Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Gre se o enem paru, ki se preselita v hišo, v kateri je živela stara gospa, ki se je pogovarjal z duhovi in demoni! Veliko družin je že živelo v tej hiši. Ampak noben se ni vrnil živ. En demon še je vedno v hiši. Ne vem pa, kaj bo storil tokrat.
Par--------> Leja
in Simon---->
Par--------> Leja
in Simon---->
si upaš brati?
16. april 2012
bom začela:
v majhnem mestecu Demonio , ki v španščini pomeni ''demon'', se dogajajo čudne in grozne stvari. V neki stari hiši naj bi živela gospa, ki se pogovarja z duhovi in demoni.
To je ona:
Njena hiša(v katero se bota preselila Leja in Simon) :[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRR52z5Y-Lxb3F6HA0Pud4tPfQCr0trNwK3j8TriTGzX17WNZVozk3fivuEA[/img]
Hiša je ogromna in v njej je polno pasti in groznih reči.
Stara gospa je umrla 1.aprila 2003 v njeni hiši. V roki pa je držala list, na katerem je pisalo: JAZ NISEM PSIHOPAT! DEMON JE V ME_________. Dalje pa ni bilo napisano nič. Na trebuhu je imela napisan datum. 1. april.
Danes je 3.3. 2010. Mlada zaljubljenca pakirata stvari. '' Misliš, da bo hiša lepa? In čista?'' je vprašala Leja Simona. Odvrnil ji je: ''Mislim, da bo.'' Ampak, ona dva ne veta kaj ju čaka. Čez pa minut sedita že v avtu, in sta pripravljena na novo izkušnjo. Zelo dolgo sta iskala hišo. Na koncu sta jo našla na samem...blizu gozda.
NEXT?
v majhnem mestecu Demonio , ki v španščini pomeni ''demon'', se dogajajo čudne in grozne stvari. V neki stari hiši naj bi živela gospa, ki se pogovarja z duhovi in demoni.
To je ona:
Njena hiša(v katero se bota preselila Leja in Simon) :[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRR52z5Y-Lxb3F6HA0Pud4tPfQCr0trNwK3j8TriTGzX17WNZVozk3fivuEA[/img]
Hiša je ogromna in v njej je polno pasti in groznih reči.
Stara gospa je umrla 1.aprila 2003 v njeni hiši. V roki pa je držala list, na katerem je pisalo: JAZ NISEM PSIHOPAT! DEMON JE V ME_________. Dalje pa ni bilo napisano nič. Na trebuhu je imela napisan datum. 1. april.
Danes je 3.3. 2010. Mlada zaljubljenca pakirata stvari. '' Misliš, da bo hiša lepa? In čista?'' je vprašala Leja Simona. Odvrnil ji je: ''Mislim, da bo.'' Ampak, ona dva ne veta kaj ju čaka. Čez pa minut sedita že v avtu, in sta pripravljena na novo izkušnjo. Zelo dolgo sta iskala hišo. Na koncu sta jo našla na samem...blizu gozda.
NEXT?
16. april 2012
Ko sta prispela tja je bila hiša v slabem stanju. Opeka je padala iz zidov, nekatera okna so bila zlomjena in kaj je bilo čudno, vrata so bila odprta. ''Zakaj so pa vrata odprta? Si jih ti odprla?'' je vprašal Simon Lejo. Odvrnila je:'' Kako bi jih naj? Mogoče pa jih je veter odprl.'' Nato sta vstopila noter.''Uuuušššš!'' je rekla Leja. ''Tukaj pa je res mrzlo'' je dodal Simon. Šla sta v dnevno sobo. Tam je visela ena luč in na tleh je bil tepih. Leja se je povzpela po stopnicah in zagledala dolg hodnik. Cel hodnik je bil zatemjen. Bilo je staršno. Nato pa je Leja zagledala oči. ''Simooooooonnn! Aaaaaaahhh ! '' je zakričala. Simon je takoj pribežal do nje in jo stisnil k sebi.
Next?
Next?
16. april 2012
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next plis!!
16. april 2012
...še vedno sta stala na hodniku, kot da bi okamenela. Čez par minut sta vseeno odšla v dnevno sobo.''Milsiš, da so tiste govorice, da v tej hiši straši...resnične?'' je vprašala Leja Simona.''Nevem...ampak, poklicala boma izganjalca duhov.In to že jutri'' ji je odvrnil. V posteljo sta šla cela prestrašena. Vseeno sta noč prespala mirno in Simon je, tako kot je obljubil, poklical izganjalca duhov. ''In kaj je rekel?'' je vprašala Leja.Simon je rekel:'' ni on, ona je in rekla je, da pride kar se da hitro.''
Takrat se je Leja razveselila, saj je komaj čakala, da izve, kaj je bila tista stvar včeraj na hodniku. Čez nekaj minut je pozvonilo. DING,DANG,DONG... in pred vrati je stala izganjalka duhov:
Bila je stara okoli 50 let, zraven pa je imela neko torbico. '' Pozdravljena.Vidva sta sigurno Simon in Leja Vidmar'' je rekla veselo. Oba sta odgovorila:'' Da, seveda'', in gospe stisnila roke. Gospa je rekla:'' Jaz sem Zlatka Četer, izganjalka duhov''. Simon in Leja sta gospo Četer povabila noter. ''Ali bi čaj? Kavo?'' je vprašala Leja.
''Pssssstttt!'' je šumeče rekla ga. Četer. '' Slišijo nas!'' je dodala. Leja je vprašala:
'' Kdo nas...sliši? ''. Ga. Četer je tio stopila do kuhinjskih vrat in s prstom pokazala na.....
NEXT?
Takrat se je Leja razveselila, saj je komaj čakala, da izve, kaj je bila tista stvar včeraj na hodniku. Čez nekaj minut je pozvonilo. DING,DANG,DONG... in pred vrati je stala izganjalka duhov:
Bila je stara okoli 50 let, zraven pa je imela neko torbico. '' Pozdravljena.Vidva sta sigurno Simon in Leja Vidmar'' je rekla veselo. Oba sta odgovorila:'' Da, seveda'', in gospe stisnila roke. Gospa je rekla:'' Jaz sem Zlatka Četer, izganjalka duhov''. Simon in Leja sta gospo Četer povabila noter. ''Ali bi čaj? Kavo?'' je vprašala Leja.
''Pssssstttt!'' je šumeče rekla ga. Četer. '' Slišijo nas!'' je dodala. Leja je vprašala:
'' Kdo nas...sliši? ''. Ga. Četer je tio stopila do kuhinjskih vrat in s prstom pokazala na.....
NEXT?
17. april 2012
...s prstom je pokazala na vrata.Bila so stara in zelo so škripala ko si jih odprl. Ga. Četer je mrmrala:''Ki sangan,ki helios, gituser momi ćelio DEMONIO!'' To je povedala v španščini. Pomenilo je: ti hudič,ti pekel, uniči se peklenski DEMON! Leja se je oprijela Simona. ''K...k...kaj ste zdaj naredili?'' je vprašal Simon. '' Nič kaj posebnega...demona sem samo vzburila'' je rekla ga. Četer.
Nato so odšli v dnevno sobo. Pok! Pok! Pok! je naredilo v spalnici. Leja je zacvilila.'' Kaj pa počnete? Demon je še bolj agresiven!'' je rekel Simon glasno.Gospa Četer se ni zanimala za njega. Šla je mirno v spalnico, odprla vrata in videla polomjeno vazo na tleh spalnice.
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbmwX0Qnv7WKC9CYym7yHlGhktclSk-hqAclMg4yhuqh993WIP1hCJqDCyTQ[/img]
'' Tukaj je!'' je rekla ga. Četer tiho. Dodala je: '' Danes ob 9-ih se ga bomo znebili''.
Ko je to rekla so odšli v jedilnico in tam spili skodelico kave.Tečas so se malo spoznali.
Leja je vprašala:'' Kako to, da ste se odločili za ta poklic. A ni malce...nevaren in zastrahujoči?''. Ga. Četer je odvrnila:'' Ta poklic me je že od majhnih nog zanimal. Ko sem bila majhna sem izdelala pentogram in z tem priklicala duhove. Bilo je grozljivo. Ampak ob tem dogodku...''.
pentagram ( samo ga ne prerisuj ker za to potrebuješ pravo zvezdo itd.):
Tam! Tam! Tam! je začela zvoniti ura. Ura je bila 9.
'' Začeli bomo!'' je rekla ga. Četer. Leja je Simonu zašepetala na uho:''strah me je...nevem če je to dobra ideja...'' Gospa Četer je prinesla torbico. Iz nje je potegnila rokavice, svetilko, sveče, vžigalice in še nekakšne čudne reči. Ampak najbolj čudno je pa bilo da je iz torbice potegnila...
NEXT?
Nato so odšli v dnevno sobo. Pok! Pok! Pok! je naredilo v spalnici. Leja je zacvilila.'' Kaj pa počnete? Demon je še bolj agresiven!'' je rekel Simon glasno.Gospa Četer se ni zanimala za njega. Šla je mirno v spalnico, odprla vrata in videla polomjeno vazo na tleh spalnice.
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbmwX0Qnv7WKC9CYym7yHlGhktclSk-hqAclMg4yhuqh993WIP1hCJqDCyTQ[/img]
'' Tukaj je!'' je rekla ga. Četer tiho. Dodala je: '' Danes ob 9-ih se ga bomo znebili''.
Ko je to rekla so odšli v jedilnico in tam spili skodelico kave.Tečas so se malo spoznali.
Leja je vprašala:'' Kako to, da ste se odločili za ta poklic. A ni malce...nevaren in zastrahujoči?''. Ga. Četer je odvrnila:'' Ta poklic me je že od majhnih nog zanimal. Ko sem bila majhna sem izdelala pentogram in z tem priklicala duhove. Bilo je grozljivo. Ampak ob tem dogodku...''.
pentagram ( samo ga ne prerisuj ker za to potrebuješ pravo zvezdo itd.):
Tam! Tam! Tam! je začela zvoniti ura. Ura je bila 9.
'' Začeli bomo!'' je rekla ga. Četer. Leja je Simonu zašepetala na uho:''strah me je...nevem če je to dobra ideja...'' Gospa Četer je prinesla torbico. Iz nje je potegnila rokavice, svetilko, sveče, vžigalice in še nekakšne čudne reči. Ampak najbolj čudno je pa bilo da je iz torbice potegnila...
NEXT?
17. april 2012

u88059
Next
18. april 2012
Najbolj čudno je bilo, da je iz torbice potegnila neko napravo, ki je ob vsakem premiku pisknila. ''Kaj je to?'' je vprašala Leja. Ga. Četer je odgovorila:''To je naprava, ki se imenuje>>alive dsg
18. april 2012

u88059
čas je za next !
23. april 2012

u77108
Nextaj nooo
24. april 2012