Pri kemiji sem sedel sam in Floris se je usedla k meni. Pogledala me je z nedolžnim pogledom in jaz sem njo. Kot, da bi bila nekako povezana. ''si v redu?'' ''ja zakaj pa ne bi bila?'' ''ne vem... Lepe oči imaš...'' ''o... ahm... hvala...''. Med poukom sem bil z mislimi vedno na njej. Pogled ni sploh skočil na tablo ampak je visel na Floris. Gledal sem jo celo uro, dokler me ni zmotil zvonec. ''joj... Floris... Mi posodiš zvezek? Nič si nisem zapisal.'' ''na! kako to, da si si zapomnil moje ime?'' ''saj je čisto preprosto.'' ''ne ni! Sliši se kot, da sem roža!'' ''saj si... In to zelo lepa.'' ''ja in depresivna tudi!'' ''kaj?'' ''hočeš vedeti kakšna sem v resnici?'' ''no... mar nisi taka?'' ''mami je želela, da na ta dan nase vržem kaj drugega kot le črno!'' ''si emo?'' ''uau... Našemu zgodnjemu zvezdniku se je posvetilo!'' ''kako to misliš?'' ''tista cipa Aswang... Ona se lepi le na popularne na tej šoli. Na druge pa ne. In ti se ji ne smejiš torej si še začetnik.'' ''iskreno? Ona te ne mara.'' ''saj jaz pa nje ne!'' ''ampak... Meni si ti bolj všeč kot ona!'' ''sploh ne veš nič o meni! In če bi izvedel me niti pogled ne bi več!''. Dragi dnevnik. Kaj skriva?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAGRADNA IGRA!!!
Kaj skriva Floris?
Nagrada: Lajkanje slikic na profilu!
17. maj 2012
next ne vem kaj skriva
17. maj 2012
nexxt ( mogoče to, da ji je ušeč? )
17. maj 2012
Njen zvezek sem pospravil v torbo. Ko sem odhajal sem opazil Floris, da je šla domov v isto smer. ''Floris!!!'', sem zavpil, ''kaj je pa zdaj?'' ''rad bi se pogovarjal s tabo.'' ''zakaj pa?'' ''mar mi s tabo ne sme biti prijetno?'' ''kako ti je sploh ime?'' ''Casey. Všeč mi je tvoja družba. Počutim se kot, da me vse razumeš in, da jaz tebe.'' ''oh... ja! Ti boš pa res mene razumel! Sploh ne veš kaj je moj problem!'' ''pa mi povej. poskusil bom razumeti.'' ''ne! Moški tega ne morete razumeti! Samo posamezna ženska to razume!'' ''povej mi in bom videl, če bom razumel!'' ''res ne dojameš, da je to ženska stvar?'' ''no... potem bom pa o tem raje tiho.'' ''dobro!'' ''kje živiš?'' ''ne boš odnehal ne?'' ''ne ne bom.'' ''živim tukaj za vogalom.'' ''res? Proti koncu ulice?'' ''ne... 2. hiša na začetku.'' ''uau! Jaz stanujem tudi za tem vogalom ampak v 5. hiši na levi. Ti si na desni?'' ''ja desna.'' ''bi se lahko kdaj dobila?'' ''pomoje se bova videla le v šoli.''. Prišla je do hiše in mi pomahala. Majhen nasmeh se mi je zdel res lep. Jaz sem doma poskušal pozabiti na njeno skrivnost ampak ni in ni šlo.
17. maj 2012
next
17. maj 2012
18.5.2012 - Petek
Komaj sem čakal, da vidim Floris. Ko sem jo zagledal je imela v ustnici piercing in bila je čisto mračnjaška. Malce sem se jo najprej ustrašil, ker je nisem bil vajen ampak potem sem šele ugotovil, da njene oči še bolj sijejo in imajo name še večji vpliv. Črn make-up okrog oči ji je krasno pristajal. Njene oči so iz gledale še bolj elegantne kakor so že. Imela je lepo ogrlico na kateri je visela zvezdica in tigrasta oz. gepardska majica. Nisem vedel več, če sem zaljubljen v Aswang ali Floris. Aswang je velika prasica do nje. Floris pa je zoprna do vseh. Nisem vedel katero naj sploh ljubim.
Floris:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KATERO CASEY LJUBI? ASWANG ALI FLORIS? 2 NEXTA PLZZ
17. maj 2012
next aswang
17. maj 2012
u90248
u90248
next floris
17. maj 2012
next
obe (ne ve, za katero naj se odloči)
17. maj 2012
Med poukom je moj pogled znova in znova segal v 3. klop v kateri je sedela Floris. In, da je bilo vse še bolj zakomplicirano je zraven nje sedela tudi Aswang. Floris je bila tiha in zbrana, Aswang pa se je hihitala listkom, ki jih je dobivala iz celega razreda. ''Floris Loveless! Vprašana si!''. Mirno je vstala in šla do table. ''no... zapiši: 5abX(-2abc+43b)X(7a:6bc)+(8ab). Izračunaj!''. Ob pogledu na take številke jaz vedno postanem živčen. Floris ni kazala nobenih znakov, da bi bila napeta ali, da bi jo bilo strah za oceno. mirno in zbrano je reševala. Pogledal sem Aswang. Ona se je še vedno hihitala. ''Aswang Wildvenom! Tudi ti pridi pred tablo. Mogoče bo tvoje hihitanje ustavila matematika!'' ''NEEE!!! Učiteljica nič se nisem učila! Prosim ne!!!''. Aswang je čisto izgubila živce ampak je navsezadnje le šla pred tablo.
18. maj 2012
next
18. maj 2012
u90775
u90775
next
18. maj 2012
''zapiši: 7abcdX(3cd+6ab:abdX2abcd)+(11cdX15ab). Izračunaj!''. Aswang se je pred tablo začela tresti in močno potiti. Gledala je po razredu in prihajalo je ogromno pomoči. Učiteljica se je ukvarjala s Floris in h Aswang sploh pogledala ni. ''rešila sem!'', ''Aswang... Na koncu imaš samo rezultat.'' ''ja imam brihtno bučko. Na pamet!'' ''uau. Odlično! 5 si dobila. Floris? Kaj še vedno počneš? Potek je pravilen ampak zakaj se zdaj tukaj ustavljaš? Dala ti bom 4.''. Floris se je usedla in po njenem licu je spolzela majhna slana solzica. ''Učiteljica! Stavkam!'' ''česa se boš se spomnil?'' ''česa se boste vi! Takega računa ne more niti najboljši matematik zračunati na pamet! Vsi so pošiljali Aswang listke z rezultatom! Floris se je potrudila in naredila cel potek!!! Aswang si ne zasluži 5!'' ''imaš dokaz?'' ''znova jo vprašajte in jo budno spremljajte!''. Aswang je pogorela takrat pred tablo. Floris me je pogledala in s svojimi očmi počasi pomežiknila češ: HVALA!!! Dragi dnevnik!!! Zdi se mi, da sem Floris vedno bolj všeč!!!
18. maj 2012
neexxxt
18. maj 2012
next
18. maj 2012
ŠE 2 NEXTA
18. maj 2012
next
18. maj 2012
ŠE 1 NEXT
18. maj 2012
u90248
u90248
next
19. maj 2012
Ko je šla Floris domov, sem tekel na parkirišču do nje. ''Floris!'' ''me zdaj slučajno zasleduješ?'' ''samo rad sem v tvoji družbi.'' ''zakaj si se potegoval zae, če je Aswang tvoja punca?'' ''punca? Ona ni moja punca!'' ''no res? Potem mora eden od vaju lagati!'' ''pravi, da je moja punca?'' ''ja!'' ''ampak ona ni moja punca! Sploh še nisem imel punce!'' ''res?'' ''ja!'' ''potem te ne moti, če naredim to?''. Prijela me je za majico in povlekla k sebi. Poljubila sva se in poljuba kar ni in ni bilo konec. Ko sva končala, ''torej sva zdaj par?'' ''o moj bog, res nimaš punce!!!'' ''saj ti pravim, da je nimam!'' ''no... zame se boš moral bolj potruditi!''. Odvihrala je in jaz sem bil zdaj čisto zaljubljen vanjo.
19. maj 2012
u90248
u90248
next
19. maj 2012
u82046
u82046
next
19. maj 2012
u92032
u92032
next
19. maj 2012
ŠE 3 NEXTE
19. maj 2012
neeeeeeext ! firbčna sem !!!
19. maj 2012
next
19. maj 2012
next
19. maj 2012
u53908
u53908
next
19. maj 2012
19.5.2012 - Sobota
Dragi dnevnik! Celo noč sanjam le o Floris. Sanjam kako me privlačno gleda, kako hitro premika oči in zmedeno gleda naokrog. Sanjam njen poljub. Moj prvi poljub sem imel z njo. Sanjam o njenih dolgih laseh v katere se kar zapletem v domišljijo. Sanjam o njeni skrivnosti. Kaj bi bila njena skrivnost. Da se še ni poljubila? Da je že spolno izkušena? Da so ji všeč punce? Da sta ji všeč oba spola? Da ima fanta ampak ji ni mar zanj? Vsakič, ko se zbudim iz sanj pomislim, da bi lahko enkrat ležala ob meni in mi rekla, da me ljubi. Moj iPad je zazvonil v znak, da imam sporočilo na Facebook-u.
iPad:


19. maj 2012
nexxt
19. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani