No ta next je za soboto. Posvečen je ana_styles <3 upam d boste užival.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 7/
/ Octavia Elizabeth Ramos /

Ko sva ustopila v šolo sva šla vsak k svoji omarici. Jst sm šla k svoji. Imam jo zrevn Soph. Na svoji omarici ima zvezdice in napis /star of the planet/ ona je fulll popularna. In mi podobna. Pa vsi jo imajo rajš od mene razn harry-a niall-a in lucy. Celo starša me prezirata. Njo vsi obožujejo. No u glavnem vzela sm knjige ter stekla v svoj razred. Lucy se je vsedla zraven mene. Niall in harry pa sta sedela skupi v starejšmu razredu. Prve ure do kosila so bile zelo dolgočasne in končno jih je bilo konec. Med odmorom za kosilo smo se skupaj vsedli ter se pogovarjali in jedli. Z Harry-em sva sedela nasproti. Ko sva pojedla me je čez mizo strastno poljubil. Pobljub sem mu vrnila ampak ga kmalu ptekinila. Hitro sem stekla v razred kerns je mela ta tečna učitlca zato sm hitro šla v razred preden je zazvonilo. Ko je zazvonilo je učiteljica nekaj začela blebetat. Nisem jo poslušala ker sem razmišljala o nama s Harry-em. Hitro je minilo in pouka je blo konec šla sm v dom ter pojedla kos kruha z nutello. Malo sem dokončala dn ter se vlegla ter zaspala na svoji postelji.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#ok pišem?
#želje?
#kaj bo potem?
#next?
09. maj 2015
Vse se mi je zbrisal tk da mogoč dobite jutr
09. maj 2015
neeeeeext
10. maj 2015
omfgomfgomfgomfgomfgomfgomfgomfgomfgomfomfgomfgomg!!!
Men si posvetla neext?
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D best je človek!
Čisto resno!
Smrtno resno!
Next še daneees!
10. maj 2015
Oi. Spet je tuki next. Ta next je za sredo. Pol bom še za ned in čet. Posvečen je laurič. Uživajte!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 8/ /
/ Harry Edward Styles / /
Sanjala sen da se harry v parku pogovarja z soph. Ona je bila sproščena in mirna on pa je bil živčen. V sanjah mi je bilo nelagodno zato sem se tudi zbudila. V parku je bil res harry z soph. Ko me je soph zagledala mu je rekla sori in ga poljubila. Ko sem to vidla sem stekla iz tega parka. In šla v sobo. Vrgla sem se na poseteljo ter se zjokala. V 10 minutah je harry prišel v hišo. Ni vedel da sm ga vodela pri poljubljanju z soph zato je šel v mojo sobo ter me objel in me hotel poljubiti. Odrinila sem ga in šla v kopalnico. Hitro sem se zaklenila (ključ imava le jst in lucy ) pobrskala sem po predalu. Britvico imam v sobi zato sem uzela manjši nožek. Z nožem sem si potegnila črto po zapestju. Ni bilo dovolj. Isto sem naredilaše enkrat in še enkrat in še enkrat dokler nisem obležala na tleh. Takrat je prišla lu (lucy) in hitro odklenila. Vsi so stekli k meni. Niall je hitro szekel po povoj ,lu je šla po razkužilo in kozarec vode. Hazza pa je bil skoz pri meni. Povil mi je roko in ko razkužil. Ko sem se umirila so me uprašali kaj je bilo. Bila sem silno utrujena in nezadovoljna. Iz sebe sem spravila le "hazza, s tabo nočem imeti nič več! Zapuščam te." Ko sem to izrekla se mi je ulila solza in zaspala sem vse kar sem videla je bil harry s solzo ki mu je spolzela po licu. Nisem vedela kaj naj zato sem kar zaspala. Zbudila sem se v bolnici. Baje sem bila v komi zaradi tega ker sem izgubila preveć krvi. V komi sem bila en dan. Tekli do da grem lahko domov. Šla sem v dom. Tam me je že čakal niall z lu. Lu je bila malo jezna ker sem pustila harry-a. Povedala sem jima kar sem videla. Zato sta me oba razumela. Ko smo šli naslednji dan v šolo je bil Harry že s soph. Joj kako sem jezna nanjo ona je vsega kriva!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#Želje?
#kaj bo potem?
#next?
10. maj 2015
u172325
u172325
NEXT!!
10. maj 2015
OMG!!!!
Soph, pripravi se, kar Ana te bo ubilaaa!
Am, daj sliko od Soph!
Da jo bom lažje ubila, da vem kk zgleda!!
Jooooj keri luzer!
Harry...ubila te boom!
S Soph skupi!!!!
Grrrr!
Neeeext!
10. maj 2015
next
10. maj 2015
Octsoph


pa še od soph omarica in od ene njene plastične lutke
10. maj 2015
Ta next je za nedeljo. Jutr al pa dons bom za čet (vrjetn juzr mqybe pa dons če bo vsaj 1 next. Posvečen je sarica2001.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 9/
/ Sophia Fiona Ramos//
Hah vse gre po mojem načrtu. Ko je imela eliz (octavia sam jst jo kličem eliz k ji ta ime ni všeč) ah sj ni fore. U glavnem ko je imela eliza manj ur kot harry sem ga počakala. Prej sem si lase spustila tako kot jih ima eliz. Sveje prelepe koralde sem pospravila in pozdravila harry-a. Reku mi je: "oj srček" yes sem pomislila. Vedela sem da naju bo zamešal. Ko je vzev potrebno iz omarice sva šla. Po poti sva se ustavila v parku. Pogovarjala sva se. "Se spovniš ko sva se tukaj prvič poljubila?" Je rekel. "Ermm. Emm. Jp" sm rekla. Obnašala sm se drugače in čudno. Usaj harry je to rekel. Po dvajsetih minutah sem zagledala eliz. Rekla sem mu : "sori" ko sem to izrekla sem ga poljubila. Poljub mi je vrnil in se kmalu odlepil. "Ti nisi oct kajne!" Jst sm razočarano prikimala on pa je odšel in me zasovražil. Šek je v trgovino ter kupil manši prstan z modrim kristalčkom. Nato je šel v dom. Tam se je eliz že rezala in šla v bolnico. V komi je bila en dan. Popolno. Takrat sem imela možnost očarati harry-a. Dala sem vse od sebe in postala sem mu všeč. Zdaj sva par. Temu se reče sophflirtarija hah. Imela sem tudi nekaj slavnih fantov. In vse sem ovila okoli prsta. Enkrat sem jih spravila v posteljo potem pa puf konc zveze. Na mojem listu imam še veliko slavnih zdaj pa je prvi na listi harry. Ko bo enkrat spal z mano ga bom odvrgla kot ostale. Pitem pridejo na vrsto. Oz naše šole sem spala že z usemi cute fanti in z vsemi z katerimi sem želela razen z harry-em šr nism ker je now. No u glavnm. Povabu me je če grem v ta dom kjer je tud eliz aghg. No u glavnem nikol me bo izvedu da ga bom sam ukol prsta uvila. No pol ko bom z nemu prekinla ga ma lohk zaradi mene eliz. Sam vedno bo imel izkušnje od mene sli pač. No u glavnem naredila sm naćrt kako se iz igre znebit eliz. Mamico bom prosila naj mi da kreditno kartico. Aja načrt. Načrt je tak da bom z mojmu frendom ki je ful cut
e (zame sam kot frend). Ima črne lase in na vrhu svojege postrani frizure blond pramenček.
on mi bo zagotovo pomagal
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#Kdo je ta njen frend?
#ali se vam to kar dela soph zdi kruto?
#želje?
#next?
Tist k se bo najbolj razpisov mu posvetim next ok?
10. maj 2015
#WTF ZAAAAYN? NOooope Zayn, da si nebi dddrznuuu!!!!!
#Ja dddd, da je krutoo!
Kako vprašanjee!
#peljit to naprej, ker je fuuuul zanimivo! Čeprav, ja JE KRUTOO!
#NEEEXT ŠE DANEEES!
Okeeeej!
Kje naj začnem slpoh..
Aja..SOPHHH!
Ti k***a malaaaa!
Js te bom zadavla!!
P.S: V Londonu je to, ne?
V London bom prišala in jo zadavla!
Ti nemarnica mala!
IN tole...ZAAYNY?!?
Wtf noooO!
Da ji nebi drznu pomagaaal!
Pol bom še tepe focnala!
Pa me briga, če si slaven al pa ne!!
In...boga OCT!
ZEJ JE V FAKING BOLNICI ZARAD FAKING SOPH!
JS JO BOM TOOOK ZADAULA, DA ŠE VEDLA NE BO ZA SEBE!
OZ. UBILA, ISTO SRANJEE!
JS SM JEZNNAAA!
SPLOH TOLE Z ZAYNOM...JOOOJ ZAYN!!JA...NI DRUGEGA FANTA, KOT JE TALE...NA ŽALOST!!
V GLAVNEM...:
TO JE NAJBOLJ SUPER DUPER ZGODBICAA!
LJUBIM TVOJO ZGODBICOOO!
D BEEEST JEEEE!
NET MORE PRIT ŠE DANENEEEES!!! ZAHTEVAAAM!!!ZATO....NEEXT!!!!
11. maj 2015
u172325
u172325
NEXT!!
11. maj 2015
Ok. Tnx ana. Ta next je posvečen tebi ker si se tako razpisala. Hvala za lep komentar. Upam da boste uživale v tem nextu. In i can't believe je že 10 next. Prvi okrogli next je posvečen tebu ana_styles <3!
#havefunreaders
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 10 /
/ Harry Edward Styles / /
Flashback
"Harry,harry! V šolo moraš!" Je rekla moja mami. Bil sem star 7let. Danes bo prvi šolski dan v 2 razredu. Lucy pa se bo odpravila v 1. Razred. Nisem si želel ustat zato sem v mami vrgel povšter in spql naprej. Kmalu je v mojo sobo pritekla lucy. Začela je skakati po moji postelji da nisem več mogel spati. "Nočem zamuditi svojega prvega šolskega dneva zaradi tebe!" Je rekla. "Nekoč ti bo žal" sem rekel ona pa me je parkrat pocukalaza moje ne predolge kodre in šla iz sobe. Hitro sem šel v svojo kopalnico. Ja prov ste slišal. Imel sem SVOJO kopalnico. To je bilo ker je imela moja mami zelo dobro službo. No u glavnem sem si razmočil glavnik in si z njim malo zmočil lase. Hitro sem si umil obraz in se preoblekel. Lase sem si namqzal z želejom in šel na zajtrk. Ko sem pojedel sem vzel usneno jakno ter se odpravil na zrak "harry, počakaj me!" Je zaklicala lu. Počakal sem jo in odšla sva. Po poti sva opazila da je najina mami vozila. Pomahala sva ji in ona je nama. Nagnila se je skozi okno ter nama zaklicala "bodita pridna ljubčka!" "Ja bova mami!" Sva ji z lu rekla.Medtem mami ni bila pozorna na cesto zato, je zapeljala v hišo ki je bila tam. Midva sva se začela jokat. Ona pa se na to ni odzvala. K nama je pritekel črnolas deček. Imel je nov telefon zato je poklical rešilce. Prišli so hitro a bili so prepozni. Najina mama je umrla. Tist dan nisva šla v šolo. In ja imel sem prav lu je bilo žal da me je zbudila in ker je šla u šplo. Oh ko bi lahko čaz zavrtel nazaj.
End of flashback
Nisem želel prizadeti oct ampak nisem imel izbire. Ko mi je umrlw mami je bilo z mano konec. Nisem poznal ljubezni do ženake (razn lu no) no ko mi je umrla mami smo postali revni in zato sva v tem donu. Oče se je letos ubil ker mu je šlo preslsbo. Naju je dobila teta ki ni želela skrbeti za otroka zato naju je dala sem in zdaj sva tukaj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#se vam zdi nenehna menjava punc zdj razumna?
#ste ble kj žalostne?
#želje?
#kj za popravt?
#next?
11. maj 2015
#od koga p.o.v. nj zj napišem?
12. maj 2015
u172325
u172325
Ja
Ja malo
JAA itaq da next
NEXT!!
p.o.v. pa bi lahko bil od Zayna
12. maj 2015
OMGGGGG!
Groznooo!
Majkemi da bi ju js posvojollaaa!
Men ju daaj!
D best kot zmeri!
Zgodbica postaja vse boljšaa!
NEeext!
In GRSIASSSSSS za posvečen nexttt!
Nebi moglo bit boljšee!
NEEEEEXT!!!
Aja, POV od...Zayna, ja...NEEEXT!
12. maj 2015
Se en next ce ne ne bo nexta
13. maj 2015
next
13. maj 2015
No živjo. Ta next je posvečen laurič. Tokrat bom spet posvetila next tieti ki se bo najbolj razpisala!
#havefunreaders
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 11//
/zayn malik///
ura je pet popoldan. In moj frendica soph me je povabla v starbucks. Hitro sem si počesal moje črne lase in jih namazal z želejom. Ko sem to naredil sem vzel dežnik in jakno in se vsedel na moj nov motor. Odpeljal sem se k Starbucksu in pozdrabil soph "oi sophy!" "Oj zayn. Kaj boš pil?" Je rekla. Jst pa "jst bom kavo z mlekom. No kaj morm zdj narest?" Ona pa "zayny. Vem da zahtevam veliko. Ampak mogel se boš preseliti v dom. Brez skrbi! Ceneje je kot v tisti najeti stari hiši! Pa še lepše je. Tudi na drugo šolo boš mogel." Wow to je pa veliko
"Ok sam nc vec" ona je prikimala in rekla "saj boš ostqlo naredil sam brez dodatnih pogojev. Jst sm si mislil pa kva še. Ko sva popila svoja napitka sem šel pakirat in pustil sem jim listek in nekaj funtov za en tedem ker ga je bilo ravno konec. Ona mi je rekla kje se bova dobila da bova šla do hiše. Preden sva prišla mi je rekla naj se delam da sem jo prosil da naj se delam da je ne poznam. Ko sva prišla je šlq ona v sobo nekega fanta jst pa nisem vedel kam naj grem. Kmalu sem zagledal lepo dekle z temno rjavimi lasmi in modro zelenimi očmi. "Živjo. Al si nov?" Je rekla jst sem prikimal in se prectavil. Ona mi je povedala da ji je ime octavia. Spoznala sva se in skupaj sva šla prijavit da sem prišel v šolo in za ta dom. Povedala mi je tudi da ima jutri 17 rojstni dan. Potem je prišla po stopnicah soph z unmu fantom "oi jst sm harry" je rekel kodrolas fant. Ona pa je povedala svoje ime in da je od oct dvojčica. Tega pa nisem vedel. Čeprav sta si zelo podobni. Naslednje jutro je bil ponedeljek. Ob šestih zjutraj me je prišla zbudit oct. Rekla mi je da morm se zbudit ker mamo dvejst čez sedm šolo. Ko sm se oblekel in umil sem šel na zajerk. Vsi smo bli tm in se pogovarjal. Harry me je skoz grdo gledal. Zakva? Priznam da je oct ful lepa. Ne! Sigurn ma fanta. Ampak je tko lepa clo lepša od sophy. No u glavnem bom dons vidu. Aja sj res rd ma! Jp to jo bom presenetu. V tem domu so tud niall in lucy pa eni piflarji. Ko smo zaklučli smo šli v šolo. V šoli sm vidu sophy in z enimi barbikami. Čudno. No u glavnem sm kmalu vidu druge in se jim pridružu. Dans po šoli ji bom neki kupu.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
#kal bo pol?
#želje?
#od koga pov nj dam?
#next?
Ok tistmu k se najbl razpiše posvetim next.
16. maj 2015
next
16. maj 2015
Zayn

Taglavna barbika (glavnejša od soph)

še dve barbiki (še kar ful jih je drgač)

16. maj 2015
NEEEEXT!
D best zogdbica človek!
Zdej bota Zayn pa Okt skupiii!
iiiii"!
Morta biiit!
*Zayn se bo mogu z Okt družit, pol jo bo pa pustu pa ji zlomu srce
*Zayn pa Okt! Zokt!
*Daj od...am...Okt al pa Harryja...da je ljubosumn..
Za Okt pa da jo je presunla Zaynova lepota..
*NEEEXT
Še dans človek!
Mooorš!
Moreeeeš!
Če je dost razpisano je
če ne pač ni
ne da se mi več pisa
moram nehat govort
adijo
ne pe, hec hec...
v glavnem...
NEEEEXT!
16. maj 2015
Ta next je posvečen ana_styles < 3 upam d boste užival.
#havefunreaders
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 12//
/ Octavia Elizabeth Ramos / /
Joj kako je zayn lep. Dons mam rd in upam da se bo spovnu. Lucy in niall super napredujeta. Tudi harry in soph. Joj če nism več z harry-em sm pol prosta! Za zayna. Nehi tko mislt no! No u pam da je prost. Dons grem v shoping. Tm sm si kupla nekaj ublekic in čevlje pa dvoje kopalk. Po poti nazaj sem vzela kavo in šla do doma. Ko sem vstopila sem zagledala vse ki so mi zaklicali "suprise! " no in vsi so me objeli. Bila sem vesela čeprav je bil harry tam. Rekli so mi da gremo na bazene s tobogani. Hitro sem se preoblekla v nove kopalke in dala oblekico čez. V torbo sem dala brisačo in rezervo kopalk in telefon. Lolikor hitro sem lahko sem pritekla in smo šli. Šli smo na podzmno železnico. Ker je bilo velik folka smo stqli. Ker ni bilo nič več za prijet mi je zayn dovolil da se primem njega. Ko smo prišli sem s hitro slekla (ne kopalk) in sm šla v vodo. Malo sem se osvežila. Potem je za mano nekdo s toplo sapo rekel " a greva na tobogan? " Bil je zayn "nehaj me strašit in ok" šla sva. Izbrala sva tist tobogan ki je bil za dva. Ko sva se pelala je bilo strašno zato sem nekajkraz zakročala. Preden sva padla v vodo mi je zdrdljal "ali bi bila moja punca" in padla sva v vodo. Ko sva prišla na površje sem ga objela in mu zašepetala " jaa!" Nato se mi je nasmehnil jst pa sem se njemu. Za nama sta se pripeljala niall in lucy potem pa še hazza on soph. Ko sem pogledala okoli sebe sem videla Harry-a kako grdo gleda zayna.
harry grdo gleda zayna

~~~~~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
#ok?
#želje?
#kaj bo potem?
#od koga pov nj dam?
#next?
16. maj 2015
u172325
u172325
Harry bo ljubosumen
Pov od Harrya
NEXT!!
16. maj 2015
next
16. maj 2015
*AAAAAAAAAAAAA!!!
D beeeest!
IOMFFGG!
?Nič več, ker sta končno skupiiii!
*Polubla se bota pa bo Harry ful grdo gledal
*Od Harryja, pa ful lubosumno napiši
*Še danessss!
16. maj 2015
Ta next je posvečen sarica 2001 vem da nexta ni blo že tisoč let . Upam d vam bo všeč. Pa zdej bom ptobala pisat na drugačen način tko d povejte kuko vm je bolš
#havefunreaders
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
/ don't care for the past ~ Harry Styles ff / chapter 13//
/ Harry Edward Styles / /
&music (poslušite ta muska &skupina je d best poleg 1D)

&ok slike pridejo umes

Joj pri Oct sem vidno končal. Ona ima fanta zdej (seveda jst mam soph ampak ni ista kot moja oct) Harry! Oct ni več tvoja! Imel si priložnost pa si jo zavozu v graben. Nobena ni tako popuna kot ona. Preprosta in prečudovita je. Soph pa je izbirčna in vse. Preprosto Octavia je Angel. Ko smo odšli iz njene 'zabave' smo šli pač v dom. Ko smo prišli jo je Zayn objel ter ji dal lepo zapestnico. Bila je prečudovita. Zakaj se jas nisem kaj takega spovnil. Jaz sem ji dal verižico s srčka. Nigče ga ni znal odpret razen mene. Če si ga odprl je notri pisalo love you. Na drugem delu odprtega srčka je pisalo Harry&Oct. Še dobro da ga niso znali odpreti in da niso vedeli da se da. Ko smo ji vsi dali darola (celo soph ki ji je dala ustopnice za koncert od taylor swift.) No u glavnem vsi smo bili veseli razen MENE. Ko smo šli zvečer še na pijačo za njen 17 rd (seveda coca-colo) no u glavnem dons je mela tud soph rd sam d ga ma ona jutri (vem ja čudno. Rodili sta se okoli polnoči. Oct se je rodila nejaj minut pred Soph pa malo čez zato ga praznuje jutri. ) . No u glavnem vsak je šel v svojo (ozredna sta bila niall in lucy ki sta šla v 'svojo' dodatno sobo. Vsi smo zaspali. Sredi noči (malo čez polnoč) sem hotel po sms-jih čestitat moji Soph ko sem dobil sporočilo od nje in sem ji odpisal in sva se pet minutk pogovarjala.
sporočila:


.
.
/Octavia Elizabeth Ramos / /
Ravno ko smo šli spat sem pomislila na harrya kwko lepo ogrlico mi je dal. Dala sem jo na nočno omarico ter zaspala. Ko sem se zbudila mi je telefon piskal. Joj ne že. Poglefala sem na uro ter videla da je ura šele malo čez dve zjutraj. Pogledala sem in videla nova sporočila od zayna. Pogledala sem in mu odpisala. Ko mi je odpisal še on sem se nasmehnila.
sporočila:

.
.
ko sva si nehala dopisovat sem hitro telefon vrgla ma nočno omarico. Ponesreči mi je srček ki mi ga je dal harry padel na tla ter šel na dva dela ( še se je dal dat skup) pisal je 'love you' na drugi polovici srčka pa je pisalo 'Harry&Oct' ne morem verjez da še vedno nekaj čuti do mene. Saj po pravici tudi jst do njega.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
no upam d vam je bilo všeč
aja soph je pustila harry-a ne on nje
#kaj bo naredila oct?
# kaj bo?
#želje ?
#mnenje?
#next?
razpisi Dobrodošli!
30. maj 2015
Wiiiiiii!
The best je dobesendooo!
Res se mi ne da
razpisovat, ker sm bolana
in se ne počutm dobro!
Zato..NEEEXT!
30. maj 2015
neeeeeeeeeeeeeext
30. maj 2015
Ok jutr dobite
10. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani