u121843
u121843
Hellou! Torej jaz sem se odločla da napišem en nou fan fiction. Upam da bo vsaj nekdo brau gre se pa o treh najboljših prijateljicah... Seveda so notri tudi one direction ampak ne bom zdaj vsega razložila... Torej če ne bo nič bralcev bom seveda zbrisala vse... Upam no da jih bo vsaj nekej. Pa začnimo (:
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Emily Leake

Driiiiing! je zazvonilo. Vendar ne budilka ampak šolski zvonec ki je naznanil konec šole. Vsaj za dva meseca... Svoje spričevalo sem stlačila v torbo. Res se mi ni dalo ga zdaj še lepo pospraviti v mapo saj bi bila to izguba časa. Vsi smo stekli iz učilnice in naravnost v garderobo. Mislim komaj sem čakala ta trenutek. Ko stopiš skozi vrata in se počutiš svobodno za dva meseca ampak zdaj se mi je po glavi podilo samo še to da grem danes k Anni in Jade tudi. Pri njej bova prespali potem pa gremo v London naslednji dan. Spakirale smo že vse in oh ja seveda naj se predstavim. Namreč sem zelo pozabljiva kar se vidi tudi po sporočilih ki jih je dobila moja mama zaradi pozabljanja domače naloge. Torej sem Emily Leake za prijatelje Emm in stara sem 18 let. Živim v Los Angelesu z mojo mamo in očetom. Sem edinka kar me prav nič ne moti. Mislim saj ti mlajši brat ali sestrica delata samo probleme... Torej. Moji najboljši prijateljici sta Anna in Jade. Smo nerazdružljive in trenutno hodim proti njima. Pozabila sem omenit da sem zelo počasna in lena. To imam najbrž po očetu. "O glej jo! A ti misliš tukaj ostat?" me je vprašala Anna. Samo nasmehnila sem se in nič drugega saj nočem da mi kdo pokvari dan pred odhodom v London... Takrat pa je mimo nas prišla tista Mary. 'Samovšečnica' kot ji rečemo me. Smo nekakšen klub anti-Mary... Nekoč smo si izmislile vzdevek Bloody-Mary ampak verjamite da se nam je zelo maščevala. Zaradi tega nismo ravno priljubljene v šoli.Na kratko. Mary se ima za kraljico sploh tukaj v šoli... Vsi jo ubogajo in vsak dan hvalijo njene obleke.Me pa se oblačimo po svoje in tudi ne družimo se z nobenim kar meni osebno čisto ustreza. Stopila je pred nas in prezirljivo pogledala proti meni. Nato je obrnila glavo in odšla stran. In jaz sem bila like 'WTF?'

Jaz:
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Tko upam da je ok... Če bo kaj nextov bom potem nextala... Hvalaa če bote brali ;*** <333

Boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. april 2013
u122484
u122484
next...
19. april 2013
u87504
u87504
Next
19. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeext pliissss
dobt začetek
19. april 2013
u121843
u121843
Hvala za nexte... Bom kr začela pisat zdej...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Anna Parker

Z Jade dva stali zunaj in čakali Emm da pride iz šole in končno gremo k meni domov. Kmalu sva jo videli stopati čez vrata. Počasi kot da bi to delala za nalašč je prilezla do naju. "O glej jo! A ti misliš kar tukaj ostat?" sem jo vprašala. Nič ni rekla le nasmehnila se je. Torej jaz sem Anna Parker. Živim v New Yorku in stara sem 18 let. Živim z mamo. Oče se je že zdavnaj preselil saj sta se z mamo ločila. Trenutno ne vem nič o njem, vbistvu si niti ne želim vedet nič. Mama ni nikoli veliko govorila o njem zaradi tega ker ji je vedno šlo na jok ko je pomislila na njega. Imam sicer starejšega brata Alexa. Sicer mi gre včasih pošteno na živce ampak mu vedno vse oprostim. No to je vse kar je pomembno. Moje razmišljanje je zbudil pogled na tisto Mary ki je počasi stopala proti nam. Najprej nisem bila sigurna ali bi ji nekaj rekla ali pa bi jo preprosto sunila v obraz. Raje sem se zadržala da ne bi bilo kaj narobe. No ja saj je samo prišla do nas in nas prezirljivo pogledala. Mislila sem si samo 'bitch' kar sta gotovo mislili tudi Jade in Emm. "Gremo?" sem ju vprašala ko je odšla. "Jp... Mislim da tukaj več ne bom dolgo zdržala..." je rekla Jade in pokimala sem. Počasi smo se odpravile do mojega doma.

Jaz:Jade McCurdy

Končno koneec šole! No naj se predstavim. Sem Jade in stara sem 18 let. Živim v New Yorku z mojim očetom ker mame nimam. Umrla mi je ko sem bila stara 2 leti. Nimam ne bratov ne sester. Imam fanta Josha. Je zelo prijazen do mene ampak na žalost Emm in Anna to ne vidita in menita da on ni pravi zame... Ne oziram se ravno na njiju. Zakaj pa bi se. No ja. Onidve sta moji najboljši prijateljici zato ne morem biti jezna na njiju zardi tega. Skupaj smo od prvega letnika in smo zelooo dobre prijateljice. Največ časa ki ga imamo preživimo skupaj zdaj pa sploh ko gremo v London in to jutrii! Seveda se zelo veselim vendar imam občutek kot da se bo tam dogajalo nekaj slabega. Že odkar smo izvedele da gremo v London imam ta občutek kot da se nam bo življenje čisto spremenilo. Nazaj v sedanjost. Trenutno hodimo proti Annini hiši. "Kaj bomo počele preostanek dneva?" sem vprašala. "Ne vem... Lahko bi gledale kakšen film ali pa imele Party!!! Samo me seveda!" je rekla Anna. Opazila sem da je Emm nekam zamišljena. "Je kaj narobe Emm?" sem jo vprašala. Samo odkimala je rekla pa ni nič. Morda pa ima tudi ona pomisleke glede na London...

Jaz:●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Evo tole je še predstavitev drugih dveh punc.Next pride jutri... Rabim 4 nexte (:
19. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. april 2013
Neext
20. april 2013
u122484
u122484
next
20. april 2013
neext
20. april 2013
u121843
u121843
Hvala za nexte!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●Emily

Končno smo prispele do Anninega doma. Anna je odprla vrata in naju povabila noter. Živi sama z mamo in njenim bratom Alexom, ki je zaljubljen v Jade. Jade sicer ni v njega ampak se vseeno druži z njim. Odšle smo v njeno sobo. Naši kovčki so bili v kotu sobe soba pa je bila razmetana. "Vidim da zelo rada pospravljaš!" sem se pošalila. "Ja vem... Gremo zdaj gledat kakšen film ali v shopping?" je vprašala Anna. Z Jade sva odkimali in vsedla sem se na njeno posteljo ki je bila polna knjig, zvezkov, barvic in še nekaj stvari bi se našlo... "Kaj pa bomo počele? Saj je še pol dneva pred nami in potem noč ob sedmih zjutraj pa letalo... Do takrat moramo nekaj delati..." je rekla. "Kaj ko bi šle malo se sprehajat? Že dolgo nismo imele 'girls talk'." se je končno oglasila Jade ki je bila do zdaj bolj tiho. "Prav imaš!" in že smo tekle po stopnicah. Obula sem se v moje teniske ki so bile čisto zrabljene. Odpravile smo se ven. "O čemu bi se pogovarjale?" sem vprašala. " O temu kaj vse bomo počele v Londonu seveda!" je rekla Anna. "No naj ti povem da je tam slabo vreme in zunanje dejavnosti tam bodo verjetno redke razen takrat ko bo sijalo sonce..." je rekla vedno pametna Jade... "Kaj pa če bi šle do parka si kupile sladoled?" sem vprašala. "To misliš v Londonu?" je neumno vprašala Anna čeprav je točno vedela kaj sem mislila. "Ne ti bučka zdaj tukaj!" sem rekla in do parka smo hodile v tišini. Ko smo prišle si je vsaka naročila sladoled. Nato smo se vsedle na bližnjo klop. "Komaj čakam jutri..." sem rekla med lizanjem. "Kdo pa ne..." je rekla Jade. "Moja mama" in začele smo se smejat. "Gremo nazaj... Večeri se" je rekla Anna in čez 15 minut smo že bile pri njej doma. Ko smo vstopile skozi vrata sem zavohala vonj po palačinkah. Kar vodil me je v kuhinjo. Vsedla sem se za stol in čakala. Anna in Jade sta me najprej čudno gledali nato pa sta se začeli smejat. Kmalu smo vse pojedle palačinke. Spet smo odšle v Annino sobo in gledale film po filmu pa smo vse zaspale... Jutri pa končno v London (:
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Upam da je ok... Nextam ko dobim vsaj 5 nextou
20. april 2013
u122484
u122484
nexttt...
20. april 2013
neext
20. april 2013
neextt+ nova bralka
20. april 2013
u126497
u126497
neext )
20. april 2013
u121843
u121843
No jst sm se odločla da kr napišem next... HOPE YOU LIKE IT...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Anna

Zbudila sem se in zagledala Emm in Jade kako spita. Nasmehnila sem se nato pa spomnila zakaj sta tu. »LONDON!!« sem zakričala in preverila uro. Bila je dvajset do šestih, let pa imamo ob sedmih!! »Emily! Jade!« sem kričala in hitro iskala obleke po moji omari. Končno sem našla nekaj pametnega. »Kako za vraga mi budilka ni zvonila če sem si jo pa pripravila vče…. Čakaj malo… Alex je bil včeraj v moji sobi! On je to storil!« sem sama pri sebi rekla se obrnila. Emm in Jade sta že hiteli in iz kovčka vzeli njune obleke. Jaz sem stekla iz sobe. Alexova soba je bila zraven moje. Odprla sem vrata in videla kako spi. Dobila sem odlično idejo. Vzela sem alkoholni flomaster in mu porisala cel obraz. Zasmejala sem se moji umetnini. Da sem mu še bolj vrnila sem šla v kuhinjo. Vzela sem kozarec in vanj natočila vodo. Nato sem hitro stekla po stopnicah v Alexovo sobo. Po prstih sem šla do njegove postelje. Obrnila sem kozarec in mrzla voda je stekla po njegovem obrazu. »Aaaaa! Anna!!« je zakričal. Hitro sem stekla ven in naravnost v svojo sobo kjer sta stali že pripravljeni Emm in Jade. »Kje pa si…« » Ni važno! Gremo imata vse?« sem ju vprašala in pokimali sta. Vsaka je vzela svoj kovček in stekle smo po stopnicah. »Gremo hitro!« je rekla Emm in že smo stale na pločniku. Štopale smo taxiju ki nam je ustavil. »Na letališče prosim!« je rekla Jade in mu dala denar za v naprej. Pokimal je in počasi speljal. »Lahko malo hitreje?« je vprašala Emm. »Oprostite ampak ne smem kršiti pravil.« je rekel. »Kaj pa če vam damo tole?« je vprašala Jade in mu pred nos nastavila denar. Pokimal je ga vzel in začel hitreje voziti. »Še 10 min imamo ne bo nam uspelo!« sem rekla in voznik je pospešil.
 VPRAŠANJE:
Bodo prišli pravočasno?
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Evo next (: Upam da je ok... 5 nextov in nextam
20. april 2013
ja!
neext
20. april 2013
ja itaq morjo

Nextt
20. april 2013
u122484
u122484
jp..obveznooo..
nexttt...
20. april 2013
ja
20. april 2013
u121843
u121843
Tuki je naslednji next (:
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Jade
Vozili smo z polno hitrostjo. No ja če imaš samo še deset minut do tvojega letala ti pa si šele na pol poti potem je to več kot potrebno. Jaz sem samo upala da nas ne bodo začeli loviti policaji. Kmalu je pripeljal do letališča ura pa je bila sedem. Tekle smo kolikor hitro smo lahko. Pogledale smo na desko kje je let za london. »Letalo še ni vzletelo!!« sem se zadrla in tekle smo proti izhodu št. 12. Tista gospa je ravno zapirala ko smo pritekle. »Karte!« je rekla nejevoljno. Emm jih je pokazala. Prikimala je in nas spustila naprej.
**Na letalu**
»Omg! Ne morem verjet da se to res dogaja!« je že stotič rekla Emily in res mi je šel na živce tale stavek. Okrog nas je bilo veliko ljudi. Sedele smo skupaj. Jaz sem bila pri oknu in gledala oblake. Vedno sem rada gledala oblake in ugotavljala kakšne oblike so. »Jade kaj pa ti misliš?« me je kar naenkrat vprašala Anna. »Hm… Kaj? O čem se pogovarjata?« sem jo vprašala. Nekaj mi je začela razlagati vendar sem bila jaz v svojem svetu. Kmalu je Emm zaspala za njo pa Anna. Nisem želela zaspati a me je spanec premagal. »PRIVEŽITE SE!PRISTAJAMO!« sem zaslišala glas pilota ki me je zbudil. Zbudila sem še Anno in Emily ter se privezala…
**Na letališču**
Vzele smo kovčke in se odpravile. Stale smo zunaj na pločniku pred letališčem. »Torej Anna kam gremo?« sem jo vprašala. »Zdaj bi mogla priti moja prijateljica po nas…« je rekla in gledala okoli. »Anna če ne pridemo žive od tu te bom tožila!« sem rekla. »Kako pa? Saj boš mrtva!« je rekla Anna in Emm se je začela smejati kmalu pa še midve z Anno. »Anna? Si to ti?« se je zaslišal glas za nami. Bilo je neko dekle ki je imelo skodrane lase in bolj temno kožo. »Danii!« je zakričala Anna in jo objela. Nekaj časa sta se objemali nato pa jo je predstavila tudi nama. »Emily na kratko Emm in Jade.« je rekla. Pomahala sem ji ona pa meni. »Punci to pa je Danielle. Torej kje imaš avto?« je vprašala Anna. »Em tamle.« in pokazala je na velik avto oz. limuzino. »S tem se bomo peljale?« sem vprašala in si pomela oči da bi videla če je to res ali imam samo privide. »Ja res… Pridite zdaj.« je rekla in sledile smo ji. Res smo se vsedle v to limuzino. Komaj sem dihala. Morda pa le ne bo tako slabo tukaj…
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Upam da je ok :****
20. april 2013
u126497
u126497
jeee!! neeeeeeeeeeeeeext
20. april 2013
u122484
u122484
nextt....
21. april 2013
nextt
21. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextttttttttttttttttt
21. april 2013
next
21. april 2013
u121843
u121843
Končno napisala
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Emily
Vsedle smo se v tisto limuzino in komaj sem dihala prav tako Jade. Morda je to izgledalo čudno ampak se prvič peljem z tako limuzino. Sploh nisem mogla verjeti da se to res dogaja. V Londonu smo in peljemo se z limuzino… »Torej… Moramo se malo spoznati..« je začela Danielle. Začele smo se pogovarjati in res smo se dobro ujele. »No punce nekaj vam morem povedati…« je rekla in vse tri smo jo začudeno pogledale. »Torej včeraj so pri meni prespali em… eni fantje…« je rekla. »Sej je kul. Itak jih zdaj več ni kajne?« sem jo vprašala. »No am.. še so pri meni… Zvečer odidejo…« je rekla. »In zakaj bi bil to problem?« sem jo vprašala. »Ker so zelo hm… kako bi rekla… moja hiša je zelo razmetana in…. No ja težko je živet z njimi pa čeprav za en dan…« je rekla in debelo sem jo pogledala. »Kako to misliš težko?« sem jo vprašala. Nič ni odgovorila ker smo prispeli. »Zdaj boš videla!« je rekla in izstopile smo iz avta. Jade ni bila kaj dobre volje saj je rada imela urejenost ipd. »Pripravite se!« je rekla in odprla gromozanska vrata. »O moj bog!« je bilo vse kar je prišlo iz mene. Vaza v kateri je bila lepa palmica je razbita ležala na tleh palma pa prav tako in zemlja je bila povsod. Po steni je so bile sledi kečapa in majoneze. Ploščice so bile mokre in po tleh banane. »Strah me je kaj sledi…« je rekla Jade in se zadrževala da ne pade v nezavest. »No ja pripravi se….« se je oglasila Danielle. Sezule smo se in sledile Danielle. Odprla je vrata. Za njimi je bila kuhinja. »OMFG!« je zdaj rekla Anna. Hladilnik je bil odprt in na štedilniku je gorel ogenj. Steklo na oknu je bilo razbito in še marsikaj. »Se je tukaj odvijala 3 svetovna vojna?« sem vprašala in se nasmehnila ob svoji izjavi. »Mislim da je bilo še kaj hujšega kot to…« je rekla Jade in vse smo se nasmehnile. »Kje pa so ti fantje?« sem vprašala. »Trenutno so na vrtu.« je rekla z zaskrbljenim glasom. »Hitro moraš jih ustaviti če ne ti bodo podrli hišo!« je rekla Anna in vse smo hitro stekle ven na vrt…
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Naslednjič pridejo fantje v zgodbico
21. april 2013
u122484
u122484
nexttt...plisss..hitrr..zameee..
21. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. april 2013
u122484
u122484
- pliss pokukte..!!
http://www.igre123.com/redirect?ThreadId=53940
- lepo vableni
- sorryyy kr oglasuieemm
21. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani