Hellou. To noč sem sanjala to zgodbo, ki jo bom poskušala napisati čim bolj natančno, iz spomina. To so bile teh vrst sanje , ki jih ne spravis iz glave.
-----------------
Glasen pok v daljavi,utripajoče luči, ter moja mama ki sedi poleg mene in me objema. 'Vse bo še vredu.' je rekla ter me poljubila na lice.
'Raven!' slišim učiteljico, ki kliče moje ime ter se predramim. 'Oprostite' rečem in pogledam v mizo 'letos... Letos bodo odpeljali nekoga iz moje družine in...' preden dokončam stavek se utopim v jezeru solz. Za sabo ne slišim nikogar,ničesar. 'Raven, to ni moj problem!' reče učiteljica in udari po tabli.
No da na hitro razlozimo. Vsako 5. leto iz vsake 3. družine vzamejo 1 otroka in z njim izvajajo razne teste oz. izzive. Če jih ne opravijo, jih odpeljejo v gozd in so prepuščeni sami sebi. Moji družini sem jaz edino dekle in po mojem mnenju nočejo deklet. Jutri bomo opravljali razne teste ki bodo določili kdo bo šel. Še nikoli me ni bilo tako strah. A to je moja dolžnost. Prihodnost, ki jo vidim skozi omotico.
16. maj 2016
Next?
----------
16. maj 2016
Next
17. maj 2016
Next
17. maj 2016
u193768
u193768
Next
24. maj 2016
u209548
u209548
nexxtt
24. maj 2016
Nextam
------------
'Jutro' sem slišal enega brata za drugim. V glavi se mi je odvijal najhujši možni scenarij. Da bi me odpeljali, seveda. Pojedli smo, se umili in oblekli nato pa smo se začeli odpravljati. Roke so se mi tresle in zelo so bile potne. Brent je opazil moj strah in me prijel okoli pasa. Brent je 2 leti starejši od mene in z njim se razumem bolje kok z ostalimi. Tu so še Edward, Cody, Sam in Erick. Ko smo prispeli je vladala smrtna tišina. Pa ne zato ker bo nekdo odšel temveč zato ker je na oder priskakljalo dekle, malo starejse od mene. Imela je črne lase spete v kito ter modre oči. Z vesolja bi vidila da so se moji bratje že slinili. To je opazila tudi ona , saj me je pogledala se zasmejala ter zavila z očmi. Zasmejala sem se nazaj ko me je mama in močno objela. "Oh ne... Oh ne... Ne, ne,ne..." sem rekla potihoma, v upanju da me nihče ne bo slišal. "Kar pogumno! Je rekel očka in me potiskal do dekleta ki je stalo na odru. "Živjo! Ime mi je Cassey in jaz bom vodil tvoj test..." je rekla in me prijela pod roko. Obrnila se je naredila korak, mogoče dva, obrnila glavo ter pomahala mojim staršem. "Poslušaj." je rekla in me posedla na stol v prazni sobi. Povedala ti bom v kakšni situaciji si, ti pa mi boš povedala kaj bi naredila. Razumljivo?". Ko je končala se je usedla na stol zraven mene, pograbila papirje ter začela nekaj mrmrati. "No pa poglejmo... Si ujeta v jami za pred vhodom pa stoji človek z mečem. Kaj narediš?". "Ne bi se vstala... Sedela bi in se z njim pogovarjala. Mogoče mi pomaga iz gozda." rečem in globoko vdihnem. "Naslednje... Si na skali 20 m visoko. Lomi se. Kako bi prišla dol?" . "Skočila bi. Če je skala visoka je v bližini tudi voda." sem rekla in se postavila pokonci. Bila sem ponosna na moj odgovor. "Aha.." je rekla Cassey in mi dala še 15 vprašanj... A ta niso pomembna.
----------------
Kdo bo izbran?
Ali je Raven rekla kaj česar nebi smela?
Kdo sploh je Cassey?
Next?
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
Oprostite za napake. Pišem z mobitela, kar je malo težje.
30. maj 2016
u209548
u209548
Nexttt
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
oprostite za pozno nextanje
------------------------------------------------
ko so prišli po nekoga iz moje družine,niso izbrali mene. Minilo je leto. Odrasla sem in postala bolj odgovorna, se zavedala svojih napak in pomanjkljivosti, ampak še zmeraj me je bilo strah. Zelo, zelo strah. Ker sem test že vzela, ga letos ne rabim.Zato, me je bilo še tako bolj strah. "Cassey!" sem zakričala ko sem zagledala znan obraz CAssie. "Raven! Živijo!" objela me je. ampak nekaj je bilo narobe. na levi rami je imela ogromno rano. "Cassie, tvoja rama?" sem jo začudeno vprašala. "Oh to... To ni nič." je rekla in pogledala na list na katerem so izbranci. V trenutku so ji v oči priletele solze. "Jaz, um moram na wc... ja.. pidem nazaj." je rekla in stekla stran.
------------------------
oprostite za kratek Next.
18. julij 2016
Next
18. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani