Poklenil je na mrzla zasnežena tla in me pogledal.Roko je stiskal močno ob sebi.Iz žepa na svojem sivem plašču je potegnil majhno škatlico ki se je svetlikala v soncu.Odprel je škatlico in prikazal se je rdeč robček oblit z majhnimi cvetovi marjetic v sredini pa je tičal ves zlati zaročni prstan.Z drugo roko je prijel mojo hladno roko,potem pa na hitro izpustil.Z rdečega robčka je vzel zlat zaročni pristan in belo škatlico položil spet na tla.Zopet me je prijel za mojo mrzlo roko in začel odpirati usta "Lisa Callaway,bi naredila iz mene srečnega moškega in se poročila z menoj?" je izdavil,po licu mi je polzela prva grenka solza.John je vstal in me pričakovano gledal.Vstala sem se z ogretega stola in ga močno objela "seveda,John!" sem zaklicala in se samo smejala.


next?
03. november 2016
Next!
03. november 2016
Hvala <3
03. november 2016
Nežno me je potisnil stran in prijel mojo hladno roko in mi na prstanec nadel zlat zaročni pristan.Z svojimi modrimi očmi me je nežno pogledal "Lisa,..." je prekinjeno rekel v tišini " Tako sem neučakan,poročiva se že jutri " je dokončal stavek in pogledal v tla.Z mrzlimi rokami sem se dotaknila njegove mehke brade in mu jo dvignila " John,kako lahko to sprašuješ? " sem žalostno pogledala v tla "Seveda,John kako bi lahko rekla ne? " sem rekla in še kar gledala v zasnežena tla.Dvignil je pogled h meni " Lisa,tako sem vesel " je rekel in me dvignil.Pogledala sem ga in se zasmejala.Prijel me je za brado in me poljubil.
~Čez nekaj let~
Mirno sem sedela na mehki preprogi in se naslanjala na rjavo omaro " Kaj hočeš John? " sem ga z solzami v očeh pogledala.Prisedel je h meni na mehko preprogo in se naslonil na zeleno steno " Zakaj si mi to naredila? " je vprašal in me prijel za vrat.Glavo sem močno dvignila " Sam si rekel " sem zašepetala "Nisem rekel da hočem imeti hčerki ki imata na sebi rjavo barvo kože! " je zakričal in spustil moj vrat.

Next?
04. november 2016
Next?
04. november 2016
Next!
05. november 2016
u215282
u215282
Next
Upam da boš razložila tole v naslednjemu nextu
05. november 2016
Po svojila je pučki in on ni zadovoljen zato kr mata rjavo barvo kože.

Neexxtt!!
05. november 2016
torej hoče belki?
neext
05. november 2016
Hvala,vam vsem...Next bom kmalu napisala samo domisliti si moram nekaj
06. november 2016
" Svet je majhen John... " sem premišljeno dejala in skrčila noge " Zakaj si mi to naredila? " je ponovno vprašal in se prijel za glavo.Prislonila sem se na zeleno steno in si naredila oporo na rokah " Kam greš? " John me je prijel za mojo hladno roko in me z solzami v očeh pogledal " Izpusti me John! " sem zavpila z hripavim glasom.John je izpustil mojo hladno roko in pogledal na mehko preprogo " Proti Lucie in Lucy v sosednjo sobo greš kajne? " me je hladno vprašal " da " sem na hitro odgovorila.Postavila sem se na moje nežne noge in zapustila sobo " Lisa počakaj! " je za mano zavpil John in ves zadihan pritekel do mene,prijel me je za moje hladne roke in začel odpirati usta " Lisa,oprosti za prej...Kako se ti naj oddolžim? " me je pomirjeno vpršal in sedel na rjavi stol " Lisa,pojdi z mano na večerjo... " je prestrašeno dejal " ne morem zdaj,John sredi tega...Pusti me na miru " sem rekla in izpustila njegove mrzle roke.Prijela sem toplo kljuko ter začela nežno odpirati vrata otroške sobe " Lisa,povej mi zakaj sem si želel otroka z rjavo barov kože? " je zašepetal John in pogledal Lucie " Oh,John...Zato ker si bil nekega dne v ... "
Next?
06. november 2016
Oprostite,pozabila sem sliko otroške sobe
06. november 2016
Next -nova bralka
06. november 2016
Hvala <3
06. november 2016
Np <33
06. november 2016
Next + nova
06. november 2016
Hvala <3
06. november 2016
Next!
07. november 2016
Next
07. november 2016
~Pred nekaj let~
Grenka solza mi je počasi stekla po licu " Lisa? " je zašepetal John in me prijel za mokro roko " Želim si imeti otroka ki bi imel rjavo barvo kože na sebi " je dokončal stavek in zaprel uči.Pogledala sem ga z solzami v očeh in odprla usta " John,zakaj? " sem ga mirno vprašala.Modra zavesa se je začela nežno premikati " Gospodična,morali boste zapustiti bolnico.Zapiramo. " je rekel neznani glas vzadaj mene.Obrnila sem se in rahlo pokimala.Odšla sem mimo zdravnika in še enkrat pokimala.Primila sem modro zaveso in jo potegnila stran ter odšla skozi njo.

~Sedanjost~
" Oh John,ker si bil nekega dne udelež v prometni nesreči,odpeljali so te v bolnišnico.To si mi povedal,potem si za nekaj časa izgubil spomin zato se ne spominjaš.Postal si ničvreden in zloben moški,zakaj se v tej glavi ničesar ne spolniš?Kako si bil prej prijazen pred poroko in po poroki... " sem glasno rekla in potrkala po njegovi trdi glavi.Odšla sem do Lucy,ki me z svojimi nežnimi rjavimi očmi gledala.Poprijela sem njeno telo in ga dvignila v mehko naročje " Pomagaj mi John...Dvigni Lucie " Odšel je do Lucie in stegnil roke proti njej in jo pograbil za njeno nežno telo in nesel h naročju.
Next?
07. november 2016
Svetujm ti da mal manj piš in mal manj dajih pridevnikov 'hladne roke' pa to kr zveni čudn..
Drgač pa vredu zanimiva tema.
Next!
07. november 2016
To pač pišeš pri popolnih zgodbah...
07. november 2016
Next
08. november 2016
Next
08. november 2016
Next
08. november 2016
Kaj želite v naslednjem nextu?
09. november 2016
še kakšen Next?
12. november 2016
Next
12. november 2016
Hvala <3,nadaljevala bom jutri
12. november 2016
Nexr
12. november 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani