Vrjetn mal dalš
10. junij 2015
Vrjetn mal dalš
10. junij 2015
Štekla mi je. No u glavnem tuki je next. Posvečen je ana_styles <3 ker je dons vidla 1D u živo. Povek plis kako izgledajo.
#havefunreaders
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Obesek ki ji ga je dol harry

sporočila

to sem tudi želela povedat harry-u. Napisala sem mu sporočilo na kar mi je odpisal (gor piše)
Ko sem to vidla mi je prikipelo. Najprej me ptevara pol pa to.
Za: ex harry
od: oct xx
nism več tvoja. Ti si me prevaru vidla sm te! Poj mi pa to pišeš. Kre** n (dori za grda beseda za harrya)
Od: ex harry
Za : oct xx
sori ampak ti si najlepša. Lepša od svoje sestre in prijaznejša tudi
Za : ex harry
od: oct xx
a si jo pustil al kva
Od: ex harry
Za : oct xx
Pustila me drgač bi jo jst
ko mi je to napisov sm se zdrznila. Ona zna zelo grdo pradevat ljudi. Mislim da sm enkrat že videla zayna. Mislim da v objemu Soph ja! Po sms-jih mu bom povedala . Harryu bom dala še eno priložnost
od: oct xx
za : zayny xx
sori konc je vidla sm te z mojo sestro preden sva se spoznala.
Od : zayny xx
za: oct xx
ok. *crying*
Za:ex harry
od : oct xx
dala ti bom še eno priložnost.
ko sm mu to poslala sm zaspala. Ko sem se zbudila sem videla da me nekdo opazuje in ta nekdo je bil harry. Rekel mi je če sva skupi in rekla sm ja. Hotel mi je pokazat kajpiše pa sem mu rekla da že vem. On se mi je nasmehnil ter me poljubil na nos.
~~~~~~~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Ok upam d je ok
Mnenje?
Teorije?
Želje?
Next?
razpisi dobtodošli in kratko je ker je next že dans jutr bo pa vekrjetn drug
10. junij 2015
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Kako kjuuuut!
In hwala za posevečen
neeext!
Harry zgleda taki seksi
bog za mene!
OMG!
Ful je kjut, seksi...vse lej!
Najlepši človek na svetu je!
11. junij 2015
Cool srečka ti
11. junij 2015
u172325
u172325
NEXT!!
11. junij 2015
Ok sori to ni next. Ampak nexta ni ket bom naredila triler da boste vedele o čem se bo šlo. No i glavnem to mislim med počitnicami uzeti resno .
25. junij 2015
Triler nism uspela še naredit. V tem nextu je velik tko no dobite še vloge. Bdw Pišem na fonu.
#havefunreaders
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 15//
//Lucy Styles / /


Končno sta Hazza in Oct skupi. Waw. Zaploskat jima morm . Dons pri zajtrku sva se z Oct zmenile da greva zvečer v klub. Fanta gresta zraven. Uglavnem komi čakam! Prvič gre v klub! Jst sm šla že ene 5X ker je blo tok dobr. No sam upam da se ne napijem. Zmenile sva se da greva po obleke v shoping. Najprej nisva našle nič,ampak ko se je Oct vsedla na stol na zadnjem oddelku kjer še nisva pogledali. Tam mo je vzelo dih. Bila je lepa bela kiklica. Imelw je belo bež volančke. Na drugi polici dem videla modro bluzo. Lahko bi pasalo skupaj. Vzela sem še rjav pas in ji ga vrgla . Vse sem ji zbasala v roke in jo potisnila v kabino. Ona me je grdo pogledala (ker sem zmotila njeno počivanje). Grdo me je pogledala potem pa glasno zaloputnila z vrati. Šla sem pogledat nazaj še zame. Bilo je ksr nekaj lepih oblek , ampak ne taprave. Kmalu je prišla Octavia. "Ocravia Elizabeth Ramos! Omg popouna si. Prfektna ful ti paše! Morš jo vzet." Sem ji rekla. Spet se je preoblekla v normalne obleke. Ko je spet prišla je rekla "Lu, tale je pa zate! Lej kok je popouna!" Waw res je izbrala lepo z črnim do malo višje of pasa in dol modro zeleno. Pa sploh ni bila tako draga. Ko sva nakupili sva špi še po čevlje in make-up. Ko sva zaklučili sva šli vsaka s svojimi tremi vrečkami nazaj v dom . Tam sva pripravili kosilo še za fanta. Potem sva šli ponavlat snov ker bo učiteljica v ponedeljek spraševala (dons je petek pa sva vzeli dopust). Ko sva končali sva se šli pripravljat. Najprej sva si oblekli oblekici. Uredili sva si še lase ter make-up. Ko sva končali je bila ura že pol osmih. Ob osmih pa se dobimo v najini sobi.
Moja obleka

Od Oct obleka

Malo sem ji še govorila potem pa sva vsaka v svojo torbico dala telefon in eyeliner in maskaro ter lipstick. Potem pa je potrkalo ter vrgla sem se Niall-u v objem. Bil je zelo vesel ter me je objel v uho mi je zašeletal "prečudovita si princeska moja" jst sm ga pa poljubila in mu zašepetala nazaj "ne ti si lepši" in tako sva odšla. Harry je samo stal pred Oct in jo gledal kot bi videl hudiča. Omg resno? Potem pa je samo imel odprte oči. Ona ga je objela. Potem pa je on rekel "ooooti si najlepša na svetu omg!" Je rekel ter jo poljubil. Midva z Niall-om pa sva se samo zasmejala. Kmalu smo se odpravili. Najprej smo mogli pokazat izkaznice potem pa kar naenkrat šli za šank. Vsi smo naročili vodko in potem še nekaj rakih. Potem sva z Niall-om izignila na plesišče. Oct pa je šla na wc. Vrjetn bruhat. To sem tudi jst prvič. Kmalu sem videla da je pred nama plesal nek kodrast fant. In mislim da je bil Harry. Nisem ga videla v obraz ampak sigurni je on. Punca s katero je plesal ni bila Oct. Bila je neka blondinka. Kar naenkrat pa sta se bližala. O ne to morm posnet drugače mi nav vrjela. Hočem da sta skup ampak hazza to je pa višek. Vzela sem fon in začela snwmat ko sta se poljubila. Potem pa se je ta fant obrnil sm in me pogledal. Ni bil Harry. Ok. Dobro. Ko je bila ura 10 zvečer sva šla spet ta šank in naročila nekaj močnejšega. Par kozarcov tega sem spila potem pa sva šla z Niall-om peš v dom. Ko sva prišla tja sva šla v prazno sobo ter se vrgla na posteljo potem sva se še naprej poljubljala----. (A/N veste kaj sledi) zjutraj sva se zbusila in imela sem mačka. Videla sem da sem naga in v glavo so mi vstopili spomini včerajšne noči. Nasmehnila sem se in se oblekla. Potem sem šla v kopalnico po dva aspirina in 2 kozarca z vodo. Enega sem podla Niallu in še aspirin drugega sem pa uporabila jaz. Ko sem to popila sem šla v kuhinjo narest zajterk za vse. Potem pa so dol prišli tudi ostali.
//Octavia Elizabeth Ramos / /
Ko sem nehala bruhati sem šla nazaj. Tam je bil Harry. Šla sva še po vodko in jih nekaj spila. Tekmovala sva. Kar naenkrat pa me je Harry poljubil. Poljub sem mu vrnila. In poljubi so bili vroči in strastni kar naenkrat pa me je prijel za stegno. "Najdita si sobo!" Naju je nadrl natajar. Midba sva se pa le zasmejala in pijana hodila po Londonskih ulicah. Ko sva končno prišla v dom natančneje v eno od dodatnih sob sva se začela strastno poljubljati brez vstavljanja. Kat naenkrat pa mi je dal kiklico in bluzo dol-----. (A/N naprej veste)
zjutraj sen se zbudila ko mi je Harry pred nos tiščal aspirin in vodo hitro sem spila ter se oblekla "včeraj je bila moja najboljša noč v življenju" je rekel Harry jst sen samo prikimala in se nasmehnila ob spominu. Skupaj sva se nasmejala 'priskakala' dol. Tam je bil že zajterk zato smo pojedli. Po zajtrku mi je Lu rekla da mi more neki pokazat. Šla sm v najino sobo in pokazala mi je video. Na videu sem videla Harry-a kako poljublja eno blondinko. Sicer nisem videla njegovega obraza ampak vem da je bil on. Pred koncem sem vrgla telefon na njeno posteljo in stekla po vse stavri ki sem jih imela v omari. Brez premisleka sem jih vrgla v kovček in ga zaprla. Verižico sem vrgla na tla in vzela moj denar ki sem ga privrčevala. Ko sem stekla po stopnicah mi je solza že tekla po licu. Ko sem mu končno dala je on že bil z drugo. To me je najbolj prizadelo. Sovražim ga! Harry he uprašal kam grem jst sem pa rekla " vse je tvoja krivda!" In stekla iz doma. Stekla sem na podzemno in šla iz mesta. Potem sem šla na vlak in se peljala neznano kam. Šla sem v gozd in kam nekam hodila.
// Ninna Katie Lovrence//
V gozdu živim že 1leto. To je zaradi njega. Harry-a. Bila sva skupaj in me je prizadel. In ne samo enkrat. Zaupala sem mu z vsem srcem. Ampak potem me je zapustil. Hotela sem iti iz mojega rodnega mesta Holmos Chapel-a zaradi njega. Bila sva sošolca 3 leta. Ampak na koncu me je izrabil. Tako kot pri vseh puncah. Mislila eem da sem posebna ampak ne. Hodila sem po gozdu in slišala še eno korakanje. Ojoj ne smejo me najti. Nočem tja kjer je on. Vifela sem neko punco ki je bila objokana. To ne more biti dobro ampak vseeno. ßla sem do nje in jo objela povedala sem ji zgodbo in čudno me je pogledala. ".... in ppotem mme je hharry izrabbil" potem je dobilanov naval joka. Ojoj zaradi
Harry-a je to. Še žal mu bo! Ubila ga bom ublubm. Rekla sem ji da gre lahko živet k meni. Ker jo razumem. Meni je naredil podobno. Šle sva v mojo majhno kamnito hiško z kuhinjo in mizico ter z kopalnico in z tremi sobami. Dve sobi sta spalnici ena pa ima npter omaro in pripomočke. Rekla sem da sem jo kupila in zdaj živim tukaj. Bila je navdušena. Povedala mi je da zdaj Hazza živi v Londonu. Ampak jaz bom še vedno tukaj ker baje velikokrat pride sem. U glavnem SOVRAŽIM GA! UBILA GA BOM TO MU OBLUBIM!!
~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
#želje?
# mnenje /kritike?
#next?
08. julij 2015
OMFG!!!!
Resnoo??
Zakaj ni
do konca pogledla??
Joooj Oct!
e žal ji bo...
I'm just sayin!
Popouno jee,
majkemi!!
POpouno jee!!!
Legendarsko!!
Woooooooooow*O*
Perfekcija, nadgradnja!!
Nadgradnja
perfkecije....LOADING...
popounost, resno!

#želje? Piši kot pišeš, ker je popouno!

# mnenje /kritike? Ti bom js že dala kritike ja!!
Popouno je in nehiiii!!!

#next? Še daneeeeees!!!
08. julij 2015
Cast (A/N slike so samo za posebne v zgodbi če bo pa še kdo nov bom pa dala še enkrat kdo bo kdo)
Marie Avgeropoulos as Octavia Elizabeth Ramos

Harry Edward Styles as himself

Anna Kendrick as Ninna Katie Lovrence

Lucy Hale as Lucy Styles

Niall James Horan as himself

Zayn Javadd Malik as himself
Louis Tomlison as himself
Liam Payne as himself
Selena Gomez as Mellaine Loola McGowan
Demi Lovato as a Rocky Steward
Marie Avgeropoulos with a ponytail as Sophia Fiona Ramos
08. julij 2015
A/N : Ok nadaljujem. Bdw Pesem se zelo navezuje na ta del. Pa jst umiram ob tej sliki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


/Don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 16//
/ Octavia Elizabeth Ramos / /
Pri moji zdaj bff Ninni sem že 3 tedne. Postali sva zelo dobri prijateljici. Vedno ko se GA spovnem ali ko se mi vrti in mi je slabo mi pomaga. Zadne čase se mi velikokrat vrti in bruham. Ampak vedno ko pomislim na NJEGA v očeh začutim solze. Dobila sem že okoli 100 neodgoverjenih klicev. Veliko od Niall-a in od Lucy. Največ pa od Harry-a. Odločila sem da bom odpisala Niall-u in Lucy. Rekla bom da se na kavi dobimo v Holmos Chapel-u.
--------
Za: Lucy <3 , Nially <33
Živjo, sem v redu in lahko se dobimo nekje na kavi. Da sem v redu se lahko zahvalita Ninna Katie Lovrence. Je zelo prijazna. Živim z njo v hiški. Ona je tudi tam zaradi NJEGA. Jutri ob 3 v Holmos Chapel-u v kavarni ob jezeru. Se vidimo <33 Oct xoxoxo
-------
Ni menilo deset minut dokler je prišla Ninna. Bila je v trgovini. Drugače imava delo da lahko plačujeva. Jst delam v neki kavarni ob jezeru ob 3 se mi kona izmena. No u glavnem ko je Ninna prišla mi je rekla "na preiskusi ga mogoče si-" "neee! Nemogoče" "Hej Oct umiri se. Lahko narediš tudi splav" " sej mogoče sploh nisem noseča" sem rekla ter vzela test. Sprobala sem ga. Prvi je kazal negativno drugi pa pozitiven. Zato nisva vedeli kateri ima prav. Šlo sva k zdravniku. Ko sva prišli je bila ogromna vrsta. Počakali sva. Ko sva prišli me je namazal po trebuhu. In nekaj z neko palčko delav in na koncu rekel usodne besede "imam dobro novico za vaju dve. Octavia, noseča ste" v trenutku sem bila dokončala. Nosim otroka mojega sovražnika. To je nočna mora. Resno. Kaj nej mu povem? Me bo sovražil še bolj? Bo hotel da naredim splav? Ne. Nebom ga. To je kajpak tudi moj otrok. Me samo NJEGOV. Odločila sem se da še njemu pošljem da pride na kavo ker mu to morm povedat.
-----
Za: Hazzy <33333
Morm ti neki povedat. Jutri pridi z Lucy in Niall-om na kavo v Holmos Chapel-u pri jezeru v kavarnico ob 3. Bye
-----
Morm spremenit ime k ga mam u imeniku. Odšli sva nazaj v gozd. Spet se mi je vrtelo in spet sem bruhala. Potem sem šla raje spat.
*naslednjo jutro*
Zbudila sem se ob pol osmih. Ojoj. Še pol ure do dela. Hitro sem vzela kavnojke in majico ter predpasnik in telefon. Ko sem to vzela sem hitro šla. Na srečo dem prišla pravočasno. Tam sem mogla previdno hodit ker se mi je začelo vrtet. Ura je bila že proti tretji. Kmalu je prišel Niall. Pomagal mi je. Sprejela sem Niallovo, Lucy-ino, ter NJEGOVO naročilo. Ko je bila ura tri sem šla do njih ter se vsedla. Najprej sem objela Niall-a tako močno. Nato pa še Lucy. Harry-a sem samo pogledala grdo. Najprej sem jim povedala da živim z Ninno Katie Lovrence. Harry je postal bled. Bil je čisto zaskrbljen. Po nekaj časa pogovora z Niall-om in Lu je ON uprašal zakaj je mogel pridet. Takrat pa sem kar iztrelila iz topa "nosečasm" ON ni razumel samo Lu in Ni sra razumela. Pogledala sta me začudeno nato pa še NJEGA. On ni vedel zakaj se gre zato je samo čudno gledal. "Noseča sm" sem rekla umirjeno. On me je samo pogledal z izbuljenimi očmi. "Čigav je otrok" ja čigav čigav! Od koga pa če ne tvoj! "Jaod koga mislš. Očka boš!" Sem se že zadrla da so vsi v kavarni pogledal mene. On je samo prebledel in me gledal z odprtimi očmi. Potem pa je prišel k menu in mi zašepetal "prosim te pridi bazaj v London. Vsi te pogrešamo. Kaj boš rekla v . Prosim. Zame. Za najinega otroka. Ne moreš skrbeti zanj v gozdu. Prosim" prikimala sem in rekla naj počakajo tukaj. Šla sem v hiško. Spakirala sem obleke in odšla. Vzela sem še telefon in napusala listek za Ninno.
----
Ninna,
Hvala ker si me vzela k sebi za nekaj časa. Ker sem ugotovila da sem noseča sem se odločila da se bom preselila nazaj v London. Pustila sem ti nekaj denarja da lahko ostaneš.
Vso srečo! Oct xoxoxo
-----
Ko sem to napisala sem dala še nekaj denarja ki sem ga nabrala ter šla. Z kovčkom v roki sem hodila iz gozda. Ko sem prišla do Harry-a me je močno objel. Odmaknila sem se in mu pokazala na trebuh. Nasmehnil se mi je in odpravili smo se na vlak. Kmalu smo prišli v London. Ko smo prišli pred dom so bili tam policisti ter moji staršli. Stekla sem jim objem. Objem so mi vrnili. "Za tvoj 18. Rojstni dan smo ti kupili tvojo hišo" so mi rekli ter mi pokazali na lepo modro veliko hišo. Objela sem jih še močneje in se jima zahvalila. V hiši je bilo vse v stilu. Z mojimi najbolšimi prijatelji in Harry-em smo šli noter. Tam je bilo veliko spalnic zato sem prosila Lu in Ni in Harry-a da pridejo k meni živet. Vsi so se strinjali. Jaz pa sem kovček nesla v svetlo vijolično sobo kovček. Ko sem prišla dol me sem pogledala vse sobe. Kmalu so oni prišli s kovčki v hišo. Vsak je poiskal sobo. Potem smo se odločili da se gremo flašo resnice. Še prej pa smo naročili pico. Še preden se je steklenica ustavila je nekdo pozvonil. Bil je raznašalec pic. Imel je lepe modre oči. Imel je tudi rjave lase katere je skoraj vse prekrivala siva kapa. Bil je kar lustakna. Neee. Nesmem tega rečt. Nosim Harry-evega otroka. Dala sem mu denar. Zraven pa mi je dal telefonsko. Pico sem nesla noter. Pojedli smo jo v 3 minutah. Potem sem poklicala tega fanta. Povedala sem mu da mi je ime Oct njemu pa Louis. Rekel je da pride se z nami igrat flašo resnice. Toresj smo ga počakali. Vsi smo se mu lepo prectavili samo Harry ga je grdo gledal.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#punčka/fantek
#ok?
#next?
11. julij 2015
#punčka/fantek punčka, definitivno, Darcy al pa Molly

#ok? Popouno je Nika res omfg!!! Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!
popounooooost!!! NEEEEXT!

#next? Nea s takimi butastimi no-.-
neeeeext!
11. julij 2015
A/N : Upam da ti/vm bo všeč . In Ana plis a lohk še komu poveš za to temo. K upam da pride kakšn nov bralec.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

/Don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 17//
//Harry Edward Styles / /
Ne morem vrjet. Pri 20. Letih bom oče (A/N ja zdej je 19 sam devet mesecev a ne takrt bo lih že 20.) Res sem vesel ampak malo me je strah. Kaj če se ji kaj zgodi? Za njo bom mogel skrbet 24 ur na dan. Na srečo me je povabila da živim pri njej. Iz mojega razmišljanja me prekine zvonec šel sem odpret. Pred vrati je stal fant z rjavimi lasmi večino pod kapo in modrimi očmi. O ne. Posedli smo se v krog in vsi so se mu veselo prectavili jaz pa sem ga grdo pogledal in rekel "harry" ona pa jr reku "Louis kličite me Lou. In Oct to je vrjetno tvoj fant" in pokazal name "hahah. Ne ni" on pa jo je zapeljivo pogledal. Ohh. Sovražim ga! vzel mi bo ljubezen mojega življenja. Zakaj? Neee! Hotel sem mu že v obraz povedat da ona nosi NAJINEGA otroka ne NJUNEGA. Joj potem smo začeli. Najprej sem vrtel jaz. Prišlo je na Lucy. "Moraš za en dan spat v svoji sobi ne v Niallovi" potem smo se vsi razen njiju zasmejali. Ona pa se je upirala. A na koncu sta mogla narazen. Potem je vrtela Lu steklenica je kot ukazano pristala na Oct "en teden moraš spat z njemu ammm Louisu.haah" ojoj vrnila mi je ostro. Zakaj sem ji kogel dati tak izziv. Nee. "Ne. Lu sej veš zakaj!" Hotela jo je spovnit da je noseča. Ampak Lu se ni spovnila tko da je to vstalo. Na koncu je zmagala Lu. Ojoj bogi jst. Potem je vrtela Oct. Steklenica je pokazala name "resnica" "zakaj si prizadel Ninno?" Ojojbolje bi bilo če bi bil izziv. Neeee. No v glavnem mogel sem povedat "zato ker sem se mogel preseliti v London in sem jo mogel pustiti ker razmerja na daljavo ne deljujejo" to je bilo sicer res. Potem sem vrtel jaz. Steklenica je prišla na Louisa "izziv" in jaz sem začel premišljat "na twitterju dej twit z isebo ki ti je všeč!" Neki je pisal na telefon potem pa prokimal da je opravil. Čez sekundo pa Oct zapiska telefon. "Oo nekdo je napisu twit z mano" o ne. Pogledal sem še jaz pisalo je 'z @OctElizRamos se zabavamo ob flaši resnice! #havefunfriends' ojoj vanjo je. Dokaz 1. To mi ji všeč. Kmalu so bili še nekaj slabih izzivov insmo šli spat. Ko je Lou hotel it ga je Lu ustavila "he hej izziv je bil da en teden spiš z Oct" on je prikimal in rekel da gre samo po nekaj stvari domov. Oct je šla delat večerjo. "pomagal ti bom" ji rečem in se ji pridružim. Kmalu pride Lou nazaj. Ko midva narediva največji lonec makaronov jih dava na mizo ona pa vse skliče. Ko vsi pridejo že začnejo jest. Niall v trenutku sprazni krožnik jaz pa ga je kolikor počasno lahko. Vsi so po večerji hoteli spat jaz pa sem vztrajal da gledamo film da ne gresta še spat. Na koncu le gledamo film. Priznam bil je dober. Ko smo ga pogledali smo šli spat.
Zjutrej sem se zbudil prvi in šel v kuhinjo narediti kakav za mojo miško. Na vrh sem dal malo kakava da je bil srček v penicah. Ko sem zo naredil sem dal na pladenj in ga nesel v sobo od Oct. Ko sem ji ga dal je veselo pojedla piškot in popila kakav. Ko pa se je zbudil on Lou pa me je grdo pogledal ker sem stal zraveb nje in čakal da popije. Šel sem ji naredit še zajterk- vaflje z nutello. Nesel sem ji jih na pladnju in še pomarančni sok. Ko sem ji prinesel se mi je loep zahvalila. Lepo sem jo pogledal in ji v uho zašepetal "mi oprostiš?" Ona je pokimala jaz pa sem zadovoljno odkorakal in ko sem prišel iz sobe sem zaupil "yeees!" Lou pa je rekel naj bom tišji. Hahah. Jst vodil 2-1 hahah. No to je najbolše!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A/N : no Lou je prišel v igro torej ali že kaj slutite da bo?
#ali je Lou zaljubljen v Oct
#ali se bo ona tudivanje
#želje
# mnenje /kritike
#next
11. julij 2015
NEXTTTTTTT Ti pišeš popolno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11. julij 2015
Tnx že pišem
11. julij 2015
JEJ
11. julij 2015
omfg popouno
next kuuj
11. julij 2015
Fulll lepe slike dodajaš in
zelo dobro pišeš tako,da.....
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
11. julij 2015
A/N : Ok hvala vsem novim bralkam. Ta next je posvečen masamalikstyles
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

/ Don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 17//
//Octavia Elizabeth Ramos / /
Danes sem dobila najslabši izziv ever. Mogla sm spat z Louisom. Mislm resno? Neseča sem! Lepo od Harrya je pa bilo da mi je naredil kakav in vafelj. Mogoče je pa ljubosumen. Hahah.
"Louis nekej ti morem povedat!" Sem mu spodaj rekla "a na samem?" Je uprašal "neee. Samo nekaj resnega" on je samo pokimal "Noseča sm" on me je samo čudno pogledal in uprašal "s kom?" "S Harryem" on je samo žalostno prikimal. Odločila sem se poparčkati Ninno. Ja
------
Za : NINNA <33
Živjo pridi zdaj k meni. Se bomo šli flašo resnice!
Oct xx
-----
-----
Od : NINNA <33
Ja ok prihajam!
-----
Čez pol ure je pozvonilo in bila je Ninna. Kul. Odlrla sem ji in ko je zagledala Harrya ga je grdo pogledala. On se ji je samo kislo nasmehnil. Potem ko pa je videla Louisa pa so ji oči skoraj padle iz jamic. Njemu pa tudi ob pogledu nanjo.
//Ninna Katie Lovrence /
Ko sem prišla k Oct je bil tam Harry. Pogledala sem ga s prezirom v očeh. On se mi je le kislo nasmehnil. Potem sem vidla nekega tipičnega blondinca z modrimi očmi. Potem sem videla Lucy od Harrya sestro. Potem pa še najlepšega fanta na svetu. Bil je lepši od Harrya. Bil je tako lep. Imel je modre oči in rjave lase. Bil je božanski. Tudi on me je slačil s pogledom (A/N haha men se to zdi tok smešno) nasmehnila sem se mu. On se mi je nasmehnil nazaj. "Oi sem Louis oz. Lou" "oj jaz pa Ninna ali Ninn" obadva sva se gledala ampak naju je Oct prekinila "no golobčka ali se gremo flašo resnice" onedva sta me grdo pogledala in prikimala. Nato se je blondi prectavil. Ime mu je Niall. Ko smo se začeli je flaša pristala na meni "izziv" sem rekla Oct pa je bila neusmiljena "poljubi Lou-ja" z odprtimi usti sem jo gledala
Samo prikimala je. Pogledala sem Lou-ja pokimal je jaz pa sem se mu približala ko sem bil od njega samo še centimeter sem že čutila njegovo sapo in zgodilo se je.poljubila sem Louisa Tomlisona. Omg poljubljav se je bolje od Harrya. Bil je božanski piljub. Dobesedno mislila sem da se bom stopila.
Potem smo se šli naprej. Do konca smo se zabavali potem pa je Lou šel domov jaz la sem prespala v svoji sobi. Harry in Oct sta spala skupaj. Prav tako Lu in Ni. Amlak zdi se mi da sem se zaljubila spet. V Louisa. Pač je tako božanski.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#kaj mislite glede Louisa in Ninne
#želje
#mnenje / kritike
#next
11. julij 2015
NEXTTTTTTT<3<3<3<3<3<3 OMG LOVE IT<<33<3<3<3<3
11. julij 2015
next
11. julij 2015
nevem če bom to zgodbico še pisala. če bi jo katera rada nadaljevala naj mi piše na zs
31. avgust 2015
Next!!!
11. maj 2016
neeeeeeeeext srci popoun pišešššš
12. maj 2016
Oki bom spet pisala sam ne dans -_- sm ze prevec utrujena
12. maj 2016
Okej vsi
tukaj je doooolgo pričakovan Next oprostite ker nisem nadaljevala celo večnost ampak nisem imela ne časa ne volje. Upam da bosta vsaj ene dve za začetek brale. No upam d vm bo ušeč
==============================


Don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 18//
/Octavia Elizabeth Ramos/
*Next day*
Ozrla sem se na mesto na katerem je včeraj zaspal Harry privit obme. A mesto poleg mene je bilo prazno. Zavzdihnila sem, vzela oblačila in se odpravila v kopalnico.

Ko sem se stuširala umila zobe in preoblekla sem se želela odpraviti dol a sem po poti srečala Lucy in Ninno, Ninna je namreč prespala v eni is sob za goste. ZRAVEN LOUISA. Spala sta en ob drugim. Ni to lustkano? No v glavnem z Lucy in Ninn smo šle dol v kuhinjo kjer so fantje delali palačinke. Upam da mi ne zažgejo česa. Kar naenkrat pa Harry predme postavi krožnik s palaćinkami v obliki srčka in jagode. Isto Naredi Niall za Lucy in Lou za Ninn. Vau so se potrudl. Ne morem vrjet. Na srečno moje palačinke niso zažgane. Ninnine so malo, pravtako Lucyine. Očitno Harry zna kuhati. Ali je lahko sploh še bolj popoven. Mislim da mi ni žal da sem noseča z njemu.

Ko sem pojedla mi je Harry rekel če gremo v lunapark. Logičn jaz obožujem adranalin zato sem bila takoj za. Ninna se je zelo prestrašila a jo je na koncu Louis prepričal s poljubom. Ko je to naredil sta oba zardela. Vsi sme vzeli nekaj denarja in se odpravili. Najprej sva midve z Lucy ki sva si najbolj podobni v tem področju a nama je Niall tudi sledil, šli do sladkorne pene. Lucy je prosila Nialla samo enkrat in ji je ustregel z kar dvema velikanskima sladkornima penama, a sem kmalu ugotovila da je ena zanj. Jaz pa sem prosjačila Harrya pa mi je ni dal. "Pa dobiš enga lubčka če mi jo kupiš!" A on se ni dal zahteval je le eno. Da vedno ko se bomo šli flašo resnice moram reči izziv IN ga moram vedno opraviti če ne bom 'kaznovana' na koncu sem le privolila in on mi je kupil GROMOZANSKO sladkorno peno. Hodili smo pa lunaparku. Dokler nisem pojedla pene zato Harry vzklikne: "greva na ta vlakec! Plosim, plosim ploooosim?" Ampak ta vlakec je bil zelo strašen in velik "ne bom šla tje ne za nič na svetu" "plosiiiim jst sm ti tud kupu sladkorno peno" " okej no-" "jeeej" "-če boš zemri pr flaši resnice reku izziv in ga opravu če ne te bom jaz kaznovala. In še danes moraš cel dan odgovarjati ja na ja/ne uprašanja." On me pa navdušeno objane in me zavrti v zraku. Saj nisem tako lahka no. No takoj ko me da na tla stečem v vrsto za vlakec da plača karte. Takoj se mi pridruži. Drugi pa so bogve kje saj so se porazgubili že pri sladkorni peni.
Super.
Kmalu sva že sedela na vlakcu. Takrat pa se splovnem in Harryu ki sedi poleg mene zašepetam "omg, ne bi smela privolit. noseča sem" on prebledi ko se vlakec začne premikat. Upam da bo z mojim otrokom vse okej. Vlakec se začne premikati. Jas pa komaj čakam na konec. Čez dobrih pet minut že stojim na trdnih tleh kjer tudi bruham. Z Harryem se odločiva da bova odšla do zdravnika preverit če je otrok še živ. Hitro pokličem Louja naj z Ninno prideta, Harry pa pokliče svojo sestro. Ko vsi pridejo se odpeljemo k zdravniku. Ta zdravnik ki so nam ga dodelili je bil star in zguban čudno da sploh še dela. Šla sem v njegovo ambulanto, kjer mi je dal neko mazilo na trebuh kasneje pa rekel: "Žal mi je za vašo izgubo-" a jaz sem dobila solzne oči in stekla sem skozi vrata vsi prijatelji so ugotovili ter tudi tolažili Harrya. A jaz sem samo stekla po ulici do moje hiše. Takoj po tem sem šla v svojo sobo ter začela pakirati. Ne morem več živeti tukaj. Tukaj sem dobila otroka in ga izgubila. Napisala bom sporočilo jim oz. Niallu on je bil zmeraj ob meni ko sem ga rabila. Moj najboljši prijatelj je. Vzela sem vse kar je bilo potrebno ter se odpeljala do letališča. Tam nisem želela pogledati kam grem le kupila sem karto s katero bom letela čimdalj. Ko sem prišla letalo sem se privezala. Sedela sem poleg fanta mojih let z rjavimi očmi in rjavimi lasmi. Bil je lustkan. "Kaj pa delaš tukaj mislim zakaj točno greš v Sydney?" Me je vprašal "Bežim" "Pred čim točno?" "Pred resnico"
Sem rekla ter de mu nasmehnila. Ta let pa ne bo tako dolgočasen.
============================
Upam da boste brali in da vam bo všeč.
*kaj mislite o izgubi Octaviinega otroka?
*ali vam je všeč ali moram kaj spremeniti?
*kdo mislite da je ta fant z rjavimi lasmi in očmi?
12. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani