Ok razumemo, zdej bi pa vdani podlozniki radi nov del zgodbe♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
05. september 2015
ok,res se opravičujem,da nisem pisala dolgo časa,ampak res nisem imela časa,in hvala za razumevanje SarahHemmings (lol)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zadnjič sem pozabla še:
Sara

Logan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bilo je dopoldne pred plesom. Bila sem doma,ležala sem na postelji in gledala televizijo. Vsake toliko časa sem skrivoma pogledala skozi okno,kjer se je za ples pripravljal Ash. Bila sem ljubosumna,jezna in žalostna. V meni je vrelo. Najraje bi stekla do Alison in ji povedala,da si Asha ne zasluži. Pa nisem bila takšna psica,kot je ona to delala meni. malo sem še gledala tv,ko je pozvonilo. Pred vrati je stal Ash,ves urejen in takoj sem mu odprla. ˝No poglej poglej,ti pa kar v pižami˝,mi je rekel in se nasmehnil. ˝Pa saj veš da sem bolna˝,sem mu odgovorila,ker sem videla Logana za grmičevjem.˝Pa si res prepričana,da ne greš?˝˝Ja in to 100%,saj bo še priložnost˝,sem mu odvrnila.˝No moram,sedaj po Alison˝ "Uživaj še namesto mene" sem rekla in mu pomahala,ter zaprla vrata.Ni minila minuta že je pozvonilo.Odprla sem in pred njimi je bil Logan.
"A si pripravljena?"
"Na kaj?"
"Na ples,d"
"Ah,ne grem,bolana sem"
"Vem,da nisi.Ne grem od tu brez tebe."
"Ampak Logan,res mi ni do tega."
"No vredu,ampak potem moraš zdaj z mano na sladoled"
"No naj ti bo,sam preoblečem se"
"Počakal bom zunaj."
Z muko sem odšla po stopnicah v sobo,oblekla kar sem našla,najbližjega in odšla vsa meglasta do Logana.

Hodila,sva po pločniku in on je veš čas govoril,o oceanu in ribah,jaz pa sem le razmišljala o tem kaj počneta sedaj Ash in Alison. prispela sva do sladoledarja in tam je Logan skoraj bankrotiral,rekel pa ni nič,le nadaljeval je svoje predavanje o morskih psih. Nadaljevala sva pot in šla mimo šolo,kjer so bili vsi. Logan je želel,bližje,jaz pa nisem imela izbire in se približala. Stala sem pred vrati,nato pa sem se obrnila levo,kjer je bila Alison,Z DRUGIM!?!?!?!? Ponorela sem,stekla do nje ni porinila sladoled na obleko,in jo prevrnila na tla.Nekaj časa sem jo vlekla za lase,nato pa me je nekdo potegnil k sebi. Bil je ravnatelj. Ves presenečen me je vprašal kaj se je zgodilo,nato pa ko sem že skoraj odprla usta,je moj stavek začela Alison in mi priskrbela en mesec dela v knjižnici. Vsa potrta sem odšla domov,se zjokala in odšla spat,saj nisem našla druge rešitve.
06. september 2015
OMG SO SAD NEXT!!!!!!!! ♡♡♡♡♡♡♡♡
06. september 2015
next!
09. september 2015
neeext !!
09. september 2015
Neeeext takoooj :***
09. september 2015
lojze, next bi
19. oktober 2015
u199774
u199774
nova bralka+ neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
27. oktober 2015
u199774
u199774
nova bralka+ neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
27. oktober 2015
Neeeeeext!
27. oktober 2015
next!
27. oktober 2015
Spet sem nazaj!!Men je (spet) res žou da ne pišem sam res nimam časa kaj preveč.

Zbudila sem se in prva stvar,ki sem jo naredila,sem na skrivaj pogledala skozi okno,če je Ash doma. Bilo me je sram kaj sem naredila Alison in strah me je bilo tega da me Ash ne bo več maral,ker sem to naredila. Bila je nedelja,zato sem bila doma.Morala bi se učiti biologijo,a se preprosto nisem mogla spraviti za mizo,sploh pa ne ker je bila le-ta pri oknu,pa tudi ni mi bilo to ničesar. No,pojedla sem 2 čokoladi,pa še ta me ni razveselila.

Ura je bila okoli pol treh,ko je pozvonilo.Prekrižala sem prste in si mislila,naj ne bo zame,naj ne....''Tjaša,pridi dol prosim!'' Ne kdo je,Alison,njen ati,odvetniki,ravnatelj.Vsa prestrašena sem šla počasi po stopnicah in pred vrati je stal ASH!!!! OH NE...PA NE RAVNO....NEMOREM...KAJ? ''Zanima me,če bi šla z mano na igrišče.Naslednji petek je tekma in rabim vajo.'' in že ko sem želela reči da ne morem,mi je mami podala jakno in čevlje,da ja nisem imela izbire.Prišla sva tja in jst sem metala žogo,kot ponavadi in seveda je bil tam tudi moj ''najboljši prijatelj'' Logan. Vsakič ko sem vrgla žogo je ploskal.Bilo je grozno ampak sem potrpela. Vse je bilo vredu,ko pa se je naenkrat začela približevati Megan. Nisem vedela,kaj naj storim in ravno ko je bila meter pred mano se je Ash zadrl da gre na wc in me pustil samo. No še tega mi je mankalo,res.
-Veš slišala sem za včeraj.
-Oh,verjamem,da si.Saj so vsi.
-Edina sem bila,ki je vedela,da se Alison dobiva še z Jamesom,to je tisti,zaradi katerega si jo včeraj napadla. Nikoli nisem bila takšna,večkrat sem bila jaz tista,ki so jo tako varali,zato mi ni to všeč,kakšna je do Asha. Če povem po pravici ne morem več prenašati Alison. Dovolj je imam.
Takrat sem ugotovila.Maščevanje.Tiho ampak ubijalsko.
-No Megan,kakšen imaš načrt.
-Kakšen načrt?
-Da se znebimo Alison.
-No ubistvo,čisto se ne morem,ker je moja sestrična ampak,če priznam bi se raje družila s tabo,ker se mi zdiš bolj prijazna. Najprej te bom spravila med navijačice,potem boš od zdaj naprej vedno zraven mene pri malici,med odmori hodiš z mano na wc,pri pouku pa sediš zraven mene.Uredu?
-Prav.In kdaj začnemo?
-Jutri.
-Vredu,samo popoldne delam v knjižnici,tako da veš.
-Ne skrbi,dobila te bom stran.

Megan je odšla,jaz pa sem vsa vesela sedla na klop in takrat je prišel Ash. Nič ga ni zanimalo,le rekel je da je utrujen in da bi šel domov. Med hojo mi je povedal vse kar se je zgodilo na plesu,le da niti enkrat ni omenil Alison. Odšla sem v sobo,ko je zapiskal telefon.Pogledala sem kaj je in vsa presenečana sem prebrala:

Jutri ob 17h pridi k meni,ker se moreš naučiti ples,saj si v petek na tekmi.
Megan xx

KAJ??!!V PETEK NAVIJAM NA IGRIŠČU....NO NE NEMOREM...V REDU POMIRI SE..NE MOREM SE...KAJ ZDAJ??
28. oktober 2015
OMG NEXT DANES PROSIM ☆♡♡♡♤♤
28. oktober 2015
u199774
u199774
NNNNeeeeXXXXtttt!!!!
28. oktober 2015
u202764
u202764
Next prosim drugač bom umrla to je najboljša zgodba kar sem jih kdaj brala NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
22. november 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg