sem Dylan." je rekel in se ji nasmehnil. Tudi ona mu je vrnila nasmeh.
"Christina sem. In vidim, da te je satan že dobil v roke." je rekla in zavila z očmi.
"Dylanu sem boljša družba od tebe." sem rekla in ga zvlekla za sabo.
"Si pa dominantna." je rekel Dylan.
"Z njo se ne druži, ker ne boš več zgledal tako lepo ampak boš moral nositi roza petke in roza oblekice." sem rekla in zasmejal se je.
"Saj je simpatična." je rekel Dylan.
"Ona? Ona je največja razvajena barbika. Verjemi, ne spadaš v njeno družbo." sem rekla.
"Ne skrbi, ostajam pri tebi." je rekel in mi pomežiknil.
04. marec 2019
neeext
04. marec 2019
Next ful dober!
05. marec 2019
Heej evo tukaj je nov Next. Drugače pa sma se z Iris odločili da boma objavljali nexte od ponedeljka do četrtka, potem pa vmes pavza

3.

-Christina Flynn-

Seveda Lydia je še med poukom morala provocirati. In nisem mogla verjeti, da je Lukov bratranec prišel na šolo. In da se je takoj začel družiti z Lydio. Tudi Luke je bil šokiran ko ga je videl.
''Res mi ni jasno kaj počne tukaj. Imel je težave, grozne težave.'' Je rekel.
''Kakšne težave?'' sem vprašala.
''Saj veš, da sta mi pred pol leta umrla teta in stric. To sta bila njegova starša.'' Je rekel in zavzdihnil je. ''In Dylan je potem imel težave z depresijo, dolgo je bil v bolnici in se je zdravil, ker je pil in večkrat poskušal narediti samomor.'' Je še dodal.
''Oh…'' sem rekla. Nisem vedela kaj naj rečem na to. Nikomur ne privoščim tega, da mu umrejo starši.
Medtem ko sva hodila po hodniku, mu je zazvonil telefon.
''Mama me kliče.'' Je rekel in me pogledal.
''Kar pojdi ven in se pogovori z njo, jaz te bom počakala tukaj.'' Sem rekla in sedla sem na klopco.
Šel je ven. Jaz pa sem medtem iz torbice potegnila žepno ogledalo, da sem si lahko malo popravila šminko. In seveda ravno takrat je mimo prišla mimo Lydia s svojo psičko Anno. No ne dobesedno psičko, ampak ves čas je hodila za njo in delala je vse tako kot je hotela Lydia. Zadaj pa je prišel tudi Dylan. Pogledal me je in se mi nasmehnil. Šele takrat sem si ga dobro ogledala. Imel je temno rjave lase, rjave oči, urejeno brado in bil je čisto v črnem. Ampak preden bi se mu jaz nasmehnila nazaj, je seveda Lydia začela težiti.
''Si že popravljaš šminko? Res misliš, da boš kaj lepša z njo?'' je vprašala. Anna se je zasmejala.
''Lepša je že kot tvoja.'' Sem ji zabrusila.
''Spet sta začeli?'' sem zaslišala Lukov glas. Prišel je nazaj in pogledal je Dylana.
''Je to vsak dan tako?'' ga je vprašal.
''Večkrat na dan je tako.'' Je rekel Luke. ''Mama me je zdaj klicala. Vprašala me je če sva se že srečala.'' Je še rekel. Dylan je pokimal.
''Vem, da je to vse skupaj malo nerodno, ampak trenutno res nimam nikjer za biti.'' Je rekel Dylan.
''Jaz nimam nič proti samo presenečen sem, da nisem izvedel že prej, da boš živel pri nas.'' Je rekel Luke.
Lydia je bila čudežno tiho in ju je opazovala, jaz pa tudi.
''Saj če je kakšen problem lahko grem….'' Je začel Dylan, a se je Luke zasmejal in ga prekinil.
''Nisem rekel, da je problem. Dobrodošel pri nas.'' Je rekel Luke. Dylan se mu je hvaležno nasmehnil.
''Zdaj je najbrž čas, da gremo k matematiki.'' Je rekel Luke.
''Vi kar pojdite, jaz ne grem istočasno v učilnico kot satan. Uničila si bom ugled.'' Sem rekla in grdo pogledala Lydio.
''Resno?'' je sarkastično vprašala. ''Uničila si si ga že prvi dan ko si stopila na to šolo s tisto rdečo majico v kateri si izgledala kot največja…..'' Hotela je že reči tisto besedo na k, a je najin prepir prekinila neka blondinka, ki se je pojavila tam.
''Živjo.'' Nas je pozdravila.
''Kdo si in zakaj se vmešavaš?!'' sva zavpili obe z Lydio hkrati. In potem sva se čudno pogledali. Zakaj za vraga sva obe rekli isto stvar hkrati?
''Iščem matematično učilnico. V 4.A sem in nova sem. Prišla sem iz……'' je začela govoriti, a jo je Lydia prekinila.
''Nikogar ne zanima iz kje si prišla, pa tudi če bi prišla iz kokošnjaka.'' Ji je rekla.
''Ali pa mogoče iz striptiz bara. Malo kratko krilo imaš.'' Sem ji rekla jaz.
Osramočeno naju je gledala. Res je bila oblečena kot neka prostitutka. In potem Lydia reče meni, da se jaz tako oblačim in da sem plastična.
''Zakaj sta tako nesramni? Samo za učilnico sem hotela vprašati!'' je jezno rekla.
''Tudi mi gremo k matematiki in pridi z nami.'' Ji je rekel Luke.
In ko ga je opazila, se mu je nasmehnila.
''Gremo?'' je vprašal Dylan.
Vsi smo se strinjali in šli smo v učilnico. Jaz sem pri vseh predmetih sedela z Lukom. Pred nama pa sta sedeli še dva punci, s katerima sem se razumela, Amber in Beth.
''Lahko se usedeš tukaj.'' Sem zaslišala glas od Lydie. Obrnila sem se in zagledala sem Dylana, ki se je usedel poleg nje in Anne, saj sta sedeli tam, kjer lahko sedi več ljudi hkrati. In nihče ni upal sedeti poleg Lydie, razen Anna. Nazadnje ko je eden sošolec sedel poleg Lydie, ni nikoli več upal priti v šolo, izpisal se je. Me prav zanima zakaj. V učilnico je stopila profesorica za matematiko, gospa Parks.
''Kot ste najbrž opazili, ste dobili dva nova sošolca. Dylan Wayne in Jessica Cnoss dobrodošla med nami.'' Je rekla. In vsi so pogledali proti njima. Punce so seveda bolj opazovale Dylana in med drugim tudi jaz. Ampak ne preveč, ker bi najbrž Lydia opazila in bi jo spet poslušala. Po matematiki je sledila malica. Na srečo tokrat jaz in Lydia pri matematiki nisva naredili nobene scene, čudež. Pri malici sem si vzela en okusen sendvič in vodo z okusom. Sedla sem poleg Luka, Amber in Beth. Opazovala sem Dylana in Lydio, ki sta se nekaj pogovarjala.
''Zakaj tako opazuješ mojega bratranca?'' me je vprašal Luke in se zasmejal.
''Saj ga ne.'' Sem rekla.
''Oh daj no Chris poznam te.'' Je rekel in se spet zasmejal.
''No poglej, saj če si bosta postala všeč lahko prideš kdaj k meni na obisk ko ne bo Lydie zraven.'' Je rekel in mi pomežiknil.
''Luke!'' sem zavpila, tako da so me vsi pogledali. Oba sva se začela smejati.
''Lahko prisedem k vam?'' sem zaslišala glas od tiste nove Jessice.
''Lahko.'' Je rekel Luke in čudno sem ga pogledala, on pa mi je pokazal jezik.
06. marec 2019
Neeeeext!
06. marec 2019
nextt
06. marec 2019
neext
07. marec 2019
Hejla punce
Prihaja naslednji Next in hope you like it

4.

-Lydia-

Končno je prišla malica in bila sem sestradana. Vzela sem si dva sendviča in kokakolo. Dylan me je samo z debelim pogledom gledal.
"Boš res pojedla vse to?" me je vprašal.
"Kar glej me." sem rekla in začela jesti, on pa se je začel smejati. Z kotičkom očesa sem pogledala proti Christinini mizi. Jessica je sedela z njimi. Sovražila sem Christino, ampak ta nova kokoš mi je pa šla še bolj na živce kot barbika. In zgledalo je, da je njena igrača Luke že poiskal novo tarčo. Vedno sem sumila, da Christina in Luke nekaj imata. In lepo je bilo videti, da je Christina jezna na ta novo, ker se je Luke bolj zanimal zanjo. Toda vseeno mi je šla na živce.
"Gledaš mojega bratranca?" me je vprašal Dylan.
"Seveda ja, najlepši fant na svetu je in umiram za njim." sem rekla sarkastično.
"Sklepam, da je to sarkazem." je rekel.
"Je ja." sem rekla in začela jesti drugi sendvič.
"Ti pa imaš apetit." je rekel.
"Seveda, nisem kot tista plastična barbika, ki pazi na ogljikove hidrate." sem rekla.
"Zakaj jo sovražiš?" me je vprašal.
"Ker je plastična barbika in jo sovražim." sem rekla. Zasmejal se je.
"Ni tako slaba." je rekel.
"Oh, daj no. Če bi bila ti, ne bi tratila časa zanjo. Okus ima samo za nogometaše." sem rekla.
"Saj nisem rekel, da bom. Rekel sem samo, da ni slaba." je rekel.
"Dobro vem kam to vodi. Veliko fantov se je zapletlo v njeno mrežo. In vsi so odšli z zlomljenim srcem že drugi dan." sem rekla.
"Res? Zanimivo." je rekel in pogledal Christino. Ta ga je zagledala in je zardela. Zlobno sem se nasmehnila in z prstom obrnila njegov obraz proti meni.
"Veš, če te zanima zlomljeno srce, se kar spleti z njo. Ampak verjemi mi, da nočeš tega. Ne pravim, da si mi všeč in, da te hočem, ker mi nisi. Ampak vidim, da si dober prijatelj in nočem, da se še ti zapleteš z njo." sem rekla. Christina je vstala in odšla. Zadovoljno sem se nasmehnila.
"Lepo, da te tako skrbi zame." je rekel in se zasmejal.
"Si prvi zraven Anne, ki se mi zdiš v redu oseba, to je kompliment. In kar vprašaj, da ne sprejmem nikogar v svojo družbo." sem rekla.
"To je pa res." je rekla Anna.
"Sklepam, da si največja baraba na šoli." je rekel.
"Očkova baraba." sem mu pomežiknila.
Malice je bilo konec in spet sem se morala odpraviti k pouku. Zelo težko mi je bilo sedeti pri pouku, zato, ker sem vse znala. Slabe ocene pa sem dobivala namerno. Nisem hotela, da me ozmerjajo z piflarko. Težko sem prišla do svojega ugleda in nisem nameravala odstopiti.
Pri zadnji uri, biologiji, sem spet sedela zadaj z Anno in Dylanom. Nisem si mislila, da bom kdaj sedela še z kom drugim razen z Anno. Ampak Dylan je bil res zabaven in zgledalo je, da je dober prijatelj. Bil je moška verzija mene in to mi je bilo všeč.
"Tako, ker se bo ura kmalu končala, vam moram povedati, da je pred vami seminarska, katero boste morali oddati v ponedeljek." je rekla profesorica Ferriss.
"V ponedeljek? To je čez teden dni." sem se pritožila.
"Ja gospodična Collins, v ponedeljek, to je dovolj časa, da napišete seminarsko o razmnoževanju in prosim brez pripomb." je rekla.
"Ampak..." sem začela, a me je prekinila Christina.
"To bo super profesorica." je rekla.
"Vedno moraš imeti glavno besedo vsepovsod." sem rekla.
"Ti pa se vedno pritožuješ, satan." mi je odvrnila. Jezno sem jo pogledala.
"Pazi, da ne bom imela satanskih obredov zate." sem rekla. Prestrašeno se je obrnila naprej in zadovoljno sem se nasmehnila.
"No, no sat-mislim Lydia. No, da dokončam svojo misel. Seminarsko boste delali v parih." je rekla profesorica.
"Že imam svoj par." je rekla Christina in se oklenila Luka.
"Saj ni tvoja last." sem rekla naglas.
"Pa je. Si mogoče ljubosumna?" je rekla Christina in mi pokazala jezik.
"Oh, prosim te. Lover boy ni niti približno dovolj dober zame." sem rekla ponosno. Luke se je zasmejal.
"Nehajta prosim. Naj dokončam." je rekla profesorica.
"Seveda ja, potem pa umiraš za njim." je rekla Christina.
"Edina, ki bo sedaj umirala, si ti." sem rekla in vstala. Dylan me je potegnil nazaj na svoj sedež.
"Hej!" sem vzkliknila. Zasmejal se je.
"Boš potem obračunala z njo, zgleda, da je profesorica nestrpna." mi je zašepetal.
"Hvala Dylan. Torej, da končno dokončam..." je začela, a jo je Christina prekinila.
"Zgleda, da ima Lydia zraven sebe osebo, ki jo bremza." se je zasmejala.
"O bog, jo lahko udarim?" sem vprašala profesorico.
"Prosim, nehajta obe! Delali boste v parih, ki jih bom določila jaz!" je zavpila profesorica in kazala na osebe, ki bodo morali delati skupaj. In na mojo žalost nisem pristala ne z Anno in ne z Dylanom. Pristala sem z Lover boyom. Vseeno boljša izbira kot Christina. Ampak bi raje zamenjala z njo, ki je dobila v par Dylana.
Zvonec je zazvonil in odpravili smo se iz razreda. Hotela sem iti do Lydije in ji povedati par krepkih, vendar me je nekdo prijel za roko. Obrnila sem se in zagledala Luka.
"Jutri po pouku pri meni doma. Ne delaj problemov, ker ne boš šla v pripor. Seminarska mora biti dokončana." je rekel. Izvila sem se iz njegovega prijema.
"Ti jo kar dokončaj in me napiši zraven. Adijo." sem rekla in hotela iti, a me je spet prijel.
"Prisežem, da ti bom zlomila roko." sem rekla.
"Lydia, jutri po pouku boš prišla k meni." je rekel.
"Meni še moj oče ne ukazuje, ne pa ti." sem rekla.
"Mora res biti vse s tabo tako težko?" je vprašal.
"To sem pač jaz." sem mu pomežiknila in odšla.
07. marec 2019
neext
07. marec 2019
Next
08. marec 2019
Next
08. marec 2019
Next
08. marec 2019
u198831
u198831
Neeeeext *__*
09. marec 2019
Heej evo ponedeljek je tukaj in je čas za nov Next

5.

-Christina Flynn-

Nisem vedela kaj naj si mislim o tem, da bom delala seminarsko nalogo z Dylanom. Ne poznam ga še, spregovorila sva samo par besed. Pomirjalo me je to, da je Lukov bratranec in najbrž ni tako slab. Z Lukom sva šla skupaj iz razreda.
''Grem do Lydie, da ji rečem naj pride jutri k meni.'' Je rekel Luke in zasmejal se je. Se mi že smili, ker bo moral seminarsko delati ravno z njo. In to o razmnoževanju. Je sploh lahko še kaj hujšega kot to, da bo moral pisati z Lydio o razmnoževanju? Opazovala sem ga kako je šel do nje in jo prijel. In potem je moje opazovanje prekinil Dylan. Prišel je do mene in se mi nasmehnil.
''Torej očitno bova ti in jaz in razmnoževanje.'' Je rekel in se začel smejati.
''Ne bova se razmnoževala, če to misliš.'' Sem ga opozorila.
''No nisem tako perverzen.'' Je rekel in mi pomežiknil. ''Imaš jutri po pouku čas?'' me je vprašal.
''Ja, imam.'' Sem rekla.
''Bi potem ti prišla k meni? Komaj sem prišel in se še ne znajdem preveč v mestu.'' Je rekel.
''Ja seveda lahko pridem, saj sva skoraj soseda, samo eno ulico naprej živiš.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Super, potem pa se vidiva.'' Je rekel.
Skupaj sva šla ven iz šole in tam sem zagledala parkiran rdeč avto, mamin avto. In stala je zraven ter nekaj tipkala na telefonu. Kot vedno je bila čudovita. Bila je oblečena v kratko rumeno obleko in imela je obute visoke pete.
''Tvoja kopija?'' me je vprašal Dylan, ko jo je videl. Zasmejala sem se.
''Bi prej rekli, da sem njena kopija jaz. Moja mami je.'' Sem rekla in potem se je le nasmehnil. Zagledala me je in takoj je pritekla do mene ter me močno objela.
''Pogrešala sem te lepotička moja.'' Mi je rekla in me pogledala od glave do pet. ''Prelepa si.'' Je še rekla.
''Tudi ti. Vedno prideš nazaj kot nova.'' Sem jo pohvalila. ''Ampak Olivia je rekla, da prideš šele zvečer.'' Sem rekla.
''Presenetiti sem te hotela. Zdaj greva na eno dobro kosilo in potem….'' Ni uspela dokončati stavka, ker je zagledala Luka. Zelo ga je imela rada in z njegovo mamo sta bili dobri prijateljici.
''Lukec!'' je zavpila in ga takoj objela.
Luke ji je objem vrnil in slišal se je njegov glasen smeh. Pogledala sem Dylana, ki je tam stal in opazoval situacijo. Pogledal me je in se mi nasmehnil.
''Marissa vsakič ko prideš s Havajev si lepša.'' Jo je pohvalil Luke.
''Tudi ti se držiš svojega čudovitega stila, vidim.'' Mu je rekla mama.
''Ja moram se, drugače bi me Christina itak nekam poslala.'' Se je pošalil Luke.
''Greš z nama jest?'' ga je vprašala.
Luke je pogledal Dylana in odkimal je.
''Danes nimam časa, ampak kdaj drugič pa z veseljem.'' Je rekel.
''Je to vajin novi prijatelj?'' je vprašala, ko je pogledala Dylana.
''Dylan je moj bratranec, preselil se je k nam in zdaj bo hodil na to šolo.'' Je rekel Luke.
Mama mu je dala roko.
''Jaz sem Marissa, me veseli, da je moja Chrissy v družbi takšnih lepih fantov.'' Je rekla in se zasmejala. Dylan pa prav tako. In potem me je pogledal.
''No, midva greva. Se vidimo jutri.'' Je rekel Luke in me na hitro objel. Spet so se moje in Dylanove oči srečale.
''Torej sva zmenjena za jutri?'' me je vprašal.
''Ja, sva.'' Sem rekla in se nasmehnila.
Potem pa sta se odpravila. Nekaj časa sem še gledala za njima. Potem pa sem sedla v mamin avto in odpeljali sva se.
''Kaj pa sta s tem Dylanom zmenjena?'' me je vprašala.
''Seminarsko morava delati skupaj in bom jutri šla k njemu.'' Sem rekla. Pokimala je.
''Je on sin od…..?'' je vprašala zamišljeno.
''Ja, od Lukove tete, ki je umrla.'' Sem odgovorila.
''Oh… Potem pa se le druži z njim. Potrebuje družbo.'' Je rekla.
''Na žalost ga je v svoje kremplje dobila Lydia.'' Sem jezno rekla.
''Lydia?'' je začudeno vprašala.
''Pa saj veš, Lydia Collins, največji satan na svetu.'' Sem zagodrnjala.
''Aha ta Lydia…'' je rekla zamišljeno.
Potem sva se že pripeljali do restavracije v katero sva hodili ponavadi. Bila je takšna dokaj razkošna in hrana tam je bila res zelo okusna. In če si hotel iti tja, si moral prej rezervirati mizo in mama nama jo je rezervirala. Naročila sem si testenine v smetanovi omaki. To sem res oboževala. Marsikdo misli, da pazim kaj jem, da se ne zredim. Ampak to samo v šoli. V resnici večkrat grem popoldne jesti kakšno nezdravo hrano. Medtem ko sva čakali na naročilo, je mama začela govoriti.
''Nekaj bi ti rada povedala, ampak ne vem kako boš to sprejela.'' Je rekla.
''Kaj?'' sem začudeno vprašala.
''Veš Chrissy… Pravzaprav to ni bilo službeno potovanje. Bila sem v svojem hotelu ampak ne zaradi službe.'' Je rekla. Živčno je pogoltnila slino.
''Kako to misliš?'' sem jo vprašala.
''Že nekaj časa se z nekom dobivam in zdaj sva bila skupaj tam.'' Mi je povedala. Čudno sem jo pogledala. Zakaj ni že na začetku povedala po resnici?
''In kdo je to?'' sem jo vprašala.
''Ime mu je Tom. In res je super moški. Veš, res sem mislila, da se nikoli ne bom zaljubila po tvojem očetu. Ampak sem se. Zgodilo se je. In srečna sem, zelo me osrečuje.'' Je rekla zasanjano. In jaz sem zelo rada videla svojo mamo srečno. Oči so se ji svetile, ko je govorila o njemu.
''Želim ga spoznati.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Si prepričana?'' je vprašala.
''Mami vse kar želim je, da si ti srečna.'' Sem rekla navdušeno.
''Še nekaj ti moram povedati. Hčerko ima in stara je toliko kot ti.'' Je navdušeno rekla in se nasmehnila.
''Super, potem bom imela družbo in jo bom naučila vse o modi in še ličila jo bom lahko.'' Sem navdušeno rekla. Saj sem si res želela imeti še kakšno prijateljico, ki ni samo na šoli. Nasmehnila se je in pokimala.
''Spoznala boš oba. V soboto gremo na večerjo skupaj.'' Je rekla.
''Komaj čakam.'' Sem rekla in zasmejali sva se. Objela me je.
''Hvala, da si tako srečna za mene. To mi pomeni največ na svetu.'' Je rekla.
''Zaslužiš si biti srečna mami.'' Sem rekla in se ji nasmehnila.
Potem pa sva dobili hrano na mizo in vse sva pojedli. In ko sva pojedli, sva se odpravili domov.
11. marec 2019
Next!
12. marec 2019
Next
12. marec 2019
neext
12. marec 2019
Next
12. marec 2019
Hejla punce, uceri bi mogla objavit Next ampak mi je cist uslo iz glave tako da vam ga kar zdej tukaj prilepljam hope you like it

6.

-Lydia-

Prišla sem domov in hotela iti v sobo, da bi si naredila joint. Ja, tudi to kadim. Ampak ne vedno. Ampak sem namesto jointa dobila presenečenje.
"Kaj pa ti delaš tukaj?" sem vprašala.
"Se tako pozdravi očeta?" je vprašal očka. Zasmejala sem se.
"Mislila sem, da prideš jutri." sem rekla.
"Ja, ampak sem prišel danes." je rekel.
"Vidim." sem rekla.
"Me ne boš objela?" je vprašal. Zasmejala sem se in mu stekla v objem. Lepo ga je bilo spet imeti doma po službenem potovanju. Ampak nekaj je bilo čudnega na njemu.
"Čakaj malo." sem rekla.
"Kaj pa je?" je vprašal.
"Nekaj nenavadnega je na tebi." sem rekla in ga pregledovala. Smejal se je. Začela sem ga vohati. In zavohala sem ženski parfum.
"Kako ji je ime?" sem vprašala jezno.
"Lydia, preden se razburiš..." je začel, a sem ga prekinila.
"Ime." sem rekla.
"Marissa. In kako si vedela?" je vprašal.
"Ženski parfum." sem rekla.
"Ti in tvoj policijski nos." je rekel v smehu.
"To ni smešno. Kakšna Marissa?" sem vprašala.
"Ne bodi razburjena. Poglej, veliko časa je minilo odkar..."je začel, a sem ga prekinila.
"Da si ne bi drznil izgovoriti imena te prasice!" sem zavpila.
"Pomiri se ljubica. Poglej, tvoja mama..." je začel, a sem ga spet prekinila.
"Moja mama? Jaz nimam mame! Moja mama je zame mrtva! Sovražim jo in to, kar nama je naredila!" sem zavpila.
"Razumem te. Vem kako ti je, ampak Marissa ni niti približno takšna. Je lepa, prijazna, dobra ženska. Že nekaj časa sva skupaj." je rekel.
"Prosim?!" sem zavpila.
"Nisem ti upal povedati prej, ker sem vedel, da bi izgubila živce in hotel sem se prepričati, da je ona tista prava." je rekel.
"Ubila jo bom." sem rekla jezno.
"Ne, ne boš je ubila. Vem, da si jezna, ampak Lydia, veliko mi pomeni. Po tem, kar se je zgodilo nisem več upal biti z nobeno. Bal sem se. Ampak... Z njo pa se je samo zgodilo." je rekel.
"Očka, nočem, da spet trpiš." sem rekla. In nisem hotela, da spet trpim jaz. Hudo mi je bilo, ko je tista ženska, s katero si delim dnk, odšla in naju zapustila. Nisem hotela, da se navežem na osebo, ki naj bi igrala vlogo moje mame, potem pa bi se zgodilo enako kot se je že.
"Vem ljubica in jaz nočem, da trpiš ti. Ampak Marissa mi je res všeč. Rad jo imam. In vem, da je ona tista, ki je prava zame. Včasih se zaljubljamo v napačne ljudi in delamo napake z njimi. Ti ljubica nisi bila napaka, tvoja mama je bila. Nikoli mi ni bilo žal, da si moja hči. In hočem vse najboljše zate. Ampak prosim, podpri me pri tem. Tudi jaz hočem biti spet srečen. In ona me osrečuje." je rekel. Zavzdihnila sem.
"Sama jo bom presodila. In če ti skrivi samo en las na glavi, prisežem, da jo bom ubila, razrezala in nahranila ptiče z njo." sem rekla.
"No, saj v postelji mi je krivila kar vse lase, ne samo enega." je rekel.
"Resno oči?" sem rekla.
"Pa saj si sama rekla, da hočeš, da imava odprte in iskrene pogovore." je rekel in se zasmejal.
"Tvoje seksualno življenje me pa res ne zanima. Ampak je lepo vedeti, da še ne rabiš viagre." sem rekla in oba sva se zasmejala. Z očetom sva si res zelo zaupala in hotela sem, da bi tako bilo za vedno. Bila sem malo ljubosumna na to žensko, ki je sedaj prišla v njegovo življenje.
"Kakorkoli, tudi Marissa ima hčerko tvojih let. Ime ji je..." je začel, a ga je prekinil klic. Javil se je. Zgleda, da je bila Marissa. Ko sta nehala govoriti, se mi je spet posvetil.
"Marissa hoče, da gremo v soboto na večerjo." je rekel.
"Pojdita." sem rekla.
"Tudi ti boš prišla z mano. Morata se spoznati." je rekel.
"Očka, nisem pripravljena na to." sem rekla.
"Ljubica, to mi veliko pomeni." je rekel.
"Tom Collins, ubila te bom. Prisežem." sem rekla jezno.
"Torej to pomeni, da boš šla z mano?" je vprašal.
"Ja. Ampak samo zato, da ji bom lahko jebala ma-" sem začela, a me je prekinil.
"Sem vedel, da me boš podprla ljubica." je rekel in me objel. Zavila sem z očmi in mu vrnila objem. Nato sem se odpravila v sobo in vzela svoj joint, ter ga pospravila v denarnico. Očka ni vedel za to. In boljše je tako.
Odpravila sem se ven. Nekaj časa sem hodila, nato pa sem prišla do svojega najljubšega kotička. Nekateri imajo gozdove, nekateri jezera, nekateri reke, spet drugi imajo igrišče. Ampak moj kotiček je bil star zapuščen vlak na železnici. Notri sem si že uredila vse. Vanj sem zvlekla majhen fotelj, prenosni brezžični radio in par sveč za svetlobo, če sem šla ponoči. Prižgala sem si radio, sedla v fotelj in si nažgala joint. Sproščujoče je bilo. Nato pa sem zaslišala korake. Hitro sem ugasnila joint, če bi slučajno bila kakšna policija, ter ga skrila in si prižgala cigaret. Pogledala sem ven in skočila, ker sem se prestrašila. In tudi oseba, ki me je prestrašila, se je prestrašila. In to ni bil nihče drug kot Luke Harper.
"Kaj za vraga počneš tu?!" sem zavpila.
"Kaj pa ti počneš tukaj?! Strašiš ljudi?!" je zavpil on in se prijel za srce. Nisem si mogla pomagati, začela sem se smejati kot zmešana.
"Ni smešno, skoraj sem doživel infarkt." je rekel in splezal na vlak.
"Kaj pa se greš?" sem ga vprašala.
"Kaj bi rada?" me je vprašal.
"Tole tukaj je moje. Izgini." sem rekla.
"Aja? Kje pa piše, da je to tvoje?" je vprašal. Pokazala sem mu napis na steni, kjer sem napisala svoje ime.
"Aha. In kaj počneš tukaj?" me je vprašal.
"To je moja stvar. Kaj počneš ti tukaj? Ne zgledaš mi kot tip, ki hodi na stare zapuščene kraje." sem rekla.
"Marsikaj ne veš o meni." je rekel.
"Vem, da si Christinina igrača in, da si nogometaš, hodiš oblečen po zadnji modi in se obnašaš kot peder." sem rekla in sedla v fotelj ter spet nažgala joint.
"Voham marihuano?" je vprašal.
"Ne, to je mah z gozda." sem rekla sarkastično.
"Daj mi en dim." je rekel. Začudeno sem ga pogledala.
"Pa kaj še." sem rekla. Prišel je do mene in mi vzel joint ter naredil par dimov. Nato, mi ga je vrnil. Obstala sem odprtih ust.
"Kaj? Je Lydia Collins res brez besed?" je vprašal in se zasmejal.
"Kdo si ti in kaj si naredil Lover boyu?" sem vprašala.
"Lover boy? Zanimiv vzdevek. Ampak, da ti pojasnim, nimaš pojma o meni. Mogoče res hodim oblečen po zadnji modi, ampak to mi je všeč. Nogometaš sem, ker mi je nogomet všeč. Z Christino se družim, ker je super oseba in je moja najboljša prijateljica. Ampak ni moja šefica. Mogoče res ne zgledam kot tip, ki obožuje stare zapuščene kraje ampak ja, obožujem stare zapuščene kraje. Tako sem lahko malo sam z svojimi mislimi." je rekel. Wow. Tega si pa res nisem mislila o njemu. Luke Harper, fant z nebeško modrimi očmi in temnimi lasmi ni to, kar sem si mislila, da je.
"Kako dolgo že hodiš sem?" sem ga vprašala.
"Par mesecev. Pa ti?" me je vprašal.
"Par let. Prej sem bila tukaj." sem rekla.
"Potem pa bom šel." je rekel in vstal.
"Ostani." sem rekla. Kaj za vraga?!
"Prosim?" je vprašal.
"Ostani. Za enkrat si lahko deliva ta prostor. Ampak če se kdaj tukaj pojavi barbika, potem si lahko rezerviraš krsto in prostor na pokopališču." sem rekla.
"Chrissy ne ve za ta prostor. Ne bi ji bil všeč, čeprav si deliva skoraj vse. Ampak tako kot rabi svojo zasebnost ona, jo rabim tudi jaz." je rekel in sedel na tla.
"Zakaj si prišel sem?" sem ga vprašala.
"Rabil sem malo sprostitve. Dylan je prišel in z njim je prišla tudi tema na mojo teto in strica. Boleča tema. Rad sem ju imel tako kot svoja starša. In potem sta umrla." je rekel.
"Ubogi Dylan." sem rekla.
"Ja. Zelo je bilo hudo z njim." je rekel.
"Verjamem ti." sem rekla. In nato mi je zavibriral telefon. Bil je očka, ki je sporočal, da greva ven na pico.
"Moram iti." sem rekla.
"Že?" je vprašal. Prikimala sem.
"Ja. Adijo." sem rekla.
"Čakaj Lydia." je rekel.
"Kaj hočeš?" sem vprašala.
"Veš... Lepo je bilo govoriti s tabo. Zgleda, da nisi vedno tako napadalna, kot kažeš, da si." je rekel.
"Zgleda, da nisi tako preveč perfekten, kot kažeš, da si." sem mu pomežiknila in odšla.
13. marec 2019
neext
13. marec 2019
Neeext! ful dober je
13. marec 2019
Hej tukaj je pa še moj Next

7.

-Christina Flynn-

''Se tudi danes dobiš s tem Tomom?'' sem vprašala mamo, ko sva sedeli ob bazenu in pili sok.
''Ja tudi danes se dobim s tem Tomom.'' Je rekla in se zasmejala. ''Veš kaj sva se pogovarjala na letalu? Da bi lahko med poletnimi počitnicami šli vsi štirje skupaj na Havaje.'' Je rekla.
''Super.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Ne skrbi še vedno si bova vzeli čas samo zase. Saj veš da te imam najraje na svetu.'' Je rekla in pobožala me je po laseh.
''Vem mami, ne skrbi.'' Sem rekla.
Potem pa je prišla Olivia, gledala je v tla. Kot da bi bila osramočena. Pogledala me je.
''Kaj pa je Olivia?'' jo je vprašala mama.
''Gospodična prosim oprostite mi. Vaš parfum mi je padel na tla.'' Je rekla.
''Kaj?!'' sem jezno zavpila.
''Čistila sem in hotela sem ga samo prestaviti in padel je na tla.'' Je rekla.
''Mami takoj jo odpusti!'' sem zavpila. Nisem marala če mi je kdo uničil kakšno mojo stvar. In ta parfum sem oboževala. Nikamor nisem šla, če ga nisem uporabila. Mama jo je pogledala in potem mene.
''Chrissy to se lahko zgodi vsakemu in glede na to, da ti dam ogromno denarja si lahko kupiš še deset takšnih parfumov.'' Je rekla.
''Ja ampak vseeno. To se ne sme ponoviti!'' sem jezno zavpila.
''Res mi je žal…'' je rekla Olivia.
''Ne skrbi Olivia. Kar pojdi dokončat kar si delala.'' Je rekla mama. Olivia jo je hvaležno pogledala, jaz pa sem trmasto prekrižala roke.
''Ne bom šla jutri v šolo brez parfuma.'' Sem trmasto rekla.
''Pa si pojdi danes po drugega.'' Je rekla in se zasmejala.
''Aha… Prav. Luke bo šel z menoj.'' Sem rekla in takoj sem stekla v svojo sobo in poklicala Luka. Po nekaj sekundnem zvonenju se je oglasil.
''Želiš Chris?'' je rekel.
''Luke kje si?'' sem ga takoj vprašala.
''Hodim domov. Zakaj?'' je rekel.
''Nujno te potrebujem. Nujen primer je!'' sem zacvilila.
''Kaj se je pa zgodilo?'' je vprašal.
''Olivia mi je uničila parfum in jaz brez tega parfuma jutri v šolo ne grem! Prosim pridi z menoj v trgovino, da si ga kupim.'' Sem rekla kot da bi se mi šlo za življenje. Luke se je začel smejati.
''Luke!'' sem zavpila.
''Ja prav no čez pol ure bom tam če je tako nujno in rekel bom mojemu lepemu bratrancu da pride, brez Lydie.'' Je rekel in se zasmejal.
''Ampak res čez pol ure!'' sem še rekla in prekinila.
Hitro sem si popravila šminko in se malo počesala. Potem pa sem stekla ven pred hišo, kjer sta me res čakala Luke in Dylan. Moje in Dylanove oči so se takoj srečale. Trgovski center je bil blizu, tako da smo lahko šli kar peš.
''Hej Chris.'' Me je pozdravil Luke.
''Nehaj me že klicati tako, nisem moški.'' Sem rekla in ko me je Dylan spet pogledal, sem najbrž zardela.
''Gremo hitro po ta parfum, to je res nujno.'' Me je začel oponašati Luke.
''Luke Harper nehaj me oponašati, drugače se ti piše slabo.'' Sem rekla in ga grdo pogledala. Dylan pa se je začel smejati.
''Pokličem še Lydio?'' je vprašal Dylan in iz žepa je potegnil telefon.
''Ne!'' sem zavpila in mu vzela telefon z rok.
''Hej! Vrni mi telefon!'' je rekel in začela sem bežati pred njim. Luke pa naju je samo čudno gledal. Na koncu sem mu le vrnila telefon.
''In poznaš jo šele en dan, pa že imaš njeno telefonsko številko?'' sem se začudila.
''Ja, sama mi jo je dala.'' Je rekel in skomignil je z rameni.
Očitno Lydia ne izgublja časa in je Dylana kar takoj zgrabila. Prispeli smo do trgovskega centra in takoj smo šli po moj parfum. Ko sem ga držala v rokah, sem se počutila kot najsrečnejši človek na svetu. Parfum sem držala, seveda.
''Zdaj gremo pa še na pico.'' Je rekel Luke.
''Ampak pozno je že.'' Sem rekla.
''Aha saj res naša princeska potrebuje lepotni spanec.'' Se je pošalil.
''Rada dolgo spiš?'' me je vprašal Dylan.
''Ja, sposobna sem prespati cel dan in celo noč skupaj.'' Sem rekla. Pokimal je in se nasmehnil.
''Jaz tudi. Sploh odkar sem nehal piti.'' Je rekel. Luke ga je pogledal.
''Res več ne piješ?'' ga je vprašal.
''Res. Niti ne čutim potrebe po tem, da bi.'' Je odvrnil Dylan.
In na koncu sem le popustila. Šli smo v picerijo, kjer so imeli res odlične pice. In seveda, najprej ko smo sedli za mizo, sem na drugem koncu picerije zagledala Lydio. Bila je z nekim moškim. Bil je potetoviran tako kot ona in izgledal je starejši od nje, ampak ne tako zelo. Očitno ima Lydia rada starejše. Tudi Luke in Dylan sta jo opazila.
''Je to njen fant?'' je vprašal Luke.
''Dober stil ima.'' Ga je pohvalil Dylan.
''To mora izvedeti cela šola, Lydia se dobiva s starejšim.'' Sem rekla in se hinavsko nasmehnila.
''O ne Chris, ne boš. Ne tokrat.'' Je rekel Luke.
''Zakaj ne?'' sem ga vprašala in ga čudno pogledala. ''Boš rekel, da se ti je kar naenkrat začela smiliti po vseh teh njenih izpadih?'' sem ga še vprašala.
''Danes sem se dejansko z njo pogovarjal čisto normalno in sploh ni tako slaba.'' Je rekel Luke. Skoraj so mi oči padle z jamic. Luke Harper je pohvalil satana Lydio Collins.
''Luke? Si še kje notri v tej glavi?'' sem ga vprašala in mu začela mahati pred očmi. Dylan se je začel smejati.
''Pa saj ima prav. Lydia je res super.'' Je rekel Dylan.
Prijela sem se za glavo.
''Ampak Luke, se ne spomniš kako zelo me je večkrat ponižana? In ko me je udarila tako zelo, da sem morala dva tedna nositi sončna očala?'' sem ga vprašala.
''Saj vem Chris in nisem rekel, da bom postal njen najboljši prijatelj. Tvojega mesta ne bo nihče nikoli nadomestil. Samo mislim, da se lahko oseba tudi spremeni.'' Je rekel in me pogledal.
''Kaj si naredil s svojim bratrancem, ko si prišel? Očitno je postal svetnik.'' Sem rekla Dylanu in zasmejal se je. Luke pa je še gledal proti Lydii. In potem jo je gledal tudi Dylan. Lydia nas je opazila in nas grdo pogledala. Potem smo dobili pice in pojedli smo. No, jaz sem pojedla manj kot onadva. Dylan je še med tem pomahal Lydii in kislo se je nasmehnila, jaz pa sem ji namenila hinavski nasmešek. Potem smo se odpravili proti domu. Pospremila sta me do moje hiše.
''Se vidimo jutri. Poberem te pred hišo.'' Mi je rekel Luke.
''Dylan ne bo zraven?'' sem vprašala.
''Z motorjem se bom vozil.'' Mi je rekel Dylan.
''Voziš motor?'' sem se začudila.
''Ja že kar nekaj časa.'' Je rekel in se mi nasmehnil. ''In ti se boš peljala jutri z menoj domov, z motorjem.'' Mi je še rekel.
''Kaj? Ne, ni šans. Ne bom.'' Sem rekla.
''Poglej Chris, imaš izbiro. Z motorjem, ali v istem avtu kot Lydia, ker jo bom prisilil, da se pelje z menoj domov. Drugače ne bo prišla.'' Je rekel Luke in oba z Dylanom sta se začela smejati.
''Če se prevrževa te raztrgam na koščke!'' sem zagrozila Dylanu. ''Lahko noč Harper in Wayne.'' Sem jima rekla in že me ni bilo več. Stekla sem v hišo in takoj v svojo sobo. Potem pa sem se počasi odpravila v posteljo. In medtem ko sem brskala po telefonu, sem se spomnila na Dylana. V instagram brskalnik sem vpisala ime Dylan Wayne in našla sem ga. Fanta s temno rjavimi lasmi, rjavimi očmi in rockerskim stilom oblačenja. Imel je nekaj svojih slik. Na srečo je njegov profil bil javen, tako da sem lahko videla vse. Ampak postalo mi je slabo, ko sem videla, da mu sledi tudi Lydia. Odložila sem telefon in raje zaspala.
13. marec 2019
neext
14. marec 2019
u198831
u198831
neeeeeeext *__*
14. marec 2019
Heej Iris me je prosla da objavim Next v njenem imenu

8.

-Lydia-

Naslednji dan me je zbudila prekleta budilka. Nisem želela iti v šolo. Ampak vedela sem, da moram.
Vstala sem in se oblekla v črno majico z naramnicami, ki mi je segala do popka ter v črne oprijete kavbojke z visokim pasom. Lase sem pustila spuščene in skodrane. Obula sem še črne nizke allstarke, vzela torbo in se odpravila ven.
Ko sem prispela do šole sem zagledala Dylana na motorju.
"O moj bog!" sem vzkliknila navdušeno.
"Bi se peljala en krog?" je vprašal v smehu.
"Še vprašaš? Daj." sem rekla in ga spodila z motorja.
"Mislil sem, da bi te peljal jaz." je rekel, a sem se z motorjem že zagnala naprej. Uživala sem, ko mi je veter mršil lase. Vsi so me gledali, nekateri navdušeno, spet drugi šokirano, Christina pa nekako...jezno? Namenila sem ji hinavski nasmešek in se odpeljala dva kroga mimo nje. Kričala je, ko je pesek butnil vanjo, jaz pa sem se smejala kot zmešana. Nato sem se odpeljala nazaj do Dylana, zraven katerega je stal Luke.
"Ni to tvoj motor?" je vprašal Luke Dylana.
"Ukradla ga je." se je zasmejal Dylan.
"Nisem ga ukradla. Samo malce sem se zapeljala. In mislim, da boš moral do barbike, rabi pomoč pri čiščenju." sem se zasmejala.
"Kaj si spet naredila?" je vprašal Luke.
"Nič takega." sem se zasmejala.
"Joj Lydia. Kakorkoli, preden grem, kako si se naučila voziti?" je vprašal.
"To zanima tudi mene." je rekel Dylan.
"Te je naučil fant?" me je vprašal Luke.
"Kakšen fant? Saj ga nimam. Oči me je naučil." sem rekla.
"Kako ga nimaš? Kdo je pa bil tisti fant s tabo včeraj?" je vprašal Luke.
"Se ti ne zdi, da malce preveč vdiraš v njeno zasebnost?" je rekel Dylan, ki ni umaknil pogleda z razburjene Christine.
"Saj sem samo vprašal." je rekel Luke.
"Na pici? To je bil moj oči. Čakaj malo, saj niste dejansko mislili, da je to moj fant? Res je, da zgleda mlad, ampak ne padam na starejše moške." sem se zasmejala.
"Tvoj... Oči?" je vprašal Luke.
"Takoj pridem." je rekel Dylan in šel do Christine.
"Kaj je njegov problem?" sem vprašala.
"Je tisto res bil tvoj oči?" je vprašal Luke.
"Zakaj gre Dylan k barbiki? Ti bi moral iti." sem rekla.
"Ti je všeč Dylan?" je vprašal Luke.
"Pa kaj je s tabo in tolikimi vprašanji? Si vedno tako tečen? Včeraj nisi bil." sem rekla in odšla stran.
"Čakaj Lydia. Nisem hotel biti tečen." je rekel in prišel za mano.
"Poglej, pojdi k barbiki. Nimam časa." sem rekla in odšla.
Ko smo že vsi bili pri prvi uri, so Christina, Dylan in Luke zamujali. Bila sem jezna na Dylana, ker se je družil z Christino. Še njega bo dobila v svoje roke in ga spremenila v moško barbiko. In bo spet šel še en pameten tip k vragu.
Končno so prišli in se opravičili. Dylan je sedel k meni in jezno sem ga pogledala.
"Zakaj si jezna name?" je vprašal.
"Zakaj se družiš z barbiko?" sem ga vprašala.
"Samo pomagal sem ji, ker sem videl, da Luke ne bo ničesar naredil." je rekel.
"Še nisi opazil? Na vsakega fanta se lepi. Tudi ti boš postal njena igrača." sem rekla.
"Ne bom postal nobena igrača. In prosim ne bodi jezna name. Samo tebi tukaj zaupam." je rekel. Zavzdihnila sem.
"Za tole se mi boš oddolžil. Danes po pouku greva na pico." sem rekla.
"Ne morem. Z Christino delava seminarsko." je rekel. Prekleto, na to pa sem pozabila.
"Potem pa me boš kril. Po pouku se bom skrila, da me Luke ne bo našel. In potem, ko bo odšel, bom šla domov." sem rekla.
"Misliš, da ti bo uspelo? Luke je trmast." je rekel.
"Jaz pa še bolj. Grozila mu bom z satanskimi obredi." sem rekla.
Po pouku sem se res skrila na ženski wc. Ko sem mislila, da je zrak čist, sem se odpravila ven. In se zaletela v Luka.
"Pa kaj si stražil pred vrati ali kaj?" sem vprašala.
"Ja. Greva." je rekel.
"Ne. Niti slučajno ne grem s tabo domo-aaa kaj delaš?!" sem zavpila, ko me je vrgel prek svoje rame in me odnesel iz šole. Prekleto, nikoli nisem opazila njegovih mišic.
Odnesel me je do avta, jaz pa sem vso pot kričala. Ko me je odložil v avto, sem jezno prekrižala z rokami.
"Saj veš, da bom imela satanske obrede zate, ne?" sem rekla jezno.
"Saj veš, da ti ne verjamem, ne?" je rekel in se zasmejal. Začel je voziti in kmalu sva prispela do velike hiše. Bila je lepa. Ampak ne lepša od moje.
"Zakaj moreva to početi?" sem ga vprašala.
"Da bova dobila dobro oceno." je rekel. Vstopila sva v njegovo hišo in zagledala sem Dylana. In nato še barbiko.
"Kaj pa dela ona tukaj?!" sva obe naenkrat zavpili.
14. marec 2019
neext
15. marec 2019
u198831
u198831
Neeeeeeeeext *__*
15. marec 2019
Next
16. marec 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani