u119883
u119883
Okej,vem,da je na teh igrah že vsaj 1000 fan-fiction o One Direction. Ampak,hej,zakaj to nebi bil še 1001? Pa se opravičujem za vse slovnične napake!
************************************
Živijo sem Mavis. Prihajam iz Londona, stara sem 18. let in sem velika upornica. Obožujem rock,saj me te pesmi zmeraj pomirijo. Sem hči slavnega menedžerja Simona Cowella in sovražim One Direction. Zakaj moram ravno jaz živeti pri njih? Saj niso normalni. Ati me vleče k njim,ker misli,da me bodo umirili. Ja pa kaj še. Kar naj sanjajo. Imam temnorjave lase,ki mi segajo do ramen in so rahlo kodrasti. Zelo rada nosim kape na moderni način. Zato jih vsak dan nosim.********Mavis*********
Skriti se moram pred Harryem. Lovi me,saj sem mu mačjo hrano vrgla v smeti. Nimam pojma,zakaj se sikira zaradi mačje hrane. Še vedno lahko hrano daš mačkam,tudi če je to samo kost. Skrila sem se v omaro. Premetala sem perilo in se zabasala v ogromen koš za perilo. Pokrila sem se z majicami in čakala,da me Harry odkrije in ubije. A me ni. Prišel je v kopalnico in zakričal kot neandrtalec(Ali kakorkoli se že napiše!).
Vrgla sem se ven in poiskala pisalo. Napisala sem jim listek,da sem odšla na sprehod,v šoping,nato pa še v kino. Odšla sem in stekla,kolikor sem mogla. Samo,da me tisti debil ne dobi.
Ustavila sem se v Starbucksu in si naročila ledeno kavo. Kot vedno je do mene prišla Angelina,delavka v Starbucksu in moja najboljša prijateljica. '' Mavis,kolikrat sem ti že rekla,da ne naročaj ledene kave? Saj je -12 stopinj! '' Ja,to je res. V Londonu se ne naredi pogosto,da je takole mrzlo. Pogledala sem jo s 'jeznasemtakojmidajkarhočemkerbošdrugačeumrla!' pogledom. Izginila je za pultom.
Ona:
***************************************
Vprašanja:
Kaj se bo zgodilo?
Prvo mnenje.
Next?

Neext?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. februar 2013
neeeeext
26. februar 2013
u119883
u119883
Nov next.Upam,da tisti,ki pač imate (imamo) še počitnice uživate (uživamo)! Žal mi je za tiste,ki jih nimate. Upam da prfoksi niso tečni. Hahh

Hvala niki horan :* ! Tole je zate.
P.s.: Oprostite,ker Angelina izgleda kot stara prasica. Hah.
*************************************Pila sem ledeno kavo in roke so mi zmrzovale. Pihala sem ledeno sapo in kapa na glavi je poledenela. Počasi so se v Starbucksu začele ugašati luči. Bila sem zadnja gostja tam. Do mene se je iz številnih delavcev privlekla edina punca in moja BFF Angelina. Pozdravila sem jo in jo pogledala. Ko me je videla je skoraj padla v nezavest. '' Mavis,saj si zmrznila! Hitro pojdiva domov!'' Pogledala sem jo z rdečimi očmi in premraženim nosom. Potipala me je po čelu. '' OMG,saj imaš vročino!!Dej zmigaj že svojo rit domov!''Tekli sva domov oz. tekla je. Mene je potiskala po vozičku,ki ga je sunila enemu upokojencu.Meni je bilo za starčka malo žal,ampak,hej,sej ga bova vrnile * mežik *.
Prišli sva domov,meni so se že zapirale oči. '' Hitro fantje nujno je! Zmrznila je! '' V 10 sekundah so bili vsi pri nama. Ali drugače - Vsi duhovi. (To pomen,da jih ni blo.) . Čez pet minut so se le prikazali. Vsaj Liam,Zayn in Louis. Niall in Harry pa sta se nekam izgubila. Verjetno delata otroke. '' Kaj ji je?'' Je rekel Liam. '' Hmm..Liam ti si pa res slep. A ne vidiš,da je skoraj mrtva?'' Liam je prebledel in počasi pogledal proti meni. Takrat sem videla le še temo.

§§§§ Angelina §§§§
Zaprla je oči. Liam je zakričal in prinesel odejo. Jaz sem ji stekla v objem in šla v kuhinjo kuhat juho zanjo. Bila sem čisto panična,solze so mi začele polzeti po licih. Na poti v kuhinjo sem srečala Harrya. '' Živijo Angie,kako je bilo v službi? In zakaj si objokana?'' ''Bednik,Mavis je skoraj mrtva!'' V njegovih očeh sem zagledala solze. Stekal je v dnevno sobo. Hmm...Harrya že nekaj časa opazujem in vidim,da vedno bolj lepo gleda na Mavis. Mogoče pa mu je ukradla srce? Hm....
Skuhala sem juho in jo odnesla k Mavis. Pobožala sem jo po laseh in se močno zdrznila. V rokah sem držala čop njenih las. Kričala sem kot prizadeta,ko je Mavis name pobruhala KRI! Hitro smo poklicali rešilca. Z njo smo šli v bolnico.

Po pregledu. Izvidi......

'' Angelina Sadey? Bi lahko prišli noter?'' '' Takoj.''
'' No,takole je . Vaša prijateljica.......'' '' Kaj je z njo?'' '' Ima levkemijo.'' '' KAJ?'' '' Gospodična,pomirite se.....Nima levkemije,bi jo pa skoraj dobila. Zelo šibka je in potrebuje osebo,ki ji zaupa in ki jo ljubi. Dobro bi bilo,če bi imela vsaj tri osebe,ki bi pazile nanjo .Naj bo čim več v moški družbi. Vem,da se sliši čudno,ampak njen sistem lahko razumejo le moški. Vi pa ste lahko vedno poleg nje,saj ste po videzu sodeč takšna kot ona.'' '' Gospod,to kar ste povedali je res,ampak bolje da se greste zdravit proti stereotipom!'' Jezno sem ga pogledala in odšla. Ustavil me je Harry. '' Angie,slišal sem,kaj se je zgodilo. Prosim,naredi to zame in zanjo in naju pusti sama,dokler si ne opomore.'' '' Okej.'' To je bilo vse,kar sem rekla,nato pa sem šla ven in jim vse razložila. Zraven Harrya sem poslala še Liama.
Preoblekla sem se iz pobruhane majice v sveža oblačila.
Harry jo ljubi. Čisto zares.

§§§§ Harry §§§§
Previdno sem stopil v njeno sobo. Usedel sem se k njej na posteljo in jo pobožal po licu. Kako je bila lepa. Ko sem jo hotel poljubiti na usta se je prilazil tudi Liam. '' Kaj dela..''Sem takoj izustil '' Psst!'' Je rekel in pokazal na Mavis. '' Angelina me je poslala,naj pazim nanjo.''
Tedaj pa se je zbudila upornica. '' Where I am?'' '' V bolnišnici.'' Razložil sem ji celotno zgodbo. Ona je na koncu rekla samo: '' Fajn to.Dej mi hitro Guns'n'Roses!'' Podal sem ji svoj mobi. '' Katy Perry,Taylor Swift,One Direction,Austin Mahone,LIMFAO, Macklemore,Olly Murs....Where the fuck imaš Guns'n'roses?!!?'' Zardel sem in ji rekel '' Nimam jih.'' '' Ti sploooh nimaš okusa za glasbo,zguba!'' Ampak si je vseeno prižgala Macklemora. Mogoče zato ker je raper,ona pa upornica. Ulegla se je nazaj in zaspala.Gledal sem jo,nato pa sem odšel stran.Itak me ne ljubi.

§§§§ Mavis §§§§
Okej,res sem se posrala na Harrya s tem okusom za glasbo. Ampak glej....Če ga nima mu je treba to povedat! Sej me je mami zmerom učila,da sem vedno iskrena. Glej.....You problem biatchess! Ustala sem iz postelje. Liam me je prijel in s fanti smo se odpeljali domov. Mimogrede sem zaspala. Hotela sem se naslonit na Harrya ampak sem se raje na Angelino. Bolje zame.
Doma sem odšla v sobo in začela pisat dnevnik. Takrat pa je potrkalo.......
************************************
Kdo je bil po vaše?
Kaj je rekel?
Kako bo ona to sprejela?
Mnenje.
Next?
26. februar 2013
harry
am..pogovorila se bostaa?...
mogoč mu bo opravičla?...al pa tut ne?...
supeeer jeee fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobra zgodbicaaa!!!!!!
neeeeexxttttt¤NUJNOOO!!!

hvala za posvečen nextt DDDDDDDDDDD !!!!!!!!!!!
26. februar 2013
u119883
u119883
Nika horan:* : sej verjetno bodo še nasljedni nexti zate. zato ker mojo zgodbo taak spremlaš. haha
27. februar 2013
Neeext! Ejj,a se me spomniš Laura? Js sm Klara! Ful dobr pišeš!

Po moje je biu Harry
Pogovorila se bosta o love.
Ne bo navdušena.
Fhool carsko!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeext!
27. februar 2013
u119883
u119883
Klara,ja še se te spomnim. Moja bivša BFF z iger,sam tok da veste.
Next pride enkrat danes ali jutri.
Smučat gremmo,tko da do ponedeljka ne bo nextov!
27. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. februar 2013
u119883
u119883
Imam samo pol ure,da napišem next. Internet kle v hotelu je drag,pa še z bratom si ga delim. Piššeeeeeeeeeeeeeeeem!
01. marec 2013
u119883
u119883
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ54ABubmf4lvOoW44-QuzDuV_CniUkERVgvLy4SzsTI1Q9PPHmRg

Posluši to ko bereš:
http://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
****Mavis****(aja pa tole je z mobija. dougcajt bo.)

Bil je Harry. '' Hej Harold. Zgini ven. Nisem pri volji,da bi me kdo posilil.'' '' S-s-aj n-ni to-o.'' '' Kaj pa je? '' '' No,pač povedati ti moram....Mavis...
res sem že zelo veliko časa zaljubljen vate......veš in strla si mi srce,ko sta z Niallom flirtala. Res ti lahko rečem samo,da te ljubim bolj kot cel svet,zate bi dal življenje,vem da me ne maraš,da sovražiš moj style glasbe,res sem nesramen in čuden,ampak ljubim te bolj,kot svoje lastno življenje! Zate bi dal tudi svojo slavo,če bi bilo treba! Ko sem te prvič srečal si mi bila všeč! Prosim,ne me nadret in zbrcat ven,ker te imam zelo rad z vsem srcem! Mavis,ljubim te.''
Ko je zaključil svoj govor sem imela samo odprta usta. Ko sem se nehala čuditi vsemu govoru sem imela samo odprta usta. Končno je nekdo utišal mojo familijo. "Harry,oprosti za vse,kar sem ti kadarkoli naredila. Ne vem pa če isto čutim kot ti. Moram premisliti o vsem skupaj. " Rekel mi je samo "Khm okej. Noč"
Ali bo rabila veliko časa da se zatreska vanj?
Zakaj sploh berete to bedno zgodbo?
Next?
09. marec 2013
neeeeeevemm
niiiiiiii bednaaaaaaaaaaaaaaa
neeeeeeeeext
10. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg