Hey pa sem se še jaz odločila napisati novo zgodbo!
Za začetek
nekaj krajšega!

Ne nočem iti! Lea to moraš razumeti. Kaj moram razumeti? Da se spet selimo? Kdo je pa kdaj mene kaj vprašal? Nihče tako kot vedno! Sem še dejala in stekla v mojo sobo.
Od spodaj sem zaslišala razburjeno šepetanje. Vzdihnila sem in se zvalila na posteljo.
No naj se vam predstavim. Ime mi je Lea kot ste že izvedeli in moj priimek je Zvan. Torej to sem jaz Lea Zvan.
Stara sem 15 let in ta mesec sem zamenjala že dve šoli , saj se moja starša nočeta nikjer ustaliti zaradi slabih službenih pogojev. Meni gre to strašansko na živce saj sem že tako zelo nedružabna , in si je zelo težko najti prijatelje če se vsak mesec preselimo v drug kraj! No , priznam da mi starša z tem služita hrano in dom da imam kje živeti vendar se mi včasih zdi da zelo pretiravata!
Tale selitev bo še hujša! Preselili se bomo nekam bogu za hrbtom v majhno mestece po imenu Portorož v neki državici Sloveniji! Ja prihajam iz Nemčije in ne sprašujte od kod mi moj priimek ker še sama nevem . Slovensko sem se naučila govoriti pred kratkim , in še zdaj ne razumem vseh besed , zato bo moje bivanje tam še težje! Ja vem da zveni zelo pocukrano ker se v vseh najstniških zgodbah piše o tem kako se najstnica preseli v drug kraj…..No to je resnično življenje verjemite ali ne!

Lea večerja slišim mamo. Zagodrnjam in se odpravim po stopnicah dol do kuhinje. Sedem za mizo in se zdolgočaseno naslonim na svojo roko. Čez čas priropota moja sestrica Nena. Ima ime po slavni nemški pevki Neni. Ne sprašujte kaj sta moja starša takrat mislila! Mislim da so mamo dajali hormoni.
Ko smo v tišini jedli kosilo je mama rekla. Nena in Lea kod vesta naslednji ponedeljek odhajamo zato mislim da bi lahko začeli pakirati. Vstala sem čeprav se hrane še sploh nisem dotaknila , in stekla v svojo sobo. Kod lahko vidite se tole tekanje v sobo pri nas doma dogaja kar pogosto.
07. marec 2015
Next
07. marec 2015
u188813
u188813
next
07. marec 2015
next
07. marec 2015
Ponedeljek je prišel hitreje kot sem mislila . Ko je bil še zadnji kovček v avtu sem se poslovila od vseh sorodnikov , poslovila bi se tudi od prijateljev če bi jih imela. Nena je začela težiti že takoj na začetku poti ko si je prepevala pesem od Nene…Saj veste tisto o balonih , zato sem si že takoj v ušesa dala slušalke in poslušala Little things od skupine one direction. Little things je edina pesem ki jo še znajo koliko toliko zapeti. Čez približno pol ure sem zaspala.

Zbudil me je mamin glas : Lea zbudi se prispeli smo! Pogledala sem na uro in bila je nekaj čez peto popoldne.
Ustavili smo se pred neko hišo. Ni bila bogvekaj , le navadna hiša! Vrata sosednje hiše so se zaloputnila in ven je planil neki rjavolasec in v angleščini kričal: Hočem nazaj v fucking London tu v tej usrani Sloveniji ni nič zanimivega! Louis! Se je zaslišalo iz hiše , in pritekel je neki blondinec. Pa saj veš da moramo tukaj ostati samo eno leto zaradi oboževalcev! Sploh nisem hotel sem in…..Louis je utihnil na sredini stavka saj je videl da strmim vanj. Potegnil je blondinca za roko in ga odvlekel v hišo.
To bo še zanimivo sem se v mislih rekla in odkorakala v moj novi dom. Moja soba je bila še manjša kot moja prejšna , vendar je imela prečudovit balkon zato se nisem pritoževala. Tukaj v tem mestecu je bilo presenteljivo vroče zato sem se iz halje in kavbojk preoblekla v kratke hlače florescentno rumene barve , ter top , in se odšla potikat po okolici. Ko sem nekaj časa hodila po mestu sem zagledala plažo in kot razposajen otrok stekla k morju . Jezila sem se sama nase ker sem pozabila kopalke , zato sem sedla na pomol in gledala valove. Čeznekaj časa se je zaslišalo glasno govorjenje in smejanje. Obrnila sem se in zagledala pet fantov. Med njimi sta bila tudi blondinec in rjavolasec od prej. Čakaj vsi so se mi zdeli nekam znani. Mah verjetno so bili kje na kaki zabavi. Zaslišala sem približajoče se korake in zagledala tistega….. kako mu je že ime? Aja Louisa! Hey je rekel , Hey sem mu odvrnila! Vi ste se pa pravkar preselili? Me vpraša. Ja odvrnem in se nasmehnem. Jaz sem Louis mi reče . Lea se mu še jaz predstavim

Next?
08. marec 2015
next
08. marec 2015
u188813
u188813
next
08. marec 2015
Dobita čez približno pol ure
08. marec 2015
Lahko prisedem? Me vpraša Louis. Ti kar , rečem. Nekaj časa se pogovarjava ko se zaslišijo klici. Lou ali nas ne boš predstavil? Aja skoraj bi pozabil reče in vstane. Tudi jaz vstanem in mu sledim. Ko prideva do tistih štirih fantov jih Louis predstavi. Tale blontni je Naill , kodrasti je Harry, Tale tukaj je Zayn in to je Liam reče. Jaz sem Lea rečem ter se nasmehnem. Nekaj časa vsi strmijo vame . To se mi zdi čudno zato rečem. Zakaj me vsi tako gledate? In Harry reče:Ali nas ne poznaš? Rečem ummmm….Ne? Pomisli malo mi reče Louis in se mi nasmehne. Razmišljam in njhova imena se m zazdijo nekam znana. Naill , Harry , Louis , Liam in Zayn. Čakaj malo! Ali ni tako ime tudi članom…OMG!! Zavpijem da vsi odskočijo.Vi ste one direction! Ja smo reče Harry in se mi zapeljivo nasmehne. Ali se mi samo zdi ali ga je Louis nekoliko jezno pogledal? Ne verjetno se mi je samo zdelo! Kot da bi kdo od njih hotel imeti takšno grdobo kot sem jaz! No Lea mi reče Zayn. Si za sladoled? Ja lahko rečem tako ali tako sem odvisna od sladoleda zato res moram vedeti kje je kakšna dobra slaščičarna.Tej moji pripombi se vsi zasmejijo , in Liam reče ti pa si podobna Naillu. Zasmejem se in gremo dalje. Ko smo prispeli v slaščičarno smo našli mizo in se usedli. Ko je prišla natakarica in je vprašala kaj bomo naročili , sem takoj opazila da se splogleduje z Louisom on pa tega sploh ne opazi. Začutila sem kanček jeze , ! Kaj?? Ne nisem ljubosumna Louis je samo moj prijatelj nimam čustev do njega! Ali pač! Zdaj se pa že sama z sabo pogovarjam. Louis se mi je nasmehnil in natakarica me je ošinila z sovražnm pogledom. Čez nekaj časa ko je sladoled prispel je natakarica vse fantom na mizo položila skodelico meni pa jo je treščila ob rob da se je sladoled prevrnil v moje naročje. Vstala sem hitro saj sovražim vse kar je mrzla in moja glava je natakarico zadela v nos seveda po pomoti. Ti svinja se je zadrla in me z pladnjom udarila pa glavi. Zavrtelo se mi je i skoraj bi padla . Lea si v redu zaslišim glasove fantov……

Next?

Vm da so bli zelo kratki! Se opravičujm
08. marec 2015
u43401
u43401
next
08. marec 2015
u188813
u188813
next
09. marec 2015
u172325
u172325
Next!!
Super pišeš
09. marec 2015
Next
10. marec 2015
Oprostite ker ni bilo nexta
MATEMATIKA PROKLETA
13. marec 2015
next
13. marec 2015
u173906
u173906
next!!
14. junij 2015
OMFGGGG!
Takoooj nextaj,
ker je popounooo!
EEEXT!
popouna perfekcijaa!
14. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani