Heiiii < < > > Ja newm kaj naj napišem tak da grem kar k zgodbici...!
XoXo


-"Party girls don`t get hurt ,can´t feel anything when will i learn?"-

Michaela P.O.V
To je to. Ni več izhoda. Zdaj gre za vse ali nič! , si mislim ko stojim pred stavbo ki mi bo spremenila v življenje. Lahko postanem to kar si želim že celo življenje , ali pa izgubim upanje v vse kar mi je kadarkoli kaj pomenilo. Da vam povem bolj nazorno. Ime mi je Michaela. Živim v Oklahomi. Danes je prišel trenutek ko je profesionalni plesni klub prišel v to malo državico. Ples mi pomeni vse. Vse življenje so me zavračali zaradi moje prekomerne telesne teže. Pred enim tednom sem se vrnila sem iz dvoletnega treniranja plesa v Los Angelesu. Bilo mi je zelo težko. Nikogar od starih "Prijateljev" še nisem srečala , vendar sem prepričana da bodo vsi prišli sem videti moj "Fail" . Vendar ne vejo da sem shujšala. To je moj trenutek za sijanje. In tega mi ne bo nihče pokvaril. Počasi sežem po kljuki in odprem vrata. V mene puhne zrak po nešteto parfumih. Tako vem da se je zagotovo prikazala cela šola. Stopam po stopnicah in pridem do dvorane. Počasi zajamem zrak ter vstopim. Dvorana je skoraj polna zato na srečo ne pritegnem veliko pozornosti.Odpravim se na tribuno , in poiščem prosto mesto. Ko sedem zaslišim pritajeno šepetanje iz vrste za mano. Ujamem besede "Michaela" , "Debela" , "Grda" . In "Misliš da bo prišla"?
Počasi obrnem glavo in zagledam Harrya fanta ki se je vsa leta na kolidžu norčeval iz mene , Louisa in mojo bivšo prijateljico Anastasio. Harry jo poljublja po ušesu. Skoraj bruham . Louis ugotovi da strmim v njih , in mi pomežikne nato pa nekaj šepne Harryu . Tudi Harry se ozre navzdol proti meni in v presenečenju razširi oči. Sunkovito vstane in se požene dve vrsti naprej do mene. Sede zraven mene in me še enkrat pogleda. "Kaj buljiš?" ga vprašam nejevoljno . "Michaela"? Bolj vpraša kot reče. "Harry"? Ga vprašam in ga vprašljivo pogledam. Samo strmi vame kakor tele v nova vrata. Takrat se iz zvočnikov zasliši "Vsi tekmovalci morate priti po ozvočenje" . Vstanem in se odpravim dol. Stopim v vrsto. Ko sem končno na vrsti zaslišim znani glas "Babe prosim če stopiš malo bližje da ti lahko pritrdim mikrofon" reče in jaz se namuznem. Stopim bližje in blondinec se skloni k mojemu vratu da mi lahko na ovratnik pulovra pritrdi mikrofon. "Čakaj malo"! reče blondinec. "Poznam ta vonj" ! pogleda me ter se namršči. "Mi? nejeverno vpraša in me premeri od nog do glave.

Okii 2 nexta pa nadalujem XoXo
Baaaiii
07. julij 2015
https://www.igre123.com/forum/tema/kot-v-sanjah-(motogp-jorge-lorenzo)/84204/1 Gledaš MotoGP ali pa te samo zanimajo zgodbe o ljubezenskih zapletih? Zgodba Kot v sanjah govori o punci dvokratnega svetovnega prvaka Jorgeja Lorenza, strastnega španca s svojimi muhami in težavami! Preveri, kako se simpatična Viki in Jorge borita skozi probleme zvezdniškega sveta, družinske zadeve in še več!
Oprosti, ker oglašujem!
07. julij 2015
next-nova bralka
16. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani