u172491
u172491
Demetria je zavzdihnila in se podala proti vratom. Potrkala je. A ni se oglasila ona. Temveč njena mama. "Ja, Demetria?" je tiho vprašala. Demetria se je odhrkala. Ni hotela biti nepopolna pred Lisino mamo. "Je Lisa...Mislim Vasilisa doma?" Ustnice Lisine mame so se stanjšale. Bile so kot ravna črta. "Ne, ni je. S kolesom je šla s Clarisso. V Londonu sta. Ogledali si bosta nov del Vampirske Akademije. Veš, da je Lisa nora na ta film, saj ime v njem soimenjakinjo!"
Demetria je prikimala in si popravila pentljo za lasmi. "Hvala vseeno. Nasvidenje."
"Nasvidenje, dragica." Lisina mama je zaprla vrata. Demetria je z rolerji skoraj padla po popolnih stopnicah, z lakasto prevleko na ograji in rdečo preprogo. Lisina mama je namreč ljubila popolnost. "No, pa nič." si je Demetria govorila pri sebi. "Vendar me zanima, kaj s Clarisso delata. Zelo me zanima. Morda bom šla tudi sama." Staršev tokrat ni bilo doma, zato jo je odpeljala sestrična. "Hvala," se ji je tiho zahvalila Demetria in stopila po kokice in vstopnico. "Amm...Sta se prijavili dve dekleti... Ena je majhna, mojih let in ima rjave kodre. Ima biserno modre oči... Ter nima peg. Druga je večja, ima oranžne lase, in pege. Ste videli katero od njiju? Sedež zraven njiju bi. Oziroma zraven manjše od njiju." Prodajalka je prikimala in ji izročila karto. V kinodvorani je gorela luč. Film se še ni začel. Zraven sebe ni videla Lise... temveč nekega fanta. O bog. "Oprosti...Kdo si?" Preden bi se fant obrnil, in bi Demetria utegnila videti njegov obraz so se zatemnile luči. Fant ji je zašepetal: "Sem Kay. Kay Skylar." Demetria je vedela. Bil je njen sošolec. Osuplo je pogledala Kaya. "Jaz sem Demetria. Kay kaj delaš tukaj?" Kay jo je prepoznal ter pokazal na delke poleg sebe, s katerim sta si delila pokovko. "Z Liso sva na zmenku." Demetria je bila tako ospula da je pokovko prevrnila po dekletu pred njo. Jezno jo je pogledala in zamenjlala sedež s sosednjim, praznim. Demetria je pogledala Liso in jo potrepljala. "Lisa?" je vprašala. "Nisi tu s Clarisso?" Lisa je bila tako osupla, da je gledala čisto izbuljeno. Clarissa je bila s svojo BFF Andy vrsto za njo. Toda mama Lisi ne bi pustila s fantom. Sploh pa je rekla, da gre s Clarisso.
"Demi, jaz.." je začela Lisa. A bilo je prepozno. Demetria se je že zatopila v film, vsaj navidezno.
V sebi pa je premišljevala.
24. maj 2014
ej ful mi je všeč!! nujno nexti, alo na delo <33
26. maj 2014
u172491
u172491
Kmalu je odšla na kinov WC. Lisa je odšla za njo. "Oprosti, Demi, nisem ji hotela povedati...Mislim, veš, Clarissa...." Lisa je jokala. Demi pa je spakirala svoje stvari (plašč ter tisto malo pepsi kole, kar ji je ostalo.) ter odšla domov z Londonskim taksijem. Sestrična je bila presenečena nad njeno hitro vrnitvijo- čeprav je deževalo, je Demetria šla na rolarje ter se zapodila do Lisine in Clarissine hiše. Lisini mami je vse povedala. Ta je brez besed vzela avto, vanj spokala sebe in Demetrio ter odhitela do Londonskega koloseja. Tam je Liso odvlekla za ovratnik, Clarisso pa za lase domov, Demetrio pa je kar pustila pri kinu. Film se je ravno končal, zato je ponjo prišla sestrična. Izdala je svojo BFF Liso. In njeno sestro. Na zadnjem sedežu se je dobro razjokala.
26. maj 2014
UAU *o* nexti nooo
26. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg