Pisala bom o zgodbi,ki je zamujena saj so tisti časi že prazgodovina...

Vse se večinoma navezuje na 5sos, saj sm velika fanica in smo z najboljšo prijateljico Saro odšle na njihov koncert v Milano---->NEVER gonna forget it,NEVERP.S.Upam da bo za brat kr moja slovenščina je ena ful slaba 3--->Nemščina in angleščina sta bolši...torej sm pravi slovenec wink
15. junij 2015
Sem Tjaša Jezernik in prihajam iz Slovenije. Rojena sem bila 14.9.1994 v Brežicah. Imam brata Jana(1997) in seveda živim tudi s starši (gla=giggle like ash).

No pa začnimo...

Bilo je poletje 1999,stara sem bila 5 let in še nisem hodila v šoli. Tistega dne se je vse začelo dogajati. Mami je začela pakirati stvari,ati je poklical velik tovornjak in nanj nalagal prtljago, jaz pa sem le gledala kaj se dogaja. Mami mi je rekla da gremo drugam,saj je tam dobila službo in da ne gre drugače kot da gremo vsi tja. To je bilo vse kar mi je povedala,ni poveda kam in kdaj gremo in vem zakaj. Bila sem stara komaj 5 let in edino kar sem vedela je kje imam barbike. Počasi se je hiša začela prazniti.V moji sobi je ostala le postelja in prazna omara,ostalo pa je bilo v škatlah. Mami je rekla naj se poslovim in odidem v avto. Poslovila sem se,sedla v avto in še enkrat pomahala naši hiši v slovo. Takrat nisem niti pomislila na sosedo Saro,saj nisem vedela,da odhajam tako daleč. Prišli smo do letališča in vsa vesela sem začela skakati v zrak,češ da se bomo peljali z letalom. Naše stvari so odromale v drugo letalo,mi pa smo odšli na pregled. Vsako leto sem gledala Sam doma in tam gre fant skozi tisto stvar,ki začne piskati in jaz sem prav to čakala. Ko pa sem šla skozi se ni nič zgodilo in sem žalostna odšla naprej. Mami je rekla da je to v redu in naj ne skrbim če ni piskalo,drugače bi imela opravke s tistimi velikimi gospodi s pištolami. Sedli smo in počakali na letalo,ko je prispel ta trenutek sem vsa vesela odskakljala na svoj sedež in sledil je 25 urni let v neznano. Prispeli smo in nisem vedela kje smo.Vsi so govorili drugače,in bila je velika gneča zato me je bilo stran.Nisem še vedela,da sem v enem najlepših mest na svetu. Bili smo v Sydney-u. Spet nas je pred letališčem čakal velik tovornjak na katerega so že zložili vso našo prtljago. Spet smo sedli v avto in se odpeljali do naše nove hiše v Hornsby-ju.(eno uro vožnje iz Sydney-a.) Pripeli smo do velike hiše,ki je bila kot iz pravljice. Imela je bazen,ki sem si ga od nekdaj želela.Bilo je res lepo. Nisem morala dojeti. Ta prizor se mi nikoli ne bo izbrisal izpred oči. Stopili smo v hišo in bila je res wau. Mami je celo vprašala če je prava hiša in takrat se je pripeljal njen šef in ji povedal da je ta hiša zdaj čisto naša in da nas v garaži čaka še avto. Bilo je res ni mam besed. Počutila sem se rahlo bogato. Predstavljati sem si začela,da sem princesa in brez dvoma sem si lahko. ko pa sem odšla v svojo novo sobo sem osupnila. Bila je roza,z hišo v obliki grada in polna igrač.Popolnoma sem pozabila na svojo staro življenje in začela na novo.

Vsi smo začeli na novo in ob tem pozabili,da znamo zelo slabo angleško in to je bilo zelo slabo sploh za mene,saj bi morala tisto jesen v šolo in ker smo bili na južni polobli je tu bila zima in to je pomenilo da bi če morala v šolo,a se je mamičin šef zmenil, da začnem naslednje leto že kar v drugem razredu,a vseeno me je čakalo veliko trdega dela.

Minila je noč in zjutraj smo pospravili stvari in po moje rečeno je šel en dan v nič,saj sem imela toliko igrač in se nihče ni želel igrati z menoj,a vseeno mi ni bilo hudo.

Naslednji dan so nas prišli pogledati sosedje in se predstavili in edini,ki je v naši družini znal angleško,je bila mami. Ko me je poklicala iz sobe,da me predstavi sem prišla dol in zagledala fanta,toliko starega kot jaz in mislim da je bila to puppy love-ljubezen na prvi pogled med otroci. Postalo me je sram in mami mi je predstavila tega dečka. Bilo mu je ime Ashton. Kot majhna deklica že od nekdaj rada sanjam in on je bil moj princ iz pravljice. Ampak nisem mu znala reči niti kako si ali ali bi se šel igrat.Nato sta z mamo odšla in mamici sem rekla,če se bom lahko kdaj igrala z njim, ona pa mi je le odgovorila mogoče kmalu,ko se boš znala pogovarjati z njim.Zato sem ves čas drezala v njo in ji govorila kdaj bo ta čas in ker me je imela dovolj me je začela učiti in kmalu sem znala vsaj nekaj povedati in sanjal o mojemu novemu sosedu.
15. junij 2015
OMFGGGGGGGGGGG PERFEKTNOOO NEXT NEXT NEXT!!!!!!!!!! ♡♡♡♡♡♡♡
15. junij 2015
SarahHemmings ju nid đisus

No pa dejmo naprej...

Čez dva tedna sem govorila angleško že kar dobro,recimo na stopnji angleškega 3letniki a bilo je dovolj za sporazumevanje in takrat mi je mami rekla,če se grem sedaj igrat in moj odziv je bil da ja,vsa navdušena sem jo pogledala globoko v njene oči in še tisto minuto sva odšli k sosednjim vratom in ko je pozvonilo,sem se skrila za mamine noge in čakala.Odprla je Anne,Ashtonova mami in moja ji je rekla,da bi se jaz rada igrala in poklicala je Ashtona in mu rekla,da bi se jaz rada igrala in je rekel,da bi se tudi on,sproti pa ga je opozorila da znam zelo slabo angleško. Odšla sva na njihov vrt,mami pa je za vsak slučaj ostala na kavi,če bi jaz imela slučajno težave. Najprej sva se predstavila.To je bil trenutek,na katerega sem čakala od prvega dne v Hornsby-ju. In zgodil se je. Nato pa sva se igrala skrivalnice. Nisem doživela še tako lepih skrivalnic. Pri petih letih sem se že zaljubila in sanjala o romanci kot v filmu. A sanje so daleč od realnost. Zvečerilo se je in morala sem domov. Ashton je rekel da naj pridem še kdaj,da mu je bilo lepo in pomahal,jaz pa sem pomahala nazaj in odšla v hišo.Mami me je vprašala če je bilo lepo in rekla sem da se hočem jutri spet igrat nato pa mi je uničila sanje in rekla,da moram k učitelju angleščine,da bom bolje znala in ja,ubistvu sem bila vesela,saj bom lahko potem govorila z vsemi.Res se zdi smešno,da si tako želiš znati nekaj,da bi se povezal z nekom in sem to sprejela. Mami ni mogla sploh dojeti,da se želim učiti,saj sem bolj lene vrste že od nekdaj.

Zvečer sem odšla spat in sanjala sem da bom nekoč kot dekle iz filma,kjer si ji uresniči ta želja , a kasneje sem ugotovila da sem stara šele 5 in da imam še veliko pred seboj ter zaspala.

Naslednje jutro sem hitro pojedla zajtrk,se oblekla in bila pripravljena na učenje,češ da mi bo ostalo kaj časa še za igro kasneje,a sem imela inštrukcije ves dan zato sem bila zelo jezna na ves svet in tudi utrujena zato sem brez težav zaspala.

Naslednje jutro pa je pozvonilo in pred vrati je stala Anne in vprašale je mojo mami,če grem z njimi v Sydney v živalski vrt in seveda sem vsa vesela kar v pižami pritekla tja in objela Anne,nato pa sem se hitro skrila za mami,saj sem pomislila kaj sem ravnokar storila,ona pa se je le nasmejala in rekla da gremo čez pol ure. Jaz sem bila pripravljena že v petih minutah in čakala na stolu pred uro,saj še nisem vedela kaj piše,in čakala,da bo pokazal veliki kazalec na 12 mali pa na 9,tako kot mi je naročila mami.Pokazalo je in hitro sem se obula stekla na sosednji vrt in tam je Ashton že sedel v avtu,jaz pa sem se mu kmalu pridružila,le nekaj mamičinih napotkov sem dobila in že sem pomahala domačim.
15. junij 2015
OMG DEJ NEXT!! OMG TUKAJ ZVESTI PODLOZNIK, IRWINOVA TAKOJ NAPREJ!!! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
15. junij 2015
u194591
u194591
Neeeext
16. junij 2015
No pa dajmo naprej...

Prispeli smo v živalski vrt,ki je bil ogromen. Bila sem že v Ljubljani in Zagrebu in ta je bil za oba skupaj pa še malo več.Imeli so vse od levov do pingvinov,hobotnic in surikat. Že od nekdaj imam rada živali in sem bila tako vesela,da sem ponovno objela Anne in tokrat ni bilo nikogar,da bi se skrila in zato sem se na hitro odločila,da me od sedaj naprej ne bo več strah in da moram biti zdaj prijazna do nje,ona pa se je vsaki moji neumnosti le nasmehnila in me pogledla s svojim prijaznim pogledom. Najprej smo odšli do opic in Anne nama je rekla,da bi se brez težav ujela tukaj in se ponovno nasmejala midva pa sva se le pogledala in ji namenila jezen pogled. Počasi smo se premaknili naprej in si ogledali vse od a-ž nato pa smo se ustavili pri sladoledu. Naročili smo ga in ko je Anne plačala me je Ashton potegnil in rekel naj mu sledim. Šla sva kolikor hitro je bilo mogoče in prispela sva do želvic,Ashtonovih najljubših živali. Iz žepa je potegnil denar in ga dal prodajalcu,ki je zraven terarija oz.akvarijev prodajal izdelke. Kupil je dve verižici,na obeh je bila mala zelena želvica. Dal mi jo je v roke in rekel da je ta posebej za mene,saj je zelo vesel ker sem se zadnjič igrala z njim,sebi pa je kupil enako,saj je želel imeti takšno,ker je na njej prikupna želvica. Nasmehnila sem se mu in zahvalila,nato pa sem jo pospravila v žep,saj je nisem znala dati okoli vratu. Hitro sem pojedla svojo sladoledno juho in ko sva prišla skozi izhod je pred njim čakala Anne in rekla, da je vedela kje iskati. Kmalu za tem pa smo morali oditi saj so ZOO že zapirali. Čakala nas je vožnja domov in med potjo sem zaspala.
Zbudil me je ati,rekel naj se zahvalim in me pospremil v hišo. Anne je rekla,da ji ni bilo v težavo,Ashton pa mi je le pomahal in stekel v hišo. Mami me je vprašala,kako je bilo,na hitro sem odgovorila in stekla v sobo,ter si skušala zapeti verižico,a ni šlo. Videla me je mami,kako se trudim in mi pomagala,ter sploh ni vprašala kje sem jo dobila,le rekla je naj pazim na želvico in kasneje še lahko noč,zaprla vrata in odšla,jaz pa sem se vsa vesela gledala v ogledalo in si ogledovala želvico. Bila je posebna. Zadala sem si,da je ne bom nikoli snela in da mi bo ta prizor zavedno ostal v spominu.
16. junij 2015
OMG jst kle jokam o maj gaaad, next!!!!! ♡♡♡
16. junij 2015
No ja tale upam,da je dobr napisan,kr sm pisala v beležko,na telefonu...hvala za razumevanje smile
V Avstraliji smo bili ze kaksna 2 meseca,ko sem praznovala rojstni dan. Bilo je zelo čudno,saj sem ga imela kar naenkrat pozimi. Ti letni časi so me čisto zmešali,ure se še navadiš za sezone pa rabiš malo več časa.

Bil je 14 september,moj rojstni in kljub vsem okoliščinam sem si želela prirediti malo zabavo. Bila je v krogu moje družine in vseh naših prijaznih sosedov.Med njimi je bil tudi Ashton. Bližala se je ura zabave in s tem tudi Ashton. Ko je stopil na naš vrt,sem videla,da ima se vedno okoli vrata želvico,nato pa pogledala svojo in pomislila,da naju povezuje želvica prijateljstva. Pogledala sem navzgor in že je stal pri meni z ogromno škatlo,zavito v zelen papir in mi čestital za rojstni dan. Vzela sem darilo,se zahvalila in jo polozila na vrat,nato pa se na hitro,a strastno objela Ashtona(to se mi je zgodilo tudi zares,le da sem objem zamenjala s poljubom in še to doma imam sliko in ta fant je čez 9 let plesal z mano na valeti wink , embarasing). Ashton se je samo nasmejal in odšel stran,saj so mi čestitali se drugi. Na zabavo je prišel tudi moj drugi sosed, Logan. Ta je bil resno creepy. Gledal me je s cudnim pogledom in mi ves čas nagajal. Ko je prišel da mi vošči,me je prijel za lica in mi ukradel velik,umazan poljub. Hitro sem se izmaknila in tekla v kopalnico in si izpala usta,ker sem mislila,da mi bo voda izprala ta spomin,a se vedno se mi je v glavi pojavil ta prizor,znova in znova. Odšla sem dol in se ga čim bolj izogibala,ter se skušala igrati z Ashtonom,ko je Prišel Logan in ko sem mu rekla naj gre stran se je le nasmehnil in rekel,da mu ne morem nič.saj mu dovoli moja mami,da se igra z nama. Ker nisem želala uniči vzdušja sem mu rekla,da se lahko igra samo da ne sme narediti tistega od prej še enkrat. Zvito se je nasmehnil in to je bil njegov odgovor. Ashton pa je le tiho stal,saj ni vedel o čem se gre. Igrali smo se na trampolinu,a kmalu je bilo vsega lepega konec. Začelo se je temniti in Ashton je moral oditi,pomahal mi je in z mamo sta že odšla za vogalom.Oh ne,ostala sem sama z Loganov. Ko sem se ga skušala izogniti me je odjel in me ni spustil. Bila sem vsa zgrožena in se upirala toliko časa,da je končno spustil in jaz sem stekla notri,on pa je tekel za mano. Bilo je grozno.Sploh ne vem kaj ga he obsedlo. A k sreči je prisla ponj njegova mami in odšla sta domov. Kaj mu je ni mi bilo jasno. Nato pa je prisla v sobo moja mami in mi rekla,zakaj sem takšna do njega. Povedala sem ji,zato ker mi ves čas nagaja,mami pa je odvrnila,da je to najbrž zato,ker sem mu všeč. Mamici sem rekla,naj gre vem,zaprla sem vrata in se spraševala,zakaj ne morem biti tako všeč Ashtonu in ne Loganu. Pa saj mi je všeč Ashton in ne ta creepy Logan. Od zdaj naprej se ga izogibam.

Nekdo je potrkal na vrata in rekla sem,da naj ostane zunaj,počakala sem nekaj časa,nato pa jih počasi odprla,da bi videla,kdo je za njimi. Bilo ni nikogar,bila je le velika zelena škatla....čakaj malo VELIKA ZELENA ŠKATLA!?!? ČISTO SEM POZABILA NA NJO...hitro sem jo potisnila.V sobo in jo odprla kolikor hitro sem lahko. Ko sem jo odprla,je bila notri zelo velika plišasta igrača. Ja,tako je bila je velika želva. Bila sem tako vesela,jo objela in že je bila moja novo spremljevalka na vsakem koraku. Zraven je bil list,na katerem je bilo nekaj napisana z otroškimi črkami. Nisem še znala dobro brati,zato sem se počasi odpravila da mamice. Najprej sem se ji opravičila za prej,nato pa sem jo prosila,naj mi prebere. Na listu je pisalo:

This turtle is for you,that you will always remember me.
Happy birthday,Ashton

Nikoli ne bom pozabila na to. Vzela sem list,stekla v sobo in še enkrat objela želvo. Prišla je zopet mami,a tokrat je rekla,da naj grem spat,ni mi najedala z stvarjo v zvezi z Loganom,le rekla je da naj pazim na želvico,me objela in čestitala za rojstni dan,ko je izza vrat prišel ati z velikim terarijem,v katerem je bila želva. Dobila sem pravo želvo !!! Bila sem tako navdušena in rekla mamici če lahko pride jutri Ashton pogledat želvico in da mi bo pomagal izbrati ime. Mami je rekla,da seveda,samo da moram sedaj iti spat,saj je ura že preveč in ker sem bila tako hvaležna sem se ulegla s svojo plišasto želvico,pogledala mojo novo cimro in rekla lahko noč,ter celo noč sanjala o želvicah...in Ashtonu.
18. junij 2015
JAAA PA IIII ŽELVICA♡♡♡♡♡ Pizda Logan-.- NEEXT!
18. junij 2015
Sarah...don't swear on my page,please

Bilo je jutro in kolikor hitro sem vstala in odšla do želvice,ji dala hrano in odšla k zajtrku. Pojedla sem,si pogledala nekaj risank in že je bila ura 11 in mami mi je dovolila oditi ven. Odšla sem kolikor hitro sem lahko in prva stvar,ki sem jo naredila je bila,da sem pogledala,če je Ashton slučajno zunaj. In bil je. Hitro sem ga poklicala in prišel je k meni. Odšla v sobo,kjer sem mu pokazala želvico. Rekel je da je lepa in da bi jo imel tudi on,nato pa sem mu rekla,da lahko izbere ime. Rekel je, da zelo rad gleda ninja želve in da je vedno želel želvi dati ime Raphael in jaz sem bila takoj za. Moji želvici je ime Raphael. Vseeno mi je bilo ali je fant ali punca,ime ji je Raphael. Bila sem zelo vesela in Ashtona sem vprašala,če bi se odšel ven igrat in takoj je bil za. Igrala sva se,nato pa je prišel moj učitelj. Bila sem jezna na cel svet, Ashton pa je moral oditi,saj ga je poklicala mami. Na hitro sva se poslovila in odšla vsak v svojo hišo. Kmalu sem bila konec,a zunaj je začel padati dež,zato sem se vsa žalostna igrala z barbikami. Bilo mi je dolgčas,a je bilo treba potrpeti.
Tale next je mal bol beden ampak bo nasledn bolš wink
22. junij 2015
ok sorry c: hihiiihiihii

faaaaak hej hitr next!!! PERFECTION!!!!!!!! heart
22. junij 2015
neeext!!!! supeer jeee !!!! y3
22. junij 2015
okey-dokey...

V Avstraliji smo bili že nekaj časa,kakšna 2 meseca in takrat sem se šele začela zavedati,da nismo tu na počitnicah,temveč da je Sydney postal moj dom. Nisem bila ravno žalostna, a sem pogrešala Saro-mojo sosedo in da bi ji lahko povedala in pokazala vse,kar se je zgodilo tu. Pogrešala sem jo,but show must go on. Minevale so sekunde,minute,ure,dnevi,tedni in kmalu je bil tu konec januarja,ko sem vstopila v drugi razred-->saj sem omenila,da sem se šolala doma 1 leto,saj mi je bilo lažje. Med počitnicami sem se veliko preigrala in družila z Ashtonom. Postal je moj najboljši in edini prijatelj v Avstraliji. Najbolj me je bilo strah,saj sem želela biti z njim v razredu,a mi je mami rekla,da verjetno ne bom,a jaz sem vseeno upala v sebi.

Napočil je 1.februar. Oblekla sem svojo novo uniformo. Vsa nestrpna sem tekla v avto in čakala,da bosta prišla mami&ati in me odpeljala na novo pustolovščino. Šola je bila 15 minut oddaljena od doma in mamičina služba je bila od šole le 2 minuti peš hoje,zato me ni bilo strah. Pripeli smo. Šola je bila velika in pred njo so bile velike gruče ljudi,ki so čakale na pričetek. odšla sem do drugih razredov in tam je bila prijazna,mlada učiteljica in moji mamici je povedala,da sem v njenem razredu. Ostali so že sedeli v klopeh,jaz pa sem previdno in tiho vstopila in učiteljica me je postavila pred tablo in rekla naj se predstavim. Pogled sem odlepila od tal in prva stvar,ki sem jo videla je bil Ashtonov nasmejan obraz. Pomahal mi je jaz pa sem se na hitro predstavila. Učiteljica me je posedla zraven prijazne deklice,ki mi je povedala,da ji je ime Merinde,kar po avstralsko pomeni pretty woman in takoj sva postali prijateljici. Kmalu je sledil odmor in Ashton je prišel k meni in me vprašal kako sem. Veselo sem mu odgovorila,da sem res presrečna,ker je moj sošolec. Tudi on je rekel,da mu je všeč. Kmalu je bilo konec pouka in pome je prišla mami,Ashton pa je odšel na avtobus in prva stvar,ki sem jo rekla mamici je bila,če bom lahko hodila na avtobus in ona me je vprašala,koga sem vidla na njem in povedala sem po pravici,ona pa je rekla,da se bo pozanimala. Prispeli sva domov in prva stvar,ki sem jo naredila,je bila ,da sem mojo zgodbo povedala atiju on pa je le odgovoril,naj ne pozabim na šolo ob vsej tej lepoti. Zardela sem in odšla do Raphaela in mu povedala svojo zgodbo in on je bil edini,ki se je strinjal z vsem kar sem rekla wink
23. junij 2015
O GOŠ!!!!!!!!! NEXT!!!!! <3
23. junij 2015
Irwinova!!!!
To je prfect!
Berem pouno zgodbnic
in zdj še eno
Popouno!!! *-*
Res!!
N!e!x!t!a!j!
27. junij 2015
ok...no dva bralca wink

Bil je že drugi dan šole in lahko sem odšla z avtobusom. Bila sem vsa presrečna in komaj čakala,da bo velik avtobus ustavil pred našo hišo(na postaji). Hitro sem se umila,oblekla in pojedla zajtrk. Odšla sem na pločnik in po 10 minutah se mi je pridružil še Ashton. Bil je presenečen,po drugi strani pa tudi vesel. Nisva vedela o čem se naj pogovarjava,zato je bila velika tišina. Čakala sva,nato pa se je začel približevati Logan. Hitro sem se obrnila in se pretvarjala,da ga nisem videla in Ashtonu na hitro rekla naj se začneva pogovarjati,on pa je le rekel,da prihaja bus. Hitro sem si oddahnila in čakala,da ustavi. Odšla sem za Ashtonom,saj nisem vedela kam in kako,a bila je slabost tega. Tako me je lahko ogovoril Logan,vendar je kmalu prenehal,saj sem se usedla zraven Ashtona in ni Logan ni imel izbire,kot da se usede drugam. Med vožnjo sva se pogovarjala o Sloveniji,saj ga je zanimalo,kako je drugje po svetu. Rekel je,da bi rad to videl,jaz pa sem mu odgovorila,da nekega dne lahko šel z mano. Prispeli smo pred šolo in skupaj sva odšla v razred. Sedla sem zraven Merinde,se z njo pogovorila še o nekaj dekliških zadevah,nato pa je v razred prišla učiteljica. Učili smo o stvareh,katere sem jaz že znala,saj me je inštruktor to že naučil,in mi sedaj ni bilo potrebno posvečati toliko pozornosti. Namesto tega sem gledala Ashton,ki je sedel dve klopi naprej in levo,zato sem imela perfekten pogled nanj. Zazvonilo je in imeli smo odmor za malico. Odšli smo v jedilnico in dobili cornflakes in toast z vegemitom(značilen avstralski namaz,narejen iz kvasa-->menda je grenek). Sedla sem z Merinde,nato pa je k mizi prišel Ashton in vprašal,če lahko pride. Takoj sem bila za,Merinde pa tudi ni imela proti. Sedel je in začel s toastom, jaz pa sem le obračala krožnik,saj me je odbila temna barva namaza,nato pa je Ashton vprašal,če lahko on,če jaz ne bom. Takoj sem mu dala krožnik in začela s cornflaksom(sklanjanje je na konju). Kmalu je bilo odmora konec in spet smo odšli v razred. Ponovno smo delali nekaj,kar sem jaz že slišala prej,zato sem ponovno sanjarila in čakala,da bo konec pouka,da bova z Ashtonom ponovno skupaj na busu. Zazvonilo je in ura je bila 15.00. vsi smo odšli ven in imeli smo še 15 minut preden je prišel bus. Z Ashtonom sva sedela na klopi in se pogovarjala o živalih. Povedal mi je veliko novega o želvah. In prišel je bus. Ponovno sva sedela skupaj,nato pa sva odšla vsak v svojo hišo,saj sva imela nalogo . Vso zgodbo sem morala povedati domačim,le da sem izpustila podrobnosti in povedala le stvari o šoli,nato pa odšla v sobo in Raphaelu povedala vse. Pozabila sem na nalogo, a me je kmalu opomnil ati.
28. junij 2015
OMG jst kle poslušam Ed Sheerana pa jokam zravn pa ne vem zakaj.. preveč imaginov..... <3 NEXT!!!
28. junij 2015
neeeext!!!!! super pišeeš ! <3
29. junij 2015
nexxxxxxxxttttttt ! + nova bralka
20. julij 2015
Res je da je next kratek in da nisem pisala nexta že dolgq ampak glih zdle nqm je vrglo wifi ven in pisem na beležko na telefonu.Hvala zq razumevanje lol

*******9 let kasneje*******

"Ashton,ujemi!" sem zakričala,ko sm vrgla bejzbolsko žogo.Ash se je pripravljal na veliko tekmo in bila sva na velikem igrišču."Ja saj vidim"mi je odvrnil."Pizda je vroče" sem rekla in se usedla v senco,Ash pa je zakričal nazaj"Hey dont swear" in mi vzel vodo iz rok. Sedela sva,ko se je začelo slišati zensko kričanje in pogovor.Na igrišče so prišle navijačice.In z njimi Alison.Sovražila sem jo.Bila je glavna navijačica in samooklicana Asheva punca. Ash je bil z njo,a je ni imel ravno rad,a njen oče je bil najbolj vpliven športni meneger v Sydneyu in Alison mu je zagrozila,da ne bo dobil nobene priložnosti v svetu sporta če ne bo hodil z njo.Prišla je do naju,prijela Asha za majico in ga potegnila h svojim ustam.Trajalo je dve minuti,nato pa sem zakašljala in Alison me je pogledala s pogledom.Nimaš možnosti.Bila sem ga navajena,saj je bila najvecja psica na šoli.Nihče je ni maral razen njena army of skanks(Katy in Megan-njeni suznji).Res je vse tri so bile lepe,jaz pa sem bila kot posušen les z aparatom.Bližal se je vsako letni spomladanski ples in Alison je rekla Ashu da hoče povabilo,ga nahitro poljubila in odšla h svoji skupini.Sedel je zraven in omenil ples."A ti greš na ples?" je rekel."Najbrž ne,verjetno bom se delala bolano pred Loganom.Trikrat me je že skušal povabiti."."Pa ne zameriš,da grem z Alison?" "Ne,zakaj bi?Saj tako ali tako nisem mislila iti."Utihnila sva,nato pa sva odšla na sladoled in domov.
05. avgust 2015
končno!! * aplavz * NExt!! <3
05. avgust 2015
Neeeeeeeeeeext!
To je
Noro!
Alison! Da
Bi umrla takoooooj!
I love that story!!!
I like it!
Neeeemoooreeeeeeeem
Ti povedat kok te mam rada Irwinova!
Neeeeext!
05. avgust 2015
Ok...tko da bo jasno mal kak ljudje zgledajo lol
Tjaša,15 let

Alison,15 let

Katy,15 let

Megan15 let

Ashton,15 let
06. avgust 2015
Sassy, zdej pa next!! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
06. avgust 2015
u159384
u159384
NEXT heart
06. avgust 2015
next <33333
15. avgust 2015
Lep pozdrav vsem bralkam
04. september 2015
Prou resno ne morm verjet kaj je napisal LoL
04. september 2015
No bom pa se enkrat
Lep pozdrav vsem bralkam!
Meni je res zal,da nisem pisala ampak sem imela naporen mesec,
Zato vam obljubim,da bom od zdaj naprej pisala bolj pogosto in v kratkem
Ze lahko pricakujete moj next
Hvala,da berete in da me "razumete"
Uzivajte se naprej,
Tjaša <3
04. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani