ɴoooo, тorej, тυĸαj je še eɴ oɴe dιrecтιoɴ ғαɴғιc, ιɴ тα вo мαlce drυɢαčeɴ od oѕтαlιн...pυѕтιтe ѕe preѕeɴeтιтι. pιѕαlα ɢα вoм z ɴαjвoljšιмα; peтro ιɴ ιɴeѕ ;3

---------------------------------------------

Jade Felicity Skylander

»Oh, ugasni ta trušč. Saj bom še oglušela.« Sem se najverjetneje že stotič pritožila nad razbijanje glasbe, ki jo je imela na 100 volumna navito Samantha, ali krajše, Sam. »Ja, ja, sej je že tiho!« Je odrezavo odvrnila Sam ter po eni uri mojega prosjačenja končno utišala to 'rajanje' na njenem telefonu.
»Bo kdo vročo čokolado?!« Se je iz kuhinje zaslišal glas od Hayden, ali krajše Hay. Ja, Hay Hay.
»JAZ!« Sva v en glav vzkliknili z Sam, ter se zapodili v kuhinjo k Hay, ki je na najino presenečenje že imela pripravljeno vročo čokolado za naju. »Kako si-«»Šesti čut. Preprosto, vedela sem.« Je odvrnila in vse tri smo se zasmejale.
No, pa da se vam predstavim. Moje ime je Skylander. Jade Felicity Skylander. Ne, nisem James Bond, tako sem se vam predstavila le za šalo. No, sem 18 letno dekle, ki živi v London, v hiši z dvema najbolj norima oseba na svetu. Ki sta poleg tega še najboljši. To sta Samantha in Hayden. Ena trdi da ima šesti čut druga pa nabija glasbo,dokler ne oglušiš. Ampak sta zakon, verjemite mi na besedo, saj res ne vem, kaj bi, če ju nebi spoznala.
No, staršev več nimam, saj je moja mama umrla v požaru v naši hiši, oče pa v prometni nesreči. Oboje se je zgodilo pred tremi leti, a ju ne pogrešam preveč. Pravzaprav sta bila deloholika in ne bi verjetno niti opazila, če bi umrla v svoji sobi. Razen verjetno ko bi začela gniti in bi začelo odurno smrdeti.»Ti nisi normalna. Ta čokolada je bila peklensko vroča, in ti so ji spila 'na duška'.« Se je pritožila Hay in se nasmehnila Sam, ki si je oddahnila od njenega hitrega-pitja vroče čokolade. »Ha, čisto vredu je bila.« Je odvrnila. Oh groza, Sam 'eksa' vročo čokolado, medtem ko jaz komaj skodelico držim v rokah.
»Kaj bomo počele?« Je vprašala Hay, ko smo se vse tri zleknile na zofo v dnevni. »Lahko bi zavedno ostale tako.« Sem zamomljala, ter za trenutek zaprla oči, dokler me ni nekaj (ki je bilo, mimogrede, Sam-ina noga) brcnilo z zofe, in obležala sem na preprogi, moja ličnica pa se je stikala z mrzlimi tlemi, ki so bila prav prijetno hladna. »Uuuf, končno nekaj hladnega v tej hiši.« Sem zamomljala, ter ostala v poziciji zavržene cunje na tleh. Sam in Hay sta se zasmejali, jaz pa sem se obrnila, tako, da sem ležala na hrbtu. »Naredi angelčka.« Je dejala Hay. »Ti pa naredi sneg.« Sem ji vrnila milo za drago, in pokazala mi je jezik.
05. januar 2013
neeeeeeeext
05. januar 2013
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
» Ja naredi ga…..pa pol naredi še snežaka pa ga skrani v hladilnik da ti ne bo treba delati drugega naslednje leto!« rečem in se zasmejem » Tako blond pa spet nisem!« reče Hay » Ja pa si pozdrav!« rečem » Kakšen pozdrav?« se vmeša na tleh ležeča Jade » Ti pa leži tam pa bodi tiho prosim!« reče Hay » Ja zato ker hay je pozdrav in ti si Hay zato si pozdrav!« rečem ona pa me brcne. » Veš da to boli??« rečem » Ne ne vem!« reče in mi pokaže jezik » Budalo!« rečem in se obrnem stran » Se oglaša!« reče Jade in nemočno dvigne roko s tal. Obe sta se začeli režati…. » Vlak naj vaju zgazi!« rečem in odidem do radija » Ne prosim Sam samo tega ne plisssss!« je začela moledovati Jade, ko je videla da mislim prižgati radio. » Okey…….NE NI OKEY!« rečem » Poslušale bomo…..am…..I FOLLOW RIVERS!« rečem in se nasmejem » OMG ta ženska, ki to poje je psihopatinja!« reče Jade » Joj poberi se že!« reče Hay in jo povleče na zofo. » Umiram…!« reče Jade » Aha…!« rečem in je sploh ne poslušam. » I i follow i follow you big shit baby i follow you!« začnem peti…« Drugače je BIG SEA na pa BIG SHIT!« reče Hay » Utihni pozdrav!« rečem in vse smo se nasmejale.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Heloou! Sem Samantha~Lily Mc Kenzey. Prijatelji me kličejo kar Sam, Sammy ali pa pač Lily. Prijateljev imam veliko ampak najraje imam moji-2 Jade in pa Hay. Najboljši sta. Ja ubistvu imam starše ampak smo se pred nekaj meseci močno sprli in nato smo se punce odločile da se skupaj vselimo v hišo. Stara sem 18 let in ukvarjam se z slikanjem….mislim, da mi na tem področju lahko uspe. No kakor koli obrneš smo vse malo nore in fante po navadi menjamo kot spodnjice….če si pač predstavljate da si spodnjice menjaš vsaj na 2 dni! Haha. Gre nam super…..no vsaj zdi se mi tako……

Jazzz:

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREfkpwSw0WAhYF7zMa4wlEVenuurS9a6660F89gdyvJVAcAK4l[/img]
05. januar 2013
neeeeext
05. januar 2013
Neeexxxt!!
05. januar 2013
u115278
u115278
Hayden Alyson Brooks

[img]https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZg-wD1lNV_f55lT6_TMhHs9Y1zG5lr4v9sAK13pZAt05qVr2iSZjviytstw[/img]
''Vtakni si ta pozdrav nekam.'' rečem in se spet začnem smejat kot nora. ''Hay tebe si ne morem vtaknit nikamor.'' odvrne Sam. ''Joj kako sta vidve otročji.'' reče Jade. ''Če sva midve otročji si potem tudi ti ker živiš z nama.'' odvrnem in se zasmejem ter odhitim v svojo sobo. Medtem ko hitim naj se vam kar predstavim.

Ime mi je Hayden Alyson Brooks. Stara sem 18 let in nimam staršev že od malega. Do 18.leta sem živela v sirotišnici, potem pa sem bila dovolj stara da se osamosvojim. Tako sem spoznala Samantho in Jade s katerima zdaj živim skupaj v hiši. Najboljši sta in res ne vem kaj bi brez njiju. No staršev nimam, ker sta bila umorjena. Njun morilec je v zaporu še zdaj in me je včasih kar strah ko pomislim kaj bo ko bo prišel ven iz zapora. Kaj če bo ubil še mene čeprav mu nisem naredila ničesar? No pustimo zdaj to. Imam pobarvane lase kot vidite na sliki. Mogla sem narediti spremembo ko sem prišla iz sirotišnice. Zelo rada poslušam rock,punk in metal glasbo in jo navijam v svoji sobi, ko ni nobene noter. Mislim da ima Jade že dovolj Samine glasbe. Zelo sem vesela da živim z njima, saj delamo kaj hočemo. Menjujemo fante, izmišljamo si svoje šale..Delamo vse mogoče. V naši hiši mi je najbolj všeč moja soba, ki je polepljena z raznimi plakati.

Večkrat obiščem grob mojih staršev in jokam da jih nisem nikoli spoznala. A zdaj ko sta ob meni Sam in Jade, je vse lažje.
05. januar 2013
neeeeeeext
05. januar 2013
u90327
u90327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. januar 2013
neeexxttt+sem nova bralka+res ste pikice ki pišejo zakon zgodbo :***
05. januar 2013
u115278
u115278
sweet milka-juuuj hvala, kr polepšala si mi dan s tem komentarjem< 33
06. januar 2013
nzk ne res je ker je jača
06. januar 2013
u58662
u58662
waw zakon zgodba <33333 & neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!! :*
06. januar 2013
u115278
u115278
hvala hvala hvala< 33
06. januar 2013
hvalaaaaaaaaaa, ker mam dons b.day bo za vas napisala en extra vlki del če bom lahko ;*** ga grem zdej pisat <3
06. januar 2013
u118260
u118260
Vse najboljše in pa en ogromen next! <3
06. januar 2013
next+NOVA BRALKA RMVS(Rada Mam Vašo Zgodbo
06. januar 2013
--Jade--
»«
Tudi sama sem odšla v svojo sobo ter vzela kitaro in potiho brenkale akorde Beneath Your Beatiful. Včasih imam preprosto tako sproščanje. Tedja sem dobila sms od Jasmine, ene punce, ki jo poznamo od ne-spomnim-se kod. Kurba je, vendar se dela prijazna do nas.
Punčkeee, dons zvečer ob 8 uri, Senetah Beach klub, se vidimo xx
Oh spet njeni kurbinski načrti. »Dobila sem sporočilo od Jasmine da-« »Jaz sem ga tudi dobila, in piše da-« »Ja, vredu, jaz sme ga tudi dobila!« Sem prekinila Sam in Hay, ko smo si hotele povedati, kam bi naj danes zvečer šle. »A gremo?« Je vprašala Sam. »Ne vem. Ji še sploh zaupamo?« Je hkrati odgovorila in vprašala Hay. »Ah, večera tako ali tako ne bomo preživljale z njo, temveč z fanti!« Sem odvrnila, in v znak strinjanja sta Sam in Hay pokimali, ter izginili v svojo sobo.
Oblekla sem kratko črno obleko z bleščicami in velike čevlje z polno peto. Nase sem navesila še črno- srebrno ogrlico ter črn, srebrne in sive zapestnice. Lase sem si skodrala ter jih v vsej svoji veličini pustila padati po mojih ramenih. Pograbila sem manjšo torbico, v katero sem spravila maskaro, šminko in manjši parfum. Tudi moji nohti so bili črno srebrni, da so se skladali z vem ostalim.
»Wow, čudoviti sta.« Sem pohvalila Sam in Hay, ki sta resnično bili...popolni. »Vidve tudi.« Sta istočasno rekli in zasmejale smo se.

--In Da Club--
»Oh, pa ste le prišle!« Je piskajoče vzkliknila Jasmine ter nas objela. bila je v kratki, prekratki zlati oblekici, ki je ne razkrila le čisto vsa njena stegna, temveč tudi spodnje perilo. No, skoraj. »Ja, Jasmi, tudi tebe je lepo videti.« Sem sarkastično odvrnila in želela sem si, da bi ji odtrgala enega od njenih umetnih rjavih kodrov, ki jih je imela prilepljene na svojo trapasto glavo. »Pridite!« Je spet zapiskala, in tokrat sem jo res hotela udariti z prazno steklenico po glavi. Hay je zavila z očmi, Sam pa je sarkastično nasmehnila.
Odšle smo v klub, in kmalu je ozračje postale še bolj vroče. Telesa so se stiskala druga ob drugo in komaj sem se obdržala na nogah, ko se je vame zaletel čisto pijan fant, nato pa se je opotekel naprej, dokler se ni zaletel še v nekoga.

-------------------------------------------

Hotela sem napisati daljši del, ampak resničnoo nimam idej.
06. januar 2013
next
06. januar 2013
u118260
u118260
Next :*
06. januar 2013
u90327
u90327
neeeeeeeeeeext
06. januar 2013
neeeeeeeeext
06. januar 2013
u116976
u116976
neeeeext
06. januar 2013
next
06. januar 2013
Neeeeeeeeext!
06. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+nova bralka :*
06. januar 2013
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. januar 2013
u76594
u76594
nextt+nova bralka
07. januar 2013
u73295
u73295
Neeeext+nova bralka
07. januar 2013
u101906
u101906
NEEEEEEEEEXT ;3
07. januar 2013
Neext!
07. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani