u21619
u21619
Ana je mlado,15-letno dekle,ki vsak dan piše svoj dnevnik.Vanj piše tako slabe kot dobre stvari.Ko pa dnevnik izmakne Anin brat Samo,ki obenem tudi vohuni za vohunsko skupino ~Dear Diari~,pa se začnejo dogajati grozne in boleče stvari.

napišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. junij 2010
dejjjj no
03. junij 2010
u21619
u21619
Ana se je zbudila ob 5.30.Prižgala je računalnik in se vpisala na Facebook.Tedaj je videla,da ima novo prošnjo za prijateljstvo.In tedaj je zagledala svojega sanjskega fanta.Ime mu je bilo Goran Ilič.Hodil je v njeno šolo v sosednji razred.A to je bila nekako ljubezen na prvi pogled,ker se je Ana zaljubila v Gorana na prvi pogled.Vsa blažena je kliknila 'Potrdi' in vsa presrečna ugotovila,da je Goran na klepetu.Napisala je 'oila' in čakala na Goranov odgovor.Njun pogovor je bil takšen (G-Goran,A-Ana):
A-oila
G-živjo,miškica
A-zakaj pa miškica
G-to je nekako težko razložiti.na tvoji sliki se mi zdiš seksi,pa te kličem miška
A-aha
G-bi se jutri zvečer dobila?
Ani je zastal dih.Sicer je Gorana prav dobro poznala,a so ji roke kar same natipkale 'ja'.
A-ja
G-mi napišeš tel. številko?
A-zakaj
G-če se hočeš dobiti,te moram poklicati kajne?
A-051337452
G-030663510
A-hvala
G-oh..zdaj moram iti.veliki brat mi bo zasedel računalnik.pokličem te jutri popoldne
A-adijo
G-adijo,seksi bejbi. *cmok*
03. junij 2010
u21619
u21619
nadaljujem?
03. junij 2010
u22175
u22175
kr cool
03. junij 2010
u21619
u21619
Bila je presrečna in histerična hkrati.Takoj se je oblekla in 'odšpurala' v kuhinjo,kjer si je pripravila belo kavo in opečene kruhke z maslom.Hitro je pojedla in si takoj umila zobe in lase.Ko je to storila,se je poškropila z mojim dišečim parfumom.Potem se je uredila in zbudila mamo.Ker je bila oblečena v modro krilo z zarezami in v zeleni pulover z veliko rožo je mama menila,da Ana izgleda super,zato si je v uho vtaknila še uhan v obliki srca.Potem se je naličila in končno...odprava v šolo!
04. junij 2010
u21619
u21619
V šoli se je silno dolgočasila.Ko je bilo pouka konec,je stekla domov in se prijavila na Facebook.Presrečna je ugotovila,da je Goran na klepetu.
A-ojla
G-ooo,seksi bejba
A-kako si
G-super.bi se dobila ob šestih pri starem hrastu?
A-jaaa
G-prav.
A-...
G-kaj praviš,da sva na plaži...se sprehajava...ti si samo v modrčku in hlačkah..
A-aa?
G-potem se uleževa.dovoliš mi,da ti počasi odpnem modrček...
A-stop!
G-vržem ga v morje...božam te po prsih,ti zlezeš name...
A-goran...prosim te!
G-položim te s sebe...ti počasi dajem dol hlačke...
A-!
G-potem te pobožam tam.zlezeš name,jaz nate...
Ani je bilo dovolj.
A-ne pridem na zmenek!
G-oprosti.pridi,no!
A-saj pridem!
Potem se je Ana izklopila iz računalnika in naredila nalogo.Ob pol šestih je šla proti hrastu.Tam jo je čakal Goran.Njegovi rjavi lasje so se lesketali v vetru.Videlo se je,kako so se mu zasvetile oči..
"Ana!" je vzkliknil,stekel k Ani in se je dotaknil po rami.
nadaljujem?
06. junij 2010
ja
06. junij 2010
u20608
u20608
nadaljuj
06. junij 2010
nadaljuj
06. junij 2010
Nadaljuj takoj!!!
06. junij 2010
a bo kaj
06. junij 2010
u21619
u21619
Ana ga je grdo pogledala.
"Zakaj," se je vsulo iz nje. "zakaj mi pišeš to?Goran,zakaj?Zakaj,zakaj?"
Goran jo je pogledal.
"Oprosti," je rekel. "Ampak...zaljubljen sem vate...in....upam,da razumeš...ti si moja prava ljubezen!" Ana ga je gledala.
"Kaj?" je izbruhnilo iz nje. "Goran!Jaz sem tudi vate!Tudi ti si moja ljubezen!Prava!In po eni strani mi je bilo všeč tisto tipkanje,le počutila se nisem dobro!" Goran jo je pogledal.Potem jo je pritisnil ob hrast in ji šepnil: "Te lahko poljubim?" Ana je pokimala,zaprla oči in se prepustila Goranovim mehkim ustnicam.Bile so sladke kot čokolada z lešniki,mehke kot blazina in udobne kot Anina postelja.
"Hvala," ji je rekel Goran. "Bi hodila z menoj?"
"Seveda!" je brez pomišljanja zavpila Ana. "Prosim,poljubi me še enk...." Stavka ni dokončala,saj jo je Goran poljubil-po francosko.Njegov jezik je bil gladek,moker in Ana se je počutila kot v nebesih.Potem se je Goran zamenjal z Ano in zahteval,da ga tokrat poljubi ona.Ana je nekaj časa pomišljala,nato pa skočila in njene ustnice so kar 3 minute 'počivale' na Goranovih.
"Oh,Ana!" je bil vzhičen Goran, "poljubila si me!"
"Ja," je odgovorila Ana. "Ker te ljubim."
06. junij 2010
u20608
u20608
nadaljuj!
06. junij 2010
u21619
u21619
Potem sta se poljubila.In ponovno.Poljubljala sta se do sedme ure zvečer.
"Ana!" je vzkliknil Goran. "Domov moram!Bodi na Facebooku ob pol osmih!" Ana je pokimala in se odpravila proti domu.Danes je bil njen srečni dan,saj se je zbližala z Goranom!Ko je prišla domov,se je vpisala na Facebook.Goran je že bil na klepetu.
G-moja ljubica ana!moja najbolj seksi bejba na svetu!
A-goran!
G-ti lahko kaj napišem?
A-seveda
G-predstavlaj si,da sva na počitnicah...v počitniški hišici ob obali..nikjer ni nikogar..
A-hm..
G-ta večer stopiva iz hiše,ti si samo v kopalkah in kratki majčki..
A-mhm..
G-jaz sem samo v kopalnih hlačah...sprehajava se po plaži...
A-goran,nadaljuj!
G-potem se uleževa ob razburkajoče valove...
A-mhmhm...
G-tebi odplavi majčko...ti se primeš za modčke...
A-daj no!
G-jaz te poljubim...
A-ja?
G-potem se počasi obrnem k tebi...ti počasi odmaknem modrčke...
nadaljujem?
06. junij 2010
u21619
u21619
comment!
06. junij 2010
u20608
u20608
ja nadaljuj
06. junij 2010
u21619
u21619
še kakšen comment?
06. junij 2010
Next naprej!!
06. junij 2010
u21619
u21619
Tedaj Ana zasliši,da je domov prišel Samo,ki je zelo siten in seveda želi Ano vedno spoditi iz računalnika.
A-goran iti moram
G-ooh že?jutri se dobiva enako kot dones.
A-adijč
G-pa-pa,moja mlada mačkica
Ana se je odjavila,se udarila po čelu in stekla na večerjo.
"Mami!" je poklicala mamo. "Zaljubila sem se v Gorana in on tudi vame in pravi da sem najlepša na svetu!"
"Ljubica!" je vzkliknila mama in jo pobožala. "Našla si svojo ljubezen!Samo pazi,da ti kakšne ne zagode!"
Ana in Goran sta od tistega dne vsak dan hodila k staremu hrastu,kjer sta se poljubljala,Goran je Ani prinašal sladkarije,jo poljubljal,otipaval...Nekega večera,ko sta se spet dobila pred starim hrastom,pa je Goran poljubil Ano in ji kot vedno cmoknil 'cmokec' na nos.
"Anči," ji je rekel, "jutri je sobota.Mama mi skoraj vsako soboto dovoli,da zjutraj grem z vlakom do nekega samotnega jezera,ki sem ga sam odkril,se tam kopam do poldneva,potem pa se z avtobusom odpeljem do bližnjega mesta,kjer grem na kosilo in nato še malo naokrog,v park,v kino,v slaščičarno.Okoli šestih se vkrcam nazaj na vlak,potem vlak odpelje nazaj.Mama gre vsako soboto k prijatelju,tako da je ni do nedelje.Pomislil sem,da bi to soboto in nedeljo skupaj izkoristila.Si za?" Ana je gledala Gorana,ga poljubila na nos in zaklicala 'Seveda!',takoj zatem pa dodala: "Goran,mami sem že povedala o tem.Vendar pa imam brata Sama,ki sovraži ljubezen in bo na vsak način želel izmakniti moj dnevnik."
"Dnevnik vzameva s seboj!" je zagotovil Goran,poljubil Ano in tako sta se razšla.Doma pa je mama Ani takoj dovolila,da gre z Goranom,in Ana je pričela pakirati prtljago.
07. junij 2010
u21619
u21619
nadaljujem?
07. junij 2010
u21619
u21619
Potem je poklical Goran.
G-Živjo,piškica moja miškica!
A-Živjo!
G-Jutri zjutraj ob osmih bodi pred mojo hišo.
A-Z veseljem.
G-Čau piškica moja miškica.prejmi lep cmokec od Gorana.
A-cmok!
Ko je prenehala telefonirati,si je umila zobe in v kovček vrgla dva para spodnjih hlačk,kopalke,tri pare nogavic,kratke hlače,kratko majico in dva para nedrčkov.Ko je to storila,je zaspala.
Zjutraj se je zbudila neverjetno navdušena.Umila si je zobe,v žep hlač vtaknila 5 € in odskakljala do Goranove hiše.Goran jo je že čakal.Pešačila sta do avtobusne postaje,počakala 10 minut in pripeljal je taxi.Ta ju je odpeljal do želežniške postaje,kjer sta imela časa še pol ure.Ana je smuknila na stranišče,Goran pa v kavarno po kakav in sendviče.Pol ure kasneje sta se vkrcala na vlak,v zadnji kupe,kjer ni bilo nikogar.Prtljago sta odložila na tri sedeže,si sezula superge in se ulegla na dva sedeža.Goran je božal Ano po lasrh,ta pa se mu je nasmihala.Potem pa sta se poljubila in nato sta se poljubljala in poljubljala.Ano je prevzela strast in nato je Goran Ano pobožal po prsih.Potem sta se ustavila in izstopila.Z avtobusom sta se odpeljala do bližnjega hotela,od hotela pa sta pešačila skozi gozd.Ana si je odvihala hlače,da je ne bi praskale veje,in končno sta prispela.
Tu je bila majhna obala iz peska,kočica iz lesa in razburkano morje.Kot nalašč pa je bila za kočico postavljena še kopalnica.Goran je pomežiknil Ani,šla sta v kočico in zaklenila vrata.Zložila sta prtlljago,Ani je postalo vroče in zato si je zavihala hlače.Toda v kočici ni bilo dveh postelj.Bila je samo ena postelja.Goran je Ano vrgel na posteljo,jo poljubljal in poljubljal,dokler ni bilo Ani dovolj.Hotela se je izmakniti,toda Goran je bil hitrejši in ji je spretno iztrgal majico iz Aninega telesa.Ana ga je udarila,si oblekla majico in stekla na plažo.
07. junij 2010
u16515
u16515
nnadaljuj!
07. junij 2010
u21619
u21619
Usedla se je ob razburkajoče valove in pustila,da so ji zmočili noge.Čez nekaj časa je prišel Goran.
"Oprosti," je rekel. "Mislil sem,da si to želiš."
"Ko bom pripravljena,ti bom povedala," je užaljeno odgovorila Ana in v njenem glasu si slišal jezo.
"Anči,skuhava kosilo,nato pa greva plavat?" je vprašal Goran in Ana je pokimala.Šla sta v hišo,skuhala pomfri in špinačo.Ko sta se najedla,sta se usedla na posteljo,Goran je Ani slekel majico,ko pa je videl,da ima Ana že oblečene nedrčke za kopanje in kopalke,je postal užaljen.
"Hihi,si mislil,da sem pozabila?" se je smejala Ana.Potem mu je slekla majico,a tudi ona je zagledala kopalne hlače.
"Haha,hihi,hoho,hehe," se je smejal Goran in Ana ga je sunila pod rebra,da se je nehal smejati in sta končno prišla do valov.Goran je zakoračil v morje,Ana pa ga je porinila,da je padel v morje.Potem je Goran nežno porinil Ano,da je tudi ona okusila 'Kako je,če te nekdo porine v vodo'.Lovila sta se in plavala in se škropila z vodo.Ko je ura odbila tri popoldne,sta prišla iz vode.Sedla sta na posteljo,Goran pa se je dotaknil Aninih nedrčkov.Ana se je zasmejala.
"Samo to ti roji po glavi,kajne?" ga je okarala.Ovila si je brisačo okoli bokov in stekla v kopalnico.Goran je počakal deset minut,se preoblekel,nato pa stekel za Ano.Toda ujel ni ničesar več,saj si je Ana že zapenjala nedrčke.
Potem sta odigrala dve igre pokra,za denar pa sta uporabila čips,ki sta ga nakupila na železniški postaji.Ob petih pa je Goran poklical mamo,ki mu je dovolila,da sta on in Ana ostala še do nedelje opoldne.
"Anči,si za krajši sprehod ob obali?" je Ani šepnil Goran in ji obliznil nos.
"Jaz?Jasno,da," je odgovorila Ana in odšla sta iz kočice.
07. junij 2010
u16515
u16515
nadaljujjj!
07. junij 2010
u20608
u20608
8 besed n-a-d-a-l-j-u-j + !
07. junij 2010
u21619
u21619
Začelo se je temniti,sonce pa je že zahajalo.Goran je gledal Ano,Ana pa mu je vrnila pogled in ga poljubila.Potem pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega.
Goran jo je podrl na pesek,jo poljubil in se ulegel zraven nje.
"Goran,Goran,kaj je s tabo?" se je spraševala Ana in želela vstati,a Goran ji ni pustil.
"Pusti me,pusti me pri miru!" se je drla Ana.
"Brez skrbi,Ančica," ji je prigovarjal Goran, "nihče naju ne sliši."
Potem ji je pričel slačiti majico.Ana ga je krepko udarila po roki,toda Goran jo je privil k sebi in jo nasilno poljubljal.Ana ni mogla kričati.Ni ji bilo udobno.Goran jo je odvlekel do koče,jo prislonil ob steno in jo pričel poljubljati.Poljub,poljub,poljub.Potem ji je strgal majico in jo vrgel v vodo.Ana se mu je izmikala in ga krepko udarjala z roko,toda Goran se ni zmenil za to.Ko je videl,da ima Ana oblečeno spodnjo majico,ji je le-to slekel in jo začel otipavati po prsih.Otipaval jo je,dokler se verjetno ni naveličal in ji je odpel trak nedrčka.O,ne! je pomislila Ana in zbrala vse svoje moči.Iztrgala se je iz prijema Goranovih rok,pobrala spodnjo majico in stekla stran.Toda nedrček ji je padel iz telesa in potem je Goran videl njene prsi.Pri priči je stekel k njej,jo potisnil nazaj v kočico in zaklenil vrata.Iztrgal ji je nedrček iz rok in začel otipavati prsi.Ana je kričala.Potem jo je Goran začel poljubljati po prsih in jih lizati.
"Mnjami," si je mrmral. "Tvoje prsi so najokusnejše od vseh bonbonov."
07. junij 2010
u21619
u21619
nadaljujem?
07. junij 2010
u20608
u20608
NADALJUJ
07. junij 2010
u17459
u17459
nadaaaaaljuuuuuj
07. junij 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani