Moje ime je Nadia.

To sem jaz:Že vse življenje se trudim, da bi se lahko enkrat res bojevala.(kar se tudi bom) Znam vse tisto, kar potrebuje bojevnica. Jaz sem bojevnica.

Boš brala???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. februar 2013
next
22. februar 2013
next
22. februar 2013
Torej... sem Nadia,stara sem 16 let in mam zafrknjeno življenje... razen tega da nimam družine in odraščam v neki butasti akademiji,mi je všeč samo to da lahko-kaj lahko?? MORAMO imeti vsak svojega konja(ki lahko spreminja obliko,barvo...-samo da se bo to dogajalo šele ko bodo prispeli v Deželo sanj) Mojemu neukrotljivemu žrebcu je ime kar Vihar.

Vihar:22. februar 2013
next
22. februar 2013
next
22. februar 2013
Imam tudi svojo BFF Erico,ki ima konja po imenu Sneg (vsi konji morajo imeti imena po naravnih pojavih). Tako kot jaz je bila tudi ona odlična v vsem. Obe sma ljubili jahanje.
Erica:


Sneg:


Vsakokrat ko pridema v ogrado naju pozdravita z rezgetanjem in tudi stojita na zadnjih nogah.
Vihar:


Sneg:

23. februar 2013
u121492
u121492
fuj lepi konji!
23. februar 2013
next
23. februar 2013
vse sn ž napisava se mi je pa zbrisal pol sn pa kar konje dala gor...
23. februar 2013
next
24. februar 2013
bom ju3 nextala
25. februar 2013
next+nova bralka
25. februar 2013
al pa raje danc... pišem
25. februar 2013
Danes naj bi mi imeli nekakšno preizkušnjo v preživetju v parih. Zjutraj ko sem se zbudila sem se oblekla bojevniško (lažje se skriješ v gozdu):


Zbrati smo se morali v menzi, mene so dodali v par z Erico. Obe sma se zelo veselili. Na dvorišču nas so že čakali popolnoma opremljeni konji. Zajahali sma vsaka svojega konja in se odpravili v gozd. Nekaj časa sma jahali po potki pol pa sma zavili v notranjost. Razjahali sma konja in se peš odpravili Vihar in Sneg sta nama sledila. Po eni uri hoje sma prispeli na jaso in tam naprej je bil prečudovit slap.

25. februar 2013
next
26. februar 2013
next!!!
28. februar 2013
»waw to pa je res cool« rečem Erici »ja res je in to na tako skrivnem mestu…« mi odvrne »počak pa saj sn že bila tu…« ji povem »kaj kako??« me vznemirjeno vpraša »tukaj sem že bila v sanjah« ji odgovorim ona pa me vprašujoče opazuje »v sanjah-kdaj??« »pred 4 leti« hja sam se spomnem čisto vsega »kaj se mogoče spomneš česa?« me vpraša »ja vsega se spominjam, pridi..« hitro vzamema konja na povodec in počasi odkorakama do vznožja slapu. »V mojih sanjah je bilo nekaj za slapu… pridi« »ok a peljema konja s sabo?'« »ja obvezno peljima konja s sabo…« hitro sem peljala Viharja pred Erico in Snegom po komaj vidni podki.

MED TEM V ŠOLI-
»Žal mi je toda zaradi testa pri matematiki moramo odpovedati vaš izlet« je razlagal kralj »pa da bo jasno boste morali reševati test, če hočete zaključiti letnik… se vidimo in veliko sreče« to je povedal in se odpravil v svojo pisarno in poročal prek telefona profesorjem »Nadia, Erica, Vihar in Sneg so na poti v Deželo sanj in želim da ste ponosni nanje saj so bili dovolj odlični za svoje samostojno življenje v divjini.« nasmehnil se je in poslal svojega krokarja s kamero naj preveri kako in kaj gre mladima damama na poti do skrivne dežele.

»hej Nadia bi hm mogoče malo preverili okolico??« »ne grema naprej« to izrečem in začnem hoditi pod slapom dokler ne pridem do jame. Kmalu za mano pride Erica in Sneg za njo. »Glej mogoče bi bilo pa pametno če bi zakurili ogenj…« »ja prav imaš in v mojih sanjah se predor nadaljuje.« rečem in pustima konja v jami ter jima zabičama naj naju počakata tam. Z Erico pa grema iz pod slapa in začnema izdelovati 4 bakle (dve za umes) zakurima samo dve od njih ter se hitro odpravima do konjev (med tem ko sma delali naju je preletel krokar) in se z njima odpravima v notranjost predora.
03. marec 2013
u87744
u87744
next
03. marec 2013
next
03. marec 2013
next
05. marec 2013
next
07. marec 2013
Torej najina pot do dežele je bila boleča zelo. Saj naju je moralo prenesti v vej popolnosti. Bolelo je in kar naenkrat sva pristali v popolnoma novi in nepoznani deželi. Tam sem tudi prvič začutila vez z Viharjem. Opazila sem, da se enako dogaja Erici in Snegu.
08. marec 2013
next
08. marec 2013
Ta vez je bila tako močna, da sem bila že prepričana,da je postal del mene. "Hay... torej kako se počutiš v tej deželi??" slišim v mislih "Kdo si??" vprašam nazaj "Hahahahahaha... Vihar, kdo pa drug??" ko slišim to se obrnem k svojemu konju, ki me navihano opazuje. Zato ga začnem božati potem pa se vsedem nanj. (brez sedla). "hmmm Erica, ali se ti tudi lahko pogovarjaš z Snegom??" "jaaaa pridi greva se razgledati..."to reče in se vsede na svojega konja (brez sedla). Odjahali sma v gozd. Po eni uri jahanja sem se odločila nekaj vprašati Viharja."hmmm, ali sem mogoče pretežka??" "se hecaš?? nikakor saj se počutim kot da te ni na meni..." "se ne utrudiš??" "Nadia, to je Dežela sanj. tukaj ne veljajo zakoni prejšnega sveta. tukaj si ti nevarnejša, jaz pa sem tukaj postal neke vrste demon-kar pa v resnici nisem..." to me je začudilo zato semn v nadaljni uri ostala popolnoma tiho.
08. marec 2013
next
08. marec 2013
next
09. marec 2013
Začelo se je nočiti, zato sma skočil iz konjev in se utaborili, najprej sem rekla, da bom js stražila. Stražila sem do jutra, ker nisem hotela, da bi morala potem poslušati njeno stokanje o pomanaknju spanja. Med straženjem sem se pogovarjala z Viharjem. Govoril mi je o svojem življenju, kako se počuti v obliki konja, kaj vse zmore sedaj ko smo v Deželi sanj. Nekaj časa sem samo sedela in pazila, da ogen ni ugasnil. nič ni bilo videti kaj nenavadnega.
12. marec 2013
next
12. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani