u103164
u103164
Jaz sem Kim. Sem najmlajša izmed petih Jackonsovih punc. Imam enajst let. Vedno sem si predstavljala hišo z rdečimi opekami in s tigrastimi preprogami a preprosto živimo v enem stanovanju in se stiskamo. Sem bolj pustolovski tip. Na pogled sem zelo velika in močna. Imam rdeča se žareča lica in svetli obraz. Imam dolge rjave kodre z konicami las rdeče barve in modre oči.
Eleanor je moja dve leti starejša sestra. Ona se je vedno zanimala za modo.Vleče se okoli fantov in če mi po resnici verjamete je napogled čudovita, a samovšečna in sebična. Ona si je vedno predstavljala sojo žaromet in lesketala bi se na modni pisti. Ima rdeča se zareča lica in bledi obraz. Ima dolge ravne in svetle lase ki se ji kar lesketajo vsakič ko pride sonce. Največkrat poleti. Ima temne oči.
Kim je bila vedno močna in dostojanstvena oseba. Resda je pet let starejša od mene toda z njo se popolnoma razumem. Bojuje se proti fanti in če mi kdo kaj zagode ga v pičlih petih sekundah prestreže z smrtnim udarcem. Njena največja želja je postati najboljša judinja v našem mestu. To bo tudi dosegla.Ima kratke črne lase in lesketajoče temne oči.
Sarah je sedem let starejša od mene. Ona ima fanta Skya in z njim se videva vsak dan. Mama in oče zvezi nasprotujeta in pravita da mora prekiniti razmerje zaradi spora družina. Je kratko rdečelasa punca ki ima kodra in res vedno sitnari če si Eleanor vzame make up. Ne vem zakaj se vse punce vlečejo okrog tega. Ima modre oči kot jaz.
12. februar 2013
next
12. februar 2013
u120092
u120092
neeeext
12. februar 2013
u18699
u18699
neext
12. februar 2013
u103164
u103164
Zjutraj mi je zvonila budilka kot nora. Pa saj je vendar sobota! Zalučala sem jo v steni da je padla na koščke, zaklela sem in zaspala. Kmalu sem se zbudila čisto utrujeno. Umila sem se, preoblekla, se počesala in pojedla zajtrk. V roki sem držala medvedka Bonija ki se mi je pridno smehljal in vse bolj mi je pošiljal svoj čudoviti nasmeh ki je bil kar precej težak.Vse sestrice so se zbudile deset ali dvajset minut zatem. In kar naenkrat je zaropotala omara in se zvrnila na tla. Starša sta se zbudila in utrujeno prišla sem in ko sta videla omaro sta nas grdo pogledala in rekla >Kaj se dogaja?> naenkrat se je pogled raztreščil na nas punce. Na sestre ki nismo imele prav nič s tem. Začela sem s svojim prepričljivim govorom >Vesta, omara je sama padla in obljubimo da nimamo nič s tem> oče je najprej grdo pogledal potem pa se je zasmejal. Vsi smo se zarežali kot nori toda ko je oče še enkrat pogledal omaro je zaklel najbolj grdo besedo tega sveta. >Še popravilo bomo morali plačati> je rekel in potolkel mizo in takrat sem se spomnila na družinskega prijatelja Fredericka.On je bil odličen popravljalec in pravi car za šale. Vedno mi je bil kot stric saj je bil najboljši prijatelj-in še je mojega očka. >Pokličimo Fredericka!> sem rekla in zaskakljala po sobi >Tega starega brkača bomo pripeljali?> je rekla Eleanor in zaničljivo pogledala. Taka pač je. Toda očka je rekel >Dobra, ideja. Pokličimo ga kar zdaj.> in res poklicali smo ga. Prišel je v dveh urah ker pač rabi veliko časa in takoj je zagledal omaro.Poskušal je pritrditi delce toda ni šlo. Odločili smo se da bomo naslednji mesec kupili novo omaro in da bo očka vzel kredit. Vsi smo bili le malo boljše volje ko smo izvedeli da pride čez en teden tetka Beti. Pa vedno sem jo imela tako rada! sem si mislila in zaplesala Gangam style. To je hit stoletja! Zavrtela sem se in medvedek Boni je začel pridno plesati. Kako lepo. Dance again! sem zakričala in ugasnila glasbo. Dosti je sem si mislila. Kmalu sem bila zadovoljna ko sem izvedela še to da bom dobila hišnega ljubljenčka! Ampak zaslišala sem grdo kričanje! Bila je Kim ki se je pretepala z Jackom.
Next?
Mnenja/komentarčki?
12. februar 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!! <3<3<3
Fulll fajn!!!!
13. februar 2013
u103164
u103164
Hvala novi bralki...
Kak ste?
Hvala da berete
Odšla sem v Kimino sobo in zagledala Jacka ki je bil čisto krvav. Kim je imela na sebi samo modrček in gate, Jack pa je bil boksarice in izgledal je mišičast. Kim mi je zakričala >Poberi se!> >Saj sem najstnica in mi to sploh nič ne pomeni!> sem zakričala in naenkrat je vstopil oče in rekel >Kaj se dogaja?! Kim, povej mi kaj si počela s tem fantom?!> >Oči, vrgel mi je oblačila na ulico pa sem mu tudi jaz!> oči je zaničljivo pogledal in odšel ven. Vem po kaj je šel. Šel je po varnostnike da bi bili straža pred Kimini sobo. Tudi jaz sem jih vedno imela in še jih imam. Nekako mi je to zelo zelo lepo ker počnejo vse kar jaz želim in res se razumem tako z varnostnikom Andrewom kot tudi z Williamom ki je prava faca.
Skratka, pripeljal je elegantna varnostnika in takoj sta Jacka potegnila in mu rekla >Takole, mladenič!> Kim je prikazal sredinec in tudi ona mu ga je. Oče je rekel Kim >Vse se bova še pogovorila> in odkorakal proti dnevni sobi. Odšla sem tudi jaz in še vedno sem v roki držala Bonija. Kako prijeten občutek. Upognila sem Bonija in začela sem govoriti kod da govori Boni >Greva na vrt?> zarežala sem se in rekla >Zakaj pa ne?> zopet sem se zasmejala in z Bonijem sva odšla na vrt. Pogledala sem okoli in okoli in okoli pa nisem videla prav nič. Sosedi so imeli kurjavo, Sarah je bila pri svojem ljubem Skyu. Nič nenavadnega. Zažvižgala sem svojo najljubšo pesmico in zagledala Rose.Rose je bila naša najhujša sovražnica. Z njeno družino smo se sovražili in ona je tudi moja sošolka. >Poglej trapasto otročarijo> je rekla jaz pa sem ji odgovorila >Ne afne guncat> zasmejala se je in se odpeljala s svojo trapastjo grdo ritjo. Z Bonijem sva se zagledala v črn sumljiv kombi. Notri sta bila dva črna tipa in imela sta enega otroka ki je bil zvezan.Z Bonijem sva se skrila iza grmovja in tipa naju hvala bogu nista videla.Otrok je bil v resnici fantek ki je bil star isto kot jaz. Okoli enajst-dvanajst. Skratka, pobegnila sta in vse se mi je zdelo sumljivo. Iza grma sta se pojavila moška in me ujela.
Next?
Kaj se bo zgodilo?
Mnenja/komentarčki?
13. februar 2013
u120092
u120092
neeeext
13. februar 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3
Nekam jo bota odpeljala, sam pol jima bo pobegnla, sam ne bo vedla ke je....
Fulll fajn!!!!!!!!! :*******
15. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg