Hej odločila sem se pisat ff. z naslovom ∂ση'т ѕтσρ.
Pač k njim se bo priselila ena MacKenzie in je Luke ne bo maral.In pač iz tega se bo razvila ljubezen.Ker naj bi bila pač ta MacKenzie njihova so članica skupine zaradi njenega izjemnega glasu.

Soooooo....LETS BEGIN!!


-----------------------------------------------------------------------------------------
''MacKenzieeeeeeeeeeeee'' se je zaslišal močan glas iz kuhinje.''Mama noo...pusti me spati.Saj se nikamor ne mudi'' sem godrnjala.''Seliš se!'' so bile besede,ki so me spravile pokonci.S superpospeškom sem odletela v kuhinjo kjer je mami pekla ameriške palačinke.Bila sem popolnoma budna zaradi teh besed.Z resnim obrazom je stopila do mene in rekla.''Seliš se v London''.''Zakaj noooo'' sem tarnala saj smo se selili že največ petnajstkrat.''Bila boš članica skupine 5 Seconds of summer'' je vrisknila.''Kaaaaaaaaaaj'' so se mi usta povesila kot kravi.''Daj ne zevaj Mackenzie saj si kot krava no'' se je namrgodila mama.
1ura pozneje
Uf uf uf uf.Sedim na letališču.Kot vedno polnem.Zdaj bo moj let.Aha ozvočenje.Potniki letala (bla bla bla) se prosim vkrcajte.Pa sem se vkrcala.Ko smo vzleteli sem poklicala mamo in očka ter jima zaželela srečo.Čez nekaj ur pozneje se je zaslišalo obvestilo.
''Prosim pripnite svoje pasove,pristajamo''.Mene osebno je strah pristajanja.V trebuhu imaš občutek kot da ti lebdi v telesu.
Končno smo prispeli.Takoj ko sem po stopnicah stopila ven sem zagledala res veeeeliko smaragdno limuzino.
30 min pozneje.
Limuzina se je ustavila prelepo vilo bele barve.Voznik mi je odprl vrata,varnostnik pa me je pospremil do vrat.Pozvonila sem in zaslišala glasove ''Mikey jaz sem na vrsti,da podpisujem prvi!!'' je zakričal Calum.''Ni res-jaz hočem hrano od oboževalk se je zaslišal drugi glas,ki je bil po mojem Mikey.''Dovolj fanta midva z Ashtonom sva na vrsti'' je ukazal ukazovalen glas().
Vrata so se odprla in zagledala sem Luka.Pogledal me je z gnusom.Že takoj se mi je zazdelo,da me ne mara.Ashton pa je le stopil naprej Lukea odrinil in rekel.''Oprosti Oseba'' Luke je slabe volje.''No ti kaj podpišem?''je vprašal z veselim glasom.''Umm...v bistvu ne..prišla sem zaradi druge reči.Namreč vam je kdo omenil,da boste dobili no-'' ''Ja vse že vemo'' je vrisknil Calum.''Si to ti?'' je vprašal Mikey.''Ja sem...um moje ime je MacKenzie.'' sem se nasmehnila a kko sem zagledala Lukeov grd pogled sem raje nehala.Fantje so me prijeli(vsi razen Luka) in me odnesli v vilo.Ko smo prišli v kuhinjo so me spustili.
''Iziiiiiv!'' je zakričal Mikey.''Vedno damo izziv novemu čanu''.No moj izziv je,da poješ vrečko oreo piškotov v minuti.
1 min later
Uf uf samo še en piškot imam haha.''O ne!Luke ga je videl pograbil-in hop ga že ni bilo več'' ''Naredila si izziv'' je zavriskal Ash.
Calum me je pospremil do moje sobe,ki je bila božanska.Bila je smaragdne barve,ki je mimogrede moja najljubša.Zvečer smo se igrali flašo resnice.
Pokazala je name in Luka.''Torej Luke'' je z privoščljivim glasom rekel Calum ''ali ti je MacKenzie všeč?''.''Ne-grda mi je'' je brez kančka sramote odvrnil Luke.To se mi je zarilo v srce,kot bodalo.Ne glede na moj prvi dan mi je po licu spolzela solza.Ash je to opazil in rekel,da gre na svež zrak zraven pa mi namignil naj mu sledim.
Jaz grem pa na wc sem zblebetala.Namesto na wc sem zavila skozi vrata na vrt.Tam je že sedel Ash in gledal v nebo.''Verjamem,da te je prizadelo.Ampak ne misli tega kot slabo.Ko je dobil tvojo sliko,ki so jo poslali uredniki si ga spominjala na njegovo bivšo punco,ki ga je prevarala.'' ''Po licu mi je spolzela še ena solza,jaz se na to ne oziram več'' sem zapela potiho.''Verjemi,da te bo še vzljubil''.Oh in ko sva že pri tem ''Tudi meni si všeč'' je s tihim glasom rekel Ash.''Ti pa si z mano tako prijazen'' sem se mu zahvalila.Pogledala sem mu v oči in dejala ''Bff's?'' ''Forever'' je odvrnil in me zajel v bear hug.
Fantje so to seveda opazovali in ko sva prišla not se je zaslišal uuuuuuuuuuuuuuu pa še en oooooooooo.Luke pa je gledal še grše kot prej.
1 ura kasneje
Mikey se nažira v kuhinji
Ash igra bobne
Calum gleda televizijo
Luke se potika po hiši

Jaz sem trenutno v moji sobi.Zaslišim trkanje na vrata.''Napreeej'' zakričim.V sobo vstopi nihče drug kot Luke.Zapodi se proti meni in me vpraša ''Kaj imaš z Ashom?'' zaprha. ''Nič le prijatelja sva,zakaj'' sem odvrnila s prestrašenim glasom.
''Ne osvajaj ga''
Saj ga ne''
''Ne zanikaj''
''Pa če ti prav-''
''Poslušaj'' me je prekinil ''Ne poiskušaj biti prijateljica z njim ker ti ne bo uspelo.'' ''In pazi se me,če boš kaj uzela iz hladilnika.'' ''Ne dovolim,da si zdaj ti posebna v hiši'' ''Spominjaš me na mojo nekdanjo punco in to je razmere še poslabšalo'' je zarenčal.

''Ampak''
''Nič ampak'' je siknil

Po licu mi je spolzela solza.''Zakaj si tak?'' sem ga vprašala.

Luke's P.O.V
Bila mi je všeč ampak v tistem trenutku sem jo zlomil.Ko je spregovorila se ji je glas tresel.Po licu ji je spolzela solza.Močno sem jo prizadel čeprav je nisem hotel.O,ne.Kaj zdaj.Ni mi všeč-grda je.Všeč ti je in ti to veš se je oglasil glasek iz mene.
''Utihni!''

''K-kaj? saj nisem nič rekla'' je odvrnila.

''Nič,nič.Samo pozabi.Naspi se jutri gremo v lunapark.''In še sem odhitel iz sobe.

MacKenzie's P.O.V.
Njegove besede so me zabolele.Ustrašila sem se ga.Nisem se morala zadržati.Opazil je moje solze in se samo zazrl vame.Nelkaj je premišljeval saj je v nekem trenutku zavpil in utihnil.Zbelebetal je nekaj,da gremo v lunapark in kot blisk odhitel s sobe.Ko je zaloputnil vrata so me oblile solze.Všeč mi je ratal zdaj pa to.

Ko sem odhitel ven iz sobe sem zaprl vrata in se naslonil na njih.Zaslišal sem hlipanje.In tih glas ''Zakaj mi je to storil?Meni je bil všeč pa mi reče to,kar prebode moje srce kot bodalo'' se je slišalo.
Šele takrat sem se zavedel kaj sem storil.
Odletel sem ven in gledal,če je odprta kje kakšna cvetličarna.Končno sem našel eno in vzel belo vrtnico,ki sporoča ''Žal mi je''.
Zavil sem jo in s pismom položil pred vrata.Potrkal sem in vrata so se odprla.Skrival sem se za vogalom in prisluškoval.Odprla je pismo in srce me je zabolelo,ko sem slišal njene besede. ''Ne,ne,ne zakaj je to napisal''

MacKenzie(prameni so smaragdne barve)

------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj je napisal v pismu?
Ali bosta z Ashom par?
Ali bo vzela hrano iz hladilnika?
------------------------------------------------------------------------------------------
next?
06. oktober 2014
Next
1.I don't now
2.Ja
3.NE WEM
06. oktober 2014
Next
06. oktober 2014
Neexxtt
-nwm
-ja
-nwm
07. oktober 2014
še en next
07. oktober 2014
Noo nadaljujem ker sem dobre volje


Our bad boy :'D

-------------------------------------------------------------------------------

V pismu je pisalo:

MacKenzie!

Oprosti za moje besede.Kar je res je res.
Še vedno se mi zdiš grda kot sam hudič.Ne prebljižuj se mi na pet metrov,ker me boš okužila z ___________.(To je bilo spackano zato nisem mogla prebrati).

Ostani stran od mene drugače bo hudo

Grde pozdrave,
Luke

Roke so se mi tresle,ko sem brala pismo.Zaslišala sem korak in videla senco,ki je zbežala izza vogala.''Luke'' sem pomislila.''Če bo on tak do mene bom jaz taka do njega.'' sem si potiho zamrmrala.Potem sem vsa v solzah stekla k Ash-u v sobo.Videl me je in v trenutku stekel k meni ter me objel.Obrisal mi je solzo in me dvignil v naročje.Nesel me je na vrt,kjer sem ga prvič prijela za roko.Potem me je vprašal.''MacKenzie.Všeč si mi odkar sem te že videl in zato bi te v-v prašal č-če b-b-bi bila m-moja pu-punca'' je jecljaje vprašal.Objela sem ga in ga poljubila
-
-
-
-
-
-
-
na nos.''Ja Ash'' sem vzkliknila.Nisva pa vedela,da naju je Luke gledal skozi okno.Ko je videl poljub se je prijel za glavo in odkimal ''Ne,ne,ne zakaj sem to dopustil'' je ječal.
Opazoval naju je skozi okno,ko sva lažala na travi in gledala skozi nebo.Ko sem ga poljubila na ustnice mu je po licu zdrknila solza.Takrat pa je v njegovo sobo vrdl Valum.''Heeeeeeeej čas za film- ... kaj za vraga?! Je bila to solza?!'' ''Ne nee...samo nekaj mi je padlo v oko.'' se je zlagal. Calum pa tega ni verjel in je kot strela priletel k zavesam.Videl je Asha in MacKenzie,ko objeta ležita v travi.''Oh..dekle'' si je potiho zamrmral.Luka je pustil samega,ker si ni opomogel od tega.
Ash in MacKenzie sta končno šla spat-vsak v svojo sobo.

Naslednje jutro.

Zjutraj sem se vstala že ob šestih.Mislila sem,da bom edina budna ampak me je Mikey presenetil.
Bila sem sestradana ampak si ničesar nisem upala vzeti iz hladilnika.Prosila sem ga če vzame mleko in kosmiče.

Luke's P.O.V.
Takoj,ko sem zaslišal njen prečudovit glas sem se prebudil.Stopal sem po stopnicah in videl kako me je zagledala.Takoj se je opravičila Mikeyju češ,da mora na zrak.Vedel sem,da se je pisma držala.Zabolelo me je,ko se me je izogibala.

MacKenzie's P.O.V.
Videla sem ga.Luke na stopnicah.V njegovih očeh sem videla ljubezen a je vse v hipu izginilo.Spomnila sem se pisma in se opravičila Mikeyju češ,da moram na svež zrak.

Pri vratih pa jo je ujel Luke.Prestrašena se je obrnila in hotela zbegniti(x''D),ko jo je prijel za roko.''Spusti me'' je rekla s tihim prosečim glasom.
''Ne dokler mi ne odgovoriš na to vprašanje: S kom bi bila raje z mano ali Ashem?''
''A-ampak t-to je vseeno''
''Povej!'' je ukazal.

...

------------------------------------------------------------------------------------
Kaj je odgovorila?
Luke ali Ash?
Mu je kaj naredila(klofnila,poljubila,brcnila)?
Kako se je on odzval na to?
------------------------------------------------------------------------------------
next?
07. oktober 2014
Next.
Ne wem.
ash.
Ne wem
Ne wem
07. oktober 2014
Nexxtt
08. oktober 2014
neeeeeeeeeeeeeext
05. december 2014
ashhhhhhhhh
klofnila
bil je jezen in one tudi in mu bo pokazala pismo
bil bo
06. december 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg