u76444
u76444
Neeeeeext!
2 Girls, 1Direction -
http://www.igre123.com/forum/tema/simply-awsome/37664/
13. julij 2012
takrat nas je zmotilo trkanje. bil je collin. med razlaganjem se je stemnilo in do plesa je bilo samo še dvajset minut! preplašeno sem skočila na noge, ko se je na postelji pojavila obleka. jane je z občudovanjem zavzdihnila, annabelle in jaz pa prav tako. potem pa sem se spomnila na uro, ju nagnala ven in pomignila lizi, ki je bila takoj ob meni, obleko mi je povlekla prek glave in čez potegnila novo, veliko lepšo obleko. v nekaj minutah mi je uredila pričesko, da je bila prepletena z rdečimi vrtnicami in safirji in dragulji in kaj še, nato pa mi je zavezala masko, ki se je ujemala z obleko. preobula sem se v čudovite plesne čevljčke, nato pa se podala čez vrata in se skoraj zaletela v prečudovitega collina v smokingu, ki je občudujoče zažvižgal ob moji pojavi. narahlo sem ga sunila med rebra, nato pa mu ponudila roko in z smehljali sva se odpravila na ples. ustavila sva se pred vrati velike plesne dvorane. moje sestre so že stale tam, vsaka z svojim spremljevalcem. takoj so me potegnile v sredino in z grozo sem spoznala, da bomo morale otvoriti ples.
glasba se je pričela. v bistvu niti ni bilo tako grozno plesati. vrata so se odprla in zaplesale smo notri. videla sem relyeo in ostale, annabelle in jane, ki sta bili z maskami tako ali tako že spremeljive. vsi pa so bolščali predvsem k meni, ki sem s svojim debelim trebuhom pošteno izstopala.
čez kake pol ure, ko so sestre že sedele za glavno mizo, srkale vino in se pogovarjale s soplesalci, je glasba utihnila. množica se je umaknila, collin pa je stopil k meni.
vprašljivo sem ga pogledala, nevedoč, kaj storiti. potem pa je pokleknil z eno roko in iz žepa vzel škatlico iz škrlatnega žameta. podržal jo je pred mano in jo odprl. zagledala sem srebrn prstan. videla sem napis na njem. k & c. zasmejala sem se. "kaia auguste magic, princesa francije, bi se poročila z mano in me naredila najsrečnejšega človeka na tem svetu?" nasmehnil se je. "da," sem dahnila. vstal je in mi prstan nataknil na prstanec, nato pa me močno poljubil.
ko se je poljub končal, pa sem nekaj začutila. nahuel. "voda mi je odtekla," sem glasno zajela sapo... in potem sem videla črnino.
13. julij 2012
next!!!!!!!!!
13. julij 2012
neeeeeext
14. julij 2012
next
14. julij 2012
danes verejtno ne bom nextala, ker gremo z mamo in mlajšo sestro na nek salsa večer, ampak jutri ali pa danes pozno ponoči lahko pričakujete velik next, da se vm oddolžim
miss me!
14. julij 2012
u73295
u73295
Next!
14. julij 2012
next! pa uživii
14. julij 2012
next!in ja uživaj
15. julij 2012
torej, naslednjo soboto grem spet-in da, zelo sem uživala.
in takoj zdajle se grem spravit pisat... opisan bo porod in skoraj vse, kar spada zraven.
15. julij 2012
slišala sem glasove. tu je bila libi, zena, gemma, ... vse moje sestre. tu je bil tudi collin. prigovarjal mi je. "kaia, ostani z mano," lahko sem čutila njegove roke, ki so me nosile. takrat sem odprla oči. bila sem na obali, ob morju. moje roke so grabile v prazno. "libi... prosim... pojdi v francijo. prinesi prst. hočem, da se nahuel rodi na domačih tleh," libi mi je pritisnila poljub na levo lice. "pohitela bom, sestrica," za roke je prijela zeno in gemmo ter eden, nato pa so vse štiri izginile. globoko sem dihala, ko me je collin previdno položil na tla. če sem stegnila roko, sem se lahko dotaknila slane, morske vode. skušala sem se sprostiti in umiriti popadke. hitro so prispele tudi babice-štiri, če sem pravilno štela. moje sestre so nagnale stran, ampak tako kot collin so se tudi one uprle in ostale tam.
libi, zena, gemma in eden so prišle hitro. v velikih posodah so nosile zemljo. prst. iz francije. iz moje dežele. collin me je za trenutek dvignil. zemljo so na debelo posipale pod mano in ko sem bila spet na tleh in sem prste lahko zarila v zemljo, sem se spet počutila kot doma. in potem so popadki postajali vse močnejši. "prihaja," sem šepnila. collin je klečal ob meni. čutila sem njegovo prisotnost. tudi vse moje sestre so bile ob meni. in potem sem začela kričati od bolečine. čutila sem majhne ročice, ki so se prebijale iz mene. in potem je tista duša, ki sem jo že nekaj tednov čutila v sebi, izginila. "deklica je," je oznanila babica. moje ustnice so se skrčile. ni fantek? "potem ji bo ime nahuele," sem odgovorila tiho in pričakovala jok svojega deteta. toda ni ga bilo. pristopila je še ena babica in preverila utrip. "mrtva," je tiho rekla. moj krik je bil še močnejši, še obupnejši. skočila sem na noge ter v naročje vzela majhno deklico. babica je imela prav. ni dihala. moja punčka ni dihala. "ne!" sem zakričala v nebo in po obrazu se mi je usul plaz solz. ne, nemogoče! ne mora biti mrtva! tako sem sedela in v naročju zibala truplo moje deklice. še vedno sem jokala.
toda tudi po nekaj urah, so se solze posušile. glede na položaj sem razmišljala neverjetno trezno. bilo je le nekaj minut pred zoro. "prinesite košaro," sem tiho ukazala.
ko je bil moj ukaz izpolnjen, sem vstala in zagrebla v zemljo. stresala sem jo v košaro, dokler niso bila tla košare popolnoma prekrita z njo. v slovo sem poljubila svojo malo punčko in jo položila notri. vstala sem, prijela košaro in odšla do vode. košaro sem nežno položila na vodo. "da bo bila svobodna," moje besede so bile jokave, kakor sem se tudi počutila.
skoraj sem košaro že potisnila po vodi, ko sem zaslišala jok. nejeverno sem pobrala malo telesce in dvignila nahuele nazaj k sebi. in potem je odprla oči in se zastrmela v moje. jokala je. "živa je!"
KONEC
15. julij 2012
Anketa:
a) naj napišem nadaljevanje?
b) vam je všeč zadnji del?
15. julij 2012
u73295
u73295
a)ja
b)ja
15. julij 2012
cuz' i know, that you love it, i wrote that: http://www.igre123.com/forum/tema/druzina/37914/
15. julij 2012
ja ja
15. julij 2012
ja ja
21. julij 2012
next.
Ful dobra zgodbica. Le tako nadaljuj...
21. julij 2012
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. november 2012
next
15. julij 2013
next +nova bralka
vesela bi bila če nebi bil konec ker je zanimiva zgodba
14. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg