hello, torej odločila sem se da napišem malo drugačen ff kot ste mogoče vajeni....so hope you like it

*Skyler*
3 minute……2 minuti…….1 minuta…..IN ZVONI (!)
Hitro spravim stvari iz mize v torbo in se napotim proti izhodu iz učolnice. »gospodična Styles Tomlinson lahko pridete malo sem?« reče učiteljica matematike ki sem jo tako sovražila. Odšla sem do njene mize. »Skyler veš to leto sem jaz režiserka zaključne prireditve in zanimalo me je če bi lahko ti in tvoji prijatelji zapeli kakšno pesem vaših očkov?« je vprašala in se mi nasmehnila. » bom vprašala« sem ji odgovorila in ji vrnila nasmeh. Zahvalila se mi je nato pa sem odšla iz učilnice.
In da se še predstavim. Sem Skyler Styles Tomlinson. Ja moja starša sta LOUIS TOMLINSON in HARRY STYLES. Vem da je biološko gledano to nemogoče ampak onadva sta moja očka, mame pa nisem poznala in je po pravici povedano tudi nočem in mislim da tudi moj brat Justin ne. To da sta moja očka geja me niti malo ne moti prav tako ne Justina. In ko je učiteljica prej rekla če bi z mojimi prijatelji kaj zapeli je mislila še otroke ostalih članov One Direction. Liam ima hčerko Mary in Sina Jasona. Niall ima dvojčka Sophy in Stiana. In Zayn ima hčerko Charis in sina Iana. In seveda so vsi trije poročeni. Justin se z vsemi zelo druži jaz pa sem kar precej zadržana. Mislim da ne maram družbe. Najraje sem sama v svojem miru in tako mi je najbolje. Živimo prav vsi v isti ulici v Londonu ampak seveda vsaka družina v svoji hiši. Sem najmljaša od vseh in komaj letos sem začela hoditi v prvi letnik glasbene in igralse gimnazije. Moram reči da vsi hodimo na to gimnazijo. Charis je v drugem letniku. Moj brat, Sophy, Stian in Mary so v tretjem letniku. Jason in Ian pa v zadnjem letniku gimnazije,torej letos končata big-smilie .
Velikokrat sem za svojim hrbtom slišala da so si šepetali da sem posvojena da moja očka nemoreta biti moja očeta in to me je vedno zelo potrlo. Ampak z leti sem postala močna in me ne užalosti ve vsaka stvar. Otroci ostalih članov teh težav niso imeli saj živijo v tako imenovanih normalinh družinah..ampak kaj sploh je definicija normalne družine? Katera družina dandanes je še res normalna? Kaj je za ostale normano? Ampak pustimo sedaj to. One direction so še vedno zelo popularni in lahko si mislite kako dolgo že ustvarjajo glede na to koliko smo že stari mi. Jaz bom letos stara že 16 let. Njihova glasba je postala resnejša kar se za njihova leta tudi spodobi. In imajo fane in fanice ki so moji vrstniki in tudi zelo zelo starejši. Morem priznati da tudi jaz včasih rada poslušam njihovo glasbo. Ampak ne vedno.
Odpravljala sem se v učilnico zgodovine. Zgodovino sem imela danes zadnjo na urinku. Pot so mi prekrižale važičke ki so mislile da so popularne na šoli. Ampak zares so samo mislile ker niso bile. Glede na to kdo so naši starši si lahko mislite da smo bili mi največji popularneži na šoli. Niso me spustile v razred. Norčevale so se z mene da bi njih bilo sram biti jaz in še veliko grših stvari. Kmalu mi je prekipelo in sem jo udarila. Med nama se je vnel pravi pretep. Mimo je prišel Jason in me dobesedno nesel vstran od nje. Seveda me je zatožila ravnatelju in po domače povedano je nastala prava štala. Pa saj je bil le majhen pretep!!! Kmalu sem že sedela v atijevem(H) novem porscheju. Moral je namreč priti pome saj sem za štiri dni suspendirana iz šole.

Torej vem da je malce drugačen ff ampak upam da vam bo všeč smile_xd
Ko bom pisala o kerem od mojih očkov bom zraven napisala črko H ali L da boste vedele o katerem govorim smile_xd
15. junij 2014
Kak fajni začetek smile
Ja res je drugačn ko ostali
neeeeeeeext smile
15. junij 2014
Nexttt res d best fanfiction
16. junij 2014
Zelo zanimiv začetek,ker je drugačen od vseh ki sem jih js do zdaj prebrala clap
Next
26. junij 2014
omfg to je popolno in se ne šalim, kje si dobila to carsko idejo????
O.o i already love it in naj povem da nimam nič proti gejem in upam da se bosta Louis in Harry poročila??? (sta se že?????? mislim v zgodbici ne v real life-u) wow in moram reči, že ko je bil priimek Styles Tomlinson sem nekaj sumila da bo taka zgodba ampak ni tista da ti gre na bruhanje ampak nekaj boljšega
pa ne zameri ta 'izpad' sorry če boš mislila da ti uničujem temo ali kaj podobnega... ne me ubit in naj rečem
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! ker si ga zalužiš ker mi je popolno!!!!
26. junij 2014
neeeeext
26. junij 2014
punce next bo neki zvečer ok? sem danes komaj domov prišla pa še nisem k sebi najbol prišla od vožnje hah smile_xd
torej next bo zvećer smile
05. julij 2014
ok smile
05. julij 2014
aja pa nič ni narobe da si se tak razpisala haha to mi je ful všeč dejansko da poveš kaj misliš smile
05. julij 2014
oh hvala
05. julij 2014
nikaj smile
05. julij 2014
smile
05. julij 2014
next? big-smilie
06. julij 2014
Hej
torej vem da nisem pisala ze vec kot eno leto ampak po pravici povedano je bilo prevec vsega. No jaz bi nadeljavala ampak nevem če bo še kdo bral kar po vsej verjetnosti nebo ampak oksmile ce bi se brale komentirajte tu lahko pa mi poslete tudi po zsju.
Rada bi ji koncala predvsem zato ker je Larry zgodbica in jaz res upam da sta tut v realu skup in bosta to enrkat tudi uradno priznala
08. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani