spizdi tle dol ker to ni tvoja zgodba
n.wesley9 blokiraj ga pa bo
12. julij 2017
Blokiraj ga, kurac jedni....
Next ZATE n.wesley9!!!! Odlično je!
12. julij 2017
Oprosti, ker SPET nisem dajal nextov, ampak brala pa sem!
12. julij 2017
10. POGLAVJE
Ko se je Edward umaknil sem lahko opazila, kako se je Geoff postal nekoliko bolj sproščen.
Nisem razumela, kaj se dogaja med njima. Nekako pa sem čutila, da se sovražita.
Geoff ni prenesel Edwarda v moji bližnini, kot bi se bal, da mi bo Edward kaj storil.
Prav za prav je Edward res skušal narediti nekaj groznega kot bi temu rekel Geoff.

Geoff me je peljal po cesti obdano z visokimi listvci, ki so se dvigali visoko v nebo in mi odkrivali pogled na luno. Celo pot sem zrla v nebo in se spraševala, ali nama sledi in ali nama zdaj tudi Edward sledi. Sebično je bilo, da sva ga pustila v gozdu.
Mislim, da bi za ta nesporazum moral prevzeti krivdo Geoff.
Ubogi Edward...
Prispela sva do majhne lesene hiše, ki je bila postavljena sredi gozda v nekakšnem skandinavijskem stilu. "Tukaj živim," je rekel potem ko je avto pospravil v garažo.
"Vau, ne vem kaj naj si mislim," sem šepnila. "Prelepo je, da bi bilo res!" Preplavilo me je s toploto in postala sem zelo zagreta. "Potem pa kar pridi," Geoff me je peljal čez hišo in mi razkazal prostore. Bila sem skoraj malo presenečena, saj njegova hiša ni bila opremljena v popolnosti. "Ampak tukaj živim samo občasno," je nakoncu rekel. Ustavila sva se pred njegovo kopalnico. Gledala sva se kot bi mi hotel nekaj povedati. Geoffovi svetli lasje so se lesketali v medli svetlobi in njegove oči so me poželjivo gledale. Premeril me je od glave do pet, njegov pogled pa se je ustavil na mojem dekolteju. Zagriznil je v ustnico potem pa je umaknil pogled stran in se nasmehnil: "Cindy, stvari so precej zapletene," vzdihnila sem: "Ja res je, zdaj pa če mi dovoliš...bi se šla stuširat."
Veste česa sem si tistega večera najbolj želela?
Želela sem, da bi lahko mirno zaspala, brez karšne koli slabe vesti.
Toda to je bilo zame pretežko. Čeprav je ob meni ležal Geoff in je bila to najina prva priložnost, da sem lahko končno prespala pri njemu, sem se počutila grozno.
Geoff to noč ni silil vame, nekako je razumel mojo stisko.
Njegove roke so bile ovite okoli mojega pasu in zaradi tega sem se počutila nekoliko olajšano. Vedno, kadar je bil ob meni in sem čutila, da nisem sama,sem se počutila neverjetno močno. Ne vem zakaj, toda kot bi Geoff imel vse tiste super moči, zaradi katerih vedno premagala strah v sebi.
13. julij 2017
Next
zanimivo je
13. julij 2017
Zjutraj me je zgrabila panika!
Še zdaj mi ni jasno, kako mi je uspelo zaspati...zbudila sem se tako pozno
kot še nikoli. In kar je bilo najbolj grozno. Geoffa ni bilo ob meni.
Čeprav sem bila v pidzami in sem zagledala popolnoma skuštrana, se za to nisem zmenila.
Začela sem ga iskati po hiši, nakoncu pa sem ga našla v kuhinji.
"Dobro jutro zaspanka!" Zmedeno sem se odzvala: "Tukaj si!" zdaj sem se počutila veliko bolj olajšano, ko sem ugotovila,da sem v njegovi hiši.
"Vau, naravnost prečudovita si!" njegove zeleno modre oči so zdaj obvisele na meni, iz rok je spustil ponev in si odvezal predpasnik. Poljubila sva se!
Z Geoffom sva se prvič po dolgem času spet poljubila!
Še nikoli ampak res nikoli se nisem počutila bolje, zdaj ko mi je končno zaupal kje živi.
Nisem razumela, toda zdi se mi, da je najina zveza postala precej bolj resna.
"Kaj bova jedla?" sem ga vprašala ko mi je ponovno dovolil, da zadiham. "No...slišal sem, da si vegeterianka..." zasmejala sem se. "Zato sem ti pripravil predvsem vegetarianski obrok," zgrabil me je zaroko in me povlekel k sebi. Z roko mi je prekril oči in h krati odprel pokrovko. Potem me je premamil vonj po moji najljubši hrani. "Saj ne morem verjeti, kako si vedel?"
Odprla sem oči in ga presenečeno pogledala.
Hotela sem, da nadaljuje potem ko mi je s kuhlo ponudil hrano.
"Pred nekaj dnevi sem bil pri tvojem očetu,"
Skoraj se mi je zaletelo: "Kaj res!"
"Ja. Pogovarjala sva se. Ne vem kako ampak tema je naletela na to, da si vegeterianka in da obožuješ pražene malancane."
"Oh, očka," sem se zasmejala.
"Toda kako je z njim?"
"Kako to misliš?" je previdno vprašal. Zdaj sem se nekako skušala odmakniti iz njegovega prijema. "Doktor Talbott mi je povedal, da je moj oče v kritičnem stanju.
"V kakšnem kritičnem stanju?"
"Ali ne veš?"
"Ne, meni se ni zdel bolan ali kaj podobnega," je z resnim glasom odvrnil.
"Še včeraj sem bil pri njemu."
Zmedeno sem ga pogledala in odkimala. "Ja, ampak zakaj mi bi doktor Talbott potem lagal?"
Oči so se mi počasi zrosile in Geoff je to opazil takoj. "Dobro Cindy, pomiri se. Raziskala bova, obljubim..." Začutila sem kako se najini telesi spet združujeta v objemu, kako njegova toplota preplavlja moje energijo telesa. "Ničesar več ne razumem," planila sme v jok, čeprav mu nisem hotela zmočiti majice, si nisem morala pomagati. Bila sem preveč pretresene zaradi vseh dogodkov, ki so se mi zgodili v zadnjem mesecu. Od kar se je zgodila tista nesreča v gozdu se je spremenilo prav vse. In tudi sama sem se močno spremenila. Postala sem ranljiva bolj kot kdajkoli prej, vse me je tako močno vznemirilo, da svojih čustev nisem morala več zadrževati.
13. julij 2017
Next
13. julij 2017

13. julij 2017
11. POGLAVJE
"Vse kar zahtevam je samo to, da jo najdemo," je z rezkim glasom ukazal vsem zbranim okoli sebe.
"Toda, ne pozabite, da jo morate pripeljati živo,"
Doktor se je živčno sprehajal po sobi. Bil je tako jezen, tako besen, da se je komaj zadrževal pred ostalimi.
Okoli njega so bili nekakšni ljudje, ki so pozorno poslušali njegove ukaze. Bili so oblečeni v rjave kombinizone in vsi so bili videti dobro izurjeni.
"Da, gospod," je rekel eden od njih preden so zapustili njegov kabinet.
Šele ko se je doktor prepričal, da so odšli, se je odločil, da opravi še z medicinsko sestro.
Ta se je vsa prestrašena tresla, ko je nad njo spet povzdignil glas: "Tako sem jezen, da bi te lahko dal obglaviti!" medicinska sestra se je počasi pobrala s tal in nekaj zamumljala, potem pa z ojbokanimi očmi in zabuhlimi licami stekla po hodniku.
Doktor se ni zmenil zanjo, samo besno je pihnil: "Ženske, nesposobne!" usedel se je na stol in noge položil na mizo. Skušal je zapreti oči in se pomiriti, toda kar ni moral odvrniti pogleda od slike v okvirju. "Ne glej me tako Irma!" Za trenutek se mu je zdelo, da se mu posmehuje njegova lastna žena. Potem pa je naredil nepremišljeno potezo in sliko v jezi z vso močjo vrgel v steno, da se je razbila na pra faktorje. Šele potem ko je zaslišal pok stekla ob steni, ga je zabolelo srce. Padel je na kolena in živčno začel iz tal pobirati kosce razbite slike. "Ne, ne, ne!"
"Preklet bodi, kaj sem pa storil?"
V sobo je nepričakovano stopil eden od doktorjev, njegovih prijateljev.
"Doktor Talbott, kaj za vraga pa počnete na tleh,"
"Oh,"
Doktor se je hitro pobral in z nogo poskušal prekriti razbito sliko na tleh.
Če bi za to izvedel kateri od doktorjev, ne bi razumeli.
Mislili bi, da se je doktorju popolnoma zmešalo in da je ne ljubi več.
"V sobi smo našli nekaj, kar bi nam lahko pomagalo pri iskanju..."je nadaljeval doktor.
"Kaj pa?," je negotovo vprašal. "Nekaj, kar Vam bo zagotovo všeč,"
Doktor Talbott je nemudma odhitev za doktorjem Victorjem. In ko sta prišla v sobo mu je Victor pokazal sončna očala, ki jih je nekdo pozabil na postelji.
"Torej Cindy ni pobegnila sama," Doktor Victor je počasi prikimal. "Ampak kdo bi potem lahko bil?"
Doktor Talbott je v roke pograbil očala in si jih začel natančno ogledovati. "Ja, lahko bi si mislil..."
"Kaj pa?" je radovedno vprašal Dr.Viktor, ki je tudi sam zdaj pozorno opazoval izdelavo očal. "Izdelujejo jih v podjetju Sun Guard"
"Si prepričan?" je vprašal Victor, ki se ni spoznal na priznane znamke. "Da, popolnoma. Zdi se, da je bil preveč lahek namig..." Obrnil se je k onknju in se zarežal: "Lahko bi si mislil, da je bil on," je nakoncu zlobno rekel, ko je pogled spet vrnil Viktorju. "Geoff je bil," Ob njegovih besedah se je Victor zresnil. Kajti le on je razumel, zakaj se ga hoče znebiti. "Odtrgal mu bom glavo, ko ga dobim!"
13. julij 2017
Next
13. julij 2017
*
Sedela sem ob oknu in se žalostno sklanjala nad krožnikom. Okna so bila meglena, zato sem skozi njih zelo slabo videlo. Videla sem le zeleno razmazane barve, ki so me nekako pomirjale. "Si dobro?" Pogledala sem proti Geoffu, ki si je zdaj oblačil rdeč žametni pulover: "Ja,"
"Toda nočem, da greš..." sem tiho priznala nekaj minut za tem.
"Žal mi je, toda od nečesa se moram preživeti,"
"Ničesar mi še nisi povedal o svoji službi..." Presenečeno se je obrnil: "Kaj res nisem?" tukaj sem lahko zaznala celo malo sarkazma. "Ne," sem zdolgočaseno rekla.
"No, prav,"je rekel. "Povedal ti bom." Geoff je prisedel za mizo in navdušeno začel pripovedovati, vse o njegovih začetkih in uspehih.
"Vau, sliši se neverjetno," sem na koncu priznala. Bila sem presenečena, kajti Geoffa si nikoli nisem predstavljala kot podjetnika. "Ja, kaj pa si mislila, da počnem, da imam toliko denarja?"
Če sem iskrena si nikoli nisem mislila, da je Geoff tako bogat. Nikoli se mi ni zdel,da bi pretiraval z prestižnimi znamkami, čeprav bi si tudi lahko tako predstavljali, saj je vse na njem izgledalo tako prekleto lepo!!! -.- In nikoli se ni hvalil z denarjem, niti omenjal ga ni. Ni omenjal ne službe in ne svojega doma. Kar pa se mi je zdelo še najbolj čudno, nikoli ni govoril o svoji družini, o svojih starših.
"Ne bi vedela," prisiljeno sem se nasmehnila. "No kaj si mislila, gotovo si si kaj mislila?"
"Ne, res...ne vem sploh...najbrž sem si predstavljala, da si še vedno študent, tako kot jaz," sem odvrnila on pa se je skremžil: "Ja, najbrž res. Kot lahko opaziš se staram veliko počasneje kot vsi ostali. Prav za prav se sploh ne,"
Njegove besede so zvenele preveč resno, da jim ne bi morala verjeti. "Prav za prav se sliši malo čudno, toda to sem opazila tudi sama."
Od kar se je zgodila nesreča v gozdu sem spoznala drugačnega Geoffa. Nekako sem zdaj razumem zakaj je bil včasih tako hladen do mene. Bal se je, da ga bo njegova senca premamila in me pokončala. Toda zdaj je bi trdno odločen, da je dovolj močen in da me mora zaščititi.
"No, zdaj bom moral iti,"
Preden je prestopil prag hiše so se najine oči spogledale. Začutila sem, kako me daje ljubezen, kako ga nočem izgubiti pred očmi, ne zdaj, ko sem se resnično bala biti sama. "Obljubi mi, da ne boš zapustila hiše, dokler se ne vrnem," Prikimala sem in nestrpno čakala dotik njegovih ustnic na svoji koži.
"Obljubiš tudi, da ne boš nikogar spuščala noter?"
"Kaj pa če bo kdo, ki bo želel, da kaj podpišem. Npr. poštar?"
"Cindy nikogar,"
"Čakaj malo, a mi ne zaupaš? Se bojiš, da...?"
"Cindy rekel sem, da nikogar." me je jezno prekinil.
Šele zdaj sem dejansko opazila, kako dominanten hoče včasih biti.
13. julij 2017
Next
13. julij 2017
Dragi dnevnik!
Ura je že šest zvečer in Geoff se še vedno ni vrnil iz službe!
Vzunaj se je že stemnilo, meni pa postaja vse skupaj zelo grozno. Njegove hiše v resnici sploh ne poznam in prav zaradi tega si ne upam nazaj v kuhinjo. Trenutno ležim na njegovi postelji in prebiram eno od njegovih knjig iz police. Ste že slišali kdaj za Pedeset odtenkov sive? O moj bog! Geoff me iz dneva v dan preseneča z novimi skritimi skrivnostmi...niti najmanj pa si nisem mislila, da je Geoff tisti tip, ki rad bere knjige. Mogoče jih ne bere on, mogoče so knjige tukaj samo zaradi njegovih bivših deklet.
Pogledala sem v omaro in od presenečenja našla vse živo. Na eni strani so bile njegove obleke, na drugi strani pa obleke za ženske. Ne razumem...jih je on kupil zame ali...?
Nenadoma sem zaslišala zvok iz kuhinje. Zdi se mi, da je Geoff doma. Nemudoma sem zaprla omaro in skrila vse, kar je pričalo o tem, da sem štofnarila po njegovi sobi.
Nenkrat me je postalo zelo strah. Kaj pa če ni Geoff?
Zdelo se mi je silno nelogično, kako bi kdo drug lahko prišel v hišo...ampak potem mi je postalo jasno...

_____________________________________________________
Upam, da je branje razumljivo...kajti zgodba je res kar precej zapletena zato je še
toliko težje to napisat tko da je vse lepo razumljivo. Nisem pa pistaljica, ki
bi imela veliko izkušenj...tako da zaenkrat se še samo urim upam pa da mi
bo nekega lepega dne uspel napisat res tko kot se šika
13. julij 2017
Next
13. julij 2017
tale pesem bi ful pasala v tole zgodbo
13. julij 2017
Edward!"Presenečeno sem obstala ko sem v Geoffovi kuhni zagledala Edwarda.
"Kaj počneš tu?" sva oba naenkrat vprašala.
"Živim tukaj," je hladno odvrnil. "Kaj pa ti? presenečeno me je pogledal in me premiril od glave do pet. "Videti si nekoliko razgolena, se ne bi oblekla?"
Ah ja za trenutek me je skoraj kap, ampak nisem vedela ali naj zbežim ali ne. Bila sem preveč presenečena nad njegovim odgovorom, da živi tukaj.
"Oprosti, mislila sem, da si..." prekinil me je in se hodomušno nasmehnil:" Geoff?"
"Tako ja," sem počasi prikimala in počasi stekla nazaj po stopnicah. Edward se je prijel za glavo in vzihnil: "Damn, punca. Čudovito postavo imaš," Postalo mi je zares nerodno in morala sem zbežati naravnost v kopalnico. "Pravkar sem mislila pod tuš,"
"No prav, če me ne povabiš te bom počakal tu, ampak bodi hitra,"
Pokimala sem in nato izginila pod vroč tuš. Presneto Cindy! Bi že nehala misliti na to, kako lep in privlačen je Edward...nisem si morala pomagati, toda ves čas sem razmišljala samo o njem. Zakaj se je sploh znašel tu? Kaj spet hoče? Bi se ga res morala bati kot je rekel Geoff.
Ko sem se vrnila me je čakal na postelji. Bila sem zavita v brisačo, medtem ko sem po torbi iskala tampone. Kot bi se nalašč izgubili v moji torbici. Bilo mi je tako zelo nerodno, da se nisem upala obrniti. Prav za prav sem imela občutek, da sem tudi Edwardu všeč..."Si prišel sem zaradi mene?" sem se nakoncu opogumila. "Ne," je hladno odvrnil. "Prav za prav ja," je čes čas dodal ko sem hotela oditi iz spalnice, da bi se preoblekla. Pogoltnila sem debel cmok sline in se obrnila nazaj ker se mi je počasi dozdevalo po kaj je prišel: "Ampak Geoff ne sme izvedeti za to,"
"Že ve," me je skušal pomiriti. "Ko boš urejena moramo takoj oditi od tu..."
Na licu me je izdala rdečica, saj sva govorila o dveh različnih sstvareh. Oh Cindy kako si lahko tako neumna, skoraj si mu povedala, da bi pristala. In on hvala bogu tega sploh ni dojel! Torej je še bolj neumen kot jaz. Sem olajšano pomislila...
"Ampak, če se boš predolgo obirala..."zavila sem z očmi:"Že grem,"
Ko sem se preoblekla in sem bila pripravljena mi je pojasnil zakaj Geoffa še vedno ni bilo domov. Povedal mi je, da so ga ugrabili lovci na sence in da zdaj iščejo tudi mene. Predvsem mene. Kdo so lovci na sence in kaj ima s tem doktor Talbott nisem vedela prav ničesar? Vse kar sem zdaj vedela je bilo samo to, da je Geoff naročil Edwardu, da me odpelje v Deželo senc.
13. julij 2017
Next
13. julij 2017
_______________________________________________
Kaj se bo zgodilo z Geoffom?
Bosta Cindy in Edward imela kaj več...?
Ali jo bo Edward sovražil ali vljubil?
Zakaj doktor Talbott išče ravno Cindy?
Kakšen je sploh kraj po imenu Dežela senc?

________________________________________
Ko dobim dovolj nextov zgodbo spet nadaljujem
13. julij 2017
U, Madonna kaj sem zamudila! Pismo, več moram biti na forumu!
1. Nimam pojma
2. Ja!
3. Ljubil duh!
4.Ej nimam pojma, mogoče je posebna?
5. Lep, pravljičen in zanimiv!

Next!!!!!!!!!!!!
13. julij 2017
u215639
u215639
neeeeeeeeeeeeeeext Next Next neeeeeeeeeeeeeeext
15. julij 2017
heeeejjj nova tuki. priznat morem, da sem cist not padla, madona nastja, ti pa znas pisat. ideja je svetovna, tut stil pisanja cist pase zravn, na kratko povedano: ODLICNO JE!!!
no iglavnem;
Kaj se bo zgodilo z Geoffom?
hm, po moje ga bo poskusal doktor prisilit da pove kje je dekle.
Bosta Cindy in Edward imela kaj več...?
hm, to je zelo dobro vprasanje. verjetno bo Edward zacel silit v njo.
Ali jo bo Edward sovražil ali vljubil?
po moje jo je ze zdaj vzljubil.
Zakaj doktor Talbott išče ravno Cindy?
na tega raje ne bom odgovorila, ker mislim da vem
Kakšen je sploh kraj po imenu Dežela senc?
ta je izzi. je dezela senc, verjetno v drugi demenziji kjer zivijo se druga nenavadna bitja
17. julij 2017
Next
17. julij 2017
u213108
u213108
Next!!!
+nova bralka
17. julij 2017
12.POGLAVJE
Ko sva prispela do starega pokopališča sem v zraku začutila čudno napetost.
"Zakaj si me pripeljal sem?" sem prestrašeno in tiho zajeclala.
Nemudoma sem se zazrla v nebo in začela iskati luno na nebu. Čudno, danes je sploh ni bilo.
Misel od tega me je odvrnil Edwardov dotik.
Njegova roka je bila neverjetno topla in za trenutek me je to pomirilo. Pomislila sem, da se mi ob njem ni treba bati ničesar.
"Ob meni si varna," Njegov glas je bil čisto preveč popolen, da bi se lahko skoncentrirala na njegove besede. “Vem, kaj počnem,”
Odpeljal me je mimo grobov, ki so že napol razpadali, vse do majhne srednjeveške cerkvice, ki je bila obdana z bodečo ograjo. “Preden prestopiš mejo dveh svetov, mi moraš popolnoma zaupati Cindy,” zazrel se je v moje oči kot bi slušal prebrati moje misli. “No…” sem zamrmrala. “Če sem iskrena me ta kraj preveč spominja na tisto nesrečo.” Edwardu so se ob mojih besedah razširile oči:”Nesrečo?”
Skoraj je pozabil, kako me je še tiste noči skušal ubiti od ljubosumja. “Da, bil je nekakšen…” prekinil me je, svoj pogled pa sunkovito preosmeril v tla. “Cindy, prosim!” Zdelo se mi je, da je Edwarda začela močno boleti glava, tako kot včasih mene ko sem se skušala priklicati spomin. Približala sem se mu, da bi preverila njegovo počutje:
“Si dobro Edward?”
”Ja,” je nemo odvrnil, toda njegovo obnašanje mi je pravilo nekaj drugega.
“Oprosti, za tole,” je čez čas rekel, ko je spet dvignil glavo.
“Nič hudega. Tudi meni se pogosto dogaja, da me glava zelo močno boli. Doktor Talbott ima zdravilo, ki me je pozdravil,” iz pod srajce sem izvlekla majhen obesek na katerem je bila pripeta majhna kapsula z zdravilom:”Doktor Talbott je čuden zdravnik,”se je namrščil Edward, kot da ne bi želel slišati nobene besede več o njem je odklenil vrata ograje in me povabil naprej: “Dobrodošla,” vrata cerkve so se zdaj kar same odprle in po telesu me je spreletev srh. Pogledala sem Edwarda, ki se mi je prijazno nasmehnil in mi pokimal. Zasmejala sem se, kot bi bilo to nekaj povsem običajnega. ‘’Kako si pa to lahko naredil? ‘’Še sama nisem razumela, zakaj sem pravkar vstopila v srednjeveško cerkev, ki so se ji pravkar sama odprla vrata. Bilo je temno in silno lepo, saj sem ob sebi začutila Edwarodvo toploto. “Kasneje boš vse razumela,” Edward me je spet nežno prijel za roko in me pospremil do oltarja. “Te lahko poljubim?”
Edwardova roka me je zdaj spustila. Za trenutek je obstal kot okamnel. Počasi se je obrnil proti meni.
Začela sem obžalovati. Nisem morala verjeti, da bom to uspela izgovoriti tako hitro: “Oprosti,” sem ob obžalovanju rekla.
Edward se ni zmenil za moje besede, kar naenkrat sem opazila, da kako se najini telesi približujeta.
“Veš, tega ti sploh ne bi bilo treba vprašati,” je nežno zašepetal.Najini ustnici sta se počasi dotaknili in kmalu sem začutila, kako njegov jezik skuša najti mojega. Strastno sva se poljubila, potem pa je to zmotil glasen trušč. Vrata so se zaloputnila. Zajela me je panika: “Edward, kaj je bilo to?”
V temi sem lahko opazila, kako so se njegovi beli zobje zableščali in ustnice razširile v hladnokrvni nasmešek.
“Nič, naprej morava,” Prijel me je zaroko in povlekel naprej v temo…skušala sem se pomiriti, toda moje misli so se hotele vrniti na tisto usodno noč. “Ne morava, strah me je,”
Sem priznala. “A tako, očitno mi ne zaupaš preveč dobro,”
“Ne…samo bojim se, da tukaj nisva sama.”
“Prisežem, da tukaj ni nobene žive duše,” me je skušal pomiriti.
Dvignil me je in nežno prislonil na pozlačeni oltar. In ko sem opazila, kako je iz okna zasijala luna nad nama, sem se streznila. “Domov hočem,” Sem končno zakričala, ko sem se prišla do sape. Edwardove obrvi so se dvignile, izpustil me je in naredil nekaj korakov stran od oltarja: “Odideš lahko, kadar želiš,” je odločno rekel in se zasmejal: “Ne bom te zadrževal, če nočeš,”
Omaknil se mi je iz poti, da sem lahko stekla po hodniku do vrat in ko sem jih odprla sem presenečeno obstala. Pred menoj je zasijala močna svetloba, ki me je skoraj oslepila. Nemogoče, toda pred seboj sem pravkar zagledala nenavaden kraj.
17. julij 2017
17. julij 2017
OMG Next!
17. julij 2017
Next
17. julij 2017
Next
17. julij 2017
svetovno Next
17. julij 2017
skrivnosno, zapeljivo, strastno, shrljivo. SVETOVNO!!!!! To je ze skor pravi roman. en velik, debel, navdusen NNNNNNNEEEEEEEEEXXXXXXXXXTTTTTTTTT!!!!!
18. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani