Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u92839
Demetra je odlična pevka iz Trsta in kdor je kliknu to temo jo gotovo poznaa :3
Tuki povejte vaše mnenje o njej,Če hočte bit admini profila Demetra FanClub pa povejte
Tuki povejte vaše mnenje o njej,Če hočte bit admini profila Demetra FanClub pa povejte
21. maj 2012
Men je ona favoritinja poleg Ajde Kovačič.Pa tole Italjansko pesem je odlično odpela
31. maj 2012

u87361
Demetra je odlična pevka (:
04. junij 2012

u96704
Hvala Vam.!! Demetra!
21. junij 2012

u96956
Brawo Demetra!
25. junij 2012

u86697
bravo Demetra
25. junij 2012

u92839
V imenu vseh adminstratork tega Demetra.FanClub profila se zahvaljujem vsem ki ste demetri dali glas in ji uresničili sanje! HVAAALAA!
xoxo Jasmina
xoxo Jasmina
26. junij 2012

u98122
Bravo Demetra. Čeprav je bila moja favoritka Ajda, še vseeno Demetri čestitam! Bravo!
30. junij 2012

u96704
Hvala Vam....
02. julij 2012

u98122
ni za kaj!
03. julij 2012

u92839
Aja vse ki bi ble adminstratorke prosim da me kontaktirate na mail: 2000jasmina@gmail.com ali mi(če maila res nimate)) pošljete zs
03. julij 2012
ok, jst bom povedala sam svoje mnenje in nočem nikogar žalt al pa kej 
demetra ma sicer res lep glas in fajn zgleda in use kar pač paše zraven, sam osebno jo nebi nikol dala za zmagovalko, ker je premlada in bi moral dat tut priložnost kakim starejšim in bolj izkušenim pevcem in glasbenikom ne pa kr eni 16letnici ki pride tja sam da jo gledajo, kr ma visoke pete obute,... pa tut mal poglejte kdaj x factor po drugih državah in njuhove zmagovalce in njihove pevske sposobnosti pa jih probajte primerjat z demetro. POL PA ZAČNITE ŠELE GOVORIT DA LEPO POJE IN NEVEM KA ŠE USE!! kr res nima glas nč posebnega pa še kot smo laghk usi vidli na posnetkih se ful neki važi pa hoče delat starejšo in se sploh ne obnaša letom primerno!!! pa poje tut ne neki lih wawww!!!
demetra ma sicer res lep glas in fajn zgleda in use kar pač paše zraven, sam osebno jo nebi nikol dala za zmagovalko, ker je premlada in bi moral dat tut priložnost kakim starejšim in bolj izkušenim pevcem in glasbenikom ne pa kr eni 16letnici ki pride tja sam da jo gledajo, kr ma visoke pete obute,... pa tut mal poglejte kdaj x factor po drugih državah in njuhove zmagovalce in njihove pevske sposobnosti pa jih probajte primerjat z demetro. POL PA ZAČNITE ŠELE GOVORIT DA LEPO POJE IN NEVEM KA ŠE USE!! kr res nima glas nč posebnega pa še kot smo laghk usi vidli na posnetkih se ful neki važi pa hoče delat starejšo in se sploh ne obnaša letom primerno!!! pa poje tut ne neki lih wawww!!!
03. julij 2012

u96704
Ok. Hvala za kompliment in me nič ne moti, če ti nisem všeč, samo rada bi te popravila ; Na začetku si napisala, da imam lep glas, potem pa da nimam nič poseben glas in da ne pojem lih waaww! Drugače je prav, da poveš svoje mnenje, in s tem me nisi nič užalila ali kogarkoli drugega in prav je, saj se bom tako lahko malo spremenila. Lp, Demetra.
03. julij 2012
Sej me nč ne moti,da si povedala svoje mnenje.Ampak kaj itak vsepovsod zmagujejo mladi.Pr naših šovih je bila sm Julija Kramar mal strejša ostali pa full mladi,sploh pa lina ku je hodila v 2. razred,tko da je Demetra,kr izkušena pevka.Tok al tok se pa lahk še izpopolni.
03. julij 2012

u100317
Nekaj časa me ni bilo, a zdaj sem nazaj. Pozdravčki, Demetra!
27. avgust 2012

u101690
Demetra si je zaslužila zmago. Ni jokcala kot ostale punce in ni iskala pozornosti. Demetra je edina ki se zaradi kamer ni spremenila. Super punca, z prelepim glasom.
07. september 2012

u104781
demetra jaz bi ti rada poslala prošnjo za prijatelstvo pa ne morem na tvoj profil.A mi loh ti pošlješ prošnjo za prijateljico? Plis.Tud jz sem glasovala .
06. oktober 2012

u104781
aja pa jz bi bla tud v demetra fanclub
06. oktober 2012

u92391
sej men tud demetra na začetku ni bla nič posebnega samo ko sem pol slišala njeno pesm malo fantazije mi je pa postau njen glas čist všeč =)
22. maj 2013

u70541
zanjo sem navijala in res so se moje sanje uresničile
01. junij 2013

u70541
I LOVE DEMETRA MALALAN
04. junij 2013